Παράθεση:
Originally posted by Aggelo
Αν δεν απατώμαι εσυ τ εγραψες αυτα,ισως δεν αντιλαμβανεσαι τι
γραφεις η κανεις αντιγραφη.....
--ακριβως επειδη οι ελληνες κ οι βαλκανιοι γενικως ειναι τοσο διεφθαρμενοι κ ανυποτακτοι σε πασης φυσεως νομο κ ταξη, ηταν ευκολο θηραμα για τους μεγαλους. --
-- ας μην ειμαστε κοντοφθαλμοι. δεν ειναι "σεναρια συνομωσιας" ειναι η φυσικη εξελιξη της ανθρωποτητας --
Ποια ειναι η φυσιολογικη εξελιξη
οτι μας κυβερναει η Goldman sachs ???
-- οταν τελειωσουν με ολους τους "μικροαπατεωνες του νοτου", οπως πολυ υποτιμητικα, αλλα κ πολυ σωστα, μας αποκαλουν ολους εδω χαμω στα βαλκανια...σειρα εχει η τουρκια ----
καλα κρασια !!
Παράθεση:
Originally posted by Devil__in__Disguise
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
(πάντως και με όλο το θάρρος ντέβιλ, θα μου επιτρέψεις να ρωτήσω και την Κα Λίτσα Πατέρα, τον Κ.Λεφάκη, την Κα Λεούση και λοιπούς συγγενείς, πριν σχηματίσω τελική γνώμη) .
Ρε συ έλικα ρώτα όποιον θες αλλά χρησιμοποίησε και λίγο την κοινή λογική ;
Πες μου γιατί να μην βγούμε από το ευρώ τώρα μόνοι μας με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες ;
Αν απαντήσεις να το κάνεις με επιχειρήματα χωρίς κομματικές παρωπίδες σε παρακαλώ αλλιώς μην απαντάς καθόλου!
![]()
Παράθεση:
όλοι εσείς οι καταστροφολόγοι -μήπως μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου τους δεκάδες "οικονομολόγους" από πανεπιστήμια της Αμερικής που έχουν δει την Ελλάδα μόνο στο χάρτη, άντε και στο θείο γκούγκλη, που έχουν "προφητεύσει τη χρεοκοπία τριάντα φορές -προχτές είδα ξανά τον αγαπημένο του ΑΛΕ-ΑΛΕ, Καζάκη που για μια ακόμα φορά προφήτεψε την άτακτη χρεοκοπία σε 3 το πολύ 6 μήνες- , γιαυτό μη χαίρεσαι ότι θα γίνει σε δυο χρόνια...
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Devil__in__Disguise
Παράθεση:
(πάντως και με όλο το θάρρος ντέβιλ, θα μου επιτρέψεις να ρωτήσω και την Κα Λίτσα Πατέρα, τον Κ.Λεφάκη, την Κα Λεούση και λοιπούς συγγενείς, πριν σχηματίσω τελική γνώμη) .
Ρε συ έλικα ρώτα όποιον θες αλλά χρησιμοποίησε και λίγο την κοινή λογική ;
Πες μου γιατί να μην βγούμε από το ευρώ τώρα μόνοι μας με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες ;
Αν απαντήσεις να το κάνεις με επιχειρήματα χωρίς κομματικές παρωπίδες σε παρακαλώ αλλιώς μην απαντάς καθόλου!
![]()
Δόξα τω Αλαχ (δοτική) από κοινή λογική μια χαρά τα πάω.
Όπως επίσης και από ρ ε α λ ι σ τ ι κ ή θεώρηση των πραγμάτων, πράγμα που λείπει από σένα.
Δεν έχω παρωπίδες -πράγμα που δεν μπορώ να πω ότι εσύ στερείσαι- απλά θεωρώ "το μη χείρον βέλτιστον".
Όλοι εσείς που πετάτε μπουρμπουλήθρες που μετά από λίγο σκάζουν αλλά σιγά μη συγκινήθείτε -μετά από λίγο ξανά μανά- ...
όλοι εσείς οι καταστροφολόγοι -μήπως μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου τους δεκάδες "οικονομολόγους" από πανεπιστήμια της Αμερικής που έχουν δει την Ελλάδα μόνο στο χάρτη, άντε και στο θείο γκούγκλη, που έχουν "προφητεύσει τη χρεοκοπία τριάντα φορές -προχτές είδα ξανά τον αγαπημένο του ΑΛΕ-ΑΛΕ, Καζάκη που για μια ακόμα φορά προφήτεψε την άτακτη χρεοκοπία σε 3 το πολύ 6 μήνες- , γιαυτό μη χαίρεσαι ότι θα γίνει σε δυο χρόνια...
όλοι εσείς που κοιμάστε με το Ευρώ και ονειρεύεστε ότι θα ξυπνήσετε με τη δραχμή ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, για να λέμε και του στραβού το δίκιο...
όλοι εσείς που κυνηγάτε και μάχεστε ανεμόμυλους να τους γκρεμίσετε και μέσα αντί στάρι να βρείτε γυαλιστερές, λαχταριστές δραχμές που κάθε μια θα αξίζει όσο ένας κόκκος σταριού...
όλοι εσείς κάποια στιγμή Ντέβιλ θα απογοητευτείτε...
γιατί η Ελλάδα μας ΔΕ θα κατασρταφεί, όσο και αν πασκίζετε.
ΣΗΜ: Δε νομίζω ότι τα επιχειρήματα που ζήτησες υστερούν των δικών σου.
Παράθεση:
Αυτο που γραφεις αν και δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας
ψαχνεις εχθρους ανα την υφηλιο και τους εχθρους
τους εχεις μεσα...!!!!
....εγω ανεφερα σε προηγουμενο ποστ
καποια ευτραπελα...Χειροτεροι εχθροι της Ελλαδος
απο τους ιδιους τους Ελληνες δεν υπαρχουν....
Παράθεση:
και μαλλον δεν εχεις πληροφορηση γινονται συζητησεις
να μπει η Αγγλια στο Ευρω...Ενας απο τους λογους που
δεν μπαινει ειναι γιατι εχει χαμηλη ισοτημια.
Παράθεση:
Για την Τουρκια θελει μεγαλη συζητηση το θεμα δεν ειναι τοσο
απλο !! ενα θα σου πω η Τουρκια εχει ισχυρους συμμαχους ανα
την υφηλιο...εχει ισχυρο λομπυ στην Αμερικη και στην Γερμανια...
και ειναι το σταυροδρομι που θα περασουν η περνανε ολοι οι
αγωγοι...Ποσο ευκολο ειναι να διασπαστει λοιπον ???
Πετας ενα βεγγαλικο και το θεωρεις αυταποδεικτο....
Παράθεση:
Αλλά...
εγώ λέω μήπως θα έπρεπε να συμφωνήσουν όποι αυτοί οι πάνσοφοι καταστροφολόγοι-Κασσάνδρες ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ;
Ας τα διάλα πια, δε μπορούμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας!!!
Ούτε τις καλοκαιρινές διακοπές του 2012 δε μπορούμε να κανονίσουμε![]()
Παράθεση:
Απο την αλλη δεν το εχουν σε τιποτα οι φιλοι τους
οι Αμερικανοι να εξοπλισουν τιποτα Κουρδους....
στα social media