Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
ινουλίνο .....(τώρα σε κόβω (τατάνα σμυρνιά )......δεν μπορείς να πείς .....
και εσύ γίνεσαι πολλές φορές απίστευτα απόλυτος 
στυλάκι..στρίντζου
είναι αυτό ......)
Τα είπα το νούμερο .....
Oυδεποτε Red..... ειπα πως δεν ειμαι στριντζος, ουτε ποτε τοπαιξα καλος για ναμαι αρεστος. Αντιθετως παντοτε το παραδεχομαι δημοσια οπως γνωριζεις απο το τσατ τοσα χρονια, και δεν δισταζω ποτε να εμπλακω σε κουβεντες εντονες ως προς την ανταλλαγη αποψεων.
Και γινομαι απολυτος οπως λες, οταν γραφονται αποψεις που εξωφθαλμα ειναι αντιθετες με την πραγματικοτητα, οπως λογου χαριν οταν γυναικες υποκαθιστουν τους αντρες μιλωντας αντ' αυτων μετα πληρους βεβαιοτητος μαλιστα, για τον τροπο που σκεπτονται και δρουν στις περιπτωσεις π.χ του ξενοπηδηματος, καθως και αντρες που υποδεικνυουν σε γυναικες που, πως, και ποτε θα δοθουν σε εναν αντρα, τον οποιον οι ιδιες ομολογουν οτι γουσταρουν και θελουν να του δοθουν, οπως εχουν αναφαιρετο δικαιωμα.
Προσωπικα αισθανομαι μια χαρα εδω μεσα, γιατι δεν ψαχνω τπτ ωστε να "στρογυλεψω" τις αποψεις μου, ουτε και εχω σκοπο να αναθεωρησω τις παγιες θεσεις μου, ως αλλος κωλοτουμπας.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Είναι απορίας άξιο πώς κάποια επουσιώδη, παιδαριώδη, ανάξια σοβαρής συζήτησης και πολύ περισσότερο ανάλυσης, θέματα-ερωτήματα, μπορούν να προκαλέσουν τόσα σχόλια.
Και όταν μπαίνει κάποιο θέμα με σοβαρό προβληματισμό, πηγαίνει άπατο.
Άβυσσος η ψυχή -και η γραφίς- του ανθρώπου.
YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε!
Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Eλικα στο εχω ξαναπει. Ελλειψει θεματων κλωθογυριζουμε σε καποια μονο, ξεχειλωνοντας τα οσο μπορουμε.
Οσο για τα σοβαρα θεματα εαν εννοεις τα πολιτικα, ατυχησες. Εξαντληθηκαν. Εαν εννοεις τα ποιητικα και λογοτεχνικα ατυχησα. Δεν ταχω. Τι μενει? Τα κοριτσια και οι ερωτες τους, καθως και οι διυλισεις του κωνωπος. Πλακα εχουν ομολογω, ειδικα οταν τα παιρνουν που δεν συμφωνουμε μαζυ τους.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
Προστημο οασθ
Παράθεση:
inioxos52.....
ως αλλος κωλοτουμπας....
Να σε δω να κάνεις μια κωλοτούμπα .....και ας πεθάνω

Καταρχήν δεν μιλάω μόνο για τα γκομενικά ....απόλυτος
είναι κάποιος που δεν αλλάζει εύκολα γνώμη ....έστω και αν έχει άδικο ....
Αλλά για μένα κάθε άνθρωπος ζεί διαφορετικές εμπειρίες....
άρα η έκφραση του ελεύθερου,
του ζωντανού, του ανοικτού πνεύματος που δεν δέχεται τίποτα ως δεδομένο,
απόλυτο, τελεσίδικο -
αλλά κρίνει, εξετάζει, αναθεωρεί, ελέγχει διαρκώς και δεν επαναπαύεται.
Δεν μπορώ να εκφράσω καλύτερα το απόλυτο που μου βγάζεις ....
ώρες ώρες .....ίσως να μην είναι και σωστή η λέξη .....
Με εκτίμηση

