Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΓΙΑ ΤΟΝ TP_1978

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

redpassion69

# 41 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by tp_1978

Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
Εχω μια απορία

Είσαι 33 χρονών και θες μια γυναίκα 22 χρονών .
(11 χρόνια διαφορά )και φυσικά κατά καιρούς έχεις πει όχι (μία) γυναίκα
αλλά πολλές ......
που να μην έχουν σεξουαλικό πρόβλημα και να πηγαίνουν και
με άλλους άντρες .....
και πιθανών και όλοι μαζί δεν θα σε χάλαγε .....

Οταν είσουν 18,22,25 χρονών αυτή η διαφορά στην ηλικία ίσχυε το ίδιο
η κάθως περάσανε τα χρόνια κατέβασες την ηλικία
πιστεύοντας ότι θα βρείς σεξουαλική απελευθέρωση στις κατά πολύ
μικρότερες ηλικίες από σένα

Επειτα μας λες ότι δεν έχεις σεξουαλική εμπειρία ....άρα στην ηλικία της εφηβείας
και μετά όπως τα περισσότερα αγόρια δεν έχεις πάει με μεγαλύτερες γυναίκες
από σένα ....και δεν έχεις εμπειρία στο πηδήμα ....ούτε με της ίδιας ηλικίας .

Τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σε μια γυναίκα ανεξαρτητού ηλικίας και δεν
μιλάω για γάμο ,σχέση και τα ρέστα (λεφτά αφού δεν δουλεύεις δεν έχεις )....
Με εκτίμηση

redpassion69

Ωραια τοποθετηση. Θα στα εξηγησω ολα. Οταν ημουν νεος και ειχα πολυ εντονη σεξουαλικοτητα ηθελα απεγνωσμενα να γνωρισω γυναικες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ. Θυμαμαι τον εαυτο μου στα 20 να μη κρτιεμαι με τιποτα σεξουαλικα και να θελω 10 φορες την ημερα. Ε, σε εκεινες τις ηλικιες εβλεπα μεχρι και 40αρες και ερεθιζομουνα. Μαλιστα επειδη ξερω οτι οι γυναικες ανω των 30 ειναι πιο εμπειρες σεξουαλικα και ειναι πιο καυτες στο σεξ, τοτε προτιμουσα να βρω μεγαλυτερες απο οτι να εβρισκα κοριτσια της ηλικιας μου. Αλλωστε ζουσα στην πιο ακραια συντηρητικη εποχη που εχει περασει ποτε. Θυμαμαι οτι ολες οι γυναικες τοτε ειδικα της ηλικιας μου ηταν μυξοπαρθενες και απροσιτες ΕΝΤΕΛΩΣ.

Σημερα ομως η κοινωνια εχει αλλαξει. Τα κοριτσια κατω των 22 χρονων εχουν απελευθερωθει. Δεν ειναι τα πιτσιρικια τα σημερινα οπως ημασταν εμεις τοτε.
Οποτε αν λαβουμε υποψη οτι τα κοριτσια τα σημερινα δεν εχουν ουδεμια σχεση με τα κοριτσια τα τοτε, και αν λαβουμε επισης το γεγονος οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, γιαυτο το λογο τα τελτυταια χρονια μονο και μονο επειδη δεν εζησα εκεινη την ηλικια, ηθελα να βρω μονο κοριτσια κατω των 22 ετων. Αλλωστε σεξουαλικα κραταγα πολυ δυνατα μεχρι και πριν 1 με 2 χρονια.

Τον τελευταιο χρονο ομως επεσα λογω ηλικιας. Δεν εχω πλεον ορμες. Σταματησα. Εκλεισα σνα αντρας. Οποτε πλεον μπορει το απωθημενο μου να ειναι οι πιτσιρικες, αλλα δεν με ενδιαφερει απω δωκαι περα να γνωρισω γυναικες. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ πλεον. Ουτε πιτσιρικες. Τιποα απο δω και περα. Παντω ς για τις γυναικες ανω των 25 δεν το συζηταμε καθολου. Αν ειχα εστω και μια στις 1000 πιθανοτητα να ξανβακερδισω εστω το ενα δεκατο απο απο αυτο που ειχα, δε θα δεχομουνα απο δω και περα γυναικα ανω των 22 ετων.

