Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πιπα της ειρηνης.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

ZOUZOUNELLA

# 41 στις 14/11/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 489
'Aρεσαν+: 0%
αντε ρε παιδια με τοσα που περναω το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να το κοψω. με εχουν πνιξει τα οικονομικα μου λογω αγορας κατοικιας και το χειροτερο ο μπαμπας μου που ειναι μονο 52 ετων αεχει καταντησει λογω της κωλοαρρωστιας του καρκινου να φαφινεται 70. τον εχω σπιτι μου και καθημερινα βλεπω εναν αντρα 2 μετρα σχεδον να λιωνει. εχει γινει ατροφικος. δεν μπορει να περπατησει. ειμαι πολυ χαλια. ολα τα κουβαλαω στις δικες μου πλατες και πρεπει ν αμη δειχνω οτι ποναω. πρεπει να γελαω, να κανω αστεια, να δινω δυναμη. τωρα αναψα τσιγαρο παλι. γα...σε τα!
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.

Red_Alert

# 42 στις 14/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το τσιγάρο θεωρείται διασκέδαση - ψυχαγωγία; Αν ναι τότε να βάλω και γω θέμα για κοιλιόδουλους που πρέπει να κόψουν τα γλυκά

ESPERANTZA

# 43 στις 14/11/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
αντε ρε παιδια με τοσα που περναω το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να το κοψω. με εχουν πνιξει τα οικονομικα μου λογω αγορας κατοικιας και το χειροτερο ο μπαμπας μου που ειναι μονο 52 ετων αεχει καταντησει λογω της κωλοαρρωστιας του καρκινου να φαφινεται 70. τον εχω σπιτι μου και καθημερινα βλεπω εναν αντρα 2 μετρα σχεδον να λιωνει. εχει γινει ατροφικος. δεν μπορει να περπατησει. ειμαι πολυ χαλια. ολα τα κουβαλαω στις δικες μου πλατες και πρεπει ν αμη δειχνω οτι ποναω. πρεπει να γελαω, να κανω αστεια, να δινω δυναμη. τωρα αναψα τσιγαρο παλι. γα...σε τα!

Α ρε ζουζουνέλλα, ξέρω ακριβώς τι λες, άναψα κι εγώ για συμπαράσταση. Το μαστερ θα το πάρεις καρδιά μου στο χαζοχαρούμενο ύφος. Στο τέλος θα ξεχάσεις πώς είναι να μη χαζογελάς.

somebody961

# 44 στις 15/11/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Ρε σεις ηρεμηστε.. Ειπα να κανω κατι για το ρημαδι και ερχεστε ολοι και μου λετε τι απολαυση που ειναι και ποσο το φχαριστιεται ο ενας και ποσο το γουσταρει ο αλλος.

Σανυ, πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Το τσιγάρο ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!

Απαξ και καπνίσεις, τέλος, ζεις με αυτό, δε μπορείς,
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να το σταματήσεις.!
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στο Κρητικό σου γινάτι.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

somebody961

# 45 στις 15/11/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Red_Alert
Το τσιγάρο θεωρείται διασκέδαση - ψυχαγωγία; Αν ναι τότε να βάλω και γω θέμα για κοιλιόδουλους που πρέπει να κόψουν τα γλυκά

Μη ξεχνάς όμως ότι το τσιγάρο δε σε προδίδει εξωτερικά.
Είναι μια απόλαυση της ενοχής που το αποτέλεσμα είναι κρυφό.
Μόνο στο γιατρό πέφτει η μάσκα..

Α, και στο προϋπολογισμό του μήνα.

ZOUZOUNELLA

# 46 στις 15/11/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA

Παράθεση:

Α ρε ζουζουνέλλα, ξέρω ακριβώς τι λες, άναψα κι εγώ για συμπαράσταση. Το μαστερ θα το πάρεις καρδιά μου στο χαζοχαρούμενο ύφος. Στο τέλος θα ξεχάσεις πώς είναι να μη χαζογελάς.

ESPERANTZA μου, καλημερα! τωρα μολις ειδα το κειμενο σου. ασε διδακτορικο εχω παρει στο χαζοχαρουμενο υφος. καποιοι ισως με θεωρησουν αναισθητη, αλλα μονο εγω ξερω τι περναω και πως σπαραζω μεσα μου. εκτος ολων αυτων πρεπει να ειμαι δυνατη και για την κορη μου, αφου μονο εμενα εχει και ειναι μονο τριων ετων. ο πατερας της εμφανιζεται σαν το κομητη για να την παρει ενα σαββατοκυριακ το μηνα. εχει βαλει το παιδι σε stop list και απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορω να το παρω και να ερθω ενα ταξιδι στην ελλαδα να δω κ εγω τον αδερφο μου, το σπιτι μου το πατρικο. ειμαι χαλια και καπνιζω σαν που.....ης.

ESPERANTZA

# 47 στις 15/11/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA

Παράθεση:

ESPERANTZA μου, καλημερα! τωρα μολις ειδα το κειμενο σου. ασε διδακτορικο εχω παρει στο χαζοχαρουμενο υφος. καποιοι ισως με θεωρησουν αναισθητη, αλλα μονο εγω ξερω τι περναω και πως σπαραζω μεσα μου. εκτος ολων αυτων πρεπει να ειμαι δυνατη και για την κορη μου, αφου μονο εμενα εχει και ειναι μονο τριων ετων. ο πατερας της εμφανιζεται σαν το κομητη για να την παρει ενα σαββατοκυριακ το μηνα. εχει βαλει το παιδι σε stop list και απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορω να το παρω και να ερθω ενα ταξιδι στην ελλαδα να δω κ εγω τον αδερφο μου, το σπιτι μου το πατρικο. ειμαι χαλια και καπνιζω σαν που.....ης.