redpassion69

Προστημο οασθ
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Είναι απορίας άξιο πώς κάποια επουσιώδη, παιδαριώδη, ανάξια σοβαρής συζήτησης και πολύ περισσότερο ανάλυσης, θέματα-ερωτήματα, μπορούν να προκαλέσουν τόσα σχόλια.
Σοβαρά Ελικα το θέμα αυτό είναι ανευ αξίας ......?????
Δηλαδη αυτά που γράφεις εσύ μόνο είναι άξια λόγου ......και απαντήσεων ????
Τότε Ελικα να βάζεις μόνο εσύ θέματα και να απαντάει η ΑΥΛΗ σου .....
γιατί οι υπόλοιποι που έχουν_ αν έχουν _αντίρρηση η αμφισβήτηση
είναι πνεύματατα αντιλογίας ......
Η ελεθευρία στην σκέψη (χωρίς ιδεολογικές δεσμεύσεις) στην πράξη
(χωρίς δογματικές απαγορεύσεις) και στην αίσθηση δεν υπάρχει ????
Δηλαδή αν είμαστε ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να βλέπουμε ότι έχουν γίνει λάθη .....
πρέπει να είμαστε πρόβατα ......
και να λέμε όλα καλά
και αν υπάρχει μια αμφισβήτηση τότε στα Τάρταρα γιατί είσαι κουμμουνιστής
λες και είναι βρισιά .....
Εύγε Ελικα....δεν σε κατέχει μόνο ειρωνία αλλά και ΕΠΑΡΣΗ.
Με αυτό τον τρόπο θα προσεγγίσει ο ένας τον άλλον και θα ανταλάσουμε απόψεις
και γνώσεις .....
όταν θεωρούμε τους προβληματισμούς των άλλων υποδεέστερους.....
Με εκτίμηση