Ομως μη το λαβαινεις καθολου υποψη σου αυτο. Διοτι αφενως εγω στερεψα και εκλεισα σαν αντρας. Αυτες εχασαν που δε με γνωρισαν παλια. Και αφεταιρου οι πιτσιρικες δεν κοιτανε τους μεγαλυτερους.

Αρα ειναι ΜΑΤΑΙΟ να συζηταμε ειτε οτι θα βρω πιτσιρικες, ειτε για μεγαλυτερες γυναικες που δε θελω σε καμια περιπτωση.
Ειμαι ξεκαθαρος;;;;

Πάντα μιλάμε από τις εμπειρίες μας και σαφώς τον όρο μυξοπαρθένα-ος τον
έχω σκεφτεί και εγώ γιατί θεωρώ τους ανθρώπους που άλλα
σκέφτονται, άλλα θέλουν, και άλλα κάνουν <εγκλωβισμένους >κατά κάποιο
τρόπο .....
Πιστεύω ότι στον μόνο που πρέπει να δίνεις λογαριασμό για ότι
είσαι και ότι κάνεις ,είναι εκείνος που σε κοιτάει μέσα από τον καθρέπτη σου .

Αν πάρω την διαφορά την δική σου με την δική μου είναι 10 χρόνια ....
Εκανα έρωτα στα 14 χωρίς να με πιέσει κανένας ,το ήθελα ,και ποτέ δεν το
μετάνιωσα .....αλλά δεν θυμάμαι τότε τις γυναίκες η τα κορίτσια που έκανα
παρέα και ακόμα κάνω να είχαν ταμπού και να είναι απλησίαστες ....
όλες το είχαμε κάνει σε μικρή ηλικία χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι είμασταν
παντρεμένες ......
Είχα μια συμφοιτήτρια που την περίοδο εκείνη είχε 3 άντρες (δεν έκανε τρίο )
αλλά πήγαινε μαζί τους .....
Δεν ακολούθησε καμία το πρότυπο της μαμάς της ....
Από την σεξουαλική απελεθεύρωση έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες ...και ενώ
συζητάμε για το σεξ χωρίς ταμπού μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορεί ένας
νέος άνθρωπος σαν και σένα να φτάνει σε αυτό το σημείο και να λέει ότι
οι γυναίκες του κατέστρεψαν την ζωή όταν είχε σεξουαλική διέργεση και επιθυμία
αλλά όλα αυτά θέλανε και ένα σώμα για να ανταποκριθεί στο σεξουαλικό κάλεσμα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ γυναίκες
να σου κάτσουν και μην μου πεις για εξωτερική εμφάνιση δεν σε έχω δει αλλά
βλέπω πολλούς άντρες άσχημους με γυναίκες .....
εκτός αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο οικογενεικό σου περιβάλλον
που σου δημιούργησε να το πω κομψά και χωρίς καμία δόση ειρωνείας
κάποιο ψυχολογικό η ζητούσε από τις γυναίκες πράγματα τα όποια δεν ήθελαν
να τα κάνουν (παρτούζες, μαζοχιστικά παιχνίδια κτλ ).....
Πρός το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο .....
Με εκτίμηση

redpassion69

# 42 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Εχω μια απορία

Είσαι 33 χρονών και θες μια γυναίκα 22 χρονών .
(11 χρόνια διαφορά )και φυσικά κατά καιρούς έχεις πει όχι (μία) γυναίκα
αλλά πολλές ......
που να μην έχουν σεξουαλικό πρόβλημα και να πηγαίνουν και
με άλλους άντρες .....
και πιθανών και όλοι μαζί δεν θα σε χάλαγε .....

Οταν είσουν 18,22,25 χρονών αυτή η διαφορά στην ηλικία ίσχυε το ίδιο
η κάθως περάσανε τα χρόνια κατέβασες την ηλικία
πιστεύοντας ότι θα βρείς σεξουαλική απελευθέρωση στις κατά πολύ
μικρότερες ηλικίες από σένα

Επειτα μας λες ότι δεν έχεις σεξουαλική εμπειρία ....άρα στην ηλικία της εφηβείας
και μετά όπως τα περισσότερα αγόρια δεν έχεις πάει με μεγαλύτερες γυναίκες
από σένα ....και δεν έχεις εμπειρία στο πηδήμα ....ούτε με της ίδιας ηλικίας .

Τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σε μια γυναίκα ανεξαρτητού ηλικίας και δεν
μιλάω για γάμο ,σχέση και τα ρέστα (λεφτά αφού δεν δουλεύεις δεν έχεις )....
Με εκτίμηση

redpassion69

Ωραια τοποθετηση. Θα στα εξηγησω ολα. Οταν ημουν νεος και ειχα πολυ εντονη σεξουαλικοτητα ηθελα απεγνωσμενα να γνωρισω γυναικες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ. Θυμαμαι τον εαυτο μου στα 20 να μη κρτιεμαι με τιποτα σεξουαλικα και να θελω 10 φορες την ημερα. Ε, σε εκεινες τις ηλικιες εβλεπα μεχρι και 40αρες και ερεθιζομουνα. Μαλιστα επειδη ξερω οτι οι γυναικες ανω των 30 ειναι πιο εμπειρες σεξουαλικα και ειναι πιο καυτες στο σεξ, τοτε προτιμουσα να βρω μεγαλυτερες απο οτι να εβρισκα κοριτσια της ηλικιας μου. Αλλωστε ζουσα στην πιο ακραια συντηρητικη εποχη που εχει περασει ποτε. Θυμαμαι οτι ολες οι γυναικες τοτε ειδικα της ηλικιας μου ηταν μυξοπαρθενες και απροσιτες ΕΝΤΕΛΩΣ.

Σημερα ομως η κοινωνια εχει αλλαξει. Τα κοριτσια κατω των 22 χρονων εχουν απελευθερωθει. Δεν ειναι τα πιτσιρικια τα σημερινα οπως ημασταν εμεις τοτε.
Οποτε αν λαβουμε υποψη οτι τα κοριτσια τα σημερινα δεν εχουν ουδεμια σχεση με τα κοριτσια τα τοτε, και αν λαβουμε επισης το γεγονος οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, γιαυτο το λογο τα τελτυταια χρονια μονο και μονο επειδη δεν εζησα εκεινη την ηλικια, ηθελα να βρω μονο κοριτσια κατω των 22 ετων. Αλλωστε σεξουαλικα κραταγα πολυ δυνατα μεχρι και πριν 1 με 2 χρονια.

Τον τελευταιο χρονο ομως επεσα λογω ηλικιας. Δεν εχω πλεον ορμες. Σταματησα. Εκλεισα σνα αντρας. Οποτε πλεον μπορει το απωθημενο μου να ειναι οι πιτσιρικες, αλλα δεν με ενδιαφερει απω δωκαι περα να γνωρισω γυναικες. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ πλεον. Ουτε πιτσιρικες. Τιποα απο δω και περα. Παντω ς για τις γυναικες ανω των 25 δεν το συζηταμε καθολου. Αν ειχα εστω και μια στις 1000 πιθανοτητα να ξανβακερδισω εστω το ενα δεκατο απο απο αυτο που ειχα, δε θα δεχομουνα απο δω και περα γυναικα ανω των 22 ετων.

Ομως μη το λαβαινεις καθολου υποψη σου αυτο. Διοτι αφενως εγω στερεψα και εκλεισα σαν αντρας. Αυτες εχασαν που δε με γνωρισαν παλια. Και αφεταιρου οι πιτσιρικες δεν κοιτανε τους μεγαλυτερους.

Αρα ειναι ΜΑΤΑΙΟ να συζηταμε ειτε οτι θα βρω πιτσιρικες, ειτε για μεγαλυτερες γυναικες που δε θελω σε καμια περιπτωση.
Ειμαι ξεκαθαρος;;;;

Πάντα μιλάμε από τις εμπειρίες μας και σαφώς τον όρο μυξοπαρθένα-ος τον
έχω σκεφτεί και εγώ γιατί θεωρώ τους ανθρώπους που άλλα
σκέφτονται, άλλα θέλουν, και άλλα κάνουν <εγκλωβισμένους >κατά κάποιο
τρόπο .....
Πιστεύω ότι στον μόνο που πρέπει να δίνεις λογαριασμό για ότι
είσαι και ότι κάνεις ,είναι εκείνος που σε κοιτάει μέσα από τον καθρέπτη σου .

