Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΓΙΑ ΤΟΝ TP_1978

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«10111213141516171819Τελ.»

naughtyM

# 281 στις 11/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:

Παράθεση:
Ολα καλα δλδ! ΑΙσιο τελος! Εχει γκομενο η τρουφα, εχει γκομενο και ο λαμπαζερο!
Μπαρβο!! Ευγε!!

Όλοι έχουν γκόμενο εκτός από τον τπ...

Εξεπλαγην ε; αι μαρη!

Εεε ναι...
Δεν περίμενα ότι ο λαμπαζερο θα έβρισκε γκόμενο πριν τον τπ...

ΣΥμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες
Don't forget to fall in love with yourself first...

# 282 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Για ποιους γκομενους μιλατε;; Για γκομενες λεγαμε. Αντε και με μπερδεψατε κι εμενα .

# 283 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Οποτε τι μου λες ρε calc????????????
Η εισαι νεος 20αρης και εχεις γκομενα-ες. Η εισαι 25 -30 και ανω και εχει τελειωσει το παιχνιδι.

Ε ωραία, αφου έχει τελειώσει το παιχνίδι, τι κάθεσαι και κοπανιέσαι?

Οταν ήσουν 20ρης δεν έκανες τιποτα, τώρα που εισαι 33 δεν μπορείς να κάνεις τιποτα, οποτε τελειωσε. Αραξε και ηρέμησε.

# 284 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by ___mikeman___

Παράθεση:
Οποτε τι μου λες ρε calc????????????
Η εισαι νεος 20αρης και εχεις γκομενα-ες. Η εισαι 25 -30 και ανω και εχει τελειωσει το παιχνιδι.

Ε ωραία, αφου έχει τελειώσει το παιχνίδι, τι κάθεσαι και κοπανιέσαι?

Οταν ήσουν 20ρης δεν έκανες τιποτα, τώρα που εισαι 33 δεν μπορείς να κάνεις τιποτα, οποτε τελειωσε. Αραξε και ηρέμησε.

Σωστος ο παιχτης.

whatever002

# 285 στις 11/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 86

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by whatever002
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ naughtyM ΣΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ 30 ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ.

Oταν θα φτασεις τα 30 θα κλαις με μαυρο δακρυ για την ηλικια σου. Εδω τωρα που εισαι 19 και θες να δειχνεις κοριτσακι 15χρονο. Θες να σε αντιμετωπιζουν σαν ΜΩΡΟ.
Φαντασου να φτασεις 30 που θα εχεις μπει στη μεση ηλικια. Η που θα παθεις καταθλιψη , η που θα κυνηγας 18χρονα απεγνωσμενα γιατι θα φοβασαι οτι εχασες το μπεμπεκιστικο που εχεις υιοθετησει.

Οποτε επειδη μας το ΠΑΙΖΕΙΣ πολυ ιστορια απο την αρχη που εβαλες το θεμα, και επειδη εχεις πολυ θρασσος και κακία ως προς τους αλλους, θα σε παρακαλεσω να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου. Κακως το εβαλες αυτο το θεμα.

ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 30ΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 20 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 30-40ΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ?ΕΙΠΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΥΚΕΙΟ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΨΗΛΗ ΤΑ ΦΛΕΡΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩ ΤΙ ΚΟΡΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΗΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΙΛΑ.ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.(ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ)ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΜΠΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΚΥΟΥΝ.ΜΕ ΕΛΚΥΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΩ?ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ 30.ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 30 ΚΑΙ ΑΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΡΑΔΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΥ.
Υ.Γ. ΧΕΣΜΕΝΟ Σ΄ΕΧΩ

# 286 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ naughtyM ΣΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ 30 ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ.

Oταν θα φτασεις τα 30 θα κλαις με μαυρο δακρυ για την ηλικια σου. Εδω τωρα που εισαι 19 και θες να δειχνεις κοριτσακι 15χρονο. Θες να σε αντιμετωπιζουν σαν ΜΩΡΟ.
Φαντασου να φτασεις 30 που θα εχεις μπει στη μεση ηλικια. Η που θα παθεις καταθλιψη , η που θα κυνηγας 18χρονα απεγνωσμενα γιατι θα φοβασαι οτι εχασες το μπεμπεκιστικο που εχεις υιοθετησει.

