Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πιπα της ειρηνης.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

sunnyeyes-

# 1 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%

Πιπα της ειρηνης.

Λοιποοον..

Καπνιστρια. Φανατικη. Το κερατο μου δηλαδη, εχω κανει δυο φορες προσπαθεια να το κοψω το ρημαδι και καθε φορα που επιστρεφω κανω και πιο πολλα. Εχω παρακαλεσει πολλες φορες τον καλο θεουλη να φωτισει τους επιστημονες να ανακαλυψουν τσιγαρα που δεν θα βλαπτουν τον οργανισμο, αλλά οπως γνωριζετε παντα ειναι απασχολημενος με σοβαροτερα θεματα.
Γιατι το τσιγαρο δεν μπορω να το αποχωριστω? Δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου σε αυτη την οδυνηρη διαδικασια για τοσους μηνες να εχω αυτη τη στερηση, μεχρι να παψω να το ζηταω.

Τελος παντων θα παρω να δοκιμασω αυτο το ηλεκτρονικο που εχει μεσα υγρο και ειναι λεει σαν να καπνιζεις αργιλε.

Καλο ειναι τωρα αυτο εσεις που το εχετε δοκιμασει? Δοκιμασα απο ενα φιλο μου και δεν με χαλασε η γευση του. Εκεινος τωρα το εχει κρατησει εδω και 1μιση μηνα και δεν εχει καπνισει κανονικο τσιγαρο. Την εμπειρια σας θελω να μου γραψετε.. λετε να θεραπευτω? Λενε και διαφορα, οτι ειναι λεει καρκινογονο.. σαμπως το τσιγαρο που καπνιζω ειναι σκετη ΥΓΕΙΑ.

Αχ ας μου πει καποιος οτι εχει βρει την υγεια του απο αυτο.. Μαλιστα αυτο δεν απαγορευεται σε κλειστους χωρους. Οχι πως εμενα με πειραζει αυτο βεβαια...για να καπνισω ανεβαινω και στον ψηλορειτη.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

serenita

# 2 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.278
Βρε βρε...

Λατρεμενη μου...καπνιζω 19 χρονια...Τοχω παραγγειλει αυτο το ματσουνι και το περιμενω μεσα στη βδομαδα...
Μου τη σπαει γιατι εχει γινει μοδα αλλα δεν βρισκω κι αλλη λυση..Φαντασου οτι καπνιζω νον στοπ..δεν τοχω κοψει ουτε μια μερα...
Ειδα ομως το τελευταιο εξαμηνο τρεις φιλους μου που τα καταφεραν με το ηλεκτρονικο κι ειπα να δοκιμασω..Η μια μαλιστα καπνιζε αρκετα και δεν το ειχε κοψει καλα καλα ουτε στις εγκυμοσυνες της...Δοκιμασα κι εγω απο το δικο της και δεν ηταν κακο...
Ελπιζω να μην παει χαμενη η προσπαθεια....Αμα τα καταφερω θα σε ενημερωσω παραυτα....
Ο χαμενος τα παιρνει ολα...

ESPERANTZA

# 3 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
Καλέ κορίτσια ενημερώστε με κι εμένα....

sunnyeyes-

# 4 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Ααααχχχ... αυριο θα το αγορασω εγω.

Εγω η αδερφη μου, ενας φιλος μου και μια φιλη μου. Θα βγαλω καλα στατιστικα σε 3 μηνες.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

serenita

# 5 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Εσπε δεν γινεται να σου βαλω ενα λινκ γιατι πανε ανα εταιριες...

Εχει ενα καρο διαφορετικα διαολομηχανηματα...υπαρχει κι ενα φορουμ σχετικο αλλα μπαινεις μεσα και νομιζεις πως επρεπε να εχεις τελειωσει μηχανολογια για να αποφασισεις ποιο θα παρεις...
Αν ομως κανεις ενα google η youtube search για ηλεκτρονικο τσιγαρο θα δεις...
Ειναι μια συσκευη που στην ουσια ατμιζεις αντι να καπνιζεις...αν εισαι χρονιος καπνιστης παιρνεις υγρο με νικοτινη και σιγα σιγα την μειωνεις ...Καλο για την υγεια φυσικα δεν ειναι ...καλυτερο απο το τσιγαρο σιγουρα ειναι..γλιτωνεις την πισα το χαρτι κλπ...Η παγιδα της υποθεσης αποτι καταλαβα ειναι να μην την δεις γκατζετιντιστικα γιατι την πατησες...εγω το εψαξα αρκετα παρηγγειλα εν;α μοντελο δεν εχω σκοπο να παρω δευτερο κι αν κανει δουλεια εκανε...