Αν πάρω την διαφορά την δική σου με την δική μου είναι 10 χρόνια ....
Εκανα έρωτα στα 14 χωρίς να με πιέσει κανένας ,το ήθελα ,και ποτέ δεν το
μετάνιωσα .....αλλά δεν θυμάμαι τότε τις γυναίκες η τα κορίτσια που έκανα
παρέα και ακόμα κάνω να είχαν ταμπού και να είναι απλησίαστες ....
όλες το είχαμε κάνει σε μικρή ηλικία χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι είμασταν
παντρεμένες ......
Είχα μια συμφοιτήτρια που την περίοδο εκείνη είχε 3 άντρες (δεν έκανε τρίο )
αλλά πήγαινε μαζί τους .....
Δεν ακολούθησε καμία το πρότυπο της μαμάς της ....
Από την σεξουαλική απελεθεύρωση έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες ...και ενώ
συζητάμε για το σεξ χωρίς ταμπού μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορεί ένας
νέος άνθρωπος σαν και σένα να φτάνει σε αυτό το σημείο και να λέει ότι
οι γυναίκες του κατέστρεψαν την ζωή όταν είχε σεξουαλική διέργεση και επιθυμία
αλλά όλα αυτά θέλανε και ένα σώμα για να ανταποκριθεί στο σεξουαλικό κάλεσμα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ γυναίκες
να σου κάτσουν και μην μου πεις για εξωτερική εμφάνιση δεν σε έχω δει αλλά
βλέπω πολλούς άντρες άσχημους με γυναίκες .....
εκτός αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο οικογενεικό σου περιβάλλον
που σου δημιούργησε να το πω κομψά και χωρίς καμία δόση ειρωνείας
κάποιο ψυχολογικό η ζητούσε από τις γυναίκες πράγματα τα όποια δεν ήθελαν
να τα κάνουν (παρτούζες, μαζοχιστικά παιχνίδια κτλ ).....
Πρός το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο .....
Με εκτίμηση

redpassion69

Καταρχην οντως η δικη σου γεννια ηταν πιο απελευθερωμενη απο τη δικη μου. Η χειροτερη γεννια δεν ηταν η δικη μου. ηταν οι επομενες γεννιες απο εμενα. Δηλαδη οι σημερινοι 25-32 χρονων. Εκει ηταν το αποκορυφωμα του συντηρητισμου και ολες οι μυξοπαρθενες γυναικες. Πιστευω οτι ακομα και οι κοπελες που ειναι 24-25 χρονων σημερα εξακολουθουν να ειναι συντηρητικες. Μονο οι κατω των 20-22 εχουν πλεον ααρχισει να απελευθερωνονται. οποτε μιλαμε για λιγοτερο απο μια πενταετια που εχει αρχισει παλι η απελευθερωση.

Τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα που εγραψες, δεν ισχυει τιποτα. Το μονο που ισχυει ειναι μονο μια ιδιιτερα εντονα ερωτικη και σεξουαλικη μου φυση, και μια ιδιαιτερα ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση απο το γυναικειο φυλο, διοτι ως γνωστον οι γυναικες ειναι οι απλησιαστες και οι αντρες οι κυνηγοι. Ετσι τα εκανε η φυση. Και εγω με τη φυση τα εχω βαλει. Οχι με τις γυναικες.

# 43 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

ΥΓ. Και που σαι Τπουλη, εσυ μπορει να 'εκλεινες' σαν αντρασ και στα 25...θες λιγο τα ψυχιατρικα σου προβληματα; Θες το συνεχες τακα τακα...βλαπτουν το εργαλειο οπως κ να εχει. Το οτι λοιπον, εσυ στα 25 σου δε θα λειτουργουσες, δε σημαινει αυτοματα οτι μετα τα 30 ο αντρας κλεινει, τελματωνει, δεν εχει ορμες.
Ωραιοτατο σεξ κανει, σε αντιθεση με αλλους...
Και εσυ ας χτυπιεσαι οσο θες περι της 'βιολογικης τοποθετησης' σχετικα με τους ανθρωπους σε σχεση με το σεξ.

Μην περνιεσαι για ιεροκυρηκας της αληθειας (λολ). ΣΗμερα δεν ειμαστε οπως στην εποχη του γαλλιλαιου. Υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι και μεσα στα πραγματα απο οτι εσυ. Και η ασθενης που ειχαμε στη κλινικη φωναζε οτι ειναι η μενεγακη και μας εβριζε αν δε τη πιστευαμε.
Ιεροκυρηκας την αληθειας θεωρουνταν και αυτη για τον εαυτο της...
Ε....στα ιδια εισαι κ εσυ...απλα δε φορας ασπρη ρομπιτσα, ακομα.