Οποτε επειδη μας το ΠΑΙΖΕΙΣ πολυ ιστορια απο την αρχη που εβαλες το θεμα, και επειδη εχεις πολυ θρασσος και κακία ως προς τους αλλους, θα σε παρακαλεσω να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου. Κακως το εβαλες αυτο το θεμα.

ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 30ΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 20 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 30-40ΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ?ΕΙΠΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΥΚΕΙΟ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΨΗΛΗ ΤΑ ΦΛΕΡΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩ ΤΙ ΚΟΡΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΗΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΙΛΑ.ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.(ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ)ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΜΠΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΚΥΟΥΝ.ΜΕ ΕΛΚΥΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΩ?ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ 30.ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 30 ΚΑΙ ΑΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΡΑΔΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΥ.
Υ.Γ. ΧΕΣΜΕΝΟ Σ΄ΕΧΩ

Kαταρχην δε με ενδιαφερει καθολου τι θες εσυ και τι κανεις εσυ στη ζωη σου. Ουτε με ενδιαφερει ποιοι σ'αρεσουν και ποιοι οχι.

Αυτο ομως που με ενδιαφερει και που με εξοργιζει ειναι που ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ για το ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Για παραδειγμα κρινεις τους 30αρηδες που θελουν τις πιτσιρικες. Με ποιο δικαιωμα τους κρινεις. Το να μη θες εσενα να σε ενοχλουν οι 30αρηδες το καταλαβαινω και το σεβομαι. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με ΠΟΙΟ δικαιωμα τους λες ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ οταν την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας σου.

Οπως ειναι δικαιωμα σου να θες οποιους θες, ετσι ειναι δικαιωμα των 30αρηδες να θελουν ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. Δε θα σε ρωτησουν εσενα ποιες θα θελουν.

Οποτε ΜΟΝΟ ειρωνια και ΚΑΚΙΑ βγαζεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ>

Εβαλες το θεμα για μενα με τον τιτλο '' Για τον TP 1978'' μονο και μονο για να με κρινεις που γουσταρω τις 20αρες. Γουστο μου καπελο μου να γουσταρω οποιες θελω και δε θα σε ρωτησω.

Αρα εσυ ασχοληθηκες μαζι μου εξαρχης και ΟΧΙ εγω.

Βαρεμενη!!!!!!

# 287 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Υ.Γ. ΧΕΣΜΕΝΟ Σ΄ΕΧΩ

whatever002

# 288 στις 11/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 86

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Υ.Γ. ΧΕΣΜΕΝΟ Σ΄ΕΧΩ

Kαταρχην δε με ενδιαφερει καθολου τι θες εσυ και τι κανεις εσυ στη ζωη σου. Ουτε με ενδιαφερει ποιοι σ'αρεσουν και ποιοι οχι.

Αυτο ομως που με ενδιαφερει και που με εξοργιζει ειναι που ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ για το ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Για παραδειγμα κρινεις τους 30αρηδες που θελουν τις πιτσιρικες. Με ποιο δικαιωμα τους κρινεις. Το να μη θες εσενα να σε ενοχλουν οι 30αρηδες το καταλαβαινω και το σεβομαι. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με ΠΟΙΟ δικαιωμα τους λες ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ οταν την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας σου.

Οπως ειναι δικαιωμα σου να θες οποιους θες, ετσι ειναι δικαιωμα των 30αρηδες να θελουν ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. Δε θα σε ρωτησουν εσενα ποιες θα θελουν.

Οποτε ΜΟΝΟ ειρωνια και ΚΑΚΙΑ βγαζεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ>

Εβαλες το θεμα για μενα με τον τιτλο '' Για τον TP 1978'' μονο και μονο για να με κρινεις που γουσταρω τις 20αρες. Γουστο μου καπελο μου να γουσταρω οποιες θελω και δε θα σε ρωτησω.

Αρα εσυ ασχοληθηκες μαζι μου εξαρχης και ΟΧΙ εγω.

Βαρεμενη!!!!!!

ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 30-40.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΣ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΣΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΑΜΠΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΕΣΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ.ΝΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ???
ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Ή ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ?ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ?
ΤΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ 'Η ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.

ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!!!
ΦΤΑΙΩ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!!!!

# 289 στις 11/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 30-40.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΣ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΣΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΑΜΠΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΕΣΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ.ΝΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ???
ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Ή ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ?ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ?
ΤΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ 'Η ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.

ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!!!
ΦΤΑΙΩ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!!!!

Υ.Γ: Να δουμε μεχρι που θα το τραβηξεις.

blondleo

# 290 στις 12/12/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 76
Πω ρε παιδιά, αυτός ο τίποτας (τπ) μου φέρνει στο μυαλό αυτούς τους αόρατους τύπους στις ταινίες με ανύπαρκτη κοινωνική ζωή που τα βράδια μετατρέπονται σε serial killers και σκοτώνουν με κατσαβίδια τις πιτσιρίκες.

Ο τύπος εκτός από loser είναι και εν δυνάμει επικίνδυνος κι εύχομαι να τον κλείσουν στο Δαφνί πριν του λασκάρει η βίδα εντελώς και είναι πολύ αργά.
...All I want to do is be more like me and be less like you...

Aggelo

# 291 στις 12/12/2011
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by Aggelo

Να σου πω κατι που συναντησα το περασμενο καλοκαιρι που πηγα
διακοπες....καποιες κοπελες που ειχαν ηλικια 20-25
τους συνομιληκους τους σνομπαριζαν παραδειγματικα...
Ρωτησα λοιπον καποια...Εισαι τοσο
ωραια κοπελα(22 νομιζω ηταν)
και εισαι μονη σου και μ ενα σωρο αγορια τριγυρω....
ξερεις τι απαντηση πηρα.......
τι να τους κανω τους μπεμπηδες και τους ανωριμους !!!
Τα συμπερασματα δικα σου !!

Ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος η της καθεμιας ποση
διαφορα ηλικιας ανεχεται να εχει με το εταιρων ημισυ....
δεν υπαρχει στανταρτ η να παω παρακατω,
εξαρτατε και απο τα βιωματα...
Ομως αν σου κανει κλικ ο αλλος-η
δεν ξερω αν υπερισχυσει η λογικη......

Αυτό που λες ισχύει Aggelo!

Υπάρχουν πολλοί άντρες που στην ηλικία των 20-24 ή και μεγαλύτεροι δεν μπορούν να "συνεννοηθούν" με μια κοπέλα της ίδιας ηλικίας. Είναι και θέμα χαρακτήρα αλλά και συγκυριών.

Από την άλλη πλευρά, ας μην γενικεύουμε, έχω δει αγόρια που στα 18 τους είναι πολύ πιο ώριμα απ'ότι θα περίμενε κανείς, που μιλάς μαζί τους και νιώθεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι να προσφέρει σε μια σχέση και θα μπορέσει να δώσει πράγματα σε μια κοπέλα.

Όπως βλέπω και γυναίκες 30+ ετών, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν καλύτερα κάποιες καταστάσεις, να συμπεριφέρονται σαν ανώριμα 15χρονα κορίτσια και να περιμένουν τα πάντα από άλλους.

Τρουφακι επειδη το νομισμα εχει δυο οψεις θυμηθικα οτι εχω στο Face
Μια φιλη που ειναι γεννημενη το 1990 και τα εχει μ εναν γεννημενο
το 1993........η οποια αντικειμενικα,δεν νομιζω να ειχε προβλημα
να βρει ανδρα οποιασδηποτε ηλικιας......
Πραγματικα ηθελα να την ρωτησω γιατι ???
αλλα ειναι προσωπικο το θεμα.......δεν βρισκεις ακρη σ
αυτη τη ζωη....
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!

Aggelo

# 292 στις 12/12/2011
author
Ν. Ηλείας / Τραγανό

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Αντικειμενικα η 18-20αρα δε συμβαδιζει με το μυαλο του 30αρη, του 40αρη κτλ...
Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα μιλαμε για το Μ.Ο εδω.

Η 18-20αρα δεν εχει τα βιωματα του 30αρη+. Και ειναι λογικοτατο! Η 20αρα μολις βγηκε απο το αυγο της. Εχει τη σχολη της, τις φιλεναδες της να χαζογελαει, τις εξοδους στα κλαμπ που οι κυριοτερες ηλικιες ειναι 17-28 κατα βαση, παει βολτες, τη βγαζει ακομα στα παγκακια, ντυνεται απο τα Berska Και τα Pull & Bear, φοραει all star, παιρνει ακομα χαρτζιλικι απο τη γιαγια και τα θεματα συζητησης της ειναι το cosmopolitan, τα νυχια, το γκομενακι που τη κοιταζει στο μαθημα της τριτης, οι καυγαδες με τους γονεις της γιατι ακομα δεν την αφηνουν να γυρναει οτι ωρα θελει το βραδυ (αν μενουν μαζι) κτλ κτλ.

