Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
αντε ρε παιδια με τοσα που περναω το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να το κοψω. με εχουν πνιξει τα οικονομικα μου λογω αγορας κατοικιας και το χειροτερο ο μπαμπας μου που ειναι μονο 52 ετων αεχει καταντησει λογω της κωλοαρρωστιας του καρκινου να φαφινεται 70. τον εχω σπιτι μου και καθημερινα βλεπω εναν αντρα 2 μετρα σχεδον να λιωνει. εχει γινει ατροφικος. δεν μπορει να περπατησει. ειμαι πολυ χαλια. ολα τα κουβαλαω στις δικες μου πλατες και πρεπει ν αμη δειχνω οτι ποναω. πρεπει να γελαω, να κανω αστεια, να δινω δυναμη. τωρα αναψα τσιγαρο παλι. γα...σε τα!
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Ρε σεις ηρεμηστε.. Ειπα να κανω κατι για το ρημαδι και ερχεστε ολοι και μου λετε τι απολαυση που ειναι και ποσο το φχαριστιεται ο ενας και ποσο το γουσταρει ο αλλος.
Παράθεση:
Originally posted by Red_Alert
Το τσιγάρο θεωρείται διασκέδαση - ψυχαγωγία; Αν ναι τότε να βάλω και γω θέμα για κοιλιόδουλους που πρέπει να κόψουν τα γλυκά![]()
ESPERANTZA μου, καλημερα! τωρα μολις ειδα το κειμενο σου. ασε διδακτορικο εχω παρει στο χαζοχαρουμενο υφος. καποιοι ισως με θεωρησουν αναισθητη, αλλα μονο εγω ξερω τι περναω και πως σπαραζω μεσα μου. εκτος ολων αυτων πρεπει να ειμαι δυνατη και για την κορη μου, αφου μονο εμενα εχει και ειναι μονο τριων ετων. ο πατερας της εμφανιζεται σαν το κομητη για να την παρει ενα σαββατοκυριακ το μηνα. εχει βαλει το παιδι σε stop list και απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορω να το παρω και να ερθω ενα ταξιδι στην ελλαδα να δω κ εγω τον αδερφο μου, το σπιτι μου το πατρικο. ειμαι χαλια και καπνιζω σαν που.....ης.Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Παράθεση:
αντε ρε παιδια με τοσα που περναω το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να το κοψω. με εχουν πνιξει τα οικονομικα μου λογω αγορας κατοικιας και το χειροτερο ο μπαμπας μου που ειναι μονο 52 ετων αεχει καταντησει λογω της κωλοαρρωστιας του καρκινου να φαφινεται 70. τον εχω σπιτι μου και καθημερινα βλεπω εναν αντρα 2 μετρα σχεδον να λιωνει. εχει γινει ατροφικος. δεν μπορει να περπατησει. ειμαι πολυ χαλια. ολα τα κουβαλαω στις δικες μου πλατες και πρεπει ν αμη δειχνω οτι ποναω. πρεπει να γελαω, να κανω αστεια, να δινω δυναμη. τωρα αναψα τσιγαρο παλι. γα...σε τα!
Α ρε ζουζουνέλλα, ξέρω ακριβώς τι λες, άναψα κι εγώ για συμπαράσταση. Το μαστερ θα το πάρεις καρδιά μου στο χαζοχαρούμενο ύφος. Στο τέλος θα ξεχάσεις πώς είναι να μη χαζογελάς.
Παράθεση:
ESPERANTZA μου, καλημερα! τωρα μολις ειδα το κειμενο σου. ασε διδακτορικο εχω παρει στο χαζοχαρουμενο υφος. καποιοι ισως με θεωρησουν αναισθητη, αλλα μονο εγω ξερω τι περναω και πως σπαραζω μεσα μου. εκτος ολων αυτων πρεπει να ειμαι δυνατη και για την κορη μου, αφου μονο εμενα εχει και ειναι μονο τριων ετων. ο πατερας της εμφανιζεται σαν το κομητη για να την παρει ενα σαββατοκυριακ το μηνα. εχει βαλει το παιδι σε stop list και απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορω να το παρω και να ερθω ενα ταξιδι στην ελλαδα να δω κ εγω τον αδερφο μου, το σπιτι μου το πατρικο. ειμαι χαλια και καπνιζω σαν που.....ης.Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Παράθεση:
Α ρε ζουζουνέλλα, ξέρω ακριβώς τι λες, άναψα κι εγώ για συμπαράσταση. Το μαστερ θα το πάρεις καρδιά μου στο χαζοχαρούμενο ύφος. Στο τέλος θα ξεχάσεις πώς είναι να μη χαζογελάς.
Παράθεση:
Λοιποοον..
Καπνιστρια. Φανατικη. Το κερατο μου δηλαδη, εχω κανει δυο φορες προσπαθεια να το κοψω το ρημαδι και καθε φορα που επιστρεφω κανω και πιο πολλα.
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Το τσιγάρο ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!
Απαξ και καπνίσεις, τέλος, ζεις με αυτό, δε μπορείς,
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να το σταματήσεις.!
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Μη ξεχνάς όμως ότι το τσιγάρο δε σε προδίδει εξωτερικά.
Είναι μια απόλαυση της ενοχής που το αποτέλεσμα είναι κρυφό.
Μόνο στο γιατρό πέφτει η μάσκα..
Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...
Ωραια η πιπα.. ωραιο και το τσιγαρο
Στο να χερι το τσιγαρο.. στ'αλλο χερι τη πιπουλα.![]()
Παράθεση:
Originally posted by serenita
Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...
το πηρα κι εγω σημερα...εξω δεν ξερω αν θα το κυκλοφορησω αλλα μεσα στο σπιτι πιπιλα το εχω κανει...![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...
το πηρα κι εγω σημερα...εξω δεν ξερω αν θα το κυκλοφορησω αλλα μεσα στο σπιτι πιπιλα το εχω κανει...![]()
Παράθεση:
Originally posted by nitrox
Καλη νικοτινιαση !!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by nitrox
Καλη νικοτινιαση !!!
Μερσι.....ειδες το γαλικο εε???![]()
Παράθεση:
Originally posted by Karga
Εγώ το έκοψα.![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media