Ποιος σου ειπε οτι στα 25 δε λειτουργουσα. Μεχρι τα 31-32 μου γινοταν χαμος. Δε σταματαγα. Τωρα τον τελευταιο χρονο εχω κοψει. Ολοι οι αντρες λιγο μετα τα 30 αντιμετωπιζουν την πτωση. Η κρισιμη ηλικια ειναι των 32. Μπορω να σου ποσταρω και αλλες μαρτυριες ανθρωπων που το επιβεβαιωνουν για τον εαυτο τους και την ηλικια των 32.

οπως και να εχει ....οτι και να μου λες εσυ. Οι γυναικες ΕΙΤΕ εισαι δυνατος σεξουαλικα, ειτε δεν εισαι, ειτε εισαι πανεμορφος, ειτε ασχημος, .....για ΟΛΟΝ τον αντρικο πλυθησμο ειναι απλησιαστες. Και αυτο το εχω δει με τα ματια μου. Εχω δει μοντελα αντρες με γυμναστηρια και φωτογραφισεις σε περιοδικα να μη του καθεται καμια γυναικα. Δε θα μου διαψευεσεις αυτα που εχω δει.

# 44 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki

Παράθεση:

ΥΓ. Και που σαι Τπουλη, εσυ μπορει να 'εκλεινες' σαν αντρασ και στα 25...θες λιγο τα ψυχιατρικα σου προβληματα; Θες το συνεχες τακα τακα...βλαπτουν το εργαλειο οπως κ να εχει. Το οτι λοιπον, εσυ στα 25 σου δε θα λειτουργουσες, δε σημαινει αυτοματα οτι μετα τα 30 ο αντρας κλεινει, τελματωνει, δεν εχει ορμες.
Και εσυ ας χτυπιεσαι οσο θες περι της 'βιολογικης τοποθετησης' σχετικα με τους ανθρωπους σε σχεση με το σεξ.

Μην περνιεσαι για ιεροκυρηκας της αληθειας (λολ). ΣΗμερα δεν ειμαστε οπως στην εποχη του γαλλιλαιου. Υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι και μεσα στα πραγματα απο οτι εσυ. Και η ασθενης που ειχαμε στη κλινικη φωναζε οτι ειναι η μενεγακη και μας εβριζε αν δε τη πιστευαμε.

Ποοοο ποοοο!!

Πολύ κακιά έχεις γίνει εσύ!

Αστην. Δεν ξερει. Δεν ειναι κακο να εχεις αγνοια.

naughtyM

# 45 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:

Παράθεση:

Ποιος σου ειπε οτι στα 25 δε λειτουργουσα. Μεχρι τα 31-32 μου γινοταν χαμος. Δε σταματαγα. Τωρα τον τελευταιο χρονο εχω κοψει. Ολοι οι αντρες λιγο μετα τα 30 αντιμετωπιζουν την πτωση. Η κρισιμη ηλικια ειναι των 32. Μπορω να σου ποσταρω και αλλες μαρτυριες ανθρωπων που το επιβεβαιωνουν για τον εαυτο τους και την ηλικια των 32.

οπως και να εχει ....οτι και να μου λες εσυ. Οι γυναικες ΕΙΤΕ εισαι δυνατος σεξουαλικα, ειτε δεν εισαι, ειτε εισαι πανεμορφος, ειτε ασχημος, .....για ΟΛΟΝ τον αντρικο πλυθησμο ειναι απλησιαστες. Και αυτο το εχω δει με τα ματια μου. Εχω δει μοντελα αντρες με γυμναστηρια και φωτογραφισεις σε περιοδικα να μη του καθεται καμια γυναικα. Δε θα μου διαψευεσεις αυτα που εχω δει.

Γιατι ποτε δε καταλαβαινεις αυτα που σου γραφουν και γινεσαι κουραστικος;
Πιασε το νοημα.

Επειδη ΕΣΥ στα 33 σου δε λετουργεις , δε σημαινει οτι καθε αλλος αντρας μετα τα 30 του τελματωνει σαν αντρας.
Που τα διαβαζεις αυτα και που τα ακους;
Μη κρινεις εξ ιδιων. Αυτο σου γραψα και πιο πανω. Εσυ μπορει να ειχες στυτικα προβληματα (πες...) απο τα 25. Αυτο τι σημαινει; Οτι επειδη εσενα σου συμβαινει, συμβαινει και σε ολον τον υπολοιπο αντρικο πληθυσμο.

