Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προστιμο ΟΑΣΘ

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

sunnyeyes-

# 61 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Το βραδυ,τα λεωφορεια στη Γερμανια δεχονται επιβιβαση μονο απο την πορτα του οδηγου,στον οποιο δειχνεις ειτε την καρτα,ειτε ακυρωνεις μπροστα του το εισητηριο.

Εν τω μεταξυ,με αυτα που αναφερονται στο μπλογκ των "ΕΠΙΒΑΤΩΝ",ειναι να απορει κανεις...

Ταξιδευεις παρανομα και οταν σε πιασουν,απαιτεις κιολας ως παραβατης:

α) να σου ανοιξουν την πορτα να βγεις
βου) αρνεισαι να πας στην Αστυνομια
γου) απειλεις κιολας με μηνυση για παρανομη κρατηση
δου) απαιτεις τη συλληψη του ελεγκτη!
ε) απειλεις και την Αστυνομια εαν δεν πραξει τα δεοντα - δηλ. αν δεν περασει το μπαλακι της παρανομιας απο εσενα στον ελεγκτη και οδηγο!

Που παμε????

Το κορυφαιο δε:

13. Η πληρωμή ή μη του προστίμου, που θα επιβληθεί από τον ΟΑΣΘ, αποτελεί προσωπική επιλογή του κάθε ατόμου.

ειναι προφανως παραφραση σχετικου αρθρου του Συνταγματος που λεει οτι η τηρηση του επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων.

Οποτε και το προστιμο των συγκοινωνιων,θα πρεπει να επαφιεται στον πατριωτισμο.....εεεε....(μηδενικο) φιλοτιμο/διαθεση του παρανομουντα.

Με κατι τετοιες παπαριες εχουμε φτασει εδω....και θα φτασουμε και ακομα παραπερα.

Και ο πολιτης εχει δικαιωματα με το εισιτηριο ομως που πληρωνει. Και ειδικα εδω στα μερη μου, το εισιτηριο ειναι πολυ τσουχτερο. Και αν θελουν να μην υπαρχουν παρανομιες να εφαρμοσουν αυτο της Γερμανιας.
Στο Ηρακλειο αναγκαστικα μπαινουν απο την μπροστινη εισοδο εδω και χρονια. Ο οδηγος κοβει τα εισιτηρια. Σιγα το δυσκολο λοιπον.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

Heptamer

# 62 στις 5/10/2011
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224
Αυτο με την παραμονη στο μετρο,οπου χρειαζεται να εχεις επισης εισητηριο,δεν ηξερα οτι ισχυει και εδω.

Δηλ. αν ξεπροβοδισεις απλα καποιον και ΔΕ σκοπευεις να κανεις χρηση του μετρο,πρεπει να πληρωσεις 1,40?

Παραλογισμος - ως προς το αντιτιμο και μονο!

Καρτα παραμονης στο μετρο υπαρχει και στη Γερμανια - αλλα λογικω τω τροπω και εφοσον ΔΕ θα κανεις χρηση του μεσου,ΔΕΝ εχει και αξια εισητηριου,μα πολυ χαμηλοτερη.

Αν θελουν λοιπον να κανουν σωστα πραγματα,να ορισουν καρτα παραμονης στο μετρο,με χαμηλοτερο του 1,40 αντιτιμου και οχι να βγαζει καποιος φουλ εισητηριο,μονο και μονο για να κατεβει τα σκαλια.

Απυθμενη βλακεια - ή απυθμενη ληστεια!
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

sunnyeyes-

# 63 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Αυτο με την παραμονη στο μετρο,οπου χρειαζεται να εχεις επισης εισητηριο,δεν ηξερα οτι ισχυει και εδω.

Δηλ. αν ξεπροβοδισεις απλα καποιον και ΔΕ σκοπευεις να κανεις χρηση του μετρο,πρεπει να πληρωσεις 1,40?

Παραλογισμος - ως προς το αντιτιμο και μονο!

Καρτα παραμονης στο μετρο υπαρχει και στη Γερμανια - αλλα λογικω τω τροπω και εφοσον ΔΕ θα κανεις χρηση του μεσου,ΔΕΝ εχει και αξια εισητηριου,μα πολυ χαμηλοτερη.

