Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Παντως μια γυναικα που με ειδε περσι την ανοιξη ειπε οτι εχω πολυ ωραιο σωμα.
Παράθεση:
Originally posted by AINTE
Δηλαδη μια γυναικα με 1,76 υψος ειναι ωραια αν ειναι 45 κιλα?και το ιδιο ωραια ειναι μια που εχει 1,60 υψος?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παντως μια γυναικα που με ειδε περσι την ανοιξη ειπε οτι εχω πολυ ωραιο σωμα.
Αρα πως λες οτι δεν εχεις μιλησει με γυναικα ποτε στη ζωη σου???
Παράθεση:
Οχι, πανε αναλογικα με το υψος.
Μια γυναικα 1,76 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 50 κιλα.
Μια γυναικα 1,70 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 46-47 κιλα.
Μια γυναικα 1,60 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 40-43 κιλα.
Παράθεση:
Φιλε μου αυτα που λες δεν υπαρχουν!!! Αντε μονο για το 1,60.
Παράθεση:
Οχι, πανε αναλογικα με το υψος.
Μια γυναικα 1,76 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 50 κιλα.
Μια γυναικα 1,70 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 46-47 κιλα.
Μια γυναικα 1,60 υψος ειναι ωραια αν ειναι γυρω στα 40-43 κιλα.
Οποτε βαζω ενα μεσο ορο 45 κιλα για να ειμαστε μεσα. Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα για παιζει ρολο και ο σωματοτυπος στο θεμα κιλων.
πχ. Δυο γυναικες που εχουν το ιδιο υψος και τα ιδια κιλα μπορει η μια να δειχνει χοντρη και η αλλη αδυνατη.
εμενα παντως μου αρεσουν οι γυναικες που ειναι πολυ λεπτες απο τη μεση και πανω, αλλα που εχουν περιφερεια απο τη μεση και κατω. Δηλαδη να εχουν σεξουαλικο σωμα. Αν αυτη με αυτο το σεξουαλικο σωμα που ειπα, ειναι και πολυ αδυνατη τοτε ειναι το ιδανικο για μενα. Οσο πιο αδυνατη τοσο καλυτερα.
Παράθεση:
Originally posted by Arxutas
Δεν θες αδύνατη..θες προβληματικά αδύνατη...1.76 με 50 κιλα είναι αρρωστημενο..
Παράθεση:
βρε εγω να σου πω τα κανονικα μοντελα που βγαινουν στην τιβι
οσες ειναι ψηλες εχουν 55 κιλα υψος, εννοω ψηλες 1,75
Παράθεση:
Παράθεση:
βρε εγω να σου πω τα κανονικα μοντελα που βγαινουν στην τιβι
οσες ειναι ψηλες εχουν 55 κιλα υψος, εννοω ψηλες 1,75
Τα μοντελα που βγαινουν στην τιβι ΔΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ποτε που δε μου αρεσαν τα μοντελα, διοτι ειναι σαν σκουποξυλα. ΕΙναι πολυ ψηλες και πολυ αδυνατες, α-κωλες, χωρις περιφερεια.
Εμενα μου αρεσουν οι μικροσωμες γυναικες. Δηλαδη τα ροζ μοντελα δεν εχουν καμια σχεση με τα μοντελα που κανουν πασαρελα. Τα ροζ μοντελα ειναι πιο κοντες στο υψος (γυρω στο 1, 60 - 1,70) και εχουν μεγαλο κωλο και πολυ σεξουαλικο σωμα.
Επισης οι 18αρες και οι 20αρες υπαρχουν αρκετες που ειναι πολυ αδυνατες και μικροσωμες. Αυτες δεν ξεπερνανε τα 45 κιλα.
Οπως ειπα και πριν 2 στις 100 γυναικες ειναι ετσι
Παράθεση:
Θα μας τρελάνεις εσύ...
Παράθεση:
Παράθεση:
Υπαρχουν. Αν σου δειξω φωτογραφιες με ροζ μοντελα, θα δεις οτι ολες ειναι γυρω στα 1,60-1,70 υψος και ειναι το πολυ 45-47 κιλα οι πιο παχιες.
Επισης στην καθημερινοτητα αν βγεις σε ενα πολυσυχναστο δρομο της πολης, στις 100 γυναικες που κυκλοφορουν μου αρεσουν οι 2 διοτι ειναι πολυ αδυνατες με τελειο κωλο και τελειο σωμα.
2 στις 100 ειναι μεγαλο ποσοστο, διοτι στα 5.000.000 γυναικες που εχει η Ελλαδα, μου αρεσουν οι 100.000 γυναικες. Βεβαια οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γυρω στα 18-20 χρονων, διοτι η γυναικα οσο περναει η ηλικια της χοντραινει. Πολυ σπανια θα δεις αδυνατη 30αρα. Παρα πολυ σπανια.
Παράθεση:
αν η γυναικα εχει ωραιες αναλογιες, δηλαδη ειναι ΠΟΛΥ αδυνατη απο τη μεση και πανω, αλλα εχει μεγαλο κωλο, τοτε οσο υψος και να εχει, οσα κιλα και να εχει μου αρεσει, αρκει βεβαια να μην ξεπερναει τα 50 κιλα.
Παράθεση:
Originally posted by dindon
Παράθεση:
Παράθεση:
Υπαρχουν. Αν σου δειξω φωτογραφιες με ροζ μοντελα, θα δεις οτι ολες ειναι γυρω στα 1,60-1,70 υψος και ειναι το πολυ 45-47 κιλα οι πιο παχιες.
Επισης στην καθημερινοτητα αν βγεις σε ενα πολυσυχναστο δρομο της πολης, στις 100 γυναικες που κυκλοφορουν μου αρεσουν οι 2 διοτι ειναι πολυ αδυνατες με τελειο κωλο και τελειο σωμα.
2 στις 100 ειναι μεγαλο ποσοστο, διοτι στα 5.000.000 γυναικες που εχει η Ελλαδα, μου αρεσουν οι 100.000 γυναικες. Βεβαια οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γυρω στα 18-20 χρονων, διοτι η γυναικα οσο περναει η ηλικια της χοντραινει. Πολυ σπανια θα δεις αδυνατη 30αρα. Παρα πολυ σπανια.
ενω ο αντρας μενει για παντα γκομενακι ε?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτο δεν εγραψα και πριν;; Οτι η ηλικια ειναι μεγαλο προβλημα για τον αντρα, διοτι χαλαει το σωμα του με το περασμα των χρονων. Εγω καποτε ειχα τελειο σωμα για φαγωμα. Τωρα πια μπαχατεψα (χωρις να εχω παχυνει).
Παράθεση:
Πέρα απο πλάκα πιστεύω οτι πίνεις και κάτι καλό κι όλας
Παράθεση:
Παράθεση:
Πέρα απο πλάκα πιστεύω οτι πίνεις και κάτι καλό κι όλας
Βεβαια υπαρχουν και οι 10 στους 100 αντρες που ειναι ανωμαλοι και θελουν τη γυναικα με πολλα πιασηματα![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ακυρο το σχόλιο din don
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media