Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by ZiziPelagie
Εγώ πάντως μια χαρά σοβαρό το βρήκα το θέμα σου Naughty...
Κοίτα μόνο με την αφορμή πληρωμης ή όχι ενός κρατικού προστίμου πόσες διαφορετικές απόψεις κατατέθηκαν και πόσο φάνηκε ο τρόπος σκέψης των συμμετεχόντων και η στάση τους απέναντι σε όσα μας συμβαίνουν...
Αυτή, ήταν μια πολύ καλή πολιτική συζήτηση 
Άντε, πάω τώρα να διαβάσω κανά σοβαρό θέμα: Τίποτε για νούμερα γαρίδας και το "5 xronia sxesi... dn mporw na tin xwrisw... "
P.S. Αν δεν είχα, δε θα πλήρωνα.
Zizipelagie Μου, αν δεν ειχε ουτε ο πατερας μου ή δεν μπορουσε να μου τα δωσει, ουτε εγω θα πηγαινα...
Αλλα σκεφτηκα οτι ειναι κριμα να γινει 100 και να το πληρωσουμε τοτε...
Αν γινει και αυτο βεβαια...γιατι ξερεις, δε τους ελεγχουν ολους! Απλα, ειπα, ας μην την πληρωσω εγω
ΥΓ. Και φυσικα ειναι σοβαρο το θεμα μου. Οποιος δεν μπορει να το αντιληφθει, καπου κανει 'κενα', δεν πειραζει μωρε... Δεν ειμαστε-ευτυχως-ολοι ιδιοι...
Don't forget to fall in love with yourself first...
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Παράθεση:
Άντε, πάω τώρα να διαβάσω κανά σοβαρό θέμα: Τίποτε για νούμερα γαρίδας ...
Μπα μην κάνεις τον κόπο, δεν πρόκειται να καταλάβεις και τίποτα.
YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε!
Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 908
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Παράθεση:
Μπα μην κάνεις τον κόπο, δεν πρόκειται να καταλάβεις και τίποτα.
Μη λυπάσαι Έλικα. Εγώ δε στενοχωριέμαι καθόλου
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
μπα μην κάνεις τον κόπο, δεν πρόκειται να καταλάβεις και τίποτα.
Μη λυπάσαι Έλικα. Εγώ δε στενοχωριέμαι καθόλου
Δεν κατάλαβες καλή μου!
Δε λυπάμαι που δε θα καταλάβεις.
Θλίβομαι που δε στενοχωριέσαι που δε θα καταλάβεις.
Αν στενοχωριόσουνα έστω και λίγο, θα υπήρχαν ελπίδες.
Τώρα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗ όπως θα έλεγε και η ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ ΣΑΓΚΑΝ.
Κι αλήθεια...
...κακομαθημένη από έναν πατέρα ανέμελο και γλεντζέ, η δεκαεφτάχρονη Σεσίλ έχει φτάσει να θεωρεί
την ανευθυνότητα ελευθερία και την ασυδοσία ανεξαρτησία.
στο διήγημα αυτά...
αλλά μήπως σου θυμίζουν κάτι από τους σημερινούς νέους;
YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Ανδρας / 84 / Ελεύθερος
Βερμούδες
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 399
Παράθεση:
Είναι απορίας άξιο πώς κάποια επουσιώδη, παιδαριώδη, ανάξια σοβαρής συζήτησης και πολύ περισσότερο ανάλυσης, θέματα-ερωτήματα, μπορούν να προκαλέσουν τόσα σχόλια.
Και όταν μπαίνει κάποιο θέμα με σοβαρό προβληματισμό, πηγαίνει άπατο.
Άβυσσος η ψυχή -και η γραφίς- του ανθρώπου.
Αν εσύ το θεωρείς ασήμαντο το να κυνηγάει ο κάθε παλιάνθρωπος ανθρώπους που θέλουν να πληρώσουν το εισιτήριό τους και δεν μπορούν λόγω έλειψης του απολύτως ακριβούς αντιτίμου κάνοντας κατάχηρση εξουσίας, αντί να κυνηγούν αυτούς που δεν θέλουν να πληρώσουν εισιτήριο, τότε είσαι αξιολύπητος.
Με την ευκαιρία, με αυτό το σκεπτικό σου, ας αφήσουμε και τον Τζέφρυ-ΓΑΠ αν διαλύσει την Ελλάδα. Χαιρετίσματα στα πασοκτσάκια με αυτή την ευκαιρία
Αν γράφεις greeklish δεν ξέρεις ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αγράμματος. Ωρίμασε και ξαναέλα.
aerospace
# 147
στις 8/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
....