Ενας 30αρης (υγειης και φυσιολογικος), εχει περασει τη φαση των κλαμπς με τα 20χρονα, δουλευει τη μιση μερα και αν δε δουλευει ψαχνει και τον απασχολει πολυ το θεμα της ανεργιας, εχει πιο χαλαρους ρυθμους ζωης, εχει την παρεα του που αποτελειται απο συνομιληκους του κατα βαση και εχει μια αλφα ωριμοτητα αρμοζουσα της ηλικιας του!

Ειναι λογικο λοιπον ενας 30αρης + να θεωρειται ξεμωραμενος οταν κοιταξει το 18χρονο.
ΕΞωτερικα μπορει να το ελκυσει. Λογικο. Στα 18 μια κοπελα ειναι μια σχηματισμενη κοπελα. Αλλα περα απο αυτο, τι;
Θα την παιρνει απο τη σχολη; Θα βγαινει με τις 18χρονες φιλες της και θα ναι σα τον 'μπαμπα' που βγηκε να ελεγξει τη κορη και της φιλες της; Θα τη βγαζουν τα παγκακια;
Θα βγαινουν εξω βραδυ με τους φιλους του οι οποιοι αλλοι μπορει να ειναι παντρεμενοι κ να εχουν παιδια, αλλοι ναειναι αραβωνιασμενοι. Να μιλανε για τι;
ΓΙα το cosmo; Για τη σχολη; ΓΙα τα νυχια;

Η 18χρονη μολις που εχει τελειωσει το σχολειο. Το μυαλο ακομα ΠΕΤΑΕΙ! Η 18χρονη θελει σχεσουλα, κολλαει, ερωτευεται και δεν ξεκολλαει!
Ο 30αρης την 18αρα δε θα τη παρει σοβαρα..και θα εχει προβληματα.
Οσο απελευθερωμενες και αν νομιζεις πως ειναι οι κοπελες...σ αυτη την ηλικια θελουν χαδια και γουτσου γουτσου.
Οσο μεγαλωνει η γυναικα και γνωριζει τι θελει απο τον εαυτο της τοσο περισσοτερο απελευθερωνεται.

Βεβαια παιζει ρολο και το ατομο. Αλλα ο Μ.Ο. δε διαφερει και πολυ απο τα παραπανω. Η 18αρα ζει στον κοσμο της ξεγνοιασιας! Και ειναι λογικο! Τ προβληματα εχει;
Ο 30+αρης προφανως και δεν ζει σ αυτο το κοσμο! Εχει και πρεπει να τον απασχολουν σοβαροτερα προβληματα.
Προβληματα επιβιωσης (δουλεια), στεγης...
Ο 30αρης που εργαζεται απο τις 8-16.00 και μετα την πεφτει να ξεκουραστει, εχεις την εντυπωση οτι εχει τη διαθεση να ξενυχταει στο Vogue και στο W καθε βραδυ με τα 20χρονα;(καλα σημερα δεν υπαρχουν και λεφτα... ).

Αρα λογικο να θεωρειται ξεμωραμενος ενας 30-40+ αρης που κοιταει 18χρονα.
Η καθε ηλικια εχει τη χαρη της. Η καθε ηλικια βιωνεται διαφορετικα. Δεν μπορεις να κανεις οταν εισαι 35 ολα οσα εκανες στα 20 σου. Οπως στα 20 σου δεν παιζεις πια με κουκλες οπως οταν εκανες στα 10 σου...ετσι και στα 35 δε μπορεις να ξενυχτας και να χαζολογας στα κλαμπακια με RnB και HipHop.

Γι αυτο δε ταιριαζει (συχνα) ενας 35αρης με μια 2οαρα.
Για διαφορες στο μυαλο, στο τροπο σκεψης, στους βιορυθμους και κυριως στα θελω!!

