Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προστιμο ΟΑΣΘ

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

sunnyeyes-

# 101 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Και μη με ρωτησεις που τη δειχνεις την ηλικια σου.. τη δειχνεις παντου. Και εσυ και ο ελιξ και ο ηνιοχος. Λες και ζειτε τη μαγικη ηλικια της σοφιας. Εχετε παραπανω εμπειριες αλλά δεν σας κανει αυτοματως υπερανω καθε συζητησης.

Αυτο μια και σας πετυχα ολους μαζι σε αυτο το ποστ.

Σανάκι...
μην ξεχνάμε...
34<61

Ναι.. μικροτερο ειναι για το κρεβατι,
δεν ειναι για το τραπεζι.
Παω να παρω το μετρο.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

naughtyM

# 102 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Σαννυ...φυσικα και θα παω στους υπευθυνους
Don't forget to fall in love with yourself first...

# 103 στις 6/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σαννυ η ηλικία μου είναι 44 και απέχει πολύ από τα 50 ... δεν είμαι δα και τόσο μεγαλύτερός σου ΟΚ ? Οσο για το υφάκι μου καθένας έχει κι από ένα, άσε κάτω το ύφος και επικεντρώσου στην ουσία ,,, εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός.

naughtyM

# 104 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Ηρεμια λιγο στους απο πανω
Ας τονισω για αλλη μια φορα, οτι το προστιμο σκεφτηκα να μην το πληρωσω γιατι δεν τα εχω τα 24Ε! Ακομα δεν τα εχω!
Αν τα ειχα, θα πηγαινα.

Σκεφτειτε εσεις που διαφωνειτε απο πανω...οτι παρκαρετε καπου, και ερχεται δημοτικη και σας παιρνει πινακιδες και διπλωμα για 20 μερες.
Πηγαινετε να πληρωσετε τη κληση και λετε στους υπευθυνους οτι το αυτοκινητο σας ειναι απαραιτητο! Δουλευετε μακρια και το χρειαζεστε! Το θεμα επειγει. Αν δεν περνατε πισω τις πινακιδες, δε θα βριζατε; Δε θα εκνευριζοσασταν; Δε θα σκεφτοσασταν "γμτ, ουτε μια εξυπηρετηση".

Εε κατι τετοιο εγινε και εδω. Μια εξυπηρετηση θα θελα αλλα δεν...
Εκνευριστηκα, τα πηρα. Και καλα εκανα στο κατω κατω δικαιωμα μου.
Και οχι δε συμφωνω με τον Ηνιοχο οτι ΠΑΝΤΑ πρεπει να εχω ψιλα οτι ΠΑΝΤΑ πρεπει να εχω εισητηρια. ΣΥμβαινουν αυτα! Τυχαινει, τι να κανουμε. ΚΟψτε μας και το κεφαλι...

Απο την αλλη νομιζω φαινεται ο τζαμπατζης. Εγω τα 24Ε θα τα πληρωσω, παρολο που αυτα τα 24Ε θα μπορουσαν να πανε στο σουπερ μαρκετ του Σαββατου.
Οι μερες ειναι δυσκολες και οι περισσοτερες δουλειες ειναι χαλια. Δουλευουμε για να πληρωνοουμε ΔΕΗ και νερο.
Και αν δε πληρωσω τα 24, θα κινηθουν κ νομικα;
Αν δεν ημουν τοσο ευσυνειδητη-και κυριως για τον πατερα μου που δεν του αρεσει αυτο και αν αυξηθει πλ παραπανω το προστιμο εκεινος θα το πληρωσει- δε θα πηγαινα και ας κοβαν το κεφαλι τους. Οχι, δεν εχω λεφτα για πεταμα.
ΑΛλα τεσπα. Θα παω, αλλα θα τ ακουσουν για τα καλα. Οχι για τη 'παραβαση' που εκανα, αλλα για το οτι ειναι ζωα, και μια εξυπηρετηση δεν μπορεσαν να κανουν γιατι ξαναλεω ο τζαμπατζης φαινεται!
ΠΟλυ πιθανον καποιος αλλος στη θεση του παπαρα να μην το εκανε ετσι...
ΑΛλα τι να κανεις...
Don't forget to fall in love with yourself first...

freeman21

# 105 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Τώρα ρε συ χρυσαετέ γιατί διαγράφηκες;;;
Έλεος ρε παιδιά λίγοι ήταν οι ''καλοί'' και συζητήσιμοι άνθρωποι εδώ μέσα,τώρα είναι μείον ένας....
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

# 106 στις 6/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ψευτρα Μέρκελ...

δεν βλεπεις τι γραφει στο σχεσεις...
Που θα πεις τους Ελληνες ,
ανυποτακτους..

