Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 218
'Aρεσαν+: 0%
φοβεροοο
ΑΠΟΡΩ...Τοσοι ανθρωποι μονοι τους παραμενουν μονοι...Τοσα προβληματα και παραμενουν αλυτα...Δε μπορω να καταλαβω ομως πως περα απο οσα μας συμβαινουν εμεις ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ Κ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ...παλι καλα...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:-D:-D:-D
# 2
στις 4/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
...εχεις καμμια αλλη προταση αγαπητή μου;...
...τα δυσκολα απ οτι φαινεται βρισκονται μπροστά μας..
...μας εχουν βαλει στον προθάλαμο...
Τι να κανουμε... να παραδοθουμε απο τώρα;...το χιουμορ... η θετική ματιά στη ζωή... το μοίρασμα ( οπως ειπε μια πολύ καλή συνδίκτυα ).... κάνει ολες τις δυσκολίες πιο μπορετές...
...κι η μοναξιά δεν ειναι χαρακτηριστικό των κρίσεων... αντίθετα...χαρακτηριστικό των εποχών ευμάριας ειναι...
...η κρίση θέλει αλληλεγγύη...οσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε... οσο πιο γρήγορα εγκαταλείψουμε το μικρόκοσμό μας...τόσο οι συνέπειες της λαίλαπας θα ειναι μικρότερες....
...ας αναζητησουμε ολοι τις ευκαιρίες που βρισκονται μπροστά μας....
καλο κουράγιο...
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
πολυ σωστα...μονο που με τα οσα μας συμβαινουν ( και κυριως σε προσωπικο επιπεδο) μου φαινεται πολυ παραξενο...τωρα τελευταια ειδικα που ο κοσμος για να ξεχασει τα προβληματα του κακολογει ,θαβει,δημιουργει προβληματα σε αλλους...και επειδη ανηκω στη 2η κατηγορια συγκεκριμενα απορω που γελαω ακομα...Τεσπα αμυνα του οργανισμου...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
γινε πιο συγκεκριμενη -αν θελεις - για τα προβληματά σου
να ριξουμε καμια αποψη
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου
Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Βλεπω συνεχεια αυτον που γουσταρω αλλα δεν μπορω να τον προσεγγισω..Η κολλητη μου ειναι εντελως καταπιεστικη...Ωρες ωρες μου σπανε τα νευρα γιατι εκτος απ αυτο εχει παντου εχθρους..Καθε φορα που βγαινουμε θα βριστει και με καποιον και θα παρει και εμενα η μπαλα.. .Ακομη εμαθα για τον αλλο που γουσταρα ολο το καλοκαιρι τα χειροτερα...!!!Ασε που η κολλητη μου δεν τα παει καλα ουτε με αυτον που γουσταρω.Επιπλεον μου μιλαει συνεχεια για τα προβληματα της κ σε μενα λεει σιγα ή παλι τα ιδια;;;;;
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Και οχι μονο...
Θυμαστε ενα καλοπαιδο που πριν κανα δυο χρονακια με εθαυε με κατηγορουσε σε καθηγητες γνωστους κλπ με εβριζε αλλα δεν παραδεχοταν τπτ!!!Ειναι στα αγγλικα μου.!!!
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663
"Why is it something so good
Just can't function no more?
Love ... love will tear us apart again..."
KLELIA22
# 8
στις 5/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
χολυ σιτ
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Α! Τοοοοσο φοβερα προβληματα αντιμετωπιζεις Διονυσια ε?
Και εμεις που νομισαμε προς στιγμην οτι σε απολυσανε απο τη δουλεια και τρεχει το δανειο με τις 6 απληρωτες δοσεις και δεν εχεις να πληρωσεις και την εκτακτη εισφορα κι εσυ γελας ακομα!
Κλασικη περιπτωση χαζοχαρουμενιασης.
Μολις βρεις γκομενο (που να σε ανεχτει) θα σου περασει!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by trellokoritso
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Α! Τοοοοσο φοβερα προβληματα αντιμετωπιζεις Διονυσια ε?
