Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
Συγκατοικηση και γαμος (λεμε τωρα)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ. ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟ ΜΟΥ 29 ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ, ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ...ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΓΩ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ, ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΩ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Θ ΑΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ (ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ , ΜΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΓΑΜΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 35 , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???ΦΙΛΙΑ
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 16.632
Και που άντεξες με έναν αλλοπρόσαλο άτομο 3 χρόνια καλά ειναι...
Μια χαρά είστε έτσι... Εγώ δεν θα τον εμπιστευόμουν πάντως, ούτε να μείνει μαζί μου στο σπίτι μου... Πόσο μάλλον να κάνω γάμο και παιδιά μαζί του... Κορίτσι μου αυτός αλλάζει γνώμη κάθε μέρα...
Εδώ μια συγκατοίκηση του είπες να κάνετε και το σκέφτεται και ίσως και δεν ξέρω και δεν ειμαι έτοιμος και θέλω χωρο και χρόνο και δεν συμμαζεύεται...
Στις δύσκολες αποφασεις τι θα κάνει??
Άσε κορίτσι μου, ψάξε βρες κανέναν που να έχει τα μυαλά στο κεφάλι του...
Το να υπόσχεσαι να μην κάνεις κάτι, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σου έρθει μια τρελή επιθυμία να το κάνεις!!
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Απαντήσεις: 2
Tη τελευταία φράση δε τη πολυκατάλαβα, πάμε άλλη μία;
# 4
στις 30/11/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η valerie σου είπε να χωρίσεις και να βρεις άλλον διότι αυτός δεν είναι ώριμος γι αυτά που εσύ θες. Θα συμφωνήσω μαζί της. Αν σου λέει ότι θέλει να παντρευτεί μετά τα 35 αυτό να το πιστέψεις και να πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου.
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 842
Παράθεση:
Originally posted by aloprosalo
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ.
Κατά την γνωμη μου εδω βρίσκεται η αλήθεια. Εγώ τον πιστεύω.
Για εναν άντρα οταν του μιλας για γαμο και οικογένεια ενω δεν εχει μια δουλειά ή μια οικονομική ασφάλεια ειναι σαν να σου προτείνουν εσένα να πας παραλία ενώ έχεις τρίχα κάγκελο στα πόδια

Απλά δεν παίζει με τίποτα.
Δυο επιλογές εχεις, ή ποντάρεις στο σενάριο οτι θα φτιάξουν κάποια στιγμή τα οικονομικά του και θα προχωρήσετε παρακάτω, παιρνοντας βεβαια καποιο ρισκο, ή ψάχνεις για αλλον.
Δεν μπορώ να προτείνω κάτι γιατί δεν έχω όλα τα δεδομενα.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.027
Ο φίλος σου είναι λιγο ανώριμος και δεν ξέρει τι να πει και πώς να φερθεί.
Ένας λόγος παραπάνω αφού είσαι η πρώτη του σχέση…
Η συγκατοίκηση τον φοβίζει γι αυτό είναι μια έτσι μια γιουβέτσι…
Όσο για το γάμο καλό θα ήταν να κάνετε μια γενική κουβέντα το πώς το βλέπετε…
Απλά μην το πας και πολύ σοβαρά το θέμα-κουβέντα
γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρομάξει…
Κάτσε πρώτα να καταλήξει αν θέλει να μείνετε μαζί και μετά βλέπεις…
Γενικά μην τον πιέζεις και άσε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους.
Εκτός και αν καίγεσαι για γάμο άμεσα, όπου εκεί πρέπει να γίνει σοβαρή κουβέντα.
Καλή τύχη… φιλικά Daka.
Ανδρας / 84 / Ελεύθερος
Βερμούδες
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 399
Παράθεση:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ. ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟ ΜΟΥ 29 ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ, ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ...ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΓΩ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ, ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΩ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Θ ΑΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ (ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ , ΜΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΓΑΜΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 35 , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???ΦΙΛΙΑ
Αν δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά, μάλλον αυτό είναι που σκέφτεται. Οι άντρες έχουν μάθει, ιδίως στην Ελλάδα, ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να πληρώνουν το λογαριασμό. Το θεωρούν ντροπή να πληρώσει η γυναίκα. Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι.