Οσο για το τι βλεπεις....Ασε να ξερουμε καλυτερα.
Πως τα βλεπεις αυτα; Μεσα απο το σπιτι σου; ή απο την ακρη του μπαρ που μια στις τοσες θα βρεθεις τυχαια;
ΑΝ δεν εχεις προσωπικες επαφες με αλλους ανθρωπους, αν ανταλλαξεις εμπειριες, αν δε ζησεις ουσιαστικα τη ζωη δε μπορεις να ξερεις τπτ για εκεινη.
Εσενα οι γνωσεις σου ειναι θεωρητικες και εκει μενουν.

Τι νομιζεις οτι ξερεις μεσα απο τις αηδιες που διαβαζεις στο ιντερνετ; Αυτο ειναι μες τα σκουπιδια! Ξερεις να τα ξεχωριζεις;
Συγκρινεις τις 'γνωσεις' σου με αυτες ανθρωπων που κυκλοφορουν, επικοινωνουν, συναπτουν σχεσεις με ανθρωπους και ζουν;
Εσυ επιβιωνεις παθητικα μεσα σε μια γυαλα που ηταν δικη σου επιλογη να φτιαξεις.
Δεν εχεις ιδεα για τον πραγματικο κοσμο γιατι ποτε δεν εζησες εκει. Ποτε δε θελησες.
Δεν εχεις ιδεα για το γυναικειο ψυχισμο και για τη γυναικεια σεξουαλικοτητα γιατι 1ον, δεν εχεις ερθει ποτε σε επαφη με μια και 2ον δεν εισαι γυναικα.
Εδω δε γνωριζεις για τους αντρες-και πως αλλωστε; το μοναδικο παραδειγμα που εχεις ειναι ο εαυτος σου.

Ζεις σε μια γυαλα, εχεις φτιαξει φαντασιωτικες εικονες, αποψεις , ιδεες και 'αληθειες'. Φυσικα δε δεχεσαι τπτ αντιθετο γιατι δε το εχεις δει.
Δε θα ξαναγραψω για τα προβληματα που εχεις, εχουμε επεκταθει παλιοτερα.

Την αληθεια λοιπον, τη γνωριζει οποιος την εχει ζησει. Την εχει πλησιασει. Της εχει 'συστηθει'. Εσυ δε συστηνεσαι ουτε σε ενα αδεσποτο. Ποσο μαλλον σε ανθρωπο. Ποσο μαλλον στην αληθεια.
Η δικη σου αληθεια μπορει να μοιαζει πραγματικη μεσα στο κοσμο σου.

Για τον πραγματικο κοσμο ομως, ειναι μονο τρελα. Ασχημη τρελα.
Αυτη που σε κραταει μες τη μιζερια τη καταθλιψη και τους 4 τοιχους.
Και ακομα να την αναγνωρισεις...
Don't forget to fall in love with yourself first...

methismeno_troufaki

# 46 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:

Δεν είναι οτι δεν ξέρει, ξέρει τα μισά και νομίζει ότι τα ξέρει όλα κι αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να μην ξέρει!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

# 47 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Καταρχην ουδεποτε ειχα στητικα προβληματα, και ΟΥΤΕ και τωρα εχω σε αυτην την ηλικια που ειμαι. Απλως δεν εχω ορεξη πλεον. Αλλωστε εκανα εξετασεις ιατρικες και δεν βρηκαν κανενα προβλημα στητικης δυσλειτουργιας. Απλως εχουν πεσει οι ορμες και η ερωτικη επιθυμια λογω ηλικιας.

Παρολα αυτα θα σταθω στο τελευταιο σημειο. Στο θεμα της καταθλιψης που λες. Για να φτασω στο σημειο να βρισκομαι μεσα σε 4 τοιχους και να εχω χρονια καταθλιψη, αυτο απο καπου ξεκιναει. Δεν ξεκιναει σε καμια περιπτωση επειδη δε μου καθονταν οι γυναικες. Ξεκιναει απο το γεγονος οτι οι γυναικες δεν θελουν γωνριμιες με αντρες. Γενικως με αντρες, δεν το λεω για μενα.
Αυτα εβλεπα τοτε και απογοητευτηκα.

# 48 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δεν είναι οτι δεν ξέρει, ξέρει τα μισά και νομίζει ότι τα ξέρει όλα κι αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να μην ξέρει!

Ναι οντως το ειδα κι εγω αυτο.

