Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%
Το ψέμα σε μια σχέση
Καλησπερα παιδια.θα σας μιλησω λιγο για μενα.τοσα χρονια εχω φερθει με το γαντι στης κοπελες που ηθελα να κανω σχεση.ομως μετα λυπης μου ετρωγα απορυψεις.το λαθος μου ειναι οτι ανηγωμουνα ευκολα με της γυναικες που πλησιαζα.με λιγα λογια:ημουνα ο εαυτος μου.ειμαι μπερδεμενος.δεν ειμαι ανθρωπος που θα κρυψω κατι απο τη ζωη μου,αντιθετως μου αρεσει η αληθεια και δεν κριβομαι.με την τελαιυταια κοπελα που με ενδιεφερε ενω ολα πηγαιναν καλα,ξαφνικα με απερυψε.της ειπα κατι πολυ προσωπικο που ουτε στον καλυτερο φιλο μου δεν το εχω πει ακομα.ηλπιζα οτι αυτη η κοπελα θα το εκτιμουσε,αλλα διαψευστικα εικτρα.ενοιωσα οτι με ειχε προδωσει,και εστανθηκα πολυ ασχημα.ομως δεν τα παραταω.καθησα και σκεφτικα αν πρεπει να αλαξω.τελικα αποφασισα να παραμινω το ιδιο.δηλ.αληθινος και ντομπρος.ελπιζω οτι θα ερθει η στιγμη που καποια θα το εκτιμησει.
Μετατροπή απο κεφαλαία σε πεζά απο moo693
Παρακαλώ να μην χρησιμοποιούνται κεφαλαία, γιατί απαγορεύονται απο τους κανονισμούς και τα άρθρα θα διαγράφονται.
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Καταρχάς να σε καλοσωρίσω στην παρεούλα μας!!!!
.....και όσο για το θέμα σου εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί και είμαι της άποψης ότι καλό θα ήταν πάντα να κρατάμε πισινές και κυρίος κάτι και για τον εαυτό μας!!!
Όταν κάνουμε καίνουργιες σχέσεις καλό θα ήταν να ζυγίσουμε τον σύντροφο μας πριν του πούμε το μεγάλο μας μυστικό!!!Εγώ δεν σου λέω να μην ανοίγεσαι αλλά με ρέγουλο!!!τα πάντα θέλουν τον χρόνο τους!
Φιλικά!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
# 3
στις 24/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η κοπέλα υποθέτω πως αντέδρασε απο ανασφάλεια στο άκουσμα της εκμυστήρευσης σου. Καλό είναι κάποια πράγματα να τα κρατάμε για εμάς, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ερωτικές επιλογές στο παρελθόν. Απλά δεν ήταν έτοιμη να το ακούσει κι εκεί που περίμενες να εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου αυτή απλά χαλάστηκε και.. έφυγε... Δεν είναι θέμα ντομπροσύνης ή όχι, αλλά κάποια πράγματα καλό θα ήταν να μείνουν σε εμάς για πάντα ή να ειπωθούν αργότερα.. Ας πούμε π.χ. μια κοπέλα που είχα σχέση πως είχε ελεύθερη σχέση με κάποιον πριν απο μένα, θα ξενέρωνα άσχημα, άδικα ίσως αλλά θα σκεφτόμουν, " Πλάκα μας κάνει? Μας παριστάνει την αξιόλογη? Άσε, με ελαφρά..". Οπότε θα έλεγα το παρελθόν να μην αναφέρεται και τόσο πολύ.. αυτά..
# 4
στις 24/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν λεγονται ολα Μαικ....
Οι πολλες εκμυστηρευσεις ισως ειπωθουν πολυ αργοτερα οταν εδραιωθει η σχεση σε γερες πλεον βασεις..
Καλο θα ειναι να κραταμε μερικα πραγματα πολυ προσωπικα μας για μας.
Συμφωνω με την αποψη της womanbi.