Κατι ηξερε ο Καστανιδης που ζητησε δημοψηφισμα...

-Syrup-

# 107 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 54 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 527
...το πλήρωσε ο Xrusaetos το πρόστιμο τελικά
Μισώ τις δουλειές του σπιτιού. Στρώνεις τα κρεβάτια, πλένεις τα πιάτα κι έξι μήνες μετά άντε πάλι από την αρχή!

inioxos52

# 108 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Eκεινο το οποιο πραγματικα δεν καταλαβαινω, ειναι η εμμονη σου Sunny με 3 μεγαλυτερους σου, ουσιαστικα με 2 δηλαδη, οι οποιοι δεν σου κανουν το χατηρι να συμφωνησουν μαζυ σου, γιατι οντως τα οσα υποστηριζεις σημερα, δεν στεκουν απο οποια πλευρα και αν τα δει κανεις.

Λογικοτερο θαταν λοιπον, να παραδεχτεις πως πανω στα νευρα σου μπορει να πεταξες και δυο μαλακιουλες, παρα να εγκαλεις τον Ελικα και εμενα με την κατηγορια οτι μιλαμε αφ' υψηλου προς τους μικροτερους. Μας αδικεις, και δεν το ανεχομαι.

Σε καθε σου παραθεση επι του θεματος σημερα, αλλα και καθε θεματος το οποιο προκαλει τις δικες μου τουλαχιστον απαντησεις, σου απαντω καθε φορα οσο μπορω καλυτερα, με ειλικρινεια και συμπαθεια οπως και στα αλλα γνωστα τουλαχιστον, μελη εδω μεσα.

Ειναι γεγονος που δεν αλλαζει, οτι εχουμε καποιοι μεγαλυτερες εμπειριες απο οσους ειναι κατω των 40, τις οποιες ομως επ' ουδενι επιδεικνυουμε οι μεγαλυτεροι, αλλα απαντουμε σιγουρα συμφωνα με αυτες και εννιοτε εντονα, ωστε να μην κανετε τις ιδιες βλακειες που καναμε εμεις στις ηλικιες σας. Εγω μαλιστα και χαριν αστεισμου, πολλες φορες σε αποκαλω παιδι μου, αναγνωριζοντας εμμεσως το χασμα γενεων.

Αυτα προς αποκατασταση τις τρωθεισας τιμης ημων των γεροντων του σχεσεις.
Υ.Γ 1
Sunny, τα κλειστα παρκινγκ οπως και τα ανοιχτα για να κατασκευαστουν καποιοι ξοδεψαν καποια εκατομυρια ευρα, τα οποια σε χρονικο διαστημα 30 ετων πρεπει να αποσβεσουν, και ναχουν και κερδος. Δεν τα εφτιαξαν για να εξυπηρετουν εσενα η εμενα, αλλα για να κονομησουν εξυπηρετωντας μας.

Υ.Γ 2
Ελικα, καλα τα ειπα βρε? Αρκουντως εφημεριδιακα?

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

redpassion69

# 109 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016

Προστημο οασθ

Διαβάστε και την δική μου ιστορία ....

Είμουν στο κέντρο του Πειραιά ....το λέω με χαρά γιατί
για μένα να γυρίζω 3 και 4 ώρες με τα πόδια στα μαγαζιά
είναι σαν τα παιδάκια που τα πηγαίνεις στο λούνα πάρκ ...

Αφού είχα μπεί και είχα βγεί δεν ξέρω και εγώ σε πόσα μέρη ...
και αφού είχα μαζέψει σακούλες και σακουλίτσες
θυμήθηκα ότι έχω και σπίτι

πήρα τα πόδια μου μπήκα στο λεωφορείο χτύπησα το εισητήριο
και κάθισα αναμεσα σε δύο κύριους και μια κύρια αλλά από την μέσα μεριά
γιατί θέλω και παράθυρο ....(το νούμερο ...