Ran_Tan_Plan

# 6 στις 13/11/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
...και σε δυο μηνες (το πολυ) απο την αποκτηση του πολυποθητου μηχανηματος, θα το βαλετε αγγελια στο νετ να το πουλησετε στο 1/3 της τιμης του....
....για να αγορασετε κανα δυο κουτες τσιγαρα της αγαπημενης σας μαρκας!
Το κοψιμο του τσιγαρου χρειαζεται αποφαση και θεληση να κρατησετε την αποφαση.

"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

serenita

# 7 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
...και σε δυο μηνες (το πολυ) απο την αποκτηση του πολυποθητου μηχανηματος, θα το βαλετε αγγελια στο νετ να το πουλησετε στο 1/3 της τιμης του....

ρε συ μη μου κοβεις τα φτερα...με εχει ζορισει και ο γιατρος να το κοψω...
πλακα πλακα καλη η αποφαση αλλα αν γινεται πιο ευκολα παιρνοντας εστω και με αυτον τον τροπο για λιγο καιρο νικοτινη δεν ειναι πιο ανωδυνο???
ασε που το σκεφτομαι κι αλλιως...αν φρικαρω και δεν εχω τιποτα θα βγω εξω να παρω τσιγαρα...ενω αν φρικαρω κι εχω αυτο μπορει να ξεγελασω τον εαυτο μου...
τι να πω...ειδωμεν...

sunnyeyes-

# 8 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Δεν παω να το κοψω.. παω να ξεβρωμισω λιγακι. Αν ειναι να καπνιζω κατι, τουλαχιστον ας καπνιζω κατι λιγοτερο βρωμερο.

Το χεις κοψει Ραν?

Ran_Tan_Plan

# 9 στις 13/11/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Δεν παω να το κοψω.. παω να ξεβρωμισω λιγακι. Αν ειναι να καπνιζω κατι, τουλαχιστον ας καπνιζω κατι λιγοτερο βρωμερο.

Το χεις κοψει Ραν?

Αμα ξεκινας ετσι.....καλα κρασια!
Το ΄κοψα πριν χρονια.

Παντως να ξερεις "μια φορα καπνιστης. παντα καπνιστης".

Ερχονται στιγμες ειδικα σε παρεα που το χερι φευγει ασυναισθητα προς το κοντινοτερο πακετο τσιγαρα.

Βεβαια δεν προχωραει παρακατω μολις συνειδητοποιησω την κινηση.

Δεν συμβαινει συχνα αλλα συμβαινει.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Lora9

# 10 στις 13/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Aυτό το τσιγάρο σαν την πίπα του μπαρμπά θωμά είναι,
και ο καπνός που βγάζει είναι σαν να ψήνεις μπριζόλα...
Από αυτό που έχω δει.
Προσπάθησε να μην καπνιζεις μέσα στο σπίτι, και μέσα στο
αυτοκίνητο για να το μειώσεις .
Σε μεγάλα νοσοκομεία υπάρχουν ειδικά κέντρα που σε βοηθάνε, αλλά πρέπει
να το πάρεις απόφαση από μόνη σου πρώτα.
Πως λέμε ότι όλα στο μυαλό μας είναι ? Αυτό !!!
Δε το έχω πάρει απόφαση να το κόψω, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.
Σε καταλαβαίνω είναι μεγάλη καψούρα .

sunnyeyes-

# 11 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Το χεις κοψει Ραν?

Αμα ξεκινας ετσι.....καλα κρασια!
Το ΄κοψα πριν χρονια.

Παντως να ξερεις "μια φορα καπνιστης. παντα καπνιστης".

Ερχονται στιγμες ειδικα σε παρεα που το χερι φευγει ασυναισθητα προς το κοντινοτερο πακετο τσιγαρα.

Βεβαια δεν προχωραει παρακατω μολις συνειδητοποιησω την κινηση.

Δεν συμβαινει συχνα αλλα συμβαινει.

Εμ το φανταζομαι.