Αν θελουν λοιπον να κανουν σωστα πραγματα,να ορισουν καρτα παραμονης στο μετρο,με χαμηλοτερο του 1,40 αντιτιμου και οχι να βγαζει καποιος φουλ εισητηριο,μονο και μονο για να κατεβει τα σκαλια.

Απυθμενη βλακεια - ή απυθμενη ληστεια!

Πες μου τωρα.. φυσικα και ισχυει και το εμαθα κακην κακως.

Μια φορα χρησιμοποιησα το μετρο.. και μου ηρθε προστιμο.

Μα στη Γερμανια, οπως και σε αλλες ευρωπαικες πολεις.. δεν επιτρεπεται απο τις μπαρες να μπεις μεσα. Μονο εδω ειναι ανοιχτα.. σου εχουν καποια σηματα βεβαια, αλλά δεν κοιτας αυτα διοτι ψαχνεις να δεις που στον ανεμο θα πας.

Τελος παντων, εχουν προβλεψει παντως και εκανα οτι μου ειπαν.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

meJoky

# 64 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717
όποιος χρησιμοποιεί το μετρό γνωρίζει ότι για να περάσεις στους χώρους της
αποβάθρας πρέπει να περάσεις από τα μηχανήματα που ακυρώνουν τα
εισιτήρια ή να έχεις κάρτα απεριορίστων

αλλιώς, μένεις έξω από τα όρια (τα οποία είναι ευδιάκριτα)

γι αυτό και σε όλες τις ενημερώσεις υπάρχει η πρόταση:

"παρακαλούμε να κρατάτε το απόκομα του εισιτηρίου μέχρι να εξέλθετε από
τον σταθμό"

ο ελεγκτής δε μπορεί να γνωρίζει αν όντως στέκεσαι στην αποβάθρα
μετρώντας τα τραίνα ή είσαι υποψήφιος λαθρεπιβάτης
(κι εμείς πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα βάζουμε με υπαλλήλους που
απλά κάνουν την δουλειά τους !!!)

I'm not old, I'm 25 plus shipping and handling ...

# 65 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
καρτα παραμονης στο μετρο με αντιτιμο...
για να κατεβεις τα σκαλια..???

Σαν να λεμε δηλαδη μισο εισητηριο για να καθησεις στην σταση... ?

και τα κερδη των ιδιωτων..
κερδη..

Heptamer

# 66 στις 5/10/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Μα στη Γερμανια, οπως και σε αλλες ευρωπαικες πολεις.. δεν επιτρεπεται απο τις μπαρες να μπεις μεσα. Μονο εδω ειναι ανοιχτα.. σου εχουν καποια σηματα βεβαια, αλλά δεν κοιτας αυτα διοτι ψαχνεις να δεις που στον ανεμο θα πας.

Στο Μοναχο τουλ. δεν υπαρχουν μπαρες στα ακυρωτικα μηχανηματα.

Υπαρχουν ωστοσο ελεγχοι - τοσο εντος,οσο και εκτος μετρο.

Θυμαμαι μια φορα,εξερχομενος απο το μετρο και ανεβαινοντας τις σκαλες για την εξοδο,ειχαν στησει μπλοκο μπροστα στα ακυρωτικα μηχανηματα οι ελεγκτες και τσεκαραν ολους οσους βγηκαν απο το μετρο.....

Σαστισα τοτε προς στιγμην - δε φοβηθηκα,γιατι δε διαννοεισαι να μην κινηθεις διχως εισητηριο -,γιατι ειχα συνηθισει τους ελεγχους εντος των βαγονιων.

Παραξενο συναισθημα παντως.....να εισαι τωρα μεσα στο βαγονι που κινειται και ξαφνικα να βγαινουν απο το πουθενα κρυμμενες ταυτοτητες ελεγκτων απο ατομα που ουτε φανταζοσουν πως θα μπορουσαν να ειναι τετοιοι και να ζητουν ευγενικα και συστηματικα τα εισητηρια...