Δεν ειναι των θετικων επιστημων οπως εμεις.

vasiliki_2

# 49 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
tp_1978,

δεν παίζεσαι με τίποτα

# 50 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by vasiliki_2
tp_1978,

δεν παίζεσαι με τίποτα

thanx

methismeno_troufaki

# 51 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Εγώ θεωρούμαι των τεχνολογικών!

naughtyM

# 52 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Καταρχην ουδεποτε ειχα στητικα προβληματα, και ΟΥΤΕ και τωρα εχω σε αυτην την ηλικια που ειμαι. Απλως δεν εχω ορεξη πλεον. Αλλωστε εκανα εξετασεις ιατρικες και δεν βρηκαν κανενα προβλημα στητικης δυσλειτουργιας. Απλως εχουν πεσει οι ορμες και η ερωτικη επιθυμια λογω ηλικιας.

Παρολα αυτα θα σταθω στο τελευταιο σημειο. Στο θεμα της καταθλιψης που λες. Για να φτασω στο σημειο να βρισκομαι μεσα σε 4 τοιχους και να εχω χρονια καταθλιψη, αυτο απο καπου ξεκιναει. Δεν ξεκιναει σε καμια περιπτωση επειδη δε μου καθονταν οι γυναικες. Ξεκιναει απο το γεγονος οτι οι γυναικες δεν θελουν γωνριμιες με αντρες. Γενικως με αντρες, δεν το λεω για μενα.
Αυτα εβλεπα τοτε και απογοητευτηκα.

1) ΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ!!!! ρε μην εισαι τοσο κολλημενος. ΕΙσαι κουραστικος!!!

2) Η καταθλιψη, στην ουσια της, δεν εχει αιτιες στον εξωτερικο κοσμο (οι γυναικες οι απλησιαστες φταινε και με απογοητευσαν). Η καταθλιψη εχει αιτια στον εσωτερικο σου κοσμο. Σε σενα δλδ. Στον τροπο ΠΟΥ ΕΣΥ επιλεγεις να ερμηνευσεις και να αντιλφθεις τα εξωτερικα και εσωτερικα σου ερεθισματα.
ΓΙα να βγεις απο εκει, πρεπει να το θες. Αν δε θες...το κοσκινιζεις.
Χαιρετω. Δεν ειναι η 1η φορα που σου γραφω. Θες και εισαι μεσα σ αυτο το φαυλο κυκλο.
Ο καθενας λοιπον με τις επιλογες του.

# 53 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Αφου εχεις κανει πιο πολλα μαθηματικα και απο μενα. Συν ολη τη φυσικη. Θετικων επιστημων εισαι και με το παραπανω. Σιγουρα δεν εισαι φιλολογος.

naughtyM

# 54 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

ΥΓ. μαθε ποτε σε δουλευουν
ψαρουκλα..

# 55 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
2) Η καταθλιψη, στην ουσια της, δεν εχει αιτιες στον εξωτερικο κοσμο (οι γυναικες οι απλησιαστες φταινε και με απογοητευσαν). Η καταθλιψη εχει αιτια στον εσωτερικο σου κοσμο. Σε σενα δλδ. Στον τροπο ΠΟΥ ΕΣΥ επιλεγεις να ερμηνευσεις και να αντιλφθεις τα εξωτερικα και εσωτερικα σου ερεθισματα.
Χαιρετω. Δεν ειναι η 1η φορα που σου γραφω. Θες και εισαι μεσα σ αυτο το φαυλο κυκλο.

Και παλι εισαι σωστη κατα το ημισυ. Τα εξωτερικα και τα εσωτερικα ερεθισματα αλληλεπιδρουν. Και τα εσωτερικα ερεθισματα απηρρεαζουν τον τροπο που φιλτραρουμε τα εξωτερικα,
Αλλα ΚΑΙ τα εξωτερικα ερεθισματα, επιρρεαζουν τον ψυχικο μας κοσμο.
Οποτε αν θες να εισαι ακριβης και δικαιη με αυτο που λες, να λες ΟΛΗ την αληθεια και οχι τη μιση.

naughtyM

# 56 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Και παλι εισαι σωστη κατα το ημισυ. Τα εξωτερικα και τα εσωτερικα ερεθισματα αλληλεπιδρουν. Και τα εσωτερικα ερεθισματα απηρρεαζουν τον τροπο που φιλτραρουμε τα εξωτερικα,
Οποτε αν θες να εισαι ακριβης και δικαιη με αυτο που λες, να λες ΟΛΗ την αληθεια και οχι τη μιση.