Το εισητήριο(χτυπημένο ) το κράταγα αλλά δεν το έβαλα στην τσάντα μου η στην τσέπη μου
και μέχρι να κάτσω και να φτιάξω τα μπαγκάζια μου
(με βοηθήσανε και οι άνθρωποι καλά να είναι :yes

αυτό μάλλον τα άφησα από το χέρι μου και πήγε και σφηνώθηκε στην σχισμή του
καθίσματος στην πλάτη (τόσο χαμένο )

Η πάρτη μου(εγώ)δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτις διότι είχα και πάρλες στο κινητό :>:>

Οταν μπήκε ο ελεγκτής είχα φυσικά το ύφος 15 καρδηναλίων
(μην με ρωτήσετε πως είναι αυτό δεν ξέρω ....
υπ...για το <ύφος και το νούμερο ρωτήστε τον ινίοχο ξέρει

Φυσικά ο άνθρωπος μου ζήτησε το εισητήριο μου (όταν δεν το έβρισκα
περιττό να πω ότι το ΚΚΕ(μαζί με την Αλέκα) στο κόκκινο του δεν είναι τίποτα
μπροστά μου (Ελικα ΑΑ...που λές και εσύ ......)

(είχα βουρκώσει κιόλας (το λέω μπας και συγκινηθείτε εσείς γιατί
ο ελεγκτής δεν έπαθε τίποτα )αλλά δεν άφηνα το δάκρυ να κυλίσει ...ζαμέ(jamais)
δεν φόραγα αδιαβροχή μάσκαρα
μου έφτανε που είμουν σαν τον μπόζο δεν ήθελα να είμουν και σαν κλόουν

Οι καλοί άνθρωποι δίπλα μου το διαβαιβέωσαν
ότι είμαι μια πτωχή πλήν τίμια κορασίς γιατί με είχαν δει να το χτυπάω
(όχι το κεφάλι μου) το εισητήριο ......

Ομως αυτός σαν < αδέκαστος Μπάρας> μου έδωσε το ραβασάκι (όχι με το τηλεφωνό του )
δυστηχώς με την λυπητερή (κλήση )και μου είπε
<άμα το βρείς πέρνα να μας το δείξεις >
Εγώ την πήρα ξεροκατάπια για να μην φύγει το δάκρυ και γίνει σθατά και η μάσκαρα.
Το εισητήριο το βρήκα όταν σηκώθηκα για να βγώ ,το έδειξα στον οδηγό
μου έγραψε και αυτός τα στοιχεία του στο πίσω μέρος της κλήσης ,
(το εισητήριο γράφει το νούμερο του λεωφορείου και την ώρα που μπαίνεις μέσα)
και την άλλη μέρα πήγα και το τακτοποίησα.

Το θέμα όμως είναι ότι όπως και να έχουν τα πράγματα
άμα δεν έχεις το εισητήριο σου επικυρωμένο να το δείξεις
δεν είναι υποχρεωμένος ο ελεγκτής να σε πιστέψει ότι και να έχει συμβεί.
Εγώ δεν περίμενα να το βρώ ....γιατί δεν ήξερα τι το έκανα ,
όποια ιστορία και να έλεγα πως να με πιστέψει και είχα
και μάρτυρες ......
Ρε παιδιά έλεος γιατι διαγράφτηκε ο χρυσαετός.....πάμε καλά ....
ελπίζω να ξαναγραφτεί .....

Με εκτίμηση
redpassion69

inioxos52

# 110 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
Οταν μπήκε ο ελεγκτής είχα φυσικά το ύφος 15 καρδηναλίων
(μην με ρωτήσετε πως είναι αυτό δεν ξέρω ....
υπ...για το <ύφος και το νούμερο ρωτήστε τον ινίοχο ξέρει
(είχα βουρκώσει κιόλας (το λέω μπας και συγκινηθείτε

Ομως αυτός σαν < αδέκαστος Μπάρας> μου έδωσε το ραβασάκι (όχι με το τηλεφωνό του )
δυστηχώς με την λυπητερή (κλήση )

Φιλεναδα, και το υφος τοχεις των 1000 καρδιναλιων, και νουμερο μεγαλο εισαι. Να χαθεις. Που μουθελες και τηλεφωνο....... Σαλιαρα α σαλιαρα!!!
Χαιρετισμους στον αρκουδο σου.........

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

sunnyeyes-

# 111 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Eκεινο το οποιο πραγματικα δεν καταλαβαινω, ειναι η εμμονη σου Sunny με 3 μεγαλυτερους σου, ουσιαστικα με 2 δηλαδη, οι οποιοι δεν σου κανουν το χατηρι να συμφωνησουν μαζυ σου, γιατι οντως τα οσα υποστηριζεις σημερα, δεν στεκουν απο οποια πλευρα και αν τα δει κανεις.