Εχω γνωστο που στο δεκατο χρονο ονειρευτηκε οτι καπνιζε και ξεχαρμανιαζε στο ονειρο και πεταχτηκε στον υπνο του τρομαγμενος γιατι νομιζε οτι το ξαναρχισε.

Ειδωμεν.. θα το παω με το μαλακο... ωχου το μωλε το κολιτσακι που θελει να κοψει το τσιγαρο.. ωχου το μωλε..

Μπορει να πιασει

sunnyeyes-

# 12 στις 13/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by Lora9
Aυτό το τσιγάρο σαν την πίπα του μπαρμπά θωμά είναι,
και ο καπνός που βγάζει είναι σαν να ψήνεις μπριζόλα...
Από αυτό που έχω δει.
Προσπάθησε να μην καπνιζεις μέσα στο σπίτι, και μέσα στο
αυτοκίνητο για να το μειώσεις .
Σε μεγάλα νοσοκομεία υπάρχουν ειδικά κέντρα που σε βοηθάνε, αλλά πρέπει
να το πάρεις απόφαση από μόνη σου πρώτα.
Πως λέμε ότι όλα στο μυαλό μας είναι ? Αυτό !!!
Δε το έχω πάρει απόφαση να το κόψω, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.
Σε καταλαβαίνω είναι μεγάλη καψούρα .

Μα αμα δεν καπνιζω μεσα στο αμαξι... που βαζω τη μουσικουλα μου και ατενιζω τον οριζοντα και πινω και μια γουλια φρεσκο φρεσκο ζεστο καφε, τοτε να το κοψω το ρημαδι... δεν αξιζει τον κοπο.

Στα νοσοκομεια σου δινουν κατι χαπακια.. βρηκες ανθρωπο να χαπακωθει. Ουτε αυτα τα αυτοκολλητα μου αρεσουν.. ασε που τη πρωτη φορα που το ειχα κοψει τα αυτοκολλητα φταινε και το ξαναρχισα. Το ειχα κοψει η ευλογημενη 6 μηνες! 6 ολοκληρους μηνες.. ξερεις τι θα πει? Τελος παντων. Ουτε κιλα ειχα παρει, ειχε ασπρισει το προσωπο μου, ολοι νομιζανε οτι ειχα αγιασει
και βρεθηκε μπροστα μου μια κυρια.. και μου λεει. "Γιατι κοριτσι μου ταλαιπωρεισαι? Γιατι δεν βαζεις αυτα τα αυτοκολλητακια που θα σε βοηθησουν να μην το αναζητας?" Και κανει επιτοπου μια κινηση και μου δινει δυο.
Πουφου.. βρωμα και δυσωδια.. Μου το κολλησε στο μπρατσο μου και ειχα γυρισει 180 μοιρες το κεφαλι μου να μην το μυριζω. Εγω ειχα αποτοξινωθει απο την νικοτινη και ξαφνικα την ξαναμυρισα σε ολο της το μεγαλειο. Εεε εβαλα και το δευτερο και τη τριτη ημερα μου μυρισε τσιγαρο. Πολυ νομιζεις οτι θελει?

Ακομα τη βριζω.

daidalos

# 13 στις 14/11/2011
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Δεν έχει επιλεγεί
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 683

Παράθεση:

... η συνηθεια της τρακας καπετανιε
... ξυπνα ΚαραΛάζοοο ... το σκασε η Λολα

serenita

# 14 στις 14/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη

Παράθεση:
. Το ειχα κοψει η ευλογημενη 6 μηνες! 6 ολοκληρους μηνες..

πλακα κανεις...εγω αν το κοψω εστω μια βδομαδα νομιζω δεν προκειται να το ξαναπιασω...πιο πολυ απολα μου την δινει η εξαρτηση....

# 15 στις 14/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ειχα παρει κ γω ενα τοτε στην αρχη 80ευρω. Βλακεια ηταν! Μου ερχοταν ετσι ενα πραγμα στο κεφαλι σαν μια ζαλαδα να το πω?, σαν μια μουνταδα να το πω? Σαν το αφηνω κατω κ δε το ξανα πιανω να το πω?! Δεν ηταν για μενα! Ενας φιλος μου ομως το εκοψε μια χαρα. Η γυναικα του οχι. Αυτος νο προμπλεμο..
Ελα μωρε γιατι αυτο τι εχει μεσα δηλαδη? Δεν εχει καρκινογονες ουσιες θελετε να μου πειτε τωρα. Στο αργκουμεντ αυτο μου εχουν απαντησει οχι οχι το συνιστουν κ οι ιατροι.

