Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71
'Aρεσαν+: 0%
Η μεγάλη μου απογοήτευση
Ισως το θέμα μου να'ναι αρκετα συνηθισμενο,αλλα ηθελα να το μοιραστω και να ακουσω αποψεις.
Εδω και κάποιους μήνες ειχα σχεση με καποιον ο οποιος εμενε μακρια,οταν αρχισα αυτη τη σχεση ηξερα οτι θα ηταν δυσκολα.Ερχοταν σπάνια,εγω ομως ημουν παρα πολυ τσιμπημενη μαζι του και δεχομουν τις δικαιολογιες του για τα παντα.Ελεγα απιστευτα ψεματα για να πηγαινω να τον βλεπω,γενικα πολλες θυσιες για να λεω οτι αυτη η σχεση μπορει κρατησει.Αυτος ηθελε απο την αρχη ερωτικη επαφη,εγω ημουν απειρη και αργοτερα του το ειπα,εκεινος φυσικα το βιολι του.
Μου σερβιρε τα παντα τοσο καλα και με τοση δοση υποκρισιας ωστε μες στη τυφλα του ερωτα μου να πιστευω οτι κι αν μου ελεγε.
Επαναστατησα καποιες φορες και παλι με εριχνε.
Ωσπου πριν λιγο καιρό σερβιρα ακομα ενα ωραιοτατο ψεμμα και πηγα 3 μερες να μεινω μαζι του.Εκει συνεβη η πρωτη μου ερωτικη συνευρεση που φυσιολογικα με εδεσε με αυτον τον ανθρωπο.
Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι μου,εκεινος απομακρυνοταν μερα με τη μερα,ωσπου μεσα σε 3 μερες εξαφανιστηκε,δεν απανταγε σε τηλεφωνα,ουτε οι φιλοι του και την καταλαβα.Μονο το sex ηθελε.
Πανω στα νευρα μου του ετσειλα λογια που δεν τα πιστευα.Πληγωθηκα πολυ και δεν ξερω πως να το ξεπερασω.Δεν εχω ξεσπασει ακομα και με φοβιζει αυτο..
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Έχεις καταλάβει τι έγινε κι αφού το κατάλαβες, η αρχή έχει γίνει.Θα τον ξεπεράσεις με τον καιρό.Ο Χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Να θυμάσαι, στο μέλλον, όμως, να μην τα δίνεις όλα σε μία σχέση και, κυρίως, να μην τα δίνεις απ' την αρχή.Οι άνθρωποι είναι περίεργοι: όσα περισσότερα τους δίνεις, τόσο λιγότερο τα εκτιμούν.Αλλά, για να μην τους βάζω όλους στο ίδιο σακί, εξαρτάται κι απ' τον άνθρωπο, να εξηγούμαι.Γενικά, πάντως, να είσαι προσεχτική.Σου εύχομαι η επόμενη σχέση σου να έρθει γρήγορα, να είναι καλή και να γιατρέψει όλες τις πληγές της προηγούμενης.
# 3
στις 22/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συμφωνώ με τον Zelda και θέλω να πω πως θαυμάζω τα κότσια σου ειλικρινά!! Και να καταλάβεις τι παίζει και να το παραδεχτείς στον ευατό σου και στην συνέχεια να το μοιραστείς μαζί μας!!
Υπομονή, τώρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να είσαι χάλια και κομμάτια. Όμως θα κολήσεις πάλι το παζλ του εαυτού σου, θα ξαναβρείς το χαμόγελο σου, και θα συνεχίσεις γρήγορα την ζωή σου. Και όσο για τα προσωπικά σου, θα στρώσουν με το πέρασμα του χρόνου!
Καλό κουράγιο μικρή, αν και δεν σε φοβάμαι, φαίνεσαι δυνατή!!
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44
Πρόσεξε μην είναι κανένας ψυχοπροβληματικός και σου ξαναγυρίσει...
δήθεν οτι φοβήθηκε γιά γάμο και δεν είναι έτοιμος αλλά θέλει να συνεχίσετε, ή οτι θέλει να παντρευτείτε ακόμα χειρότερα! Ένας άντρας που εξαφανίζετάι σε τέτοιες στιγμές όχι σπάνια μπορεί να είναι από π***στης ή κάποιος που ψάχνεται σεξουαλικά μήπως και γίνει πιό άντρας, μέχρι άντρας που πάει με όποια παρθένα βρεθεί μπροστά του μπάς και σπάσει η παρθενιά του που δεν σπάει! Υπάρχει και η περίπτωση να φοβάται τη μαμά του ή τον μπαμπά του, να εχει μπροστά του σπουδές και καρριέρα, ή να είναι δεσμευμένος με άλλη στην οποία προσβλέπει οικονομικά οφέλη ή να είναι παντρεμένος. Είναι στο χέρι σου, αυτά να τα ανακαλύπτεις και να τα καταλαβαίνεις όσο γίνεται πιό έγκαιρα!
# 5
στις 22/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Προσπαθησε να τον ξεχασεις..