Εξυπνη δεν είμαι ...ούτε γάτα ...αλλά <ερωτεύομαι έξυπνους ανθρώπους >
....
Να το προσεξεις αυτο.. μεγαλη απατη...
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Οι σημερινοι νεοι ειναι λοιπον θρασεις αγαπανε τη παρανομια και ειναι (πως αλλιως ειπανε..) αα λατρευουν τη ασυδοσια.. και πολλα ακομα.
Εμενα ρε γμτο

γιατι μου φαινεται οτι οι προηγουμενες γενιες!! καθε αλλο παρα ευγενικοι ειναι, καθε αλλο παρα εντιμοι ειναι, καθε αλλο παρα πειθαρχημενοι σε νομους. ΠΟΙΟΥΣ νομους? Αυτοι ηταν οι νομοι...
Τα ρουσφετια, τα βουλευτακια που χτυπαμε προσοχη στο περασμα τους, τα ραντεβου για δουλειες δημοσιου με συμφερον... ο μπαρμπας του μπατζανακι μου κτλ...
Η νεα γενια λοιπον!! παρ' ολες τις αποκαλυψεις για τα αισχη των προηγουμενων γενιων.. ειναι ανεξελεγκτη..
Γελαστε. Ελευθερα
Τα παιδια σας ας πουμε ε? Και γιατι καλε γεννησατε τοσο ατιθασα παιδια?
Εδω δεν μιλαμε για χασμα γενεων!.. μιλαμε για παρανοια.
Αλλά σαμπως αν μιλουσαμε λογικα, θα ζουσαμε τωρα σε ενα κρατος παρανοιας? Οχι.. οποτε? Πολλα θες. Και λιγα ακους. Νταξ? μαλιστα.. καταλαβα ντε! Οτι πειτε.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
Έλικα το θέμα είναι άλλο! Η Νότυ δεν έβαλε το θέμα αυτό για να μας πει ότι δεν θα πληρώσει αλλά για να ρωτήσει τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις! Αυτό νομίζω την τιμάει! Άλλος στη θέση της μπορεί να έλεγε δεν βαριέσαι και να μην τον ένοιαζε καν!
Πάντως περί νέας γενιάς οι παλιοί δεν είστε άμοιροι ευθυνών!
Δεν λέω υπάρχουν παιδιά που όντως δεν νοιάζονται για τίποτε αλλά μήπως έχει σχέση και το πως μεγάλωσαν??
Ας μην ξεχνάμε ότι για αυτή την κατάσταση της Ελλάδας σήμερα δεν φταίνε τα παιδιά των 17, 20, 25 χρονών αλλά οι προηγούμενες γενιές!
Η γενιά του Πολυτεχνείου (δεν αναφέρομαι στα παιδιά που ήταν στο Πολυτεχνείο) είναι αυτή που έφερε την Ελλάδα σ'αυτή την κατάσταση!
Πίστεψαν τον Αντρέα και το Κίνημα, πήραν τα δάνεια, λάδωσαν για να μπουν στο δημόσιο, λάδωσαν και λαδώθηκαν για να κάνουν τη δουλειά τους, έκλεψαν, ρήμαξαν και τώρα έρχονται να ζητήσουν και τα ρέστα??
Αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη από τις νέες γενιές που δεν έχουν να τους παραδώσουν κάτι σωστό και υγιές κατηγορούν τη νέα γενιά που δεν θα μπορέσει να δουλέψει στην πιο παραγωγική της ηλικία, που ακόμη κι αν δουλέψει θα δουλεύει για ψίχουλα, που δεν θα πάρει ίσως ακόμη και σύνταξη...
Οι προηγούμενες γενιές μας δίνουν μια κατεστραμένη χώρα, μια γενιά που πρώτα της έμαθαν ότι για να κάνεις κάτι δεν χρειάζεται κόπος αλλά χρήμα και τώρα θα πρέπει αυτή η γενιά να καταφέρει να ξυπνήσει και να πάει την Ελλάδα μπροστά, να τη βγάλει από την οικονομική και ηθική κρίση!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

"Εσεις τα νεα παιδια πρπεει να κανετε κατι!!"
Τι ωραια που τα λενε... Με τι εφοδια και με τι "οπλα";
ΑΝτε πεστε μας ολοι εσεις που κατηγορειτε τη νεα γεννια.