Naughty μου φαινεται τα τσουβαλιασες ολα.......οσο μεγαλωνεις
ανακαλυπτεις οτι η ηλικια μικρη σημασια εχει........
Υπαρχουν 40 ρηδες που ειναι τοσο γλειωδης που δεν θα ηθελες
καν να τους ξερεις και με μυαλο 15 χρονου...και 25 χρονοι που
χαιρεσαι να συζητας και να κανεις παρεα μαζι τους....
Απο υπαρχουν 35 αρες που στα πρωτα 10 λεπτα κοβεις λασπη.......
Αρα ειναι θεμα ανθρωπου !!!
Το εχεις σχεση με καποιον-α ειναι προσωπικη επιλογη ποση διαφορα
ηλικιας θες να υπαρχει...αλλα ποτε μην λες ποτε.......
η ζωη ειναι μυστηριο τρενο.

ΥΓ Για να ταιριαξουν δυο ανθρωποι με διαφορα πανω απο 15 χρονια
πρεπει ο μεγαλυτερος να κατεβει δυο σκαλια και ο μικροτερος να
προσπαθησει ν ανεβει...αμα υπαρχει διαθεση ολα γινονται......

Δε διαφωνω Αγγελο. ΠΡοσπαθησα να φανει οτι δε τσουβαλιαζω οταν εγραψα οτι δεν ειναι ολοι ετσι, υπαρχουν εξαιρεσεις, ο καθενας ειναι διαφορετικος αλλα σε ενα ΜΟ δεν εχουμε μεγαλες αποκλισεις.

προφανως και μπορει να δεσει το γλυκο αναμεσα σε εναν 30αρη με μια 20αρα. Τυχαινει! Αλλωστε ολοι θα εχουμε απο καποιο παραδειγμα να δωσουμε.
Απο την αλλη...τετοιους 40αρηδες εχω γνωρισει Αξιον αποριας πραγματικα απο τα 15 τους μεχρι τα 40 τι εξελιξη ειχαν

ΣΙγουρα για να συνδεθουν (για σχεση μιλαμε) 2 ανθρωποι με τοσο μεγαλη διαφορα ηλικιας πρεπει να νακινηθουν (αλλος προς τα πισω αλλος προς τα 'μπρος') για να ρθουν στη μεση, να βρουν ενα κοινο σημειο αναφορας.

Αλλα και παλι βρε Αγγελε, εγω σαν 23χρονη με τα εδιαφεροντα που εχω τωρα και τι ζωη που κανω αυτη τη στιγμη, δε νομιζω (δεν παιρνω και ορκο βεβαια, αυτα τυχαινουν ) οσο ωριμη και αν ήταν η σχεση μας να μπορουσα να συνδεθω με εναν 40αρη (εκτος αυτου ο πατερας μου θα τον καθαριζε αστειακι περιπου ). Θα ειναι δυσκολο. Οχι ακατορθωτο βεβαια. ΑΠο την αλλη αν καψουρευτω 40αρη δε με βλεπω να τα σκεφτομαι και πολυ τα παραπανω.

Οπως και να εχει ομως υπαρχουν δυσκολιες...δε συμφωνεις;

Δυσκολιες Naughty υπαρχουν σ ολες τις σχεσεις.......αν οι δυο
εχουν χημεια τα πραγματα ειναι καλα γιατι ξεπερνανε τα προβληματα..
αν δεν εχουν...βρασε ορυζο.......

Το εχω συναντησει και εγω!! Ισχυει. ΠΟλλες φιλες μου μαλιστα ειχαν σχεσεις με 30αρηδες. Οχι 40.30

Ισχυει οτι για την 25αρα ο συνιθισμενος 20αρης δεν ειναι και το προτυπο ωριμοτητας
Αλλωστε το βλεπω κ εγω
Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις

Προσωπικα με 30αρη θα μπορουσα να ειμαι. Με 40αρη ομως...ειναι μεγαλη η διαφορα πιστευω.
Βεβαια τρ τα λεω αυτα. ΑΝ μου τυχει μπορει να αντιδρασω διαφορετικα

Naughty.....ηθελα να πω κατι αλλα........

naughtyM

# 293 στις 12/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Αντικειμενικα η 18-20αρα δε συμβαδιζει με το μυαλο του 30αρη, του 40αρη κτλ...
Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα μιλαμε για το Μ.Ο εδω.

