Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η ζωή είναι ωραία!

Σελίδα : 1

malvina

# 1 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Η ζωή είναι ωραία!

Μου την έχει βαρέσει τώρα τελευταία και απαντάω στα Φόρουμς, όμως σήμερα που είχα κέφια και κενό χρόνο -δηλαδή δεν ήθελα να κάνω τίποτα απολύτως - δεν βρήκα ούτε ένα θέμα να απαντήσω. Βάζω λοιπόν εγώ ένα θέμα. Τι κάνετε μέσα στην ημέρα εκτός από δουλειά, φαί, μαμ και ύπνο, άντε και κανέναν καφέ με κάποιον φίλο ή φίλη; Και το ρωτάω αυτό, γιατί είναι γνωστό ότι το 80% του πληθυσμού εργάζεται σε έναν χώρο εργασίας που βρέθηκε κατ ανάγκην και τυχαία, γι αυτό, η δουλειά καταντάει δουλεία, αναγκαία για τα προς το ζειν και τα προς αγοράζειν και αφού ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία με ένα σωρό αγαθά προς πώληση, είναι αδύνατο να μην δουλέψουμε γιατί θέλουμε στη ζωή μας όσα περισσότερα γίνεται. Καλά λοιπόν ως εδώ.
Εκτός λοιπόν από τη δουλειά, κάνετε κάτι άλλο στη ζωή σας που πραγματικά σας εκφράζει; Αν όχι, τότε, η ζωή χάνεται μέσα από τα χέρια μας. Μια σχέση δεν μπορεί να κλείσει το κενό που δημιουργεί η εσωτερική απραγία, μπορεί μόνο να την καλύψει για λίγο ή να έχεις κάποιον να μουρμουράς, που δεν ήρθανε τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελες στη ζωή σου. Και μιλάς για αυτά τα πράγματα λες και έχεις πεθάνει. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις κάτι που πραγματικά ήθελες να το κάνεις από χρόνια, είτε αυτό λέγεται χορός είτε αυτό λέγεται αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού είτε οτιδήποτε. Πρέπει να κοιτάς ψηλά για να φτάσεις έστω λίγο πιο πάνω από εκεί που βρίσκεσαι και μια σχέση δεν θα σε σώσει από την προσωπική σου μοναξιά και απόγνωση.
Και αν η ζωή σου είναι μια ρουτίνα, πόσα πράγματα μπορεί να σου προσφέρει μια σχέση και τι χαρακτήρα θα έχεις μέσα σε αυτήν όταν η μοναδική χαρά της ζωής σου θα είναι να επιβεβαιώνεσαι ότι υπάρχεις, στα μάτια του άλλου;
Και τι θα κερδίσεις, αν φτάσεις 60, έχεις πάρει σύνταξη , έχεις φτιάξει οικογένεια και θυμάσαι ότι κάποτε ήθελες να μάθεις κιθάρα αλλά δεν έμαθες, ήθελες να γίνεις ψυχολόγος αλλά δεν έγινες κλπ;
Και μην μου πείτε ότι είναι αργά, γιατί ξέρω μια κυρία 55 χρόνων που χρειάστηκε να πάθει καρκίνο του μαστού και άλλων οργάνων, για να καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία, μικρή και ότι ακόμα και στα 55 μπορεί να κάνει το κέφι της. Πήγε και σπούδασε κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, χώρισε τον καταπιεστικό σύζυγο, αφού πρώτα τελείωσε το λύκειο. Και είναι μια χαρά και έκανε νέες παρέες. Μιλάω για την πρώην πεθερά μου, που την αντιπαθώ, γιατί ήταν πεθερά, ασφαλώς, αλλά δεν μπορώ να μην την θαυμάσω, που είχε το "θράσσος" να πάρει ρίσκα.
Κι έπειτα, δεν προτείνω να πετάξετε την ζωή σας στα σκουπίδια, αλλά προτείνω να "ονειρευτείτε" προσιτούς στόχους και να ασχοληθείτε με αυτούς αντί να ψάχνετε κάποιον να μοιράσετε την μοναξιά σας. Η μοναξιά δεν είναι κακό πράγμα. Και αυτό που νιώθει ο περισσότερος κόσμος, δεν είναι μοναξιά, είναι ένα πνίξιμο στο λαιμό, γιατί ενώ έχει γεννηθεί για κάποιον σκοπό, προτιμάει τον εύκολο δρόμο και χαντακώνει την ζωή του. Μιλάω σκληρά; το βλέπω κάθε μέρα το έργο να παίζεται στον περίγυρό μου.
Ποιος άντρας θα κυκλοφορήσει με ρόπαλο όταν του φαίνεται η ζωή ανιαρή και ψυχαναγκαστική, ποια γυναίκα θα ξεφύγει από το μαντάμ φιγκαρό, όταν δεν έχει άλλες ασχολίες πέραν της δουλειάς της δίαιτας και του γυμναστηρίου; Χόμπι! αποκτήστε χόμπι, δημιουργικά ενδιαφέροντα, πάρτε μικρά ρίσκα, αφού δεν μπορείτε τα μεγάλα!
Κι έπειτα είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο, ότι το έτερον ήμισυ, πάντοτε εμφανίζεται από το πουθενά, εντελώς τυχαία, σε χώρους που δεν περιμένουμε. Όσο και να το κυνηγάτε, δεν θα έρθει παρά μόνο όταν είναι η ώρα του να έρθει. Οι ελεύθερες, μην ανησυχείτε, θα παντρευτείτε γιατί το ένστικτο επιβάλλει στους άντρες να ψάχνουν για μια γυναίκα που θα τους δώσει απόγονο. Αργά ή γρήγορα, θα σας συμβεί και αυτό. Οι περισσότερες θα χωρίσετε και μερικές θα ξαναπαντρευτείτε. Και όσες δεν χωρίσετε, θα πεθάνει ο άντρας σας πριν από εσάς και θα μείνετε πάλι μπουκάλα γύρω στα 60, οι πιο τυχερές, μερικές νωρίτερα, οπότε, η μοναξιά είναι αναπόφευκτη. Το να ζήσετε όμως όσο καλύτερα μπορείτε, δεν είναι αναπόφευκτο, είναι κάτι που περνάει από τα χέρια σας. Η σχέση, δεν περνάει μόνο από το χέρι σας.
Όσο για τους άντρες, πάψτε να μουρμουράτε "γυναίκες που****, φεμινίστριες κλπ" γιατί το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι φοβόσαστε μην πληγωθείτε, φοβόσαστε να πάρετε την ευθύνη του εαυτού σας, φοβόσαστε μην εκτεθείτε. Την θέλετε την γυναίκα και πουτάνα και νοικοκυρά. Αντί λοιπόν να μας κοιτάτε με μισό μάτι, να δίνετε ευκαιρίες και να κοιτάτε πέρα από τη μίνι φούστα. Μίνι φούστα, δεν σημαίνει "one night stand". Μίνι φούστα, απλά στη μόδα. Εντάξει;
Αυτά.

Vereniki37

# 2 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 57 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 68
Το μη πρωτότυπο περιεχόμενο του κειμένου πολύ καλό,αν και κουραστικό ....άσε δεν θα τ αναλύσω φιλολογικά.
Μπορούσε να είναι λιγότερο μακροσκελές,θα διαβαζόταν ευκολότερα.Τέλος πάντων,δεν διαφωνώ με τίποτε απ όσα γράφεις,δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ή μερικοί από μας σκεφτεί ήδη πολύ,άλλοι ίσως από μας έχουν εφαρμόσει κιόλας.
Μόνο που θα θελα να σε ρωτήσω,εσύ τί απ όλα αυτά έχεις κάνει ή κάνεις;
Τι σημαίνει ναντιληφθείς την καλή τύχη,ότι το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεσαι δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' όσο καλύπτουν τα δυο σου πόδια Φ.Κάφκα

Para3eni

# 3 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
χαχαχαχα

Συγνώμη που γελάω αλλά πραγματικά αύτο ένιωσα μόλις διάβασα το άρθρο σου

Εμένα δεν μου ήταν καθόλου κουραστικό να το διαβάσω γιατί ήταν ωμό και μ'αρέσουν οι άνθρωποι που γράφουνε σαν να τους έχεις μπροστά σου και να σου τα λένε παρά να γράφουνε λες και θα δώσουν πανελλήνιες.

Μπράβο με χίλια θαυμαστικά!!!!!
Έχεις δίκαιο η ζωή είναι ωραία από οποιαδήποτε πλευρά κι αν την γνωρίσουμε. Η απαισιοδοξία γεννάει ανθρώπους θλιμένους. Δεν μπορούμε να είμαστε μια ζωή έτσι, σωστα?
Υ.Γ Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε!!!
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

# 4 στις 25/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ειδες καλη μου ποσο "ρηχοι " ειναι ολοι εδω μεσα?
Ουτε ενας "ψαγμενος" ουτε ενας προβληματισμενος να βαλει ενα θεμα που να αξιζει να απαντηθει απο μια μεγαλοφυια σαν την Αφεντομουτσουναρα μου!!!
Το ζω καθημερινα και με τρωει το αγχος να βρεθει καποιος του επιπεδου μου να μην ασχολειται με τα θεματα των ασημαντων εδω μεσα και ....Ω! του θαυματος!!!!Οι προσευχες μου εισακουστηκαν!!!!
Βρεθηκε το ατομο με το αντιστοιχο IQ και επιτελους θα παψω να ασχολουμαι με τα θεματα των "μετριοτητων"!!
Επειδη το γεγονος με ανεβασε ψυχολογικα ξεκιναω και με φορα!!
Εχεις απολυτο δικιο σε ολα!!!
(σιγα μη διαφωνουσα αλλωστε!!!να ρισκαρω να νευριασεις και να μην ξαναγραψεις και να χασω τον μοναδικο ανθρωπο του επιπεδου μου εδω μεσα?)
Οσο για τα χομπυ που λες αστους στην αγνοια τους !!!!Μην τους βαζεις ιδεες!!!!
Αστους να λυωνουν στα γυμναστηρια στην ανια της δουλειας και στη διασκεδαση της ταβερνας μια φορα την εβδομαδα!!
Ασε να χαιρομαστε τα ομορφα εμεις οι λιγοι οι εκλεκτοι!!!
Κι αν καθημερινα "τρακαρουμε με τη μοναξια μας" τι εγινε?
κι αν δεν εχουμε εναν ανθρωπο διπλα μας να πουμε μια κουβεντα να του κρατησουμε ζεστα το χερι και να μας παρει μια αγκαλια την στιγμη που το χρειαζομαστε ε! και τι εγινε?
Κι εγω που ειμαι και μεγαλος χε**ης σιγα μη επιδειωξω νταραβερι και δεσμο!!Κι αν μου λαχει καμμια Που***α?Καμια σκατ***χη και εκμεταλευτει τον ακεραιο χαρακτηρα μου?Τοτε ποια η θεση μου? Με προσεχεις???Και αμα με τυλιξει και παντρευτω κιολας? και εχω και καμμια πεθερα που θα "πρεπει" να ειμαι μονιμα σφαγμενος μαζι της οχι γιατι θα μου κανει κατι, απλα γιατι θα ειιναι πεθερα μου και "ετσι πρεπει"!!!Α!παπαπα δεν τα αντεχω αυτα!!!
Ασε με καλη μου στη μιζερη ζωη μου!!!!
Τι θελεις και με ξυπνας?!!!!

malvina

# 5 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Απαντήσεις: 167
Αν σου πω, θα φανεί σαν να κοκορεύομαι και δεν έγραψα το κείμενο με στόχο να φανώ εγώ. Το έγραψα γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε δυνατότητες που τις καταπιέζουμε. Ας πούμε λοιπόν, ότι πάλεψα για να ζήσω όