Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μεγαλη διαφορα ηλικιας..

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

# 21 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by dindon
1) σαφως και αλλα θελει ενας 35χρονος και αλλα μια 17χρονη.. δεν ειναι αυτονοητο? θα πρεπει να σου εξηγησω τι?
η 17χρονη θελει λοβ στορυ και ο 35χρονος ... σεξ με το πιτσιρικακι...
διαφωνεις?

στο θεμα βου, η αποψη μου ηταν να μην κανει τιποτα με τον γερο παντρεμενο..
προς τι η επιθεση?

3) τι σχεση εχει αυτο ακριβως? σαφως και καθως μεγαλωνει ο ανθρωπος και ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ μπορει να σκεφτει πιο καθαρα για τις επιλογες του.

απορω... δεν ειναι αυτονοητα αυτα?

1. Διαφωνώ ΝΑΙ. Και διαφωνώ γιατί δεν γνωρίζω τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

2. Η αναφορά μου στο άλλο θέμα δεν αφορούσε τη δική σου άποψη και τοποθέτηση.

3. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσο " μεγαλωνει ο ανθρωπος και ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ μπορει να σκεφτει πιο καθαρα για τις επιλογες του";
Δεν βλέπω αυτό να ισχύει γενικότερα. Μάλλον το αντίθετο διαπιστώνω και όχι μόνο στα θέματα σχέσεων αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής.
Πολλοί λίγοι άνθρωποι ωριμάζουν πραγματικά, ενηλικιώνονται ουσιαστικά και είναι πραγματικά σκεπτόμενοι.

# 22 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ρε tp, όχι τις κόρες μανάδων που ειναι φίλες με τον κολλητο σου ειπαμε.

# 23 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Breaker

Γιατί η γυναίκα αυτή να κάτσει στα αυγά της και η άλλη εδώ http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=35770 να σηκωθεί από τα αυγά της και "να τα κάνει όλα ποuτάνα" με το γερό παντρεμένο;

Γιατι στην περιπτωση της 34αρας μιλάμε για μια γυναίκα έμπειρη που κάνει τις επλογές της, και ξέρει που βαδίζει, ενώ εδώ μιλάμε για μια έφηβη που επειδη ενας μαντράχαλος της χάιδεψε το μαλλάκι μας ρωτάει πως να τον φερει πιο κοντά της.

Επειδη της χάιδεψε το μαλλάκι και της είπε δυο καλά λογάκια!!

Δεν συγκρινονται οι 2 περιπτώσεις.

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, αυτος ο 35αρης δεν ντρέπεται καθόλου ρε γαμωτο? Πόσο αγαμητος μπορει να ειναι για να την πέφτει στην μικρη κόρη μιας μητέρας που ειναι φίλη του κολλητου του?

Πόσο αγάμητος πια, πόσο πεινασμενος...

Τι γίνεται ρε ...

Αλλά άσε, δεν το συνεχίζω γιατι θα με πουνε πάλι οπισθοδρομικο και εκτος εποχής.

Σωστά Jean?

ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΖΗΤΩ!

Guava

# 24 στις 5/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κοπελια μας δουλευεις?

Στο θεμα γράφεις 17 και στο προφίλ 20.

Τι φοβασαι?

Μην σε κραξουμε που εισαι ακόμα παρθενα?

Racina

# 25 στις 5/10/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI

πιθανοτατα καθολου....

η σεξουαλικη προτιμηση για πολυ μικροτερες ηλικιες δεν ειναι αποτελεσμα ελλειψης σεξ αλλα μανιας και διαστροφης.
Οι παιδεραστες δεν ξεμενουν απο γκομενα και πανε με τα παιδακια.

Τον συγκεκριμενο βεβαια δεν τον λες παιδεραστη που γουσταρει την 16χρονη γιατι αυτην δεν λεγεται παιδι.
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 26 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
αλλα η δικη μου τοποθετηση στο θεμα με τον παπουλη, ηταν να μην κανει κατι...

1ον:
Για να τον λες αυτον παππουλη που ειναι 35, φανταζομαι λες κι εμενα παππουλη που ειμαι 34.
Αρα οι ανω των 30 δε δικαιουνται να βρουν γκομενες. Οτι προλαβαν προλαβαν απο μικροι. Τωρα πλεεων ειναι παππουληδες που δεν τους κοιταει καμια γυναικα.