Η 18-20αρα δεν εχει τα βιωματα του 30αρη+. Και ειναι λογικοτατο! Η 20αρα μολις βγηκε απο το αυγο της. Εχει τη σχολη της, τις φιλεναδες της να χαζογελαει, τις εξοδους στα κλαμπ που οι κυριοτερες ηλικιες ειναι 17-28 κατα βαση, παει βολτες, τη βγαζει ακομα στα παγκακια, ντυνεται απο τα Berska Και τα Pull & Bear, φοραει all star, παιρνει ακομα χαρτζιλικι απο τη γιαγια και τα θεματα συζητησης της ειναι το cosmopolitan, τα νυχια, το γκομενακι που τη κοιταζει στο μαθημα της τριτης, οι καυγαδες με τους γονεις της γιατι ακομα δεν την αφηνουν να γυρναει οτι ωρα θελει το βραδυ (αν μενουν μαζι) κτλ κτλ.

Ενας 30αρης (υγειης και φυσιολογικος), εχει περασει τη φαση των κλαμπς με τα 20χρονα, δουλευει τη μιση μερα και αν δε δουλευει ψαχνει και τον απασχολει πολυ το θεμα της ανεργιας, εχει πιο χαλαρους ρυθμους ζωης, εχει την παρεα του που αποτελειται απο συνομιληκους του κατα βαση και εχει μια αλφα ωριμοτητα αρμοζουσα της ηλικιας του!

Ειναι λογικο λοιπον ενας 30αρης + να θεωρειται ξεμωραμενος οταν κοιταξει το 18χρονο.
ΕΞωτερικα μπορει να το ελκυσει. Λογικο. Στα 18 μια κοπελα ειναι μια σχηματισμενη κοπελα. Αλλα περα απο αυτο, τι;
Θα την παιρνει απο τη σχολη; Θα βγαινει με τις 18χρονες φιλες της και θα ναι σα τον 'μπαμπα' που βγηκε να ελεγξει τη κορη και της φιλες της; Θα τη βγαζουν τα παγκακια;
Θα βγαινουν εξω βραδυ με τους φιλους του οι οποιοι αλλοι μπορει να ειναι παντρεμενοι κ να εχουν παιδια, αλλοι ναειναι αραβωνιασμενοι. Να μιλανε για τι;
ΓΙα το cosmo; Για τη σχολη; ΓΙα τα νυχια;

Η 18χρονη μολις που εχει τελειωσει το σχολειο. Το μυαλο ακομα ΠΕΤΑΕΙ! Η 18χρονη θελει σχεσουλα, κολλαει, ερωτευεται και δεν ξεκολλαει!
Ο 30αρης την 18αρα δε θα τη παρει σοβαρα..και θα εχει προβληματα.
Οσο απελευθερωμενες και αν νομιζεις πως ειναι οι κοπελες...σ αυτη την ηλικια θελουν χαδια και γουτσου γουτσου.
Οσο μεγαλωνει η γυναικα και γνωριζει τι θελει απο τον εαυτο της τοσο περισσοτερο απελευθερωνεται.

Βεβαια παιζει ρολο και το ατομο. Αλλα ο Μ.Ο. δε διαφερει και πολυ απο τα παραπανω. Η 18αρα ζει στον κοσμο της ξεγνοιασιας! Και ειναι λογικο! Τ προβληματα εχει;
Ο 30+αρης προφανως και δεν ζει σ αυτο το κοσμο! Εχει και πρεπει να τον απασχολουν σοβαροτερα προβληματα.
Προβληματα επιβιωσης (δουλεια), στεγης...
Ο 30αρης που εργαζεται απο τις 8-16.00 και μετα την πεφτει να ξεκουραστει, εχεις την εντυπωση οτι εχει τη διαθεση να ξενυχταει στο Vogue και στο W καθε βραδυ με τα 20χρονα;(καλα σημερα δεν υπαρχουν και λεφτα... ).

Αρα λογικο να θεωρειται ξεμωραμενος ενας 30-40+ αρης που κοιταει 18χρονα.
Η καθε ηλικια εχει τη χαρη της. Η καθε ηλικια βιωνεται διαφορετικα. Δεν μπορεις να κανεις οταν εισαι 35 ολα οσα εκανες στα 20 σου. Οπως στα 20 σου δεν παιζεις πια με κουκλες οπως οταν εκανες στα 10 σου...ετσι και στα 35 δε μπορεις να ξενυχτας και να χαζολογας στα κλαμπακια με RnB και HipHop.