Και εμεις που νομισαμε προς στιγμην οτι σε απολυσανε απο τη δουλεια και τρεχει το δανειο με τις 6 απληρωτες δοσεις και δεν εχεις να πληρωσεις και την εκτακτη εισφορα κι εσυ γελας ακομα!
Κλασικη περιπτωση χαζοχαρουμενιασης.
Μολις βρεις γκομενο (που να σε ανεχτει) θα σου περασει!
ΚΑΛΑ ΟΚ ,ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...........

σε εκλιπαρω, μην ξαναβαλεις αυτο το χρωμα γιατι μου βγηκαν τα ματια μεχρι να το διαβασω.
να ξερεις, ολα τα κουλα μαζι συμβενουν, ειναι νομος!
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
ποσο δικιο εχεις!!!και πραγματικα οταν ολα ειναι χαλια πολυ απλα μπορουν να γινουν και χειροτερα...και μετα σου λενε τα καλυτερα ερχονται...μαλλον τα δικα μου χαθηκαν στο δρομο...χμ:-D:-D
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Παράθεση:
ποσο δικιο εχεις!!!και πραγματικα οταν ολα ειναι χαλια πολυ απλα μπορουν να γινουν και χειροτερα...και μετα σου λενε τα καλυτερα ερχονται...μαλλον τα δικα μου χαθηκαν στο δρομο...χμ:-D:-D
Μπα, θα ερθουν και τα καλυτερα και για σενα.
μολις ολα τα στραβα τελειωσουν.
KLELIA22
# 14
στις 5/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
... αλλαξε χρωμα...
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Παράθεση:
... αλλαξε χρωμα...
Το προσεξες ατιμουτσικο!!χιχι
newyork_
# 16
στις 5/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Βρε σεις.. αφειστε το παιδι να χαρει τα νιατα του, και τα ¨τεραστια" προβληματα, που ειναι προνομιο ΜΟΝΟ αυτης της γλυκειας ηλικιας...
Δε χρωστανε τιποτα τα παιδια, για τις δικες μας "απληρωτες δοσεις"...
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 541
Παράθεση:
trellokoritso trello mou koritsi
pou xathikes mwrh ??
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 541
tosa ligouria trexoun apo piso sou kai esy
Κατάσταση σχέσης : Μόνη ??????
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Comment???
ROCK-54
# 20
στις 6/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
ΑΠΟΡΩ...Τοσοι ανθρωποι μονοι τους παραμενουν μονοι...Τοσα προβληματα και παραμενουν αλυτα...Δε μπορω να καταλαβω ομως πως περα απο οσα μας συμβαινουν εμεις ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ Κ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ...παλι καλα...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:-D:-D:-D
Aπορεις....τοσοι ανθρωποι παραμενουν μονοι.. Αφου εχασαν τη δουλεια τους καλα να παθουν(οι δημ.υπαλληλοι).Ο Παπανδρεου φροντιζει κ τους παντρεμενους-ενας να δουλευει σε καθε σπιτι- οποτε παλι μονοι....
"Τοσα προβληματα και παραμενουν αλυτα....." - Τι λες ,παιδακι μου?!
Η κυβερνηση καθοδηγουμενη απο την τροικα(απο το τρωγω),μας τα πηρε ολα με τους φορους.Τερμα τα αυτοκινητα-περπαταμε,τερμα το φαγητο-αδυνατιζουμε,συνεπως-τερμα κ η χοληστερινη! θα ζουμε περισοτερο!!!
Σε λιγο θα μας παρουν κ τα σπιτια(φορος ΔΕΗ) κ θα ζησουμε στη φυση,στον καθαρο αερα (χωρις αυτοκινητα)-τι ωραια! Οταν μας τα παρουν ολα-λυθηκαν ολα μας τα προβληματα-δεν θα μας ενοχλουν ποια.
Το χιουμορ δεν μπορουν να μας το παρουν. Ας τολμησουν-θα κανουμε απεργια.....πεινας

Μαθημενοι που ειμαστε παλι θα περναμε καλα!!
στα social media