redpassion69

Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
και τι δεν γραψατε παραπανω...
Ξυπνησα λοιπον η αρρωστη και παω να πληρωσω το κ@λοπροστιμο γιατι ειμαι κ κιουρια.
Δε εγραψα οτι δε θα το πληρωνα πουθενα, αλλα αν μπορουσα να αποφυγω να ζητησω απο τον πατερα μου αυτα τα 24Ε θα το κανα...μιας και μου τα δωσε με πολυ ζορι.
Τεσπα...ας πληρωσουμε και αυτους.
Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Red τωρα σε πηρα χαμπαρι οτι συνεχιζεις το θεμα!..
Ευτυχως δηλαδη που συμμετειχες και εσυ, γιατι ο Ηνιοχος σε τιποτα δεν το εχει να πει οτι ειμαι αδιαθετη.
Με αυτον τον τροπο!! ΟΧΙ δεν θα πλησιασει ο ενας τον αλλο να ανταλλαξει αποψεις και σε ευχαριστω που εσυ το γραφεις τοσο απλα και ωραια,
γιατι αυτος ειναι ο λογος που εγραψα το κειμενο μου, Μια χαρα! να υπαρχει συζητηση και διαφωνια
δεν καταλαβαινω ομως την ειρωνια.
Και εγω ξερω να ειρωνευομαι και ολοι μας.
Γιατι πρεπει να τη χρησιμοποιω?
Και επειδη εν τελει ουδεμια σημασια εχει το να κανω "παρατηρηση" στον Ελιξ και στον Ηνιοχο διοτι Ποτε δεν προκειται να καταλαβουν αυτο που κανουν,
λογικο ισως, (ουτε η μανα μου αλλαζει γνωμη που να χτυπηθω) εγω το μονο που ζητησα ειναι μια ισαξια συζητηση και ΙΣΑΞΙΑ συμπεριφορα.
Ειναι τοσο απλο.. δεν θα σκασω τωρα αν δεν μπορουν κιολας.. οκ!
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Παράθεση:
Εδώ, πρέπει να σου πω ότι είχα στήσει μια μικρή παγίδα.
Αλλά δεν περίμενα να πέσεις εσύ μέσα που είσαι έξυπνη και γάτα.
Φαίνεται δεν κατάφερες να τιθασσεύσεις το ...αυθόρμητό σου και κάποιο απωθημένο σου.
ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έγραψα ή άφησα να εννοηθεί ότι λέγοντας "θέμα με σοβαρό προβληματισμό" εννοούσα δικά μου θέματα.
Φυσικά και όχι!
Μα πώς την πάτησες έτσι;
Αχ βρε παθιασμένη κόκκινη, σε έστειλα Ντουμπάι με αερόστατο και φαίνεται πήραν τα μυαλά σου αέρα!
Νταξ; Όσο για την αξία του θέματος, αυτό έχει την ίδια βαρύτητα με τη "ραμμένη τρέσα" . Ε άμα είναι υποχρεωμένος να έχει ο ελεγκτής ψιλά από 5 ευρο για να "εξυπηρετήσει¨το κάθε ούφο που μπαίνει χωρίς εισιτήριο στο λεωφορείο, τότε καταλαβαίνεις τη νοοτροπία του.
Αυτά και να προσέχεις.
YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Προστημο οασθ
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
και τι δεν γραψατε παραπανω...
Ξυπνησα λοιπον η αρρωστη και παω να πληρωσω το κ@λοπροστιμο γιατι ειμαι κ κιουρια.
Δε εγραψα οτι δε θα το πληρωνα πουθενα, αλλα αν μπορουσα να αποφυγω να ζητησω απο τον πατερα μου αυτα τα 24Ε θα το κανα...μιας και μου τα δωσε με πολυ ζορι.
Τεσπα...ας πληρωσουμε και αυτους.
Περαστικά naughtyM μου και εγώ άρρωστη είμαι .......
με διάλυσε η ίωση