2ον: Αν η κοπελα ηταν 20 χρονων ενηλικη και ΟΧΙ 17 ανηλικη που ειναι τωρα. Τοτε τι θα ελεγες για την 20αρα και τον 35αρη;;;;
Ειμαι σιγουρος οτι θα ελεγες τα ΙΔΙΑ

# 27 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Παράθεση:

πιθανοτατα καθολου....

η σεξουαλικη προτιμηση για πολυ μικροτερες ηλικιες δεν ειναι αποτελεσμα ελλειψης σεξ αλλα μανιας και διαστροφης.

Τον συγκεκριμενο βεβαια δεν τον λες παιδεραστη που γουσταρει την 16χρονη γιατι αυτην δεν λεγεται παιδι.

ΤΟ να γουσταρει την 16χρονη σιγουρα τον λες παιδεραστη.

Αν ομως γουσταρε την 20αχρονη ο 35αρης, ειμαι 100% σιγουρος οτι ΠΑΛΙ θα τον ελεγες ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ-ΜΑΝΙΑΚΟ καιο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.
Αν γουσταρε την 25αρα ΠΑΛΙ το ιδιο θα τον ελεγες.
Οποιοσδηποτε αντρας, αν γουσταρει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ γυναικα ειναι διαστροφικος για σενα.
Κατα τη δικη σου αποψη ο αντρας πρεπει να κοιταει ΜΟΝΟ τις μεγαλυτερες.
Αυτο δειχνει μαλλον οτι σου αρεσουν οι μικροτεροι απο σενα σε ηλικια.

Εσυ εισαι 34 χρονων, αρα μαλλον σου αρεσουν οι 20αρηδες και οι 25αρηδες, μεχρι το πολυ 30.

οποτε συμπαιρενουμε οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ οι αντρες ΚΑΙ οι γυναικες προτιμουν τις μικροτερες ηλικιες.

Ειναι ο φοβος οτι γερναμε.

douce-indecis

# 28 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 141
κοπελαρα μου ξερεις κατι?αν σ'αρεσει κανε ο,τι γουσταρεις μαζι του ειναι δικαιωμα σου αλλα υπαρχει ενα σοβαρο προβλημα μην περιμενεις απο εκεινον σοβαρα πραγματα δηλ σχεσουλα και τετοια το πολυ πολυ σεξακι φιλακι αγκαλιτσες θα εχεις προβλημα γιατι αλλο θελεις εσυ σε αυτην την ηλικια που εισαι και αλλο εκεινος
βασικα εσυ ενταξει μικρη εισαι ακους ωραια σχολια απο αγορια-αντρες(καλη ωρα οπως ο τυπος)και γοητευεσαι λογικο ειναι ...
εκεινος ηθελα να ξερα τι κανει ακριβως???????παει καλα????εκτος κιαν εσυ τον προκαλεσες
παντως προσεξε εαν συνεχισεις αυτο το παιχνιδι μεταξυ σας διοτι μπορει να προχωρησετε και σεξουαλικα και να κολησεις μαζι του επειδη ετσι γινεται συνηθως

Ran_Tan_Plan

# 29 στις 7/10/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Να προσεχουμε ποιους βαζουμε στο σπιτι μας.

"Ο φιλος του φιλου της μαμας" και τρεις τον φουτσο κλαιγανε!

Οχι οτι δεν εχει ευθυνες κι η μικρη.... αλλα ακριβως "ειναι μικρη" (αν κι εχω δει κατι μικρες πρωταθλητριες στο κουνελοπνιξιμο...).

Ο αλλος ο γλιτσης θελει τις πολλες κλωτσιες μπας και μαθει να σεβεται την πορτα που του ανοιγουν και το κρασι που πινει...
...που δεν το βλεπω και πολυ πιθανον δηλαδη, γιατι η καυλα κι η μαλακiα παραμεριζει την ηθικη.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Racina

# 30 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

Παράθεση:
Originally posted by tp_1978

Παράθεση:

Παράθεση:

πιθανοτατα καθολου....