Εφόσον εσύ σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια και σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος, μπρείς να προσπαθήσεις, πάντα με το σιγά σιγά και το μαλακό, ότι εσύ είσαι διαφορετική, δεν ανήκεις στους ανθρώπους του Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ και ότι φυσικό είναι με την οικονομική κρίση να μην μπορεί να προσφέρει αυτός πολύ χρήμα και ότι δεν το θεωρεις αρνητικό σημείο. Να του πεις ότι όλες οι δουλειές καλό είναι να μοιράζονται ή στο σπίτι ή στο εργαστάσιο / γραφείο κ.λπ. Αν δεν έχει πληρες ωράριο και εσύ έχεις, μπορεί να κάνει αυτός περισσότερες δουλειές του σπιτιού και εσύ θα είσαι ευχαριστημένη με αυτή τη λύση. Παλαιότερα οι άντρες με τα «χωριάτικα μυαλά» το θεωρούσαν ντροπή να κάνουν δουλειές του σπιτιού (τις ονόμαζαν γυναικείες δουλειές). Τα πράγματα ευτυχώς έχουν αλλάξει και τώρα όλο και λιγότεροι άνδρες και γυναίκες μιλούν για γυναικείες και αντρικές δουλειές, αυτές τις παλίες μπούρδες δηλαδή. Έτσι είναι ευκολότερο να μιλήσεις μαζί του με αυτό το σκεπτικό.
Αν γράφεις greeklish δεν ξέρεις ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αγράμματος. Ωρίμασε και ξαναέλα.
Lora9
# 8
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Δεν είναι στα δεδομένα σου ο φίλος σου, και καλά θα είναι να μην τον πιέσεις
για γάμο και οικογένεια, γιατί θα είναι εις βάρος σου μετά ,αν κάτι δεν πάει καλά και χωρίσεις.
Τον βλέπεις από την αρχή ότι έχει ανασφάλειες .
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 140
Δεν ξέρει τι θέλει. Αυτό αρκεί για να αποκλείσει τη συνέχεια μεταξύ σας.
Είσαι η πρώτη του σχέση άρα δεν έχει την απαιτούμενη πείρα κι ωριμότητα στο θέμα των σχέσεων.
Έπειτα θέτει το χρονοπεριθώριο των 35. Κι εσύ τι είσαι δηλαδή;
Όποιος θέλει το ψάχνει και βρίσκει τη χρυσή τομή.
Το πουλί σου και την υπογραφή σου!
ROCK-54
# 10
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλη μερα,φιλη μου
Εσυ εισαι μια χαρα,λογικη κ ξερεις τι θελεις.Aloprosalos μαλλον ειναι ο φιλος σου.Τα διαφορα υπαρξιακα (οταν μας συμφερει) ειναι προφασεις.Δηλαδη οι μη εχωντες δεν κανουν ποτε οικογενεια;Οι προβλεψεις ειναι πως τα προσεχη 3-5 χρονια η κατασταση θα εξακολουθησει να ειναι χαλια.Καταλαβαινω πως στις μερες μας οποισδηποτε μπορει να εχει οικονομικες δυσκολιες,αλλα αγωνιζεται να βελτιωσει την κατασταση του.Θεωρω πως η συγκατοικηση του μαζι σου ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια για να καταλαβεις, ζωντας κατω απο μια στεγη,και αντιμετωπιζοντας τα καθημερινα απο κοινου,ποιος ειναι πραγματικα ο φιλος σου.΅Σου ευχομαι ολοψυχα να αποδειχτει πως ειναι εν ταξει ανδρας!
Στην περιπτωση που αρνηθει η αποφυγει την συγκατοικηση κανε την καρδια σου πετρα.........
# 11
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
δεν ειναι αλλοπροσαλος. ειναι ενας φυσιολογικος αντρας. Κ ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΥΜΕΥΣΗ.
ΟΥΤΕ συγκατοικηση
ΟΥΤΕ παντρειες
ΟΥΤΕ παιδια.
αυτο οσο πιο συντομα το χωνεψεις, τοσο καλυτερα για εσενα.
σταματα λοιπον να του φορτωνεσαι. γιατι οσο του φορτωνεσαι τον αναγκαζεις να σου λεει ΨΕΜΑΤΑ: "αν ειχα λεφτα θα παντρευομουν"....
αυτος θελει παρεα κ σεξ. τιποτ'αλλο.
πρεπει να τιμωρηθει γι αυτο δλδ με δεσμευση κ συγκατοικηση??
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 552
Πέρα απο το πότε και αν θα μπει η κουλούρα, ταιριάζετε? Περνάτε καλά? Υπάρχει αρμονία στη σχέση? Αυτά να ψάξεις να βρεις και όχι αν θα πει ΝΑΙ αργά ή γρήγορα στα θέλω σου.
Αν είστε καλά και είσαι σίγουρη ότι τον θέλεις για πατέρα των παιδιών σου, και εφόσον βλέπεις κινήσεις βελτίωσης του βιοτικού του επιπέδου (μιας κι εκείνος το παρουσιάζει ως τροχοπέδη), κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις που απαιτεί μία οικογένεια.
