Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Αρα ειναι ΜΑΤΑΙΟ να συζηταμε ειτε οτι θα βρω πιτσιρικες, ειτε για μεγαλυτερες γυναικες που δε θελω σε καμια περιπτωση.
Παράθεση:
Originally posted by AINTE
Τπ κανεις μια πραγματικα συγκλονιστικη πραξη. Αφυπνας το κοσμο. Τον κανεις να δει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αληθεια.
Εξηγεις στα απελπισμενα και απεγνωσμενα πληθη το προβλημα τους, στεκεσαι στο πλευρο τους και τα βγαζεις απο το ληθαργο τους. Ενας ανθρωπος , ενας ανιδιοτελης ανθρωπος οπως εσυ, μοιραζεται τη σοφια του με τα πληθη.
Θα πρεπε να σουν φιλοσοφος ΤΠ. Ενας Αριστοτελης, ενας Σωκρατης, ενας ΤΠ.
The truth is out there
Παράθεση:
The truth is out there
Παράθεση:
Τωρα αυτο ειναι ειρωνικο σχολιο, η μου φαινεται;;
Παράθεση:
Originally posted by kapa3
Σταματααααααααααααααααα
τιποτα δεν ειναι ματαιο. Εσυ το κανεις! Αλλαξε στοχους λεμε!![]()
Παράθεση:
Show us the bright side Tp!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Σταματααααααααααααααααα
τιποτα δεν ειναι ματαιο. Εσυ το κανεις! Αλλαξε στοχους λεμε!![]()
Μα εχω αλλαξει στοχους. Με ενδιαφερει πλεον να σπουδασω απο την αρχη κατι πολυ δυνατο και να αποκατασταθω επαγγελματικα.
Το θεμα΄''γυναικες'' εχει πλεον κλεισει για μενα. Δεν εχει ομως κλεισει σε σχεση με τη διαδοση της αληθειας. Το τοι εγω δε θα γνωρισω ποτε μου γυναικα δεν εχει καμια σχεση με το αν θα διαδιδω την αληθεια στον κοσμο.
Τελικα σκεφτηκες την προαση μου για τα φυλλαδια, εναντι πληρωμης;;;
Παράθεση:
Οχι βρε ΤΠ μου δε κανω εγω τετοια δε με αφηνει ο μπαμπας μου κ δεν προλαβαινω με το Σοκολατακι κ ολα τα ποτα που πινουμε![]()
Παράθεση:
Επειδη συνεχιζεις να ειρωνευεσαι θα πω ενα πραγμα μονο:
Ολοι γνωριζουν την αληθεια αλλα κανενας δεν την παραδεχεται. Τα ταμπου βλεπεις.
Παράθεση:
Oxi Tp..μην χανεις το κουραγιο σου!! Ολοι οι μεγαλοι αντρες λιθοβοληθηκαν απο τη κοινωνια. Ο Σωκρατης ειπιε το κονιο, ο Χριστος σταυρωθηκε. Δειξε την αληθεια σου,ισως καποοια στιγμη σε χιλιαδες χρονια να μιλουν για τον Τπ
Παράθεση:
Ξεχασες τον Γαλιλαιο, που ειπε οτι η γη ειναι στρογγυλη και γυριζει, και γιαυτο τον σκοτωσανε.
Παράθεση:
Παράθεση:
Ξεχασες τον Γαλιλαιο, που ειπε οτι η γη ειναι στρογγυλη και γυριζει, και γιαυτο τον σκοτωσανε.
Ακριβως!! Συνεχισε το εργο σου δασκαλε!! αφυπνησε οσο κοσμο μπορεις!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Οχι βρε ΤΠ μου δε κανω εγω τετοια δε με αφηνει ο μπαμπας μου κ δεν προλαβαινω με το Σοκολατακι κ ολα τα ποτα που πινουμε![]()
Α καλα........το χεις καψει εσυ.
Ε τοτε τι σχολεισαι με τα δικα μου. Αντε πιες τα ποτακια σου και ασε μας εμας να λεμε αληθειες εδω περα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Α καλα........το χεις καψει εσυ.
Ε τοτε τι σχολεισαι με τα δικα μου. Αντε πιες τα ποτακια σου και ασε μας εμας να λεμε αληθειες εδω περα.
ΟΚ!
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
![]()
ΥΓ. Και που σαι Τπουλη, εσυ μπορει να 'εκλεινες' σαν αντρασ και στα 25...θες λιγο τα ψυχιατρικα σου προβληματα; Θες το συνεχες τακα τακα...βλαπτουν το εργαλειο οπως κ να εχει. Το οτι λοιπον, εσυ στα 25 σου δε θα λειτουργουσες, δε σημαινει αυτοματα οτι μετα τα 30 ο αντρας κλεινει, τελματωνει, δεν εχει ορμες.
Ωραιοτατο σεξ κανει, σε αντιθεση με αλλους...
Και εσυ ας χτυπιεσαι οσο θες περι της 'βιολογικης τοποθετησης' σχετικα με τους ανθρωπους σε σχεση με το σεξ.
Μην περνιεσαι για ιεροκυρηκας της αληθειας (λολ). ΣΗμερα δεν ειμαστε οπως στην εποχη του γαλλιλαιου. Υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι και μεσα στα πραγματα απο οτι εσυ. Και η ασθενης που ειχαμε στη κλινικη φωναζε οτι ειναι η μενεγακη και μας εβριζε αν δε τη πιστευαμε.
Ιεροκυρηκας την αληθειας θεωρουνταν και αυτη για τον εαυτο της...
Ε....στα ιδια εισαι κ εσυ...απλα δε φορας ασπρη ρομπιτσα, ακομα.
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
![]()
ΥΓ. Και που σαι Τπουλη, εσυ μπορει να 'εκλεινες' σαν αντρασ και στα 25...θες λιγο τα ψυχιατρικα σου προβληματα; Θες το συνεχες τακα τακα...βλαπτουν το εργαλειο οπως κ να εχει. Το οτι λοιπον, εσυ στα 25 σου δε θα λειτουργουσες, δε σημαινει αυτοματα οτι μετα τα 30 ο αντρας κλεινει, τελματωνει, δεν εχει ορμες.
Ωραιοτατο σεξ κανει, σε αντιθεση με αλλους...
Και εσυ ας χτυπιεσαι οσο θες περι της 'βιολογικης τοποθετησης' σχετικα με τους ανθρωπους σε σχεση με το σεξ.
Μην περνιεσαι για ιεροκυρηκας της αληθειας (λολ). ΣΗμερα δεν ειμαστε οπως στην εποχη του γαλλιλαιου. Υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι και μεσα στα πραγματα απο οτι εσυ. Και η ασθενης που ειχαμε στη κλινικη φωναζε οτι ειναι η μενεγακη και μας εβριζε αν δε τη πιστευαμε.
Ιεροκυρηκας την αληθειας θεωρουνταν και αυτη για τον εαυτο της...
Ε....στα ιδια εισαι κ εσυ...απλα δε φορας ασπρη ρομπιτσα, ακομα.
Ποοοο ποοοο!!
Πολύ κακιά έχεις γίνει εσύ!![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media