Και οπως ειπε και η τρουφα, τα παιδια παρατηρωντας τους μεγαλυτερους μαθαινουν και μεγαλωνουν.
Οποτε αντε οι μεγαλυτεροι να κατηγορειτε τη νεα γεννια κοιταξτε τη καμπουρα σας που ξεχυλιζετε κακοπροαιρεση, αγενεια και κομπλεξισμο.
Don't forget to fall in love with yourself first...
Κι επιμένεις...
Έλικα μη χαλάς άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σου σε αυτά που λέω εγώ εδω σε αυτό το ανούσιο ποστ και τρέχα να υπερασπιστείς τον πολυαγαπημένο σου Τζέφρυ και το επιτελείο του, γνωστούς τηρητές των νόμων της Ελλάδας, σε κάποιο από τα ποστ της Άνζελας κατά την προσφιλή σου συνήθεια.
Παράθεση:
...κακομαθημένη από έναν πατέρα ανέμελο και γλεντζέ, η δεκαεφτάχρονη Σεσίλ έχει φτάσει να θεωρεί την ανευθυνότητα ελευθερία και την ασυδοσία ανεξαρτησία.
Τώρα αυτό να υποθέσω περιγράφει τη Νοτυ, εμένα κι όσους άλλους συμφωνούν.
Τζάμπα πήγε η Σαγκάν
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Κι επιμένεις...
Έλικα μη χαλάς άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σου σε αυτά που λέω εγώ εδω σε αυτό το ανούσιο ποστ και τρέχα να υπερασπιστείς τον πολυαγαπημένο σου Τζέφρυ και το επιτελείο του, γνωστούς τηρητές των νόμων της Ελλάδας, σε κάποιο από τα ποστ της Άνζελας κατά την προσφιλή σου συνήθεια.
Παράθεση:
...κακομαθημένη από έναν πατέρα ανέμελο και γλεντζέ, η δεκαεφτάχρονη Σεσίλ έχει φτάσει να θεωρεί την ανευθυνότητα ελευθερία και την ασυδοσία ανεξαρτησία.
Τώρα αυτό να υποθέσω περιγράφει τη Νοτυ, εμένα κι όσους άλλους συμφωνούν.
Τζάμπα πήγε η Σαγκάν 
Νταξ τώρα, άμα έχεις το μυαλό δεκαεφτάχρονης, εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι.
Και δε νομίζω να είχε εσένα στο μυαλό της η Σαγκάν όταν έγραφε το διήγημα. Άρα καθόλου τζάμπα δεν πήγε.

Α και, ευχαριστώ που παρακολουθείς ανελλιπώς τα ποστ μου.
YES I DOES...
Τι έχει το μυαλό ενός 17χρονου δηλαδή;
Τέλος πάντων, μάλλον εννοείς έλλειψη κρίσης και λίγο μυαλό και το ταυτίζεις λανθασμένα με την ηλικία αδικώντας πολλά παιδιά που ξέρουν να σκέφτονται ανεξαρτήτως ηλικίας.
Ανόητοι λοιπόν - γιατί αυτό φαντάζομαι εννοείς - είναι όσοι πιστεύουν ότι με τη δημιουργία εντυπώσεων και μέσω κενών προσβολών μπορούν να κοροϊδέψουν το μυαλό όσων βλέπουν να διαβάζουν και να διακρίνουν απόψεις και στάσεις.
Α! Και της Άντζελας είναι τα ποστ που παρακολουθώ.

Όχι πως δεν το ξέρεις, αλλά είπαμε είναι αυτή η μανία δημιουργίας εντυπώσεων.
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Παράθεση:
Originally posted by kospet73
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Για σιγά ρε παιδιά ... αυτή είναι η ενδεδειγμένη νοοτροπία ? αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε ? πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να μην πάς να πληρώσεις το πρόστιμό σου ! Αφού μάλιστα πρόκειται για 24 μόλις ευρώ. Αν πληρώναμε όλοι αυτά που πρέπει δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
Ρε Χρυσαετέ θα μας τρελλάνεις?
Η κοπέλα δεν πλήρωσε το εισητήριο όχι γιατί ήθελε να το παίξει μάγκας, αλλά γιατί ίσα που πρόλαβε το λεωφορείο, δεν είχε κέρματα μαζί της, ζήτησε μάλιστα απ τον ελεγκτή να της κόψει αυτός.
Κι αυτός αντί να το κάνει και να την διευκολύνει, της έκοψε πρόστιμο για να το παίξει καμπόσος.