Οσο νομιμος και να εισαι,ενα κοψοχολιασμα παντα το παθαινεις.....
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

sunnyeyes-

# 67 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by meJoky
όποιος χρησιμοποιεί το μετρό γνωρίζει ότι για να περάσεις στους χώρους της
αποβάθρας πρέπει να περάσεις από τα μηχανήματα που ακυρώνουν τα
εισιτήρια ή να έχεις κάρτα απεριορίστων

αλλιώς, μένεις έξω από τα όρια (τα οποία είναι ευδιάκριτα)

γι αυτό και σε όλες τις ενημερώσεις υπάρχει η πρόταση:

"παρακαλούμε να κρατάτε το απόκομα του εισιτηρίου μέχρι να εξέλθετε από
τον σταθμό"

ο ελεγκτής δε μπορεί να γνωρίζει αν όντως στέκεσαι στην αποβάθρα
μετρώντας τα τραίνα ή είσαι υποψήφιος λαθρεπιβάτης
(κι εμείς πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα βάζουμε με υπαλλήλους που
απλά κάνουν την δουλειά τους !!!)

Τι να κανουμε βρε Τζοκυ.. δεν το ειδαμε. Προχωρουσαμε σαν τα μουσκαρ να δουμε που θκατα ειναι η αποβαθρα. Ας καθοταν η κυρια μπροστα στα μηχανηματα να μας ζητησει τα εισιτηρια και να ΜΗ με αφησει να μπω μεσα.

Τι επρεπε δηλαδη να κανω? Να πληρωσω τα 80 επειδη το μετρο σαν επιχειρηση εχει εξοδα και δεν μπορει να βαλει μπαρες?

Ή να μη χρησιμοποιησουμε το μετρο επειδη δεν ειμαστε απο εδω. Τι ειναι παλι αυτη η απαντηση.

Και στη τελικη Τζοκ, απο τη στιγμη που υπαρχει ΗΔΗ προβλεπομενος νομος για τους κατοικους εκτος περιοχης νομιζω πως αυτο που γραφεις ειναι αυστηρο χωρις λογο.

Και ο ελεγκτης μπορει να γνωριζει τους κλεφτες και τους ασχετους. Μη τρελαθουμε τελειως. Ειδαλλως να παει να πουλαει κουραμπιεδες. Εχω φιλο ελεγκτη και ξερω πως διαχειριζονται τις καταστασεις. Δεν τσουβαλιαζουμε και οποιον παρει ο χαρος. Και εκεινοι το ελεγαν.. οπως επισης η κοπελα πεταξε τη καρτα της στο πατωμα, τσακωστηκε με εναν συναδερφο της και εφυγε απο την υπηρεσια. Τι ωραια!!! Φανταστικη ελεγκτης. Εγω της εφταιξα και οχι η ηλιθιοτητα της.

Heptamer

# 68 στις 5/10/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

κερδη..

Ναι,υπαρχει καρτα παραμονης. Με αξια λιγοτερη του εισητηριου.

Και σε ελεγχο,εισαι υποχρεωμενος να τη δειξεις.

Δυστυχως ο κοσμος λειτουργει με την κερδοσκοπικη οπτικη.

Και οσο αυτο ειναι ετσι,δε μπορεις να κανεις και πολλα....

sunnyeyes-

# 69 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Στο Μοναχο τουλ. δεν υπαρχουν μπαρες στα ακυρωτικα μηχανηματα.

Υπαρχουν ωστοσο ελεγχοι - τοσο εντος,οσο και εκτος μετρο.

Θυμαμαι μια φορα,εξερχομενος απο το μετρο και ανεβαινοντας τις σκαλες για την εξοδο,ειχαν στησει μπλοκο μπροστα στα ακυρωτικα μηχανηματα οι ελεγκτες και τσεκαραν ολους οσους βγηκαν απο το μετρο.....

Σαστισα τοτε προς στιγμην - δε φοβηθηκα,γιατι δε διαννοεισαι να μην κινηθεις διχως εισητηριο -,γιατι ειχα συνηθισει τους ελεγχους εντος των βαγονιων.

Παραξενο συναισθημα παντως.....να εισαι τωρα μεσα στο βαγονι που κινειται και ξαφνικα να βγαινουν απο το πουθενα κρυμμενες ταυτοτητες ελεγκτων απο ατομα που ουτε φανταζοσουν πως θα μπορουσαν να ειναι τετοιοι και να ζητουν ευγενικα και συστηματικα τα εισητηρια...