Αν δεν είσαι τότε βάλε προς το παρόν στην άκρη τα σχέδια συγκατοίκησης και γάμου μέχρι να σιγουρευτείς για το αν σου "κάνει" ή όχι. Ξέρεις καμιά φορά τα θέλω μας, μας τυφλώνουν και βλέπουμε ανθρώπους ακατάλληλους ως κατάλληλους.
Θα σου έλεγα λοιπόν να τον κοιτάξεις για λίγο (ή και για πολύ εσύ αποφασίζεις) με τα μάτια της λογικής και όχι με αυτά του συναισθήματος ή των αναγκών σου.
# 13
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by why1972
Πέρα απο το πότε και αν θα μπει η κουλούρα, ταιριάζετε? Περνάτε καλά? Υπάρχει αρμονία στη σχέση? Αυτά να ψάξεις να βρεις και όχι αν θα πει ΝΑΙ αργά ή γρήγορα στα θέλω σου.
Αν είστε καλά και είσαι σίγουρη ότι τον θέλεις για πατέρα των παιδιών σου, και εφόσον βλέπεις κινήσεις βελτίωσης του βιοτικού του επιπέδου (μιας κι εκείνος το παρουσιάζει ως τροχοπέδη), κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις που απαιτεί μία οικογένεια.
Αν δεν είσαι τότε βάλε προς το παρόν στην άκρη τα σχέδια συγκατοίκησης και γάμου μέχρι να σιγουρευτείς για το αν σου "κάνει" ή όχι. Ξέρεις καμιά φορά τα θέλω μας, μας τυφλώνουν και βλέπουμε ανθρώπους ακατάλληλους ως κατάλληλους.
Θα σου έλεγα λοιπόν να τον κοιτάξεις για λίγο (ή και για πολύ εσύ αποφασίζεις) με τα μάτια της λογικής και όχι με αυτά του συναισθήματος ή των αναγκών σου.
αυτα τα bold που την προτρεπεις να σκεφτει αν θελει.....τα θελει δε τα θελει, δε μετραει γιατι ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ο αντρας με τον οποιο εχει "σχεση".
ο ανθρωπος ΔΕ ΘΕΛΕΙ ουτε συγακτοικηση ουτε δεσμευση, ουτε γαμο σε λιγοτερο απο 6 χρονια(!!...εχει βαλει κ deadline τα 35, γιατι μεχρι τοτε νιωθει οτι θα περναει η μπογια του. κ οσο περναει η μπογια του ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ)... ποσο πιο ξεκαθαρος να ειναι?
γιατι να παραμυθιαζουμε τη θεματοθετρια?
αυτη τη λογικη του "κανε υπομονη, ελπιζοντας να αλλαξουν τα θελω του αλλου" ποτε δε την καταλαβα...
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
αυτα τα bold που την προτρεπεις να σκεφτει αν θελει.....τα θελει δε τα θελει, δε μετραει γιατι ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ο αντρας με τον οποιο εχει "σχεση".
ο ανθρωπος ΔΕ ΘΕΛΕΙ ουτε συγακτοικηση ουτε δεσμευση, ουτε γαμο σε λιγοτερο απο 6 χρονια(!!...εχει βαλει κ deadline τα 35, γιατι μεχρι τοτε νιωθει οτι θα περναει η μπογια του. κ οσο περναει η μπογια του ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ)... ποσο πιο ξεκαθαρος να ειναι?
γιατι να παραμυθιαζουμε τη θεματοθετρια?
αυτη τη λογικη του "κανε υπομονη, ελπιζοντας να αλλαξουν τα θελω του αλλου" ποτε δε την καταλαβα...
Jean μου δεν την προτρέπω να κάνει υπομονή ελπίζοντας να αλλάξουν τα θέλω του άλλου. Της προτείνω να δει ΕΚΕΙΝΗ τί πραγματικά ΘΕΛΕΙ. Θεωρώ ότι έχει κολλήσει στην ιδέα του γάμου και όχι στον ίδιο απαραίτητα.
Οταν συνειδητοποιήσει ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ δίπλα της θα δει αν ΑΞΙΖΕΙ την υπομονή της ή όχι.
# 15
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Jean μου δεν την προτρέπω να κάνει υπομονή ελπίζοντας να αλλάξουν τα θέλω του άλλου. Της προτείνω να δει ΕΚΕΙΝΗ τί πραγματικά ΘΕΛΕΙ. Θεωρώ ότι έχει κολλήσει στην ιδέα του γάμου και όχι στον ίδιο απαραίτητα.
Οταν συνειδητοποιήσει ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ δίπλα της θα δει αν ΑΞΙΖΕΙ την υπομονή της ή όχι.
εγω νομιζω οτι εκεινη ΞΕΡΕΙ τι θελει. αυτη εχει μια σχεση, τον γουσταρει προφανως τον τυπο, περναει καλα κ σκεφτεται το παρακατω. απλα κ ωραια.
ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. κ εκει πρεπει να σταθει.
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Παράθεση:
εγω νομιζω οτι εκεινη ΞΕΡΕΙ τι θελει. αυτη εχει μια σχεση, τον γουσταρει προφανως τον τυπο, περναει καλα κ σκεφτεται το παρακατω. απλα κ ωραια.
ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. κ εκει πρεπει να σταθει.
Τα έχουμε ξαναπει Jean, καμία γυναίκα δεν ξέρει αν πραγματικά αυτο που ήθελε (γάμο και οικογένεια) είναι αυτό που τελικά μπορεί να αντέξει- ανταπεξέλθει-ήθελε πραγματικά, παρά μόνο ΟΤΑΝ το ζήσει. Σημαντικό για να κρατήσει ένας γάμος είναι να αγαπάς πραγματικά τον σύντροφο που διάλεξες, να ταιριάζεις μαζί του σε μεγάλο ποσοστό για να μπορέσεις να αντέξεις στα δύσκολα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την άλλη πλευρά.
# 17
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Τα έχουμε ξαναπει Jean, καμία γυναίκα δεν ξέρει αν πραγματικά αυτο που ήθελε (γάμο και οικογένεια) είναι αυτό που τελικά μπορεί να αντέξει- ανταπεξέλθει-ήθελε πραγματικά, παρά μόνο ΟΤΑΝ το ζήσει. Σημαντικό για να κρατήσει ένας γάμος είναι να αγαπάς πραγματικά τον σύντροφο που διάλεξες, να ταιριάζεις μαζί του σε μεγάλο ποσοστό για να μπορέσεις να αντέξεις στα δύσκολα.
συμφωνω απολυτα. αρα αυτη ορθως θελει να παει παρακατω να το προχωρησει, να το ζησει, να ξερει. οχι να χανει το χρονο της.
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Παράθεση:
συμφωνω απολυτα. αρα αυτη ορθως θελει να παει παρακατω να το προχωρησει, να το ζησει, να ξερει. οχι να χανει το χρονο της.
Τί σημαίνει χάνω τον χρόνο μου σε πρόβες? Δεν το καταλαβαίνω βρε Jean. Όταν έναν άνθρωπο τον θες δίπλα σου, έχει σημασία αν θα μπει η υπογραφή? Στόχος δεν είναι να είναι καλά μαζί?
# 19
στην 1/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Τί σημαίνει χάνω τον χρόνο μου σε πρόβες? Δεν το καταλαβαίνω βρε Jean. Όταν έναν άνθρωπο τον θες δίπλα σου, έχει σημασία αν θα μπει η υπογραφή? Στόχος δεν είναι να είναι καλά μαζί?
κ αφου δεν εχει σημασια η υπογραφη, γιατι αυτος δε τη βαζει?
εφοσον ειναι τυπικο το ζητημα, γιατι ο αλλος τσιναει?

εχει σημασια why μου...εχει μεγαλη σημασια η υπογραφη.
αυτος που δε θελει να βαλει υπογραφη, εχει λογο που δε τη βαζει. εχει σκοπο να την κανει καποια στιγμη, δε το βλεπει να κραταει κ πολυ κ ξερει οτι αλλιως ξεμπερδευεις απο μια σχεση, αλλιως ξεμπερδευεις απο ενα γαμο.
οσοι εχουν μπλεξει με γαμους κ διαζυγια, ξερουν.
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ούτε η υπογραφή κρατάει ένα ζευγάρι ενωμένο, ούτε τα παιδιά, ούτε το σόι, ούτε η κοινωνία, ούτε ο Θεός ο ίδιος.
Αυτό που κρατάει ένα ζευγάρι ενωμένο είναι η αγάπη, οι κοινοί στόχοι και τρόπος ζωής.
Άσε το θέμα γάμος απ' όπου και να το πιάσεις άκρη δε θα βγάλεις.
Είναι κρίμα να μεγαλώνουμε με το όνειρο του νυφικού, και να πέφτουμε στη λούμπα του. Αλλού είναι η ουσία.
Η θεματοθέτρια μπορεί να είναι συνειδητοποιημένη δεν αντιλέγω, αλλά ο γάμος δεν είναι απλή υπόθεση.
στα social media