Λογικοτερο θαταν λοιπον, να παραδεχτεις πως πανω στα νευρα σου μπορει να πεταξες και δυο μαλακιουλες, παρα να εγκαλεις τον Ελικα και εμενα με την κατηγορια οτι μιλαμε αφ' υψηλου προς τους μικροτερους. Μας αδικεις, και δεν το ανεχομαι.

Σε καθε σου παραθεση επι του θεματος σημερα, αλλα και καθε θεματος το οποιο προκαλει τις δικες μου τουλαχιστον απαντησεις, σου απαντω καθε φορα οσο μπορω καλυτερα, με ειλικρινεια και συμπαθεια οπως και στα αλλα γνωστα τουλαχιστον, μελη εδω μεσα.

Ειναι γεγονος που δεν αλλαζει, οτι εχουμε καποιοι μεγαλυτερες εμπειριες απο οσους ειναι κατω των 40, τις οποιες ομως επ' ουδενι επιδεικνυουμε οι μεγαλυτεροι, αλλα απαντουμε σιγουρα συμφωνα με αυτες και εννιοτε εντονα, ωστε να μην κανετε τις ιδιες βλακειες που καναμε εμεις στις ηλικιες σας. Εγω μαλιστα και χαριν αστεισμου, πολλες φορες σε αποκαλω παιδι μου, αναγνωριζοντας εμμεσως το χασμα γενεων.

Αυτα προς αποκατασταση τις τρωθεισας τιμης ημων των γεροντων του σχεσεις.
Υ.Γ 1
Sunny, τα κλειστα παρκινγκ οπως και τα ανοιχτα για να κατασκευαστουν καποιοι ξοδεψαν καποια εκατομυρια ευρα, τα οποια σε χρονικο διαστημα 30 ετων πρεπει να αποσβεσουν, και ναχουν και κερδος. Δεν τα εφτιαξαν για να εξυπηρετουν εσενα η εμενα, αλλα για να κονομησουν εξυπηρετωντας μας.

Υ.Γ 2
Ελικα, καλα τα ειπα βρε? Αρκουντως εφημεριδιακα?

Εμμονη? ? ?

Σας πετυχα μαζι και σας τα ειπα, για να μην τα λεω στο καθε ενα ξεχωριστα.

Ποια εμμονη?

Δε μου ειναι σε τιποτα να αδιαφορω στα ποστ τα δικα σου, ουτε του Χρυσαετου ουτε του Ελιξ ουτε του οποιοδηποτε. Ωστοσο μπαινω να συζητησω.. και να καταθεσω τη σκεψη μου. Οπως κανουμε ολοι πιστευω. Ποιος ο λογος τωρα να δεχτω τις μονολογικες ατακες του χρυσαετου? Υπαρχει καποιος λογος? Ωραια.. μπορω να τον προσπερασω και απο δω παν και οι αλλοι. Μπορω επισης ομως να κανω αυτο που εκανα σημερα και να δηλωσω οτι με ενοχλει. Συγνωμη.. εντιμο δεν ειναι?.. καθε μερα βρισκομαστε εδω μεσα.. οφειλει ο καθενας να δηλωνει τη παρουσια του και τα ορια του, αυτο που τον δυσανασχετει και αυτο που τον εχει πειραξει ή ακομα βρε αδερφε.. και αυτο που μπορει να εχει παρεξηγησει.. Σιγα τα ωα. Ισα ισα πιστευω οτι ειμαι και πιο ντομπρα ετσι παρα να αποφευγω να απαντω.

Επισης ξερω πως ολα αυτα που εχω γραψει σε αυτο το ποστ, ειναι γεγονοτα που εσεις οι ιδιοι!! σε παλιοτερα ποστ εχετε υποστηριξει. Δηλαδη? Δεν καταλαβαινω τι δεν ειναι ουσιαστικο απο αυτο που γραφω? Το καθε τι που εγραψα το αιτιολογησα.. αυτο απο μονο του επρεπε να γινει σεβαστο ως προς μια συζητηση.. και οχι χλευασμος οπως εκανε ο χρυσαετος ή γελωτας για τον ελιξ ή κοντρα μαζι σου. Δεν καταλαβαινω λοιπον.. τη δικια σας εμμονη να γραφω κατι που ειναι φως φαναρι και με κοντραρετε τρεις.