Γι αυτο δε ταιριαζει (συχνα) ενας 35αρης με μια 2οαρα.
Για διαφορες στο μυαλο, στο τροπο σκεψης, στους βιορυθμους και κυριως στα θελω!!

Naughty μου φαινεται τα τσουβαλιασες ολα.......οσο μεγαλωνεις
ανακαλυπτεις οτι η ηλικια μικρη σημασια εχει........
Υπαρχουν 40 ρηδες που ειναι τοσο γλειωδης που δεν θα ηθελες
καν να τους ξερεις και με μυαλο 15 χρονου...και 25 χρονοι που
χαιρεσαι να συζητας και να κανεις παρεα μαζι τους....
Απο υπαρχουν 35 αρες που στα πρωτα 10 λεπτα κοβεις λασπη.......
Αρα ειναι θεμα ανθρωπου !!!
Το εχεις σχεση με καποιον-α ειναι προσωπικη επιλογη ποση διαφορα
ηλικιας θες να υπαρχει...αλλα ποτε μην λες ποτε.......
η ζωη ειναι μυστηριο τρενο.

ΥΓ Για να ταιριαξουν δυο ανθρωποι με διαφορα πανω απο 15 χρονια
πρεπει ο μεγαλυτερος να κατεβει δυο σκαλια και ο μικροτερος να
προσπαθησει ν ανεβει...αμα υπαρχει διαθεση ολα γινονται......

Δε διαφωνω Αγγελο. ΠΡοσπαθησα να φανει οτι δε τσουβαλιαζω οταν εγραψα οτι δεν ειναι ολοι ετσι, υπαρχουν εξαιρεσεις, ο καθενας ειναι διαφορετικος αλλα σε ενα ΜΟ δεν εχουμε μεγαλες αποκλισεις.

προφανως και μπορει να δεσει το γλυκο αναμεσα σε εναν 30αρη με μια 20αρα. Τυχαινει! Αλλωστε ολοι θα εχουμε απο καποιο παραδειγμα να δωσουμε.
Απο την αλλη...τετοιους 40αρηδες εχω γνωρισει Αξιον αποριας πραγματικα απο τα 15 τους μεχρι τα 40 τι εξελιξη ειχαν

ΣΙγουρα για να συνδεθουν (για σχεση μιλαμε) 2 ανθρωποι με τοσο μεγαλη διαφορα ηλικιας πρεπει να νακινηθουν (αλλος προς τα πισω αλλος προς τα 'μπρος') για να ρθουν στη μεση, να βρουν ενα κοινο σημειο αναφορας.

Αλλα και παλι βρε Αγγελε, εγω σαν 23χρονη με τα εδιαφεροντα που εχω τωρα και τι ζωη που κανω αυτη τη στιγμη, δε νομιζω (δεν παιρνω και ορκο βεβαια, αυτα τυχαινουν ) οσο ωριμη και αν ήταν η σχεση μας να μπορουσα να συνδεθω με εναν 40αρη (εκτος αυτου ο πατερας μου θα τον καθαριζε αστειακι περιπου ). Θα ειναι δυσκολο. Οχι ακατορθωτο βεβαια. ΑΠο την αλλη αν καψουρευτω 40αρη δε με βλεπω να τα σκεφτομαι και πολυ τα παραπανω.

Οπως και να εχει ομως υπαρχουν δυσκολιες...δε συμφωνεις;

Δυσκολιες Naughty υπαρχουν σ ολες τις σχεσεις.......αν οι δυο
εχουν χημεια τα πραγματα ειναι καλα γιατι ξεπερνανε τα προβληματα..
αν δεν εχουν...βρασε ορυζο.......