ΤΟ να γουσταρει την 16χρονη σιγουρα τον λες παιδεραστη.

Αν ομως γουσταρε την 20αχρονη ο 35αρης, ειμαι 100% σιγουρος οτι ΠΑΛΙ θα τον ελεγες ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ-ΜΑΝΙΑΚΟ καιο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.
Αν γουσταρε την 25αρα ΠΑΛΙ το ιδιο θα τον ελεγες.
Οποιοσδηποτε αντρας, αν γουσταρει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ γυναικα ειναι διαστροφικος για σενα.
Κατα τη δικη σου αποψη ο αντρας πρεπει να κοιταει ΜΟΝΟ τις μεγαλυτερες.
Αυτο δειχνει μαλλον οτι σου αρεσουν οι μικροτεροι απο σενα σε ηλικια.

Εσυ εισαι 34 χρονων, αρα μαλλον σου αρεσουν οι 20αρηδες και οι 25αρηδες, μεχρι το πολυ 30.

οποτε συμπαιρενουμε οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ οι αντρες ΚΑΙ οι γυναικες προτιμουν τις μικροτερες ηλικιες.

Ειναι ο φοβος οτι γερναμε.

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 31 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Tελικα δε μου απαντησε κανεις.
Αν η θεμαοτθετρια δεν ηταν 17 χρονων, αλλα ηταν 20 χρονων ενηλικη. Τι θα της λεγατε για τον 35αρη;;

dindon

# 32 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663

Παράθεση:

Παράθεση:
αλλα η δικη μου τοποθετηση στο θεμα με τον παπουλη, ηταν να μην κανει κατι...

1ον:
Για να τον λες αυτον παππουλη που ειναι 35, φανταζομαι λες κι εμενα παππουλη που ειμαι 34.
Αρα οι ανω των 30 δε δικαιουνται να βρουν γκομενες. Οτι προλαβαν προλαβαν απο μικροι. Τωρα πλεεων ειναι παππουληδες που δεν τους κοιταει καμια γυναικα.

2ον: Αν η κοπελα ηταν 20 χρονων ενηλικη και ΟΧΙ 17 ανηλικη που ειναι τωρα. Τοτε τι θα ελεγες για την 20αρα και τον 35αρη;;;;
Ειμαι σιγουρος οτι θα ελεγες τα ΙΔΙΑ

εξυπνε... ο παπουλης στο αλλο θεμα, ειναι 61...
καληνυχτα και αυριο..
"Why is it something so good Just can't function no more? Love ... love will tear us apart again..."

# 33 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
καληνυχτα και αυριο..

Ωχ σορρυ. Δεν το ηξερα.
Αυτος 61 και αυτη ποσο ειναι;;;

dindon

# 34 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη

Παράθεση:

Παράθεση:
καληνυχτα και αυριο..

Ωχ σορρυ. Δεν το ηξερα.
Αυτος 61 και αυτη ποσο ειναι;;;

34
"Why is it something so good Just can't function no more? Love ... love will tear us apart again..."

dindon

# 35 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Tελικα δε μου απαντησε κανεις.
Αν η θεμαοτθετρια δεν ηταν 17 χρονων, αλλα ηταν 20 χρονων ενηλικη. Τι θα της λεγατε για τον 35αρη;;

να κανει οτι τραβαε η ψυχη της.

20χρονων δεν ειναι ανηλικη...

dindon

# 36 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη

Παράθεση:
1. Διαφωνώ ΝΑΙ. Και διαφωνώ γιατί δεν γνωρίζω τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

2. Η αναφορά μου στο άλλο θέμα δεν αφορούσε τη δική σου άποψη και τοποθέτηση.

3. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσο " μεγαλωνει ο ανθρωπος και ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ μπορει να σκεφτει πιο καθαρα για τις επιλογες του";
Δεν βλέπω αυτό να ισχύει γενικότερα. Μάλλον το αντίθετο διαπιστώνω και όχι μόνο στα θέματα σχέσεων αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής.
Πολλοί λίγοι άνθρωποι ωριμάζουν πραγματικά, ενηλικιώνονται ουσιαστικά και είναι πραγματικά σκεπτόμενοι.