Τελος παντων, το θεμα εχει ληξει απο μερους μου, εγω μια καταθεση εκανα την οποια δεν την παιρνω πισω, θα χαρω πολυ να την ακουσετε, μπορει να ειναι οντως ετσι!, αν δεν ειναι, οκ.. απλα το προσπερνατε! και απλα μια σανυ σας εκανε λιγακι να ασχολειθητε μαζι της. Νταξ. Δεν εγινε και τιποτα..

Οσο για το αν σε αδικω.. δυστυχως Ηνιοχε με λυπη μου σου λεω, οτι η προηγουμενη συζητηση που ειχατε με το χαιβανι, δεν μου αρεσε καθολου. Για την προσφατη εννοω. Αν θελεις νηφαλιος καθησε και ξαναδιαβασε σε. Απο εκει και περα, εγω οπως και ο καθενας εχω σχηματισει την εικονα μου για εσενα, σε εχω αποδεχθει πληρως σαν τον Ηνιοχο με τα α-β καλα του και κακα του, αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν θα ερθω ποτε σε αντιθεση μαζι του ή οτι θα συμφωνω πληρως σε οτι λεει και σε οτι κανει.

Βασικα.. αν ερθω σε αντιθεση μαζι του μαλλον ειναι καλο! Το να τον αγνοω ισως ειναι λιγο κακο.

Αυτα λοιπον..

Αα red!! Aν ηταν να πληρωσεις το προστιμο θα ειχες αλλη απαντηση τωρα. Εχε χαρη δηλαδη που βρηκες το εισιτηριο.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

sunnyeyes-

# 112 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Και τωρα σαν να μου ηρθε αλλη μια εικονα απο το παρελθον που ξανα καπου κοντραριστηκαμε.. διολου απιθανο.

sunnyeyes-

# 113 στις 6/10/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Το θεμα λοιπον Sunny παιδι μου ειναι, οτι πρεπει ναχει κανεις την στοιχειωδη προνοια 1 τουλαχιστον ευρω σε ψιλα στην τσεπη παντα, η μιας καρτας, η ενος εισιτηριου, ωστε να μην την παταει.

Για να μη λες οτι δε σε διαβαζω..

Μπορει να τυχει να μην εχεις ψιλα. Τι να κανεις? Δεν εχεις αυτοκινητο.. πρεπει να πας στο σπιτι σου.. πρεπει να πας στη δουλεια σου.

Οταν επαιρνα συγκοινωνια τοτε πολλες φορες μου ειχε τυχει να μην εχω ουτε εισιτηριο ουτε ψιλα.. θα μου αλλαζε ο οδηγο ή καποιος συνεπιβατης.. Αλλες φορες με σταματουσε σε σταση να αγορασω! Ειμαι κλεφτρα? Ειμαι αφελης? Ειμαι τι? για να πληρωσω 50 ευρω προστιμο.
Προσεξε! δεν εχω ας πουμε αλλο μεταφορικο μεσο.

Αν ηταν μια γιαγιακα? Αν ηταν μια τσιγγανα? Θα της εβαζε προστιμο οπως πολυ καλα ειπε καποιος συνδικτυος? Αυτα γιατι τα προσπερναμε..

Δεν μπορουμε λοιπον να μιλαμε για αμειλικτους νομους!! οταν υπαρχουν ανθρωποι. Οσο υπαρχουν ανθρωποι.. τοτε ολα προσαρμοζονται αναλογα.. οχι μονο σαν να ειναι ολοι κλεφτες.

redpassion69

# 114 στις 6/10/2011
author
ινουλίνο .....(τώρα σε κόβω (τατάνα σμυρνιά )......δεν μπορείς να πείς .....

ξέρεις πολύ καλά ότι 2 η 3 άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν
πάντα έτσι δεν είναι .....ακόμα και όταν γνωρίζονται ....
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται ο ένας τον άλλον
(εγώ ας πούμε γουστάρω να διαφωνώ μαζί σου για να με λές μετά

νούμερο .....είναι από τα καλύτερα μου .....

αυτό που με εκνευρίζει εμένα.....
(τρόπος του λέγειν ...γιατί δεν θα κάνω και ρυτίδες για το σχέσεις )
και θα το αναφέρω σε αυτό το θέμα
είναι η ειρωνία και το στυλάκι η η κακοήθεια .....

