Παράθεση:
Originally posted by AINTE
Παραδεχτηκα τη πρωτη Δασκαλε μαλλον δεν διαβαζεις καλα...
Για πες μας καλα τα μαξιλαρια σημερα?
Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Παράθεση:
Παραδεχτηκα τη πρωτη Δασκαλε μαλλον δεν διαβαζεις καλα...
Για πες μας καλα τα μαξιλαρια σημερα?
Κακομοιρα εισαι για λυπηση τοτε.![]()
Παράθεση:
Originally posted by Arxutas
ΑΙΝΤΕ και σε άλλο θέμα κοροιδευες ενα άλλο παλικαρι που χε ανοίξει θέμα,πραγματικα χρήζεις βοηθειας, Δεν είναι κακό βρές ενα αγορι, έχεις μαζέψει πολυ αρνητική ενεργεια μεσα σου....
Παράθεση:
Αχ Δασκαλε ναι ειμαι...Εσυ Δασκαλε τι κανεις?Ειδες ενας μαθητης βρεθηκε...συνεχιζεις τον αγωνα Δασκαλε? Μην σταματας!!πρεπει η διδασκαλια σου να ακουστει σε ολο το κοσμο, να αφυπνιστουν..
ΒΓΑΛΤΟΥς ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ τους περιπεσώντες
Παράθεση:
Παράθεση:
Αχ Δασκαλε ναι ειμαι...Εσυ Δασκαλε τι κανεις?Ειδες ενας μαθητης βρεθηκε...συνεχιζεις τον αγωνα Δασκαλε? Μην σταματας!!πρεπει η διδασκαλια σου να ακουστει σε ολο το κοσμο, να αφυπνιστουν..
Εσυ που εισαι ψηλη, νταρντανα και 26 χρονων δεν προκειται να δεις ασπρη μερα ουτε του αγιου π@@@ ανημερα.
Οποτε δε σε συμφερει να τους αφυπνησω.
Παράθεση:
Παράθεση:
Αλιμονο σου ετσι και τους βγαλω απο τον λιθαργο.
Γιατι τοτε οι μετριες γκομενες σαν κι εσενα δε θα εχουν καμια αξία. Ολοι θα θελουν τις 18-22 χρονων αδυνατες μικροκαμωμενες πιτσιρικες. Εσυ που εισαι ψηλη, νταρντανα και 26 χρονων δεν προκειται να δεις ασπρη μερα ουτε του αγιου π@@@ ανημερα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Αλιμονο σου ετσι και τους βγαλω απο τον λιθαργο.
Γιατι τοτε οι μετριες γκομενες σαν κι εσενα δε θα εχουν καμια αξία. Ολοι θα θελουν τις 18-22 χρονων αδυνατες μικροκαμωμενες πιτσιρικες. Εσυ που εισαι ψηλη, νταρντανα και 26 χρονων δεν προκειται να δεις ασπρη μερα ουτε του αγιου π@@@ ανημερα.
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
(Αιντε..αφου βλεπεις... Γραφεις σε καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα! Αστο...)![]()
Παράθεση:
Originally posted by kapa3
Στον Τι.Πι λεμε ΝΑΙ!![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
οχι ρε πλακα κανω μεχρι ν ανοιξουν τα μαγαζια να παω για ψωνια..να περασει η ωρα
Παράθεση:
Και εγω θα κατεβω κεντρο στα μαγαζιακαι για ενα καφεδακι ζστο βεβαιως βεβαιως
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
οχι ρε πλακα κανω μεχρι ν ανοιξουν τα μαγαζια να παω για ψωνια..να περασει η ωρα
Σωπα καλε...και εγω νομιζα οτι ασχολεισαι σοβαρα
αντε καλο βολι![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σωπα καλε...και εγω νομιζα οτι ασχολεισαι σοβαρα
αντε καλο βολι![]()
καλα ψωνια και καλο καφεδακι Ναughty![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Προσωπικά προτιμώ τον δεύτερο τρόπο.
Nαι , sure!
Παράθεση:
Εσένα συγκεκριμένα έχω απλώσει πολλές φορές το χέρι να σε βοηθήσω και όχι μόνο δεν το έπιασες αλλά το "δάγκωσες" κιόλας.
Όταν κάποιος προσπαθεί να σε βοηθήσει και τον βρίζεις μια φορά και ξαναπροσπαθεί και τον ξαναβρίζεις και/ή του φέρεσαι άσχημα μειώνοντας τον με τη συμπεριφορά σου πιστεύεις ότι αξίζει τη βοήθεια?