Οσο νομιμος και να εισαι,ενα κοψοχολιασμα παντα το παθαινεις.....

Εγω το παθαινω οταν δω μπατσικα στους δρομους. Νιωθω λιγο απατεωνας προς στιγμην..

Αυτο εχει να κανει γενικα με τον ελεγχο.. σε κανενα δεν αρεσει ο ελεγχος και προκαλει αναστατωση, ακομα και αν εισαι πληρως προετοιμασμενος. Ανθρωπινη ανησυχια..

inioxos52

# 70 στις 5/10/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Λοιπον συμπολιτισα, οσο μεγαλωνεις μαθαινεις.

Μαθαινεις να προαγοραζεις εισιτηρια απο τα κατα τοπους εκδοτηρια, ωστε ναχεις παντα τουλαχιστον ενα στην καθε τσαντα σου, η ολα μαζυ πανω στο τραπεζακι που αφηνεις τα κλειδια σου, μαζυ με το πασο σου.

Μαθαινεις ναχεις παντοτε στην τσεπη σου 0,90 η και 1 ευρω, ωστε να βγαζεις εισιτηριο απο τα αυτοματα μηχανηματα που υπαρχουν μεσα στα λεωφορεια της Θεσσαλονικης.

Μαθαινεις επισης, ναχεις το μυαλο σου στην σωστη του θεση, και οχι διαρκως στο αγορι σου.

Τελος, μαθαινεις πολυ καλυτερα οταν πληρωσεις και σε τσουξει το γεγονος, πως κατεθεσες μια πολυ ωραια εξοδο σας, στα ταμεια του ΟΑΣΘ. Αξεχαστο θα σου μεινει το γεγονος, οπως και τα εισιτηρια απο δω και περα.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 71 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

κερδη..

Δυστυχως ο κοσμος λειτουργει με την κερδοσκοπικη οπτικη.

Και οσο αυτο ειναι ετσι,δε μπορεις να κανεις και πολλα....

...ας μην βιαζομαστε....
ο χρονος θα δειξει εαν μπορουν οι...
καθε ειδους τζαμπατζιδες να κανουν πολλα...
εναντια στην κερδοσκοπικη οπτικη...

serenita

# 72 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.278

Παράθεση:
Originally posted by HighLow
Να μην πληρώνεις ποτέ εισιτήριο και όταν σε πιάνουνε να πληρώνεις τα 24 ευρώ. Κερδισμένη θα βγεις.

χαχα πλακα πλακα αρκευα χρονακια πριν, οταν πηγαινα στη σχολη μου και ζοριζομουνα αρκετα οικονομικα το ειχα εφαρμοσει.Δεν εκοβα ποτε εισητηριο και 2-3 φορες που μπηκαν τους ειπα ενα δικιο εχετε να πληρωσω..δεν με κατεβαζαν καν..3 φορες πληρωσα στα 3 χρονια μαλλον κερδισμενη βγηκα..:Ρ

Pseydonymo0

# 73 στις 5/10/2011
author
Ανδρας / 84 / Ελεύθερος
Βερμούδες
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 399

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Καλησπερα!!!
Οχι μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα, ετρεξα να προλαβω το αστικο και δεν ειχα ουτε εισητηριο πανω μου ουτε κερματα...εκτος του οτι και οι ελαχιστοι επιβατες του λεωφορειου δεν ειχαν να μου χαλασουν και γενικα με κοιτουσαν λες και ειμαι πρεζακι π ζηταω λεφτα (ελεος.) ).
Για πειτε

Ορισμένοι εδώ μέσα μπερδεύουν ορισμένα πράγματα και «απαντούν» χωρίς να έχουν διαβάσει τι λέει η θεματογράφος

Όπως έγραψε, έψαχνε να χαλάσει χρήματα, επειδή η μηχανή μέσα στο λεωφορείο δέχεται μόνο το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.
Δηλαδή οι βλαμένοι του ΟΑΣΘ, δεν ξέρω γιατί, δεν έβαλαν μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων που να δέχονται χαρτονομίσματα και να δινουν και ρέστα.
Αμφιβάλω αν αυτό είναι σύμφωνο με το σύνταγμα και με τους ισχύοντες νόμους.
Δηλαδή να κρατάς δεκάρικο στο χέρι και να τους ψάχνεις να το χαλάσεις για να πληρώσεις εισιτήριο με την κερατομηχανή που δεν δίνει ρέστα. Ε, αυτό πάει πολύ και ωθεί πολλούς να μην πληρώσουν το εισιτήριο αφού καθίσταται αδύνατο με αυτά τα τεχνάσματα του ΟΑΣΘ.