Το έχω αντιμετωπίσει από το Ταντόνα και μέσα εδώ,
ο οποίος έφτασε στο σημείο να το μεταφέρει και στο τσατ
λέγοντας με κουτσομπόλα.....(κοίτα να δείς τι βρήκε να πει ρε γμτ)
(φυσικά είχε σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις
αλλά εκεί είναι γρήγορα τα πράγματα και υπήρξαν και κάποιοι που δεν του
χαρίστηκαν...... ):lolκακοήθεια )

Και ο έλικας μερίκες φορές είναι ειρωνικός (αν και προσπαθεί να το μαζέψει )
(ειρωνία)

και εσύ γίνεσαι πολλές φορές απίστευτα απόλυτος στυλάκι..στρίντζου
είναι αυτό ......)

Αυτό δεν αφορά μόνο τις εμπειρίες .....αφορά και τις γνώσεις ....
όταν δεν μοιράζονται στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής συζήτησης
ούτε γίνονται εφαλτήρια για δημιουργία νέων γνώσεων (άρα είναι στείρες γνώσεις)

ο σκοπός είναι να το ρίξουμε και λίγο στην σαχλαμάρα, να γελάμε ,
να μπαχαλεύουμε ,ρεεεεεεεεεεε η ζωή είναι μικρή και δεν μένει τίποτα .

Τα είπα το νούμερο .....
υπ.Να σου πω την αλήθεια (δεν ήταν όμορφος ......

ακόμα περιμένουμε όταν θα κατέβεις να πάμε σε εκείνο το ουζερί στην ΔΕΗ
να φάμε και γαρίδες ΝΟ να σκάσει ο έλικας (αλλά θα τον πάρουμε και αυτό μωρέ ....

Ο αρκούδος με κρύωσε και μοιραζόμαστε χαρτομάντηλα .....
(θα του τα δώσω ......τα χαιρετίσματα .....
Με εκτίμηση

redpassion69

Heptamer

# 115 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Originally posted by aseglio

να γράψει απο πίσω ημερομηνία μια μέρα νωρίτερη απο αυτη του πρόστιμου. Με ρώτησε γιατι, του εξήγησα, πήρα και λίγο το κλαμμένο ύφος, και μου κανε την χάρη.

Απο αυτες τις λογικες πρεπει να απαλλαγουμε.

Και να μη χρησιμοποιουμε εσκεμμενα την ανθρωπια ως αντισταθμισμα στην (οφειλουμενη) νομιμοτητα.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

aseglio

# 116 στις 6/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer

Παράθεση:
Originally posted by aseglio

να γράψει απο πίσω ημερομηνία μια μέρα νωρίτερη απο αυτη του πρόστιμου. Με ρώτησε γιατι, του εξήγησα, πήρα και λίγο το κλαμμένο ύφος, και μου κανε την χάρη.

Απο αυτες τις λογικες πρεπει να απαλλαγουμε.

Και να μη χρησιμοποιουμε εσκεμμενα την ανθρωπια ως αντισταθμισμα στην (οφειλουμενη) νομιμοτητα.

O ΟΑΣΑ τα πηρε παντως τα λεφτα one way or another

Heptamer

# 117 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Θεωρω αδικια ενα παιδι να πληρωσει προστιμο 24 ευρω (και 10 να ηταν), οταν θα μπορουσε πολυ απλα να τις αλλαζε το 5ευρω. Μερικα πραγματα ειναι αδικιες ΓΙΑΤΙ δεν εχουν φροντισει να ειναι εξυπηρετικοι. Αδικο ειναι, οπως και το προστιμο που μου βαζουν στο δρομο αν παρκαρω ΑΠΟ ΤΗ στιγμη που δεν εχουν φροντισει να εχουν παρκινγκ ουτε εχουν φροντισει να μου παρεχουν συγκοινωνια απο το σπιτι μου. Αδικιες αδικιες καθημερινες..

Και μου συμπεριφερονται σαν Κλεφτη, ενω οι ιδιοι με ωθουν να γινω παρανομη. Αυτα δεν τα αντεχω.. και ναι, οταν βρεθω αντιμετωπη με τετοια συστηματα το ματι μου γυριζει αναποδα και αν μη τι αλλο παω στους υπευθυνους. Αν το εκαναν ολοι αυτο και υπηρχε μια απαιτηση απο το κοινο και δεν νιωθαμε ΜΟΝΙΜΑ ηττημενοι ισως και κατι να αλλαζε σε αυτο το τοπο.