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
Εγω θα σου ελεγα οτι καλα κανεις και εισαι ο εαυτος σου,δεν χρειαζεται να αλλαξεις,ο ανθρωπος πρεπει να ειναι παντα αληθινος,μονο που πρεπει καποια πραγματακια να τα κρατας μονο για σενα γιατι πολλοι λιγοι θα τα εκτιμησουν και τους δωσουν την αξια που εσυ τους εχεις προσδοσει,οχι γιατι δεν θελουν αλλα γιατι η διαφορετικοτιτα που εχουμε ολοι μεταξυ μας τους κανει να μην ΜΠΟΡΟΥΝ ουτε να το δεχτουν ουτε να το καταλαβουν
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
Για μένα πολύ καλά έκανες και ήσουν αληθινός... και έτσι να συνεχίσεις αγαπητέ.
Το ψέμα σε μια σχέση είτε βρίσκεται στην αρχή είτε είναι λίγο προχωρημένη η σχέση είναι το ίδιο άσχημο.
Σκοπός είναι να στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Τώρα αν κάποιοι δεν την αντέχουν....
Εσύ πάντως να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου και κάποια στιγμή σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να το εκτιμήσει!! Να είσαι σίγουρος γι'αυτό.
Κάποιος που θα είναι το ίδιο αληθινός με εσένα και δεν θα κρύβεται πίσω από τα ψέματα και τις υποκρισίες!!!
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
# 7
στις 25/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλε μου
εγω θα σου τα πω λιγο διαφορετικα!!
Πουλα και λιγο ....παραμυθι!!!!
Δε λεω να εξελιχθεις σε Βαρωνο Μυνχαουζεν και να αναγαγεις το ψεμμα σε επιστημη!!!
Εξ αλλου ποτε δεν χτιζονται σχεσεις πανω σε ψεμματα αλλα....μαθε να λες και το ....ποιημα!!!!
Καπου καπου χρειαζεται!!!!!
Δοκιμασε το μπορει να αποδωσει!!
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
Κρατα γερα φιλε!!!!Αν χασεις τον εαυτο σου,χανεις και την αξιοπρεπεια σου....
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 153
Να είσαι ο εαυτός σου, αλλά μέχρι το σημείο που δεν θα πληγωθείς τελικά εσύ !
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Η αληθεια ειναι παντα αληθεια και τιμα παντα (με οποιο τιμημα κι αν πληρωσει ) εκεινο που την λεει!
Το ψεμα σε μια σχεση ειναι οτι και το χαμενο ακρο σε ενα κουτσο....
Δεν θα παρω ευχαριστω!
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 153
Λεω παντα την αληθεια και το ιδιο ζητω κι απο τους αλλους.
Το ψεμα σε μπουρδουκλωνει, χανεσαι μεσα του,οταν λες την αληθεια εισαι καλα με τον εαυτο σου,δεν μπαινεις σε αλλες διαδικασιες.
Βεβαια υπαρχουν καποιοι που δεν την αντεχουν,και οταν τους την λες φευγουν,αυτο ομως δεν θα με εφτανε στο σημειο να μην την πω,ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Αληθεια λοιπον κι οποιος αντεξει!!!
Αναμεσα σε δυο πικρες στιγμες δεν εχεις καιρο μητε να ανασανεις.
αναμεσα στο προσωπο σου και στο προσωπο σου μια τρυφερη μορφη παιδιου γραφεται και σβηνει.
# 12
στις 26/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλοι μου φιλοι
για μικρα κι ανωδυνα ψεμματακια μιλησα που ...ομορφαινουν τη ζωη.Που εξομαλυνουν καταστασεις.Που καμμια φορα αποτρεπουν συρραξεις!!!
Ναι συμφωνοι το ψεμμα ειναι ψεμμα αλλα ριξτε λιγο νερο στο κρασι σας!
Οταν της πειτε οτι εχει τα πιο ομορφα ματια που εχετε δει ποτε η εχει την πιο ομορφη γλυκεια φωνη που εχετε ακουσει (δεν ειπαμε η φωνη της να μοιαζει με του Μητσαρα που φωναζει στα νταμαρια ¨βαρδα φουρνελλο") ειναι εγκλημα ρε παιδια?