Ἃν ήμουν ελεγκτής, σε τέτοια περίπτωση θα έκανα τα πάντα, θα ρωτούσα εγώ τους επιβάτες αν μπορούσαν να χαλάσουν το χαρτονόμισμα και θα έκανα έκθεσαη στους αρμόδιους με τέτοιες ιστορίες, ώστε οι μηχανές έκδοσης εισιτηρήων να αλλάξουν και να δίνουν ρέστα
Αν γράφεις greeklish δεν ξέρεις ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αγράμματος. Ωρίμασε και ξαναέλα.

elix_geo

# 74 στις 5/10/2011
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Originally posted by Pseydonymo0

Παράθεση:
Καλησπερα!!!
Οχι μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα, ετρεξα να προλαβω το αστικο και δεν ειχα ουτε εισητηριο πανω μου ουτε κερματα...εκτος του οτι και οι ελαχιστοι επιβατες του λεωφορειου δεν ειχαν να μου χαλασουν και γενικα με κοιτουσαν λες και ειμαι πρεζακι π ζηταω λεφτα (ελεος.) ).

Δηλαδή να κρατάς δεκάρικο στο χέρι και να τους ψάχνεις να το χαλάσεις για να πληρώσεις εισιτήριο με την κερατομηχανή που δεν δίνει ρέστα. Ε, αυτό πάει πολύ και ωθεί πολλούς να μην πληρώσουν το εισιτήριο αφού καθίσταται αδύνατο με αυτά τα τεχνάσματα του ΟΑΣΘ.

Μ΄αρέσει αυτή η μίξη καθαρεύουσας και κερατομηχανής

Ωστόσο...
καθένας που δε θα πληρώνει εισιτήριο θα μπορεί να επικαλείται αυτούς τους ισχυρισμούς της νάουτι.
Και οι ελεγκτές να του κόβουν ένα εισιτήριο αφού βεβαιωθεί η παράβαση και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Φαίνεται τόσο πολύ απλό.

Με μια μικρή διαφορά...
ότι σε ένα εξάμηνο ο ΟΑΣΘ θα έχει κατεβάσει ρολά
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

# 75 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Pseydonymo0
Όπως έγραψε, έψαχνε να χαλάσει χρήματα, επειδή η μηχανή μέσα στο λεωφορείο δέχεται μόνο το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.
Δηλαδή οι βλαμένοι του ΟΑΣΘ, δεν ξέρω γιατί, δεν έβαλαν μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων που να δέχονται χαρτονομίσματα και να δινουν και ρέστα.

Καλά, εντάξει... τι να πουν και οι Αθηναίοι που μέσα στα λεωφορεία τους δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ μηχανήματα για να βγάζεις εισιτήριο (έστω και αυτά που δέχονται μόνο κέρματα) και πρέπει να ψάχνουν περίπτερο ανοικτό...
naughty, στην θέση σου θα πλήρωνα. Όπως έχω πληρώσει κανά 2 φορές που με έπιασαν χωρίς εισιτήριο... απλά δέχτηκα ότι έκανα λάθος!
Και όχι, δεν είμαι τζαμπατζής, απλά συνήθως είχα κάρτα απεριόριστων (όσο ήμουνα Αθήνα), με εξαίρεση κάποιους μήνες που δεν με συνέφερε επειδή για μεγάλο μέρος τους θα ήμουν εκτός Αθηνών και ξεχνιόμουν...

aseglio

# 76 στις 6/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για αρκετά χρονια εβγαζα μηνιαία κάρτα, αλλα μια φορά επειδη θα έλειπα καποιες μερες του μήνα δεν ειχα βγάλει. Ηταν αρχές του μήνα οπως τώρα, και με πιάνει ελεγκτης (γαμωτο). Ειχα συνηθίσει να μπαινω χωρίς να χτυπάω και μπήκα έτσι.