Ολοι οι νομοι δεν ειναι ηθικοι. Υπαρχουν και αδικοι/ατελεις τετοιοι.
Δουλεια των νομων ΔΕΝ ειναι να εκφραζουν /προστατευουν το (προσωπικο) αισθημα δικαιου ή ηθικής.

Και δουλεια δικη μας δεν ειναι να τους ερμηνευουμε κατα πως μας βολευει ή μας φαινεται δικαιο ή να τους χρησιμοποιουμε κατα πως θελουμε.
Ο ελεγκτης,μπορουσε/μπορει ισως να κανει την οποια διευκολυνση - ωστοσο,παραγνωριζουμε συνειδητα,οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποχρεωμενος να το κανει (δεν ειναι η δουλεια του) - και ας το μπορει - και ειναι παραλογο να τον βαζουμε σε τετοιο τρυπακι,επειδη μας βολευει.

Το οτι δεν υπαρχει παρκινγκ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως νομιμοποιουμαστε για αυτο το λογο να παρκαρουμε οπου θελουμε. Υπαρχει και η επιλογη του να ΜΗΝ παρκαρουμε ΓΕΝΙΚΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ,- ή να παρκαρουμε καπου πιο μακρια [δεν ειναι αναγκη να εχουμε το αμαξι μας διπλα στο τραπεζι που τρωμε!],προκειμενου να μην διογκωσουμε το προβλημα. Αυτο βεβαια προϋποθετει σωστη συνειδηση.

Καλως ή κακως,ετσι εχουν τα πραγματα και με το να παρανομουμε συνειδητα και ...μαγκιορικα,απο αντιδραση και δεν αλλαζει τα πραγματα και μας βαζει σε φαυλο κυκλο.

Δε μπορεις να εκδικουμαστε το κρατος επειδη δε μπορει / ή δε θελει να φροντισει για παρκινγκ. Το οτι δε μπορει εν γενει να το κανει,ειναι και δικο μας λαθος......

Κανενας δε μπορει να μας ωθησει να παρανομησουμε,εαν δεν εχουμε απο μονοι μας χαλαρη σκεψη/ροπη προς κατι τετοιο. Η ευκολη λυση ειναι να βρισκουμε αλλοθι,προκειμενου να δικαιολογουμε τις πραξεις μας.

Παντα φταινε οι αλλοι.
Ποτέ εμεις!
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

redpassion69

# 118 στις 6/10/2011
author

Προστημο οασθ

Από το μέλος sunnyeyes-
... Αα red!! Aν ηταν να πληρωσεις το προστιμο θα ειχες αλλη απαντηση τωρα. Εχε χαρη δηλαδη που βρηκες το εισιτηριο. ...

Θα το πλήρωνα σαννυ μου ....δεν περίμενα να το βρώ .....

και αν διάβασες είπα υπήρχαν μάρτυρες που το διαβαιβέωσαν .....
γιατί πήρα το λεωφορείο απο το καραισκάκη για να κάτσω και η επόμενη στάση
ήταν ο σταθμός των τρένων που εκεί μπαίνει πολύς κόσμος ....

Βρε εδώ είχα μπεί με το αυτοκίνητο στο λιμάνι να παραδώσω ένα δέμα
σε ένα καράβι και με γράψανε (το λιμενικό αν θυμάμαι καλά ....
έχουν περάσει και χρόνια ....

την μόνη φορά που την γλύτωσα ήταν όταν είχα σχολάση από την δουλειά
με αυτοκίνητο της δουλειάς και πάω στα καμίνια να πάρω μια φίλη μου
να πάμε για καφέ στην γλυφάδα αλλά πάλι είχα πιάσει την πάρλα
(αυτή θα με φάει ...
περνάω το καθορισμένο φανάρι και πάω ποιό πάνω και στρίβω
με μια ταμπέλα ναααααααααααααα ότι απογορεύεται η επί τόπου στροφή .....

μου την βγήκε ο easy rider ο τροχαίος βρε παιδί μου

Εχω παρκάρει με το αυτοκίνητο στην περιοχή μου ......
στο κομμάτι που ειναι
να περνάνε (μαμάδες με τα παιδάκια ανάπηροι πέζοι για λίγο
με αναμμένα τα αλάρμ )με γράψανε ....
ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑ......τι να πούμε τώρα να το γλυκάνουμε το χάπι ....