Με εκτίμηση

redpassion69

Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663
το πληρωσες το προστιμο νοτακι?
σε ειχα για αντιδραστικο νιατο..........
"Why is it something so good
Just can't function no more?
Love ... love will tear us apart again..."
aerospace
# 132
στις 7/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Ταξιδευεις παρανομα και οταν σε πιασουν,απαιτεις κιολας ως παραβατης:
α) να σου ανοιξουν την πορτα να βγεις
βου) αρνεισαι να πας στην Αστυνομια
γου) απειλεις κιολας με μηνυση για παρανομη κρατηση
δου) απαιτεις τη συλληψη του ελεγκτη!
ε) απειλεις και την Αστυνομια εαν δεν πραξει τα δεοντα - δηλ. αν δεν περασει το μπαλακι της παρανομιας απο εσενα στον ελεγκτη και οδηγο!
Τι μας λες μωρέ. Σοβαρά μιλάς;
Θα με κρατήσει παράνομα ο οδηγός ή ο ελεγκτής και δε θα του κάνω μήνυση; Έχεις κατά νου τι σημαίνει δημοκρατία; Φυσικά και θα απαιτήσω από τη δικαιωσύνη να επιληφθεί της υπόθεσης, φυσικά και θα τους κάνω μήνυση, φυσικά και θα τους κλείσω μέσα. Αν είμαι παράνομος κόψε μου πρόστιμο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να με κρατήσει παράνομα ή να με συλλάβει
(εδώ γελάμε) το ελεγκτάκι. Αν τολμήσει έστω και να με ακουμπήσει, θα μάθει τι γεύση έχουν τα @@ του. Έχω κάθε δικαίωμα εφ' όσον είμαι σε αυτοάμυνα να του σπάσω τα μούτρα.
Όσον αφορά τους επαγγελματίες τζαμπατζήδες, όπως είπες κι εσύ θα μπορούσε να υπάρχει μόνο μια ακυρωτική μηχανή εισητηρίων στην μία και μοναδική είσοδο του λεωφορείου δίπλα στον οδηγό. Αν κάποιος μπει χωρίς εισητήριο ο οδηγός ενημερώνει τα στρουμφάκια να επιληφθούν της υπόθεσης και δεν ξεκινά το λεωφορείο. Τόσο απλά.
Αντε γιατί σε λίγο με αυτά που ακούμε θα αφήνουμε τα στρουμφάκια να μας κάνουν έλεχγο στα σπίτια μας, να μας κλείνουν τα φώτα και να μας βάζουν για ύπνο ότι ώρα γουστάρουν αυτοί. (Σαν κάτι παλιές καλές εποχές)
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by aerospace
Τι μας λες μωρέ. Σοβαρά μιλάς;
Θα με κρατήσει παράνομα ο οδηγός ή ο ελεγκτής και δε θα του κάνω μήνυση; Έχεις κατά νου τι σημαίνει δημοκρατία; Φυσικά και θα απαιτήσω από τη δικαιωσύνη να επιληφθεί της υπόθεσης, φυσικά και θα τους κάνω μήνυση, φυσικά και θα τους κλείσω μέσα. Αν είμαι παράνομος κόψε μου πρόστιμο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να με κρατήσει παράνομα ή να με συλλάβει
(εδώ γελάμε) το ελεγκτάκι. Αν τολμήσει έστω και να με ακουμπήσει, θα μάθει τι γεύση έχουν τα @@ του. Έχω κάθε δικαίωμα εφ' όσον είμαι σε αυτοάμυνα να του σπάσω τα μούτρα.
Μπράβο παλικάρι μου, και γκαμώ τα ζοριλίκια δηλαδής
Πόσο είπες είσαι;
64;
Σύνταξη πήρες;
Επιδόματα, όλα καλά;
Σύνταγμα κι έτσι, καθημερινά;
Έτσι.
Όχι μόνο ελεγκτάκια αλλά και ότι κυκλοφορούσε γύρω θα @@.
Φαντάσου να ήσουνα και νεώτερος.

YES I DOES...
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
Νταξ μωρε....εδω ειναι Βαλκανια....δε σηκωνουμε εμεις οι Ελληναραδες μυγα στο σπαθι μας ουτε απο ελεγκτες ουτε απο κανεναν!
Οι συμπεριφορες μας ειναι αντανακλαση του τι εισπραττουμε απο το περιβαλλον μας.
Τα γερμανικα "ελεγκτακια" ομως,δεν τα διωχνεις με απειλες,μηνυσουλες και τα τοιαυτα. Δε σε αφηνουν να βγεις απο το μεσο,οσο και να απειλεις. Απαξ και σε συλλαβουν,δε σε αφηνουν να συνεχισεις στον προορισμο σου. Αλα μπρατσετα σε συνοδευουν αμεσα εκτος του μεσου για τα περαιτερω (προστιμο,προσαγωγη κ.ο.κ). Μαγκιες και απειλες σε αυτα δεν περνανε,γιατι το κυρος τους ειναι αδιαμφισβητητο και ουδεις διαννοειται να κανει "τρελλιτσες" - οχι υπο αιρεση,οπως ολα εδω στο μαγκιορικο Ελλαδισταν.
Σου δινουν στο πιτς φυτιλι τα @@ σου στα χερια οι αστυνομικοι,που δεν αστειευονται. Αυτα τα "αισχρα" εχει δυστυχως η νομιμοτητα/σοβαροτητα.....
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Εδώ, πρέπει να σου πω ότι είχα στήσει μια μικρή παγίδα.
Αλλά δεν περίμενα να πέσεις εσύ μέσα που είσαι έξυπνη και γάτα.
Φαίνεται δεν κατάφερες να τιθασσεύσεις το ...αυθόρμητό σου και κάποιο απωθημένο σου. 
ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έγραψα ή άφησα να εννοηθεί ότι λέγοντας "θέμα με σοβαρό προβληματισμό" εννοούσα δικά μου θέματα.
Φυσικά και όχι!
Μα πώς την πάτησες έτσι;
Αχ βρε παθιασμένη κόκκινη, σε έστειλα Ντουμπάι με αερόστατο και φαίνεται πήραν τα μυαλά σου αέρα!
Νταξ; Όσο για την αξία του θέματος, αυτό έχει την ίδια βαρύτητα με τη "ραμμένη τρέσα" . Ε άμα είναι υποχρεωμένος να έχει ο ελεγκτής ψιλά από 5 ευρο για να "εξυπηρετήσει¨το κάθε ούφο που μπαίνει χωρίς εισιτήριο στο λεωφορείο, τότε καταλαβαίνεις τη νοοτροπία του.
Αυτά και να προσέχεις.
Παντα γλυκομιλιτος ...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by dindon
το πληρωσες το προστιμο νοτακι?
σε ειχα για αντιδραστικο νιατο..........
Μπα δε τιθεται θεμα αντιδρασης εδω...
ΑΝ διπλα-τριπλασιαζοταν το προστιμο στο τελος ο πατερας μου θα τα εδινε και δε θα το θελα. thats all...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παντα γλυκομιλιτος ...
Αν είναι για μένα, φχαρστώ πολύ!!!