Αφου θα πλήρωνα που θα πληρωνα τα 48 ευρώ του πρόστιμου, λεω, ας τα δώσω για μια κάρτα.

Πήγα στο γκισε με τις κάρτες, και του είπα αυτουνου να μου βγάλει μία και να γράψει απο πίσω ημερομηνία μια μέρα νωρίτερη απο αυτη του πρόστιμου. Με ρώτησε γιατι, του εξήγησα, πήρα και λίγο το κλαμμένο ύφος, και μου κανε την χάρη.

Πήρα την κάρτα, και πήγα με το πρόστιμο και την κάρτα στο κεντρικό γραφείο παραπόνων και προστίμων, του συντάγματος, έδειξα την κάρτα (οτι και καλα ειχα ξεχάσει να την πάρω μαζι την μερα που με πιάσανε) και το εσβησαν.

Μου μεινε και η κάρτα

freeman21

# 77 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604

Παράθεση:
Εαν ο οδηγος διαθετει εισητηρια για τους επιβατες - κατι που στην Ελλαδα δεν υπαρχει,υπαρχει ομως στη Γερμανια -,τοτε μπαινεις απο μπροστα, πληρωνεις και παιρνεις εισητηριο απο αυτον και το ακυρωνεις.

Στη Λάρισα οι οδηγοί διαθέτουν εισιτήρια!!
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

naughtyM

# 78 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Η αποφαση μου εκλινε περισσοτερο προς τη μερια του να παω να πληρωσω...ΑΝ και θα τα ζητησω απο τον πατηρ..
Θα παω τη παρασκευη. Αλλα θα τους τα πω και ενα χερακι
ΓΙατι σε αντιθεση με οτι λετε ορισμενοι για μενα ήταν παπαρας. Ναι οκ, πηρα τη κληση θα παω να πληρωσω. ΑΛλα ρε γμτ θα μπορουσε να κανει μια εξυπηρετηση.
Don't forget to fall in love with yourself first...

sunnyeyes-

# 79 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Η αποφαση μου εκλινε περισσοτερο προς τη μερια του να παω να πληρωσω...ΑΝ και θα τα ζητησω απο τον πατηρ..
Θα παω τη παρασκευη. Αλλα θα τους τα πω και ενα χερακι
ΓΙατι σε αντιθεση με οτι λετε ορισμενοι για μενα ήταν παπαρας. Ναι οκ, πηρα τη κληση θα παω να πληρωσω. ΑΛλα ρε γμτ θα μπορουσε να κανει μια εξυπηρετηση.

Νοτυ, να μη πας ετσι. Να πας στους υπευθυνους. Ντρεπεσαι? (Δε σε εχω για ντροπαλουλα ).

Δεν ειναι εποχες για να χαριζουμε ουτε ενα ευρω. Επειδη εχουν το μονοπωλειο στη συγκοινωνια να το εκμεταλλευοντε.. Για να υπηρχε και ενας αλλος οργανισμος να σου πω εγω αν σε εξυπηρετουσε ο μαγκας ή οχι.. και αν σου γλυκομιλουσε ή οχι..

Στη τελικη, να αρχισουν να εξυπηρετουν το κοσμο καλυτερα.. με καποιο τροπο. Ειτε να βαλουν μηχανηματα καλυτερα, ειτε περισσοτερα κιοσκια, ειτε περισσοτερες γραμμες, να μη τρεχεις σαν το χαζο σε περιπτωση που το χανεις.. εχουν την ευθυνη τους τη μεγαλη και αυτοι.

elix_geo

# 80 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:

Νοτυ, να μη πας ετσι. Να πας στους υπευθυνους. Ντρεπεσαι? (Δε σε εχω για ντροπαλουλα ).

Να πάει να πει τι στους υπεύθυνους;
Ότι έκανε παράβαση;
Τίποτα δε θα βγει, η παράβαση είναι παράβαση.

Εκτός και αν τους παρακαλέσει...
ή
αν κρίνω από το "Δε σε εχω για ντροπαλουλα "...

μήπως να τους τάξει τίποτα;
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.