Καλά μου έκαναν .....να βρώ άλλοθι που θα δικαιολόγηση
οτι έγω είμαι η σωστή .........επειδή ήθελα να διευκολυνθώ ......
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ .......

Με εκτίμηση
redpassion69

# 119 στις 6/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν διαβαζε καποιος θα πιστευε οτι βρισκομαστε στο 1990..
Δεν ξερω τι ειναι αυτο,
που οδηγει καποιους στην υποστιλωση της σαπιλας (με την ταμπελα ΝΟΜΟΣ).

Οι λογικες αυτες δεν εφεραν τιποτα καλο ,
και δεν ειναι δυνατον να θελουμε τα παιδια μας να ασπαστουν τα ειδωλα..
που καποιοι "σοφοι"..
ονομασαν αρθρα σε τεφτερια ,
φερομενοι ως ανδρεικελα συμφεροντων...

Ο ελεγκτης , ο αστυνομικος κλπ απο την στιγμη που δεν πρεπει να χαριζεται (και σωστα),
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!
η μηπως δεν προσεξατε πως το 99% αυτων ,θα χαριστουν σε φιλους και συγγενεις ???????????

Ο φραγκατος που θελει να τα οικονομησει,προσφερωντας τα ευρουδακια του...
θα πρεπει να εξηγησει...
που τα βρηκε (και αν θελετε..και ο μαυραγορητης πατερουλης,
η ο πατριωτης της 21ης... (οχι Ιουλιου...Απριλιου...)

Πως ο τωρα προισταμενος σε δημοσια υπηρεσια...
εισεβαλε σε αυτην και τωρα μιλαει για δικαιοσυνη...

Και πως ο μισος πλουτος της γης,
μαζευτηκε στο 2% των ανθρωπων...

Και στην τελικη..
ΝΑΙ,
γεννηθηκα και γεννηθηκες , θα πεθανω και θα πεθανεις,
θα ζησουμε στα ισα !!!!!!!!!!!!!!
Δεν εχω καταλαβει,
γιατι το δικο μου παιδι να φυγει εξω για να κανει οικογενεια,
γιατι να πειναει κοσμος,
γιατι δεν μπορεις να ζησεις με τα 10πλασια ,
απο οτι εγω????????????

ΔΗΜΕΥΣΗ,
και τα υπολοιπα τα βρισκουμε.....

Στις μερες μας μονο οι βολεμενοι,
δεν σκεφτονται ετσι....

Αν ειναι να φτιαξει ο κοσμος,
ας κανει στην ακρη η γεννεα μας..
να ερθουν φρεσκα μυαλα.
Αρκετα σκ@τ@ τα καναμε με τις ιδεες μας που για ναμην τις χασουμε..
τις καναμε και ΝΟΜΟ....

Pseydonymo0

# 120 στις 6/10/2011
author
Ανδρας / 84 / Ελεύθερος
Βερμούδες
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 399

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Η αποφαση μου εκλινε περισσοτερο προς τη μερια του να παω να πληρωσω...ΑΝ και θα τα ζητησω απο τον πατηρ..
Θα παω τη παρασκευη. Αλλα θα τους τα πω και ενα χερακι
ΓΙατι σε αντιθεση με οτι λετε ορισμενοι για μενα ήταν παπαρας. Ναι οκ, πηρα τη κληση θα παω να πληρωσω. ΑΛλα ρε γμτ θα μπορουσε να κανει μια εξυπηρετηση.

Να μην πληρώσεις!

Αντίθετα, να τους κυνηγήσεις τους ελεγκτές, αφού εσύ ήθελες να πληρώσεις κανονικό εισιτήριο, απλώς δεν είχες το κατάλληλο κέρμα για την κερατομηχανή και έψαχνες να αλλάξεις χρήματα. Αυτοί έκαναν κατάχρηση εξουσίας, όπως λέγεται νομικά. Εσύ δεν έκανες τίποτα το παράνομο.

Αν τους κυνηγήσεις τους βλαμένους θα γλυτώσουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να πληρώσουν το εισιτήριο κρατώντας ένα χαρτονόμισμα στο χέρι ψάχνοντας να το αλλάξουν με τα κατάλληλα ψιλά και με την ελπίδα ότι θα κοιτάξουν για άλλου είδους δουλειά να πουλάν τη μαγκιά τους.
Αν γράφεις greeklish δεν ξέρεις ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αγράμματος. Ωρίμασε και ξαναέλα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.