Σου έτυχαν πολλοί λαχνοί ρε ζουζούνι, αλλά τουλάχιστον ευτυχώς δηλ., ο ένας είναι το δέκα το καλό. Φιλιά στην κοράκλα σου.

[IMG]http://smileys.on-my-web.com/repository/MSN_Emoticons/MSN-Emoticon-068.gif[/IMG]

ZOUZOUNELLA

# 48 στις 15/11/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

elix_geo

# 49 στις 15/11/2011
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Λοιποοον..

Καπνιστρια. Φανατικη. Το κερατο μου δηλαδη, εχω κανει δυο φορες προσπαθεια να το κοψω το ρημαδι και καθε φορα που επιστρεφω κανω και πιο πολλα.

Για διάβασε αυτό, αν δεν το έχεις διαβάσει.
Σοβαρά όμως

Το τσιγάρο κόβεται αλλά πρώτα στο μυαλό.

http://sxeseis.gr/viewthread.php?fid=24&tid=34124&action
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

Karga

# 50 στις 15/11/2011
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Ιωαννίνων / Ιωάννινα
Απαντήσεις: 472

Παράθεση:
Originally posted by somebody961

Το τσιγάρο ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!

Απαξ και καπνίσεις, τέλος, ζεις με αυτό, δε μπορείς,
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να το σταματήσεις.!

Εγώ το έκοψα.

Red_Alert

# 51 στις 15/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Μη ξεχνάς όμως ότι το τσιγάρο δε σε προδίδει εξωτερικά.
Είναι μια απόλαυση της ενοχής που το αποτέλεσμα είναι κρυφό.
Μόνο στο γιατρό πέφτει η μάσκα..

Μην το λες. Μυρίζεις όλος τσιγαρίλα. Όταν πήγα τις προάλες επίσκεψη σ' έναν φίλο μου καπνιστή γύρισα σπίτι και έπρεπε να αλλάξω ρούχα γιατί μετά από ώρες ακόμα μύριζαν τσιγάρο... Τα δόντια γίνονται κίτρινα. Τα δάκτυλα επίσης. Άσε που είναι συνεχώς σαν κυνηγημένοι γιατί δεν τους επιτρέπεται να καπνίσουν σε δημόσιους χώρους...

sunnyeyes-

# 52 στις 16/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...

Ωραια η πιπα.. ωραιο και το τσιγαρο
Στο να χερι το τσιγαρο.. στ'αλλο χερι τη πιπουλα.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

serenita

# 53 στις 16/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 2.278

Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...

το πηρα κι εγω σημερα...εξω δεν ξερω αν θα το κυκλοφορησω αλλα μεσα στο σπιτι πιπιλα το εχω κανει...
Ο χαμενος τα παιρνει ολα...

sunnyeyes-

# 54 στις 16/11/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:
Originally posted by serenita

Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...

το πηρα κι εγω σημερα...εξω δεν ξερω αν θα το κυκλοφορησω αλλα μεσα στο σπιτι πιπιλα το εχω κανει...

Αντε.. με τσι υγειες μας..
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 55 στις 16/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Mιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...

Καλη νικοτινιαση !!!

serenita

# 56 στις 16/11/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 2.278

Παράθεση:
Originally posted by nitrox

Καλη νικοτινιαση !!!

Μερσι.....ειδες το γαλικο εε???
Ο χαμενος τα παιρνει ολα...

# 57 στις 16/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by nitrox

Καλη νικοτινιαση !!!

Μερσι.....ειδες το γαλικο εε???

με το pardon, αλλα ποιο γαλλικο ?

# 58 στις 16/11/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ας αναψω ενα τσιγαρο να συνοδεψω την συμμετοχη μου στο θεμα της φιλεναδας μου......

Ειναι η μοναδικη εξαρτηση που αρνουμαι να κοψω....καπνιζω σχεδον 20 χρονια,το εκοψα στην εγκυμοσυνη και στη διαρκεια του θηλασμου χωρις να καθολου ζορι,αλλα το ξαναρχισα ευθυς αμεσως.....το εχω συνδεσει με ολες τις εκφανσεις της ζωης μου και κυριως με την στεναχωρια μου.....δυστυχως το μονο που με ενοχλει ειναι που το εχω αυξησει δραματικα τους τελευταιους μηνες και θα θελα να προσπαθησω να το ελλατωσω στα προηγουμενα επιπεδα....

Ιδανικα θα ηθελα να καπνιζω τα τσιγαρα εκεινα που μου ειναι εντελως απαραιτητα μιας και ειναι και τα πλεον απολαυστικα.....

Sunouko μου ευχομαι να επιτυχει η πιπ-α-ποστολη.....!

somebody961

# 59 στις 16/11/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Karga

Εγώ το έκοψα.

Αρα ο τρόπος που το έθεσα έπιασε!
Απευθυνόμουν αφενός στη πάγια θέση ότι δεν κόβεται (ναι καλά..)
και στο πείσμα της σανυ.

thalassa27

# 60 στις 3/2/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλη επιτυχία

κόβεται μια κ έξω όμως
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.