Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Τελικα συνδικτυοι, παιρνοντας αφορμη απο αλλο θεμα, τι ειναι καλυτερο? Να δινει ο αντρας το τηλεφωνο του περιμενοντας την κυρια εαν θελει να τηλεφωνησει, η να ζηταμε το τηλεφωνο της κυριας και να της τηλεφωνουμε εμεις? Επιπλεον, ποια η γνωμη σας για τον χρονο ο οποιος πρεπει να μεσολαβει μεχρι να γινουν τα τηλεφωνηματα?
![]()
Παράθεση:
Originally posted by Aggelo
Δηλαδη TP επειδη δεν το εχεις κανει εσυ για Χ η Ψ λογους σημαινει οτι
δεν ισχυει η οτι δεν γινεται ν αλλαξουν
δυο ανθρωποι τηλεφωνα......
...μονο σε ταινιες του Σπηλμπεργκ
το βλεπουμε ????
Δηλαδη επειδη εγω δεν εχω παει ποτε στην Αμερικη αυτο σημαινει οτι
δεν υπαρχει Αμερικη...μονο στα ονειρα καποιων υπαρχει....αντε και στους
χαρτες στο google......
Παράθεση:
Originally posted by Guava
Πιστεύω ότι είναι λάθος η ανταλλαγή τηλεφώνων
στην αρχή μιας γνωριμίας.
Μόνο αν στο ζητήσει εκείνη.
Τότε οκ.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by mortis28
καλημερα...!!
ρε παιδιά σορρυ αλλα έμενα γιατί μου φαίνεται πολύ παιδικό να είσαι έξω ας πούμε να φλερτάρεις με μια κοπέλα και αντι να ζητήσεις η να δώσεις το τηλ σου προτιμάς να ζητήσεις το φβ?? πολύ ξενέρωτο μου ακούγετε αυτό... ασε που το γβ ενδέχεται να φας και άκυρο γτ δεν είναι το ίδιο από ένα κινητό...
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
[
Προσωπικα, εδω και παρα πολλα χρονια δινω παντοτε εγω το τηλεφωνο μου, ετσι ωστε να μην προκαλεσω αμηχανια στην γυναικα που ενδεχομενα δεν θελει να δωσει το τηλεφωνο της, αλλα δεν ξερει πως να αρνηθει.
Παράθεση:
Originally posted by serenita
Στο θεμα...δεν ξερω...προσωπικα δυσκολα θα καλουσα καποιον εντελως αγνωστο που μου εδωσε τον αριθμο του...
Παράθεση:
Παράθεση:
ρε παιδιά σορρυ αλλα έμενα γιατί μου φαίνεται πολύ παιδικό να είσαι έξω ας πούμε να φλερτάρεις με μια κοπέλα και αντι να ζητήσεις η να δώσεις το τηλ σου προτιμάς να ζητήσεις το φβ??
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Παράθεση:
και πως θα συνεχιστεί η γνωριμία;;
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
ρε παιδιά σορρυ αλλα έμενα γιατί μου φαίνεται πολύ παιδικό να είσαι έξω ας πούμε να φλερτάρεις με μια κοπέλα και αντι να ζητήσεις η να δώσεις το τηλ σου προτιμάς να ζητήσεις το φβ??
Και όμως. Το να γινει η πρώτη επαφή απο fb εχει πολλά πλεονεκτήματα.
1. Καταρχήν δεν ειναι τελείως κάρφωμα οτι γουστάρεις, οσο το να ζητησεις κινητο. Δηλαδη ειναι, αλλα ετσι οπως εχει γινει το facebook, το να εχεις και 5-6 ατομα παραπάνω που δεν σε ενδιαφέρουν δεν τρέχει και τίποτα. Οποτε στο δινει ο άλλος χωρίς να σκεφτεί οτι "υποκύπτει σε κάτι".
2. Μεσω facebook μπορείς απο τις πληροφορίες του άλλου να μάθεις μερικά πράγματα για εκείνον βλέποντας τραγουδια που εχει ποστάρει, groups στα οποια εχει γραφτει, κλπ, οποτε εχεις μερικά πατήματα για να ανοίξεις κουβέντα, χωρίς να πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου.
3. Δεν χρειάζεται να εισαι ετυμόλογος καθώς πληκτρολογώντας, σου δινονται αυτα τα κάποια δευτερόλεπτα μεχρι να απαντήσεις στα οποια θα σκεφτείς και μια και δυο απαντήσεις, θα αναθεωρήσεις μια σκέψη, και θα σερβίρεις την καλυτερη δυνατή απάντηση (αν το χεις βέβαια. Αν εισαι malάκας, mαλaκία θα πεις και 10 λεπτα να σου δώσουν :lol. Η έλλειψη ετυμολογίας στο τετ-α-τετ μπορει να μην οφείλεται στον χαρακτήρα σου αλλα στην ντροπη που νιώθεις ή στο κόλλημα που τρως οταν εισαι δίπλα στην άλλη και σου κόβονται τα ποδια.
4. Εχεις περισσότερο χώρο και χρονο για να δείξεις πράγματα για σένα. Δεν εισαι στην ιερα εξέταση ενος φλερτ σε ένα μπαρ που σε λίγα λεπτά πρέπει να ξεδιπλώσεις τα χαρακτηριστικά σου που θα αρέσουν στην απέναντι. Μεσω fb μπορεις να στείλεις τραγούδια, να δει κι άλλη πράγματα στο προφίλ σου που να της αρέσουν κλπ. Και αυτα μπορουν να συμβουν σε κάμποσες τσατ συνεδρίες. Δεν χρειάζεται απο την πρώτη φορά να κάνεις την άλλη να πάθει την πλάκα της για πάρτη σου. Θα την ξαναδεις και αυριο και μεθαυριο.
Κι οσο κι αν τα παραπάνω σας ακουγονται σαν συμβουλες για 15χρονα απο την σουπερ κατερινα, και όμως, ειναι πραγματικότητα, και δουλευουν![]()
![]()
Παράθεση:
ακριβώς για τους παραπάνω λογούς που είπες δεν θα σου δώσει η αλλη το φβ τόσο εύκολα σε σχέση με ένα τηλέφωνο... ειδικά αν εισια κ ενας άγνωστος γιατί λίγο πολύ το φβ δείχνει την μικρή δικτυακή προσωπική ζωή μας...
Παράθεση:
Παράθεση:
και πως θα συνεχιστεί η γνωριμία;;
![]()
Παράθεση:
Τότε οκ.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
Παράθεση:
Τότε οκ.
![]()
μηπως πρεπει να σας ζηταμε κιολας να μας κανετε την τιμη να δεχτειτε να συνουσιαστειτε μαζι μας, αν δε σας προσβαλει αυτο φυσικα?
τι λε ρε guava?
στα social media