YES I DOES...
aerospace
# 139
στις 7/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το οτι έχει γεμίσει η Ελλάδα, να μην πω όλος ο κόσμος, από δίποδα με δείκτη νοημοσύνης τετραπόδων είναι αποδειγμένο.
Οι μόνοι που πουλάν νταηλήκια και μαγκιά αγαπητοί έλιξ και επτά είναι οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι εκεί που τους παίρνει.
Δηλαδή οι γιατροί δημόσιων νοσοκομείων, οι υπάλληλοι σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες κλπ γιατί πολύ απλά τους παίρνει. Ποιος θα τους ακουμπήσει;
Και τέλος τη μεγαλύτερη ΜΑΓΚΙΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ το παίζουν η μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής. Οι μπάτσοι!!!!!
Σε κάτι 15χρονα κοριτσάκια που διαδηλώνουν σε πορείες, σε κάτι συνταξιούχους, σε κάτι κοπελίτσες, σε κάτι δημοσιογράφους κλπ. Γιατι λοιπόν αυτοί οι φούστη και τουτάνας γιοι σε πανε να κάνου τα ίδια και σε κάτι μαφιόζουν, ανεξαρτήτως καταγωγής, σε κάτι γύφτους κλπ;;;;
Γιατί είναι ΚΟΤΕΣ. Αδερφάρες του κερατά. Ενημερωτικά σας λέω οτι αποφυλακίστηκε αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ που σκότωσε το 15χρονο Αλέξη.
Αυτή είναι η κοινωνία μας. Να πως την καταντήσατε! Καλά να πάθετε.
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908
Εγώ πάντως μια χαρά σοβαρό το βρήκα το θέμα σου Naughty...
Κοίτα μόνο με την αφορμή πληρωμης ή όχι ενός κρατικού προστίμου πόσες διαφορετικές απόψεις κατατέθηκαν και πόσο φάνηκε ο τρόπος σκέψης των συμμετεχόντων και η στάση τους απέναντι σε όσα μας συμβαίνουν...
Αυτή, ήταν μια πολύ καλή πολιτική συζήτηση
Άντε, πάω τώρα να διαβάσω κανά σοβαρό θέμα: Τίποτε για νούμερα γαρίδας και το "5 xronia sxesi... dn mporw na tin xwrisw... "
P.S. Αν δεν είχα, δε θα πλήρωνα.
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!
στα social media