Τα εξωτερικα ερεθισματα προσπαθουν παντα να μας επηρεασουν. ΑΝ μαθεις τον εαυτο σου να τα ερμηνευει με υγειη τροπο τοτε δε θα πεσεις ποτε σε καταθλιψη, με την κλινικη εικονα της! Δε μιλαμε για μελαγχολια αλλα για μειζονα καταθλιψη.
Τωρα τι μου λες ρε τπ; Οτι δε ξερω ;
Ποια αληθεια ξερεις εσυ;

αντε τπ αγορι μου...αντε στο καλο που πας να μας κανεις κ μαθημα

methismeno_troufaki

# 57 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:

Παράθεση:

Αφου εχεις κανει πιο πολλα μαθηματικα και απο μενα. Συν ολη τη φυσικη. Θετικων επιστημων εισαι και με το παραπανω. Σιγουρα δεν εισαι φιλολογος.

Ναι αλλά και πάλι η σχολή μου εντάσσεται στις τεχνολογικές επιστήμες γιατί έχει σχέση με την τεχνολογία και κάτι που εξελίσσεται συνέχεια σχεδόν!

Οι θετικές επιστήμες είναι σχεδόν στατικές ή αλλάζουν με πολύ αργούς ρυθμούς!

# 58 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Τα εξωτερικα ερεθισματα προσπαθουν παντα να μας επηρεασουν. ΑΝ μαθεις τον εαυτο σου να τα ερμηνευει με υγειη τροπο τοτε δε θα πεσεις ποτε σε καταθλιψη, με την κλινικη εικονα της! Δε μιλαμε για μελαγχολια αλλα για μειζονα καταθλιψη.
Ποια αληθεια ξερεις εσυ;

Αυτα να τα πεις σε καποιον που στη παιδικη του ηλικια ειχε υποστει σωματικη και ψυχολογικη βια απο τους γονεις του, ως αποτελεσμα να εχει ψυχολογικα προβληματα στην ενηλικη του ζωη. Πηγαινε πες του οτι οταν ησουν μικρο παιδακι, αφησες το περιβαλλον σου να σε επιρρεασει. Και αν δε σε παρει με τις πετρες εμενα να με φτυσεις.

Δεν το λεω για μενα αυτο. Δεν εχω υποστει βια απο τους δικους μου. Για παραδειγμα το ανεφερα.

naughtyM

# 59 στις 8/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ποια αληθεια ξερεις εσυ;

Αυτα να τα πεις σε καποιον που στη παιδικη του ηλικια ειχε υποστει σωματικη και ψυχολογικη βια απο τους γονεις του, ως αποτελεσμα να εχει ψυχολογικα προβληματα στην ενηλικη του ζωη. Πηγαινε πες του οτι οταν ησουν μικρο παιδακι, αφησες το περιβαλλον σου να σε επιρρεασει. Και αν δε σε παρει με τις πετρες εμενα να με φτυσεις.

Δεν το λεω για μενα αυτο. Δεν εχω υποστει βια απο τους δικους μου. Για παραδειγμα το ανεφερα.

Μα εγω δεν ανεφερα τετοιες περιπτωσεις. Κυριως για τη δικη σου και παρομοια με τη δικη σου περιπτωση εγραφα.
Στην περιπτωση που αναφερεις προφανως και θα εχουμε αλλη ερμηνεια.
Εγω εστιασα στο δικο σου θεμα, οποτε μην γραφεις ασχετα πραγματα.

Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες, και κυριως μη συγκρινεις τα ψυχολογικα προβληματα που θα δημιουργηθουν σε ενα κακοποιημενο παιδι και σε εναν μαντραχαλο απο την αλλη που εχει ψυχολογικα επειδη η ζωη του ολη ειναι ενα mouνι.

# 60 στις 8/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ναι αλλά και πάλι η σχολή μου εντάσσεται στις τεχνολογικές επιστήμες γιατί έχει σχέση με την τεχνολογία και κάτι που εξελίσσεται συνέχεια σχεδόν!

Οι θετικές επιστήμες είναι σχεδόν στατικές ή αλλάζουν με πολύ αργούς ρυθμούς!

Ε τοτε ετσι ειναι. Η σχολη σου εντασσεται στις τεχνολογικες επιστημες, αλλα εχει ομως την βαση των θετικων επιστημων. Οποτε ειναι ανωτερη απο τις θετικες.
Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.