Το εχω συναντησει και εγω!! Ισχυει. ΠΟλλες φιλες μου μαλιστα ειχαν σχεσεις με 30αρηδες. Οχι 40.30

Ισχυει οτι για την 25αρα ο συνιθισμενος 20αρης δεν ειναι και το προτυπο ωριμοτητας
Αλλωστε το βλεπω κ εγω
Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις

Προσωπικα με 30αρη θα μπορουσα να ειμαι. Με 40αρη ομως...ειναι μεγαλη η διαφορα πιστευω.
Βεβαια τρ τα λεω αυτα. ΑΝ μου τυχει μπορει να αντιδρασω διαφορετικα

Naughty.....ηθελα να πω κατι αλλα........

ΓΙα πες
*καλησπερα. Μολις γυρισα

Aggelo

# 294 στις 12/12/2011
author
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Ωρε ξενυχτηδες......εμας μας εχει φαει η σπιτογατιαση.........

naughtyM

# 295 στις 12/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

ΣΙγα βρε το ξενυχτι! Αυτο ειναι νωρις

Ελα μη γκρινιαζεις Εγω ακομα και σπιτι να μαι κοιμαμαι αργα... Οταν δεν εχω πρωινο ξυπνημα και δε ειμαι κουρασμενη
Τελικα δε μου απαντησες

dindon

# 296 στις 12/12/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by lampazero

O Zero pidai kai to tp travai malakia me tis theories tou..

Εσυ και ο Τσακ Νόρρις!!

"Why is it something so good Just can't function no more? Love ... love will tear us apart again..."

# 297 στις 12/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by blondleo
Πω ρε παιδιά, αυτός ο τίποτας (τπ) μου φέρνει στο μυαλό αυτούς τους αόρατους τύπους στις ταινίες με ανύπαρκτη κοινωνική ζωή που τα βράδια μετατρέπονται σε serial killers και σκοτώνουν με κατσαβίδια τις πιτσιρίκες.

Ο τύπος εκτός από loser είναι και εν δυνάμει επικίνδυνος κι εύχομαι να τον κλείσουν στο Δαφνί πριν του λασκάρει η βίδα εντελώς και είναι πολύ αργά.

και μενα το ιδιο! περα απο τη πλακα που κανουμε εδω, αυτο μου θυμιζει

# 298 στις 12/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Aggelo

# 299 στις 13/12/2011
author
Ν. Ηλείας / Τραγανό

Παράθεση:

Παράθεση:

Ελα μη γκρινιαζεις Εγω ακομα και σπιτι να μαι κοιμαμαι αργα... Οταν δεν εχω πρωινο ξυπνημα και δε ειμαι κουρασμενη
Τελικα δε μου απαντησες

Θ απαντησω λοιπον....Naughty υπαρχουν καποιοι ανδρες,ελαχιστοι θες
οκ !! οι οποιοι ειτε ειναι 25, ειτε 35,ειτε 45, ειτε 155......
εχουν το κατι τις που τραβαει τις γυναικες
απο 18 εως 118 χρονων.......
και δεν εννοω εξωτερικη εμφανιση....αλλα !!
Ειναι θεμα προσωπικου υφους ?? ειναι οτι βγαζουν δυναμισμο
και αυτοπεποιθηση....?? ειναι ευφυεις ?? ειναι ολα μαζι ?? ειναι κατι αλλο δεν ξερω!!!

Θα στεναχωρησω καποιους μ αυτο που εγραψα αλλα δεν βραζουν ολοι
οι ανδρες στο ιδιο καζανι...

naughtyM

# 300 στις 13/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Τελικα δε μου απαντησες

Θ απαντησω λοιπον....Naughty υπαρχουν καποιοι ανδρες,ελαχιστοι θες
οκ !! οι οποιοι ειτε ειναι 25, ειτε 35,ειτε 45, ειτε 155......
εχουν το κατι τις που τραβαει τις γυναικες
απο 18 εως 118 χρονων.......
και δεν εννοω εξωτερικη εμφανιση....αλλα !!
Ειναι θεμα προσωπικου υφους ?? ειναι οτι βγαζουν δυναμισμο
και αυτοπεποιθηση....?? ειναι ευφυεις ?? ειναι ολα μαζι ?? ειναι κατι αλλο δεν ξερω!!!

Θα στεναχωρησω καποιους μ αυτο που εγραψα αλλα δεν βραζουν ολοι
οι ανδρες στο ιδιο καζανι...

Θα συμφωνησω Αλλα οπως το πες... Ειναι απειροελαχιστοι!
Και βγαζουμε τους celebrities ετσι;
Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«10111213141516171819Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.