Ε δε ξερω...

Αποφαση θελει μονο!

# 16 στις 14/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Μαιστα, ειμαστε που ειμαστε σε αγραναπαυση τον τελευταιο καιρο πρεπει να κοψουμε και το τσιγαρο ???

Δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο τον πρωινο καφε με 2-3 τσιγαρακια.!!!

# 17 στις 14/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nitrox
Δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο τον πρωινο καφε με 2-3 τσιγαρακια.!!!

Τοσα τοσα ακριβως!

# 18 στις 14/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kapa3

Παράθεση:
Originally posted by nitrox

Τοσα τοσα ακριβως!

Εμ ξερω τι λεω !!!

helen66

# 19 στις 14/11/2011
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.260
Αυτο με τον υπνο και τ ονειρο τι μου θυμισε....

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε γι αστειο να το κοψω....απλα το μειωσα στα 5 (ετσι ελεγα του γιατρου, 7-8 τα εκανα κανονικοτατα).
Και το κοβω μολις γεννιεται ο γιος μου. Μου ειχαν πει οτι θελει 2 ωρες ν αποβληθει απ τον οργανισμο και να μην περασει στο γαλα που θα θηλαζα.
Ελα ομως που επεσα σε φαγανο μωρο που ετρωγε καθε 2 ωρες επι 24ωρου βασεως....
Εκει το εκοψα για 5 χρονια.
Ε, λοιπον καθε μα καθε βραδυ σ ολα μου τα ονειρα εγω καπνιζα και το φχαριστιομουνα
5 χρονια το ιδιο ονειρο? ελεοςςςςςςς

Περι της καινουργιας μοδος τωρα, καμμια σχεση με το παλιο που ειχε κυκλοφορησει πριν 3-4 χρονια,
αυτο ειναι νεο μοντελο εχει και ιντζεκσιον
Σχεδον ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι το εχουνε παρει.
Στατιστικα, οι 8 στους 10 καπνιζουν μονο απο αυτο.
Εγω λεω να τους αφησω κανα 6μηνο ακομα να σιγουρευτω οτι οντως απεξαρτηθηκαν..
εχει, λεει, και διαβαθμιση νικοτινης για να κατεβεις σιγα σιγα...
Αλλά χρησιμοποιειται και σαν τυπος ναργιλε με αρωματα και λοιπες τριχιτσες.... εγω οταν δοκιμασα ναργιλε εψαχνα να βρω το λογο που εκαναν τοσο ντορο γι αυτο. Οπως και να το δεις οπως και να το κανεις καπνος με την εννοια του βαρυ κι ασηκωτου δεν ειναι....
Επισης, εχω ακουσει οτι απαγορευεται και αυτο στους κλειστους χωρους.
Ετσι μου ειπαν, δε παιρνω ορκο.

Ψηφιζω δαγκωτο καπνο και παλι καπνο.
Εγω το φχαριστιεμαι που καπνιζω και δε νομιζω οτι θα μπορουσα να το κοψω γιατι απλα δε θελω.....

καλημερουδια σας
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...

ZOUZOUNELLA

# 20 στις 14/11/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
παιδια ειναι χαλια. ειχε παρει κ ο πρωην αντρας μου. μια αηδια, ενα κακο. γιαξ! σαν το τσιγαρο δεν εχει. καπνιζω 13 χρονια και το εκοψα μονο στην εγκυμοσυνη. σας πληροφορω οτι μολις γεννησα και σταματησα το θηλασμο το ζητουσα σαν το ναρκομανη που ψαχνει τη δοση του. πονεμενη ιστορια! εγω προσωπικα το φιλοσοφησα. μια απολαυση εχω τη ρημαδα και αφου δεν μπορω να ξεκοψω απο αυτον τον καρκινο αποφασισα να ακολουθησω το εξης ρητο: οτι δεν μπορεις να αποφυγεις απολαυσε το. βεβαια ο πατερας μου λεει το θεϊκο: κοβει η π....ανα το γα.....σι; οχι. αρα ουτε και εσυ το τσιγαρο.
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.