Εγω το κανω ρε γμτ και μ'αρεσει!Δεν βρισκω κατι κακο!Ειναι το ....ποιημα που εννοουσα πιο πανω!!
Αντε τωρα να της πεις οτι ησουνα εξαφανισμενος ολο το βραδυ επειδη απροοπτα εμπλεξες με την παλιοπαρεα που ειχατε μηνες να βρεθειτε και μπεκρουλιαζατε μεχρι το πρωι!!Λεγονται αυτα τα πραγματα?Αφου μπορεις με ενα μικρο αθωο ψεμμα του στυλ "ημουν πτωμα και με πηρε ο υπνος στο τραπεζι και δεν ακουγα το τηλεφωνο" η κατι τετοιο τελος παντων και να αποφευχθει η καταστροφη του..Δραμαλη!!!!
Και μαρεσει να ακουω και τετοια ψεμματακια κι ας το ξερω απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι...μουσι!!!!
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Αλήθεια , ψέματα .......
Ότι λέει η συνείδηση του καθενός !
.....οποίος κοιμάται ήσυχος ,
είναι για μένα ο καλύτερος !
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Άλλο να πεις ψέματα στο σύντροφό σου και άλλο να μην του αναφέρεις κάτι προσωπικό!! Ψέμα είναι ότι δεν είναι αλήθεια, ή όταν δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις.
Τα προσωπικά μας θέματα δεν αφορούν κανέναν, και στην τελική αν δεν επηρεάζουν τη σχέση δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να τα πει κανείς. τώρα αν θέλει απλώς να τα μοιραστεί με το σύντροφό του αλλάζει. το να μην τα πει όμως δεν σημαίνει ότι λέει και ψέματα.
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Αγαπητέ φίλε
Σε καλοσορίζω και εγώ στην παρέα μας αλλά νομίζω ότι έχεις μπερδέψεις δυο έννοιες.
Το να είσαι ειλικρινής,σωστός και ξεκάθαρος απέναντι σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει ότι πρέπει να του πείς απο την αρχή και την ιστορία της ζωής σου.
Χαίρομαι που είσαι και θέλεις να είσαι ειλικρινής απέναντι στους άλλους και αυτό είναι το σωστό και να συνεχίσεις έτσι,όμως γιατί θα πρέπει να πείς τα πάντα για σένα στον άλλον μόλις τον γνωρίσεις?Έσεις σκεπτεί ποτέ ότι έτσι του στερείς την δυνατότητα να σε ανακαλύψει?Αυτό είναι μια διαδικασία που γίνετε σιγά σιγά και όχι με το καλημέρα.Φρόντισε να μαθαίνει ο άλλος αυτό που θέλει κάθε στίγμη,τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.Όταν βίαζεσαι να ανοικτής στον άλλον και να του πεις τα πάντα για σένα είναι λάθος και δύο είναι οι πιθανότερες καταλήξεις ή να τον τρομάξεις απο την πολύ ταχύτητα ή τελικά να σε δεί φιλικά και να εκτιμήσει που του ανοίκτηκες τόσο γρήγορα.Πιστεύω πως ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα οπότε προσπάθησε να ελέξεις τον αυθορμητισμό σου και άσε τα πράγματα στις νέες γνωριμίες σου να κυλήσουν απο μόνα τους χωρίς να πιέζεις καταστάσεις.
Ελπίζω η γνώμη μου να σου φανεί χρήσιμη
Φιλικά Θοδωρής.
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Δεν ξερω με ποιον να συμφωνησω...
απο τη μια ειμαι υπερ του να λεμε ΠΑΝΤΑ την αληθεια....
απο την αλλη ειμαι υπερ του να μη λεμε τα ΠΑΝΤΑ για την προσωπικη μας ζωη εως οτου διαπιστωσουμε με ποιον πραγματικα εχουμε να κανουμε....
το χω κανει κι εγω φιλε μου και τελικα πληγωθηκα...ειναι πιο συνετο νομιζω να αφηνεις απλα το χρονο να δειξει...οσο κι αν θες να περασει γρηγορα...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
στα social media