Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Και μη με ρωτησεις που τη δειχνεις την ηλικια σου.. τη δειχνεις παντου. Και εσυ και ο ελιξ και ο ηνιοχος. Λες και ζειτε τη μαγικη ηλικια της σοφιας. Εχετε παραπανω εμπειριες αλλά δεν σας κανει αυτοματως υπερανω καθε συζητησης.
Αυτο μια και σας πετυχα ολους μαζι σε αυτο το ποστ.
Σανάκι...
μην ξεχνάμε...
34<61![]()
Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
Οταν μπήκε ο ελεγκτής είχα φυσικά το ύφος 15 καρδηναλίων
(μην με ρωτήσετε πως είναι αυτό δεν ξέρω ....
υπ...για το <ύφος και το νούμερο ρωτήστε τον ινίοχο ξέρει
(είχα βουρκώσει κιόλας (το λέω μπας και συγκινηθείτε
Ομως αυτός σαν < αδέκαστος Μπάρας> μου έδωσε το ραβασάκι (όχι με το τηλεφωνό του )
δυστηχώς με την λυπητερή (κλήση )
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Eκεινο το οποιο πραγματικα δεν καταλαβαινω, ειναι η εμμονη σου Sunny με 3 μεγαλυτερους σου, ουσιαστικα με 2 δηλαδη, οι οποιοι δεν σου κανουν το χατηρι να συμφωνησουν μαζυ σου, γιατι οντως τα οσα υποστηριζεις σημερα, δεν στεκουν απο οποια πλευρα και αν τα δει κανεις.
Λογικοτερο θαταν λοιπον, να παραδεχτεις πως πανω στα νευρα σου μπορει να πεταξες και δυο μαλακιουλες, παρα να εγκαλεις τον Ελικα και εμενα με την κατηγορια οτι μιλαμε αφ' υψηλου προς τους μικροτερους. Μας αδικεις, και δεν το ανεχομαι.
Σε καθε σου παραθεση επι του θεματος σημερα, αλλα και καθε θεματος το οποιο προκαλει τις δικες μου τουλαχιστον απαντησεις, σου απαντω καθε φορα οσο μπορω καλυτερα, με ειλικρινεια και συμπαθεια οπως και στα αλλα γνωστα τουλαχιστον, μελη εδω μεσα.
Ειναι γεγονος που δεν αλλαζει, οτι εχουμε καποιοι μεγαλυτερες εμπειριες απο οσους ειναι κατω των 40, τις οποιες ομως επ' ουδενι επιδεικνυουμε οι μεγαλυτεροι, αλλα απαντουμε σιγουρα συμφωνα με αυτες και εννιοτε εντονα, ωστε να μην κανετε τις ιδιες βλακειες που καναμε εμεις στις ηλικιες σας. Εγω μαλιστα και χαριν αστεισμου, πολλες φορες σε αποκαλω παιδι μου, αναγνωριζοντας εμμεσως το χασμα γενεων.
Αυτα προς αποκατασταση τις τρωθεισας τιμης ημων των γεροντων του σχεσεις.
Υ.Γ 1
Sunny, τα κλειστα παρκινγκ οπως και τα ανοιχτα για να κατασκευαστουν καποιοι ξοδεψαν καποια εκατομυρια ευρα, τα οποια σε χρονικο διαστημα 30 ετων πρεπει να αποσβεσουν, και ναχουν και κερδος. Δεν τα εφτιαξαν για να εξυπηρετουν εσενα η εμενα, αλλα για να κονομησουν εξυπηρετωντας μας.
Υ.Γ 2
Ελικα, καλα τα ειπα βρε? Αρκουντως εφημεριδιακα?
![]()
Για να μη λες οτι δε σε διαβαζω..Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Το θεμα λοιπον Sunny παιδι μου ειναι, οτι πρεπει ναχει κανεις την στοιχειωδη προνοια 1 τουλαχιστον ευρω σε ψιλα στην τσεπη παντα, η μιας καρτας, η ενος εισιτηριου, ωστε να μην την παταει.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
να γράψει απο πίσω ημερομηνία μια μέρα νωρίτερη απο αυτη του πρόστιμου. Με ρώτησε γιατι, του εξήγησα, πήρα και λίγο το κλαμμένο ύφος, και μου κανε την χάρη.
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
να γράψει απο πίσω ημερομηνία μια μέρα νωρίτερη απο αυτη του πρόστιμου. Με ρώτησε γιατι, του εξήγησα, πήρα και λίγο το κλαμμένο ύφος, και μου κανε την χάρη.
Απο αυτες τις λογικες πρεπει να απαλλαγουμε.
Και να μη χρησιμοποιουμε εσκεμμενα την ανθρωπια ως αντισταθμισμα στην (οφειλουμενη) νομιμοτητα.
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Θεωρω αδικια ενα παιδι να πληρωσει προστιμο 24 ευρω (και 10 να ηταν), οταν θα μπορουσε πολυ απλα να τις αλλαζε το 5ευρω. Μερικα πραγματα ειναι αδικιες ΓΙΑΤΙ δεν εχουν φροντισει να ειναι εξυπηρετικοι. Αδικο ειναι, οπως και το προστιμο που μου βαζουν στο δρομο αν παρκαρω ΑΠΟ ΤΗ στιγμη που δεν εχουν φροντισει να εχουν παρκινγκ ουτε εχουν φροντισει να μου παρεχουν συγκοινωνια απο το σπιτι μου. Αδικιες αδικιες καθημερινες..
Και μου συμπεριφερονται σαν Κλεφτη, ενω οι ιδιοι με ωθουν να γινω παρανομη. Αυτα δεν τα αντεχω.. και ναι, οταν βρεθω αντιμετωπη με τετοια συστηματα το ματι μου γυριζει αναποδα και αν μη τι αλλο παω στους υπευθυνους. Αν το εκαναν ολοι αυτο και υπηρχε μια απαιτηση απο το κοινο και δεν νιωθαμε ΜΟΝΙΜΑ ηττημενοι ισως και κατι να αλλαζε σε αυτο το τοπο.
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Η αποφαση μου εκλινε περισσοτερο προς τη μερια του να παω να πληρωσω...ΑΝ και θα τα ζητησω απο τον πατηρ..
Θα παω τη παρασκευη. Αλλα θα τους τα πω και ενα χερακι
ΓΙατι σε αντιθεση με οτι λετε ορισμενοι για μενα ήταν παπαρας. Ναι οκ, πηρα τη κληση θα παω να πληρωσω. ΑΛλα ρε γμτ θα μπορουσε να κανει μια εξυπηρετηση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media