Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

8elw diefkrinhsh....

Σελίδα : 1

8anashs-18

# 1 στις 4/12/2011
author
Ανδρας / 30 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 45
'Aρεσαν+: 0%

θελω διεφκρινηση...

den exw paei me gunaika kai 8elw na mou peitepws einai h prwthfora...ponaei o antras otan 3epar8eniazete????exw akousei pws ginetai proorh e3permatwsh otan h gunaika erxetai se paramikrh epafh me to peos mas...isxuei?????dhladh molis 8a mou piasei to peos h kopela 8a teleiwsw????? as apanthsh kapoios h kapoia me empeiria....akoma sto stomatiko prepei na parw profula3eis h oxi????an isxuei h e3permatwsh 8a teleiwsw mmesa sto stoma ths?????

Pseydonymo0

# 2 στις 4/12/2011
author
Ανδρας / 84 / Ελεύθερος
Βερμούδες
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 399

Παράθεση:
Originally posted by 8anashs-18
den exw paei me gunaika kai 8elw na mou peitepws einai h prwthfora...ponaei o antras otan 3epar8eniazete????exw akousei pws ginetai proorh e3permatwsh otan h gunaika erxetai se paramikrh epafh me to peos mas...isxuei?????dhladh molis 8a mou piasei to peos h kopela 8a teleiwsw????? as apanthsh kapoios h kapoia me empeiria....akoma sto stomatiko prepei na parw profula3eis h oxi????an isxuei h e3permatwsh 8a teleiwsw mmesa sto stoma ths?????

Γράφε πρώτα ελληνικά
Αν γράφεις greeklish δεν ξέρεις ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αγράμματος. Ωρίμασε και ξαναέλα.

Guava

# 3 στις 5/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Pseydonymo0
Γράφε πρώτα ελληνικά

και πάνω από όλα με ειλικρίνεια...

Την άλλη φορά ρωτούσε για την πoύτσα του αδερφού του

ενώ είναι μοναχοπαίδι....

somebody961

# 4 στις 5/12/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Τι ακριβώς κάνει τα nerds αυτά να γράφουν έτσι;
Εχω ακούσει να λένε πως 'έλα μωρέ, για μια γραμμή εγώ τα διαβάζω'.

Προσωπικά, αρνούμαι ακόμα και μια λέξη. Τρώνε άκυρο με τη μία και ξεμπερδεύω.
Και γιατί όχι, τα ευχαριστώ για αυτό.
Δηλώνουν από την αρχή 'μη μου δίνετε σημασία, είμαι αμόρφωτος εντελώς'.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

kglove

# 5 στις 5/12/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Αγ. Γεώργιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 34
κάντο. όπως και με το ποδήλατο. την πρώτη φορά πέφτεις και χτυπάς. αλλά σου αρέσει και έτσι συνεχίζεις. έτσι και το σεξ το κάνεις και σου αρέσει. τώρα για τα υπόλοιπα λες στην κοπέλα ότι είναι η πρώτη σου φορά και αν σου κάτσει στην δέκατη φορά θα τελειώσετε και οι δύο και σε λίγο καιρό; ποιός σε πιάνει!!!!! φιλάκια και αντε καλύ επιτυχία!!!!! καλά πηδ......αααααααααααα
sorry ε; με τις ευλογίες μου!!!!!!

Guava

# 6 στις 6/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Τι ακριβώς κάνει τα nerds αυτά να γράφουν έτσι;
Εχω ακούσει να λένε πως 'έλα μωρέ, για μια γραμμή εγώ τα διαβάζω'.

Προσωπικά, αρνούμαι ακόμα και μια λέξη. Τρώνε άκυρο με τη μία και ξεμπερδεύω.
Και γιατί όχι, τα ευχαριστώ για αυτό.
Δηλώνουν από την αρχή 'μη μου δίνετε σημασία, είμαι αμόρφωτος εντελώς'.

θα το εφαρμόσω κι εγώ από 'δω και μπρος...

maria_antouanetta_33

# 7 στις 6/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όλα μέσα στο στόμα, ούτε σταγόνα έξω.. μόνο πρόσεξε μη γκαστρωθεί βρε!

8anashs-18

# 8 στις 5/12/2011
author
Ανδρας / 30 / Ελεύθερος
καταρχας το ποσο μορφωμενος ειμαι δεν 8α το κρινεις εσυ απο το πωσ γραφω δευτερον γραφω με αγγλικα γιατι απλα ετσι γραφω ποιο γρηγορα τριτον μιλαω σοβαρα και ολα οσα λεω ειναι αλη8εια αλλιωσ ηξερα και αλλιωσ να χασω τον χρονο μου τζαμπα.....τεταρτον αν δεν 8ελετε να απαντησετε σε αυτο που ρωταω μην ασχοληστε εγω ρωτησα κατι απο κει και περα αν 8εσ μην απαντασ αλλα μην σχολιαζεις αλλα.....

8anashs-18

# 9 στις 6/12/2011
author
Ανδρας / 30 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by kglove
κάντο. όπως και με το ποδήλατο. την πρώτη φορά πέφτεις και χτυπάς. αλλά σου αρέσει και έτσι συνεχίζεις. έτσι και το σεξ το κάνεις και σου αρέσει. τώρα για τα υπόλοιπα λες στην κοπέλα ότι είναι η πρώτη σου φορά και αν σου κάτσει στην δέκατη φορά θα τελειώσετε και οι δύο και σε λίγο καιρό; ποιός σε πιάνει!!!!! φιλάκια και αντε καλύ επιτυχία!!!!! καλά πηδ......αααααααααααα
sorry ε; με τις ευλογίες μου!!!!!!

να σε καλα ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σου....

HighLow

# 10 στις 7/12/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:

Ότι να ναι μπορεί να γίνει τη πρώτη φορά (από το να χύσεις πριν χτυπήσεις το κουδούνι μέχρι και να μη σου σηκώνεται) και έχει να κάνει με τη ψυχολογία σου που θα είναι άνω κάτω. Μόνο να πονάει δε γίνεται.
Καλύτερα να έρθει σαν εξέλιξη του ερωτικού σας παιχνιδιού (εσένα και της κοπέλας σου, και όχι ως ραντεβού για πήδημα. Αράξτε, πάιξτε, τριφτείτε, φιλιθείτε χαμουρευτείτε και όταν και άμα σας έρθει προχωρήστε. Αν δε σας έρθει άλλη φορά. Να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό γιατί σε κόβω από τη ταραχή σου να τα αφήνεις όλα μέσα...

Aggelo

# 11 στις 8/12/2011
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Αστο να εξελιχθει...και οπως παει το πραγμα...κανενας δεν μπορει να
σου πει με βεβαιοτητα τι θα γινει....Και το κυριοτερο ασε τις πολλες-πολλες
σκεψεις και υποθεσεις....γιατι θα αγχωθεις και δεν θα το ζησεις οπως πρεπει...
Ουτε εσυ και κατα προεκταση ουτε και η κοπελα....
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!

8anashs-18

# 12 στις 7/12/2011
author
Ανδρας / 30 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by HighLow

Παράθεση:

Ότι να ναι μπορεί να γίνει τη πρώτη φορά (από το να χύσεις πριν χτυπήσεις το κουδούνι μέχρι και να μη σου σηκώνεται) και έχει να κάνει με τη ψυχολογία σου που θα είναι άνω κάτω. Μόνο να πονάει δε γίνεται.
Καλύτερα να έρθει σαν εξέλιξη του ερωτικού σας παιχνιδιού (εσένα και της κοπέλας σου, και όχι ως ραντεβού για πήδημα. Αράξτε, πάιξτε, τριφτείτε, φιλιθείτε χαμουρευτείτε και όταν και άμα σας έρθει προχωρήστε. Αν δε σας έρθει άλλη φορά. Να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό γιατί σε κόβω από τη ταραχή σου να τα αφήνεις όλα μέσα...

kai dhladh to oti 8a xusw toso grhgora den epireazei meta thn stush mou???pws 8a kanw sex meta afou 8a exw teleiwsei???den 8a 3enerwsh h gkomena otan dei pws teleiwsa....sunh8ws otan aunanizomai mporw na krath8w se stush mexri kai thn trith sunexomenh fora pou 8a xusw....dhladh mporw na aunanistw mexri treis sunexomenes fores....ekeinh thn stigmh omws den nomizw na epireasth h stush mou????

HighLow

# 13 στις 9/12/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:
den exw paei me gunaika kai 8elw na mou peitepws einai h prwthfora...ponaei o antras otan 3epar8eniazete????exw akousei pws ginetai proorh e3permatwsh otan h gunaika erxetai se paramikrh epafh me to peos mas...isxuei?????dhladh molis 8a mou piasei to peos h kopela 8a teleiwsw????? as apanthsh kapoios h kapoia me empeiria....akoma sto stomatiko prepei na parw profula3eis h oxi????an isxuei h e3permatwsh 8a teleiwsw mmesa sto stoma ths????? kai dhladh to oti 8a xusw toso grhgora den epireazei meta thn stush mou???pws 8a kanw sex meta afou 8a exw teleiwsei???den 8a 3enerwsh h gkomena otan dei pws teleiwsa....sunh8ws otan aunanizomai mporw na krath8w se stush mexri kai thn trith sunexomenh fora pou 8a xusw....dhladh mporw na aunanistw mexri treis sunexomenes fores....ekeinh thn stigmh omws den nomizw na epireasth h stush mou????

Ρε Θανασάκη, πολύ σίγουρο το έχεις ότι θα πηδήξεις και κολλάς στις λεπτομέρειες... όταν έρθει εκείνη η ώρα όσο λιγότερο σκέφτεσαι τόσο καλύτερα θα περάσεις...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.