Αν δούμε τις φορές που προσπάθησα να σε βοηθήσω και να σου δείξω ότι δεν είναι όλα στη ζωή όπως τα βλέπεις, που προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά και να σε κάνω όχι μόνο να τη δεις αλλά και να έρθεις σ'αυτή την πλευρά νομίζω θα καταλάβεις πως έχουν τα πράγματα.
Όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να σε κατηγορήσω όμως. Κατανοώ ότι έχεις κάποια προβλήματα και από εκεί και πέρα δεν έχω καμία σχέση, θα χαρώ όμως να μάθω ότι ξεπέρασες μερικά από αυτά ή ακόμη καλύτερα και όλα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Εσένα συγκεκριμένα έχω απλώσει πολλές φορές το χέρι να σε βοηθήσω και όχι μόνο δεν το έπιασες αλλά το "δάγκωσες" κιόλας.
Όταν κάποιος προσπαθεί να σε βοηθήσει και τον βρίζεις μια φορά και ξαναπροσπαθεί και τον ξαναβρίζεις και/ή του φέρεσαι άσχημα μειώνοντας τον με τη συμπεριφορά σου πιστεύεις ότι αξίζει τη βοήθεια?
Αν δούμε τις φορές που προσπάθησα να σε βοηθήσω και να σου δείξω ότι δεν είναι όλα στη ζωή όπως τα βλέπεις, που προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά και να σε κάνω όχι μόνο να τη δεις αλλά και να έρθεις σ'αυτή την πλευρά νομίζω θα καταλάβεις πως έχουν τα πράγματα.
Όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να σε κατηγορήσω όμως. Κατανοώ ότι έχεις κάποια προβλήματα και από εκεί και πέρα δεν έχω καμία σχέση, θα χαρώ όμως να μάθω ότι ξεπέρασες μερικά από αυτά ή ακόμη καλύτερα και όλα.
Ειδικα εσενα, ξερεις πολυ καλα ποσο σε εκτιμω, και πιο πολυ απο ολα το μυαλο σου. Εισαι επιστημονας οποτε μπορεις να αντιληφθεις καποια πραγματα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο εναν μεσο κοινο νου. Οποτε αν στην αρχη σε ''εβρισα'' οπως λες, που εγω δεν εχω καμια προθεση να βρισω κανεναν, απλως απο αμυνα και μονο, δε σημαινει οτι επειδη ετυχε μια φορα, παει να πει οτι εχω κακες προθεσεις για οσους πανε να μου πουν την αποψη τους. Θεωρω οτι με εχεις παρεξηγησει οσον αφορα τη συμπεριφορα μου, και σε καμια περιπτωση δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν εδω μεσα. Λεω μονο αυτα που πιστευω συμφωνα με αυτα που εχω δει ή που εχω αντιληφθει στα 33 χρονια ζωης μου.
Παράθεση:
Ειδικα εσενα, ξερεις πολυ καλα ποσο σε εκτιμω, και πιο πολυ απο ολα το μυαλο σου. Εισαι επιστημονας οποτε μπορεις να αντιληφθεις καποια πραγματα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο εναν μεσο κοινο νου. Οποτε αν στην αρχη σε ''εβρισα'' οπως λες, που εγω δεν εχω καμια προθεση να βρισω κανεναν, απλως απο αμυνα και μονο, δε σημαινει οτι επειδη ετυχε μια φορα, παει να πει οτι εχω κακες προθεσεις για οσους πανε να μου πουν την αποψη τους. Θεωρω οτι με εχεις παρεξηγησει οσον αφορα τη συμπεριφορα μου, και σε καμια περιπτωση δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν εδω μεσα. Λεω μονο αυτα που πιστευω συμφωνα με αυτα που εχω δει ή που εχω αντιληφθει στα 33 χρονια ζωης μου.
Παράθεση:
Originally posted by dindon
εχεις αντιληφθει, αλλα δεν εχεις ζησει...
οποτε....τραβα για κουρεμα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by dindon
εχεις αντιληφθει, αλλα δεν εχεις ζησει...
οποτε....τραβα για κουρεμα.
Η πιο σωστη εκφραση που θα με αντιπροσωπευε ειναι:
''εχεις αντιληφθει και για αυτο το λογο δεν εχεις ζησει''.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media