Η κοπέλα ΔΕΝ ήταν τζαμπατζής. Αν ήταν, τότε κι εγώ μαζί σου.
Όμως δεν το έκανε σκόπιμα, δεν φταίει κάπου κι εσύ λες να σκύψει το κεφάλι και να πάει φρόνιμα-φρόνιμα να το πληρώσει?
Μιλάμε για την απόλυτη υποτέλεια......
ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
Να το πληρώσει ο μακάκας που στο'κοψε....
Τίποτα δεν μπορούν να σου κάνουν.....
Για μένα κακώς που δεν του'κανες επιτόπου καταγγελία επικαλούμενη μαρτυρίες άλλων επιβατών που ήταν παρόντες στο περιστατικό και θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν πως έγιναν τα πράγματα. Πως του ζήτησες να σου κόψει αυτός το εισητήριο, πως ζήτησες απο άλλους επιβάτες να σου δώσουν ψιλά, άρα ενδιαφέρθηκες να πληρώσεις και τότε να δεις πως θα'τρεχε ο..."μάγκας".
Να μην το πληρωσεις Βιολετα κι οταν γινει κανα 300αρι ευρω και δεν το γλυτωνεις με τιποτα (γιατι απο την στιγμη που εχεις ΑΦΜ και κανεις φορολογικη δηλωση μπορουν να το εισπραξουν) να φωναξεις τον Μενελαο (και τους αλλους επαναστατες Μενελαους που σε συμβουλευουν "μην πληρωνεις") να καθαρισουν αυτοι!
Ευκολο εναι μαγκες μου να κλανετε με ξενο κwλο.
Αλλος θα πληρωσει το μαρμαρο.
Κι εξ αλλου Βιολεττα κατα τον νομο ησουν παραβατης.
Ο ελεγκτης πιθανοτατα καταλαβε τι συμβαινει αλλα τι να κανει?
Σε επιασε χωρις εισητηριο και εκανε την δουλεια του οπως επρεπε να την κανει.Γι αυτο πληρωνεται αλλωστε.
Αν δεν βεβαιωνε την παραβαση θα μπορουσε καποιος που εβλεπε το περιστατικο να τον αναφερει για παραβαση καθηκοντος ή οχι?
Δεν ειναι κανενα τρομερο ποσον.
Πληρωσε το και καθαρισες.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
ΓΙατι σε αντιθεση με οτι λετε ορισμενοι για μενα ήταν
παπαρας.
ΑΛλα ρε γμτ θα μπορουσε να κανει μια εξυπηρετηση.
Δεν ήταν παπάρας. Αμ@μητος ήταν.
Χρησιμοποίησε την εξουσία του για να εκδικηθεί μια νέα και όμορφη κοπέλα,
εκδικούμενος
όλες όσες όμορφες και γεμάτες ζωή δε του κάτσανε ποτέ (και μάλλον δίκαια).
Απλά πράγματα.
Αντε γιατί είπαμε: Δουλειά, καθήκον και όλα τα συναφή αλλά,
είμαστε και άνθρωποι ρε φούστη μου πάνω απ όλα..
Και για τη Γερμανία δε που ανέφερε ο επτά, επειδή λειτουργεί σωστά σαν κράτος που σέβεται τον πολίτη,
πρέπει να είσαι ποοοολύ απατεώνας και ασυνείδητος για να μη πληρώσεις εφόσον
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τις υπηρεσίες του..
Οπότε, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και σε μπουζουριάζουν..
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Χρησιμοποίησε την εξουσία του για να εκδικηθεί μια νέα και όμορφη κοπέλα...
Κι εσύ αυτό πώς το ξέρεις;

YES I DOES...
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Και για τη Γερμανία δε που ανέφερε ο επτά, επειδή λειτουργεί σωστά σαν κράτος που σέβεται τον πολίτη,
πρέπει να είσαι ποοοολύ απατεώνας και ασυνείδητος για να μη πληρώσεις εφόσον
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τις υπηρεσίες του..
Οπότε, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και σε μπουζουριάζουν..
Αν οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί εφαρμόζονταν και ήξερε ο κάθε πολίτης ότι αν περάσει με κόκκινο, αν ανέβει χωρίς εισιτήριο ή αν πετάξει το τσιγάρο του κάτω θα έρθει μετά η αρμόδια αρχή και θα επιβάλει τις ανάλογες κυρώσεις τότε και η Ελλάδα θα μπορούσε να λειτουργεί ως κράτος!
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
στα social media