Απλα να προσεχεις αλλη φορα..και να μην κανεις μεγαλες θυσιες για ανθρωπους που δεν εισαι σιγουρη αν της αξιζουν πραγματικα..
Εχω περασει παρομοια φαση και σε καταλαβαινω απολυτα..ομως να μην ξεχνας να ακους και λιγο τη διαισθηση σου..ισως εκεινη να σε ειχε προειδοποιησει και να μην την ακουσες!
Συμφωνω και με τις αλλες αποψεις..και να θυμασαι οτι καπου παρακατω θα υπαρξει καποιος που θα εκτιμησει αυτο που εισαι..και οτι κανεις για εκεινον!
Λενε οτι πρεπει να φιλησεις πολλους βατραχους για να βρεις τον πριγκηπα!
Μεχρι να τον βρεις ομως..κοιτα να περνας καλα και να μην στεναχωριεσαι για ατομα που δεν σου αξιζαν!
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 124
Η πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη ειδικα ομως αν ο ανθρωπος αποδειχθη λαθος τοτε ειναι ακομα χειροτερα προσπαθησε να ξεχασεις και να θυμασε ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Βασικά, δεν τίθεται μόνο αν είναι καλός, αλλά και αν ταιριάζετε.. Προφανώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, οπότε καλύτερα να τον "απομυθοποιήσεις" στο μυαλό σου(να τον ξεχάσεις δηλαδή).
Γνώμη μου είναι όμως ότι τα άκρα δεν είναι ότι καλύτερο. Θα πρέπει να εστιάσεις τι γίνεται από δω και πέρα και καλό θα ήταν να μη γίνεις εξαιρετικά επιφυλακτική και δυσπρόσιτη(τελευταία την πάτησα με ανάλογο τρόπο με μια κοπέλα.Τη θέλω και με θέλει, αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράματα πλέον..).
Γενικά μην προσπαθείς πλέον να "μη γίνει το κακό"(αφού για να μάθεις πρέπει να μάθεις), αλλά να μετριάζεις τις συνέπειες όταν κάτι πάει στραβά. Εξάλλου, τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δίνε ευκαιρία για συγχώρεση σε κάποιον που εκτιμάς(κι όχι θαυμάζεις), αλλά όχι ευκαιρία να επαναληφτούν τα ίδια.
Προσωπικά, έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες τείνουν να εμπιστεύονται τα λάθος άτομα(δηλ. αυτά που θαυμάζουν, όχι αυτά που αξίζουν-την εικόνα, παρά την αξία..). Φρόντισε να έχεις αυτοέλεγχο, πρόσεχε ποιόν εμπιστεύεσαι και μη στερήσεις την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη από άτομα που την αξίζουν.
Καλή τύχη!
# 8
στις 21/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν θα σου πω τα ......τυπικα λογια παρηγοριας και ότι σε νοιωθω και σε καταλαβαινω και τι κακος ο....κακος που επαιξε μαζι σου!!!!Αυτά τα αφηνω σε πιο ευαισθητες ψυχες.Εξ αλλου από ότι καταλαβα δεν σε πιεσε να κανεις κατι που δεν ηθελες!Όταν εγινε ότι εγινε συνεβη με τη θεληση σου ασχετα αν εκεινος σαν πιο ....εμπειρος εκμεταλευτηκε καταστασεις.Δεξου τις συνεπειες και περασε το !
Ο πολεμος εχει και θυματα! Σου γραφω για να σου πω όμως κατι άλλο !
Υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες εως σχεδον βεβαιο δηλαδη, το ατομο αυτό να ξαναβρεθει στο δρομο σου και να προσπαθησει να ξαναμπει στη ζωη σου για ένα ....δευτερο γυρο!!Η για οσο εν πασει περιπτωσει πιστευει ότι ασκει επιρροη πανω σου!!!Αυτό προσεξε λοιπον που είναι και το πιο ασχημο κακο και ψυχοφθορο σε αυτές τις περιπτωσεις!!Επικεντρωσε εκει την προσοχη σου και αμυνσου!!!
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Έχεις καταλάβει τι έγινε κι αφού το κατάλαβες, η αρχή έχει γίνει.Θα τον ξεπεράσεις με τον καιρό.Ο Χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Να θυμάσαι, στο μέλλον, όμως, να μην τα δίνεις όλα σε μία σχέση και, κυρίως, να μην τα δίνεις απ' την αρχή.Οι άνθρωποι είναι περίεργοι: όσα περισσότερα τους δίνεις, τόσο λιγότερο τα εκτιμούν.Αλλά, για να μην τους βάζω όλους στο ίδιο σακί, εξαρτάται κι απ' τον άνθρωπο, να εξηγούμαι.Γενικά, πάντως, να είσαι προσεχτική.Σου εύχομαι η επόμενη σχέση σου να έρθει γρήγορα, να είναι καλή και να γιατρέψει όλες τις πληγές της προηγούμενης.
Πως γίνεται να έχεις μια σχέση και να μην τα δίνεις όλα???
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
στα social media