1. διαφωνεις στο οτι αλλο θελει η 17χρονη και αλλο ο 35 χρονος?
σαφως δεν ξερουμε κανεναν απο τους δυο αλλα αληθεια... σε φορουμ ειμαστε.. θα μπορουσαμε να ξερουμε
κρινουμε με βαση τις ηλικιες οπως τις περασαμε.. εγω στα 17 ηθελα αγαπες, λουλουδια λοβ στορυ..

ενας αντρας 35 χρονων πιθανοτατα να παρατησει την 17χρονη μολις φυσικα την .. παει στο κρεβατι.. εκεινη θα ειναι γεματο καρδουλες απο τον... ερωτα του 35αρη και θα πληγωθει οικτρα οταν την παρατησει.
ειναι διαφορετικο μια 17χρονη με συνομιλικο της... και ελπιζω να το καταλαβαινεις.

2. οκ.. ετσι φανηκε.

3. δηλαδη εσυ βλεπεις 17χρονα ωριμα σαν 35χρονες?
μα ειναι απολυτος λογικο και επομενο οσο περισσοτερα χρονια εχεις "φαει" τοσο πιο ευκολα αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες.. και ωριμαζεις.

εσυ ησουν το ιδιο ωριμος στα 17 σου ...? απο οτι εισαι τωρα (ας μην ξερω ποσο εισαι...δεν πιστευω πως εισαι 17)

# 37 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
1. διαφωνεις στο οτι αλλο θελει η 17χρονη και αλλο ο 35 χρονος?
σαφως δεν ξερουμε κανεναν απο τους δυο αλλα αληθεια... σε φορουμ ειμαστε.. θα μπορουσαμε να ξερουμε
κρινουμε με βαση τις ηλικιες οπως τις περασαμε.. εγω στα 17 ηθελα αγαπες, λουλουδια λοβ στορυ..

ενας αντρας 35 χρονων πιθανοτατα να παρατησει την 17χρονη μολις φυσικα την .. παει στο κρεβατι.. εκεινη θα ειναι γεματο καρδουλες απο τον... ερωτα του 35αρη και θα πληγωθει οικτρα οταν την παρατησει.
ειναι διαφορετικο μια 17χρονη με συνομιλικο της... και ελπιζω να το καταλαβαινεις.

2. οκ.. ετσι φανηκε.

3. δηλαδη εσυ βλεπεις 17χρονα ωριμα σαν 35χρονες?
μα ειναι απολυτος λογικο και επομενο οσο περισσοτερα χρονια εχεις "φαει" τοσο πιο ευκολα αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες.. και ωριμαζεις.

εσυ ησουν το ιδιο ωριμος στα 17 σου ...? απο οτι εισαι τωρα (ας μην ξερω ποσο εισαι...δεν πιστευω πως εισαι 17)

1. Θα το ξαναπώ. Ναι διαφωνώ. Η ηλικία δεν μου λέει τίποτα απολύτως.
Μου λένε μόνο οι "πράξεις" , οι "χαρακτήρες", η "κουλτούρα", η παιδεία, η ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου.
π.χ. όταν μία 17χρονη θέλει έναν 35χρονο και ένας 35χρονος θέλει μία 17χρονη για μένα σημαίνει ότι διαθέτουν τα ίδια μυαλά.
Και να είσαι σίγουρη ότι υπάρχουν 17χρονες και 18χρονες κοπέλες που δεν κάθονται να σκέφτονται ξεβράκωτους 35χρονους. Αλλά σκέφτονται το μέλλον τους, τις πανελλήνιες, το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, να βοηθήσουν την οικογένεια τους οικονομικά, να...να...να...

3. Θεωρητικά θα έπρεπε ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει να "μεστώνει", να ωριμάζει όπως σωστά γράφεις.
Θεωρητικά.
Ισχύει όμως; Όχι.
Γιατί; Γιατί οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν... Πολύ δύσκολα. Ειδικά όταν αφορά τα παραπάνω που ανάφερα.
π.χ. Μία κουλτούρα, μία παιδεία, μία ιδιοσυγκρασία, ένα DNA δύσκολα αλλάζει.

Καλύτερα να μην αναφέρω το πως ήμουν εγώ στα 17μου ή στα 18μου ή στα 20 ή στα 25μου.

Racina

# 38 στις 7/10/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
breaker σε πολλα με οσα γραφεις συμφωνω

αλλα καπου σε αυτο το "μεστωνει" δεν σε πιανω ακριβως

ενας ανθρωπος οσο ωριμαζει γνωριζει πιο καλα και το κορμι του και τα θελω του.

Στο σεξ απελευθερωνομαστε πιο πολυ οσο μεγαλωνουμε και αυτο δεν ειναι ενδειξη ανωριμοτητας.
Απελευθερωση σημαινει κανω και πραγματα που στα 18 μου φαινοταν αδιανοητα, δοκιμαζω, απολαμβανω, χαιρομαι τον ερωτα.

τωρα αν η διαφωνια σου ειναι στο οτι δεν ωριμαζουν ολοι, οκ δεκτο τιποτα δεν ισχυει για ολους!

# 39 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Στο σεξ απελευθερωνομαστε πιο πολυ οσο μεγαλωνουμε και αυτο δεν ειναι ενδειξη ανωριμοτητας.
Απελευθερωση σημαινει κανω και πραγματα που στα 18 μου φαινοταν αδιανοητα, δοκιμαζω, απολαμβανω, χαιρομαι τον ερωτα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Σε τέτοια θέματα αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, ούτε μπορούν να μπουν γενικοί κανόνες συμπεριφοράς.
Ο καθένας έχει τα "πιστεύω" του, την κουλτούρα του και πάνω σε αυτά ζει & πορεύεται.
Με φυσικό επακόλουθο να γεύεται και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα στα πλαίσια της επιβίωσης σε κοινωνία ανθρώπων.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις μεταξύ των ανθρώπων σε αυτές τις αντιλήψεις.
Εσύ για παράδειγμα δίνεις μία δική σου ερμηνεία στον όρο "απελευθέρωση" εγώ δίνω κάποια άλλη ερμηνεία και ίσως να συμπεριφέρομαι διαφορετικά αλλά και να σκέφτομαι διαφορετικά όχι μόνο για μένα αλλά και για ανθρώπους που γνωρίζω.

# 40 στις 7/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Σε τέτοια θέματα αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, ούτε μπορούν να μπουν γενικοί κανόνες συμπεριφοράς.
Ο καθένας έχει τα "πιστεύω" του, την κουλτούρα του και πάνω σε αυτά ζει & πορεύεται.
Με φυσικό επακόλουθο να γεύεται και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα στα πλαίσια της επιβίωσης σε κοινωνία ανθρώπων.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις μεταξύ των ανθρώπων σε αυτές τις αντιλήψεις.
Εσύ για παράδειγμα δίνεις μία δική σου ερμηνεία στον όρο "απελευθέρωση" εγώ δίνω κάποια άλλη ερμηνεία και ίσως να συμπεριφέρομαι διαφορετικά αλλά και να σκέφτομαι διαφορετικά όχι μόνο για μένα αλλά και για ανθρώπους που γνωρίζω.

Βreaker μεταξυ μας τωρα.
Απο οσα εχεις γραψει για την ηλικια, και για την κακια σου τυχη που εισαι μονος σου, και για το οτι δεν υπαρχουν ελευθερες γυναικες στην ηλικια σου, και για το οτι μονο οι νεοι φλερταρουν, και για τους ηθικους φραγμους στη μεγαλη διαφορα ηλικιας, και για ΟΛΑ αυτα τα πραγματα τελος παντων,.......

εγω προσωπικα βγαζω το συμπερασμα οτι σ'αρεσουν οι μικρουλες κι εσενα και δε θες να το παραδεχτεις.
Ελα βρε κουτο, πες το μου σε μενα. Δε θα σε μαλωσω. Ξερω οτι σαρεσουν οι μικρουλες οι 20αρες. Γιατι καταπιεζεσαι τοσο πολυ και δεν παραδεχεσαι αυτο που γουσταρεις;;

Αλλωστε σε ολους τους αντρες αρεσουν οι μικρουλες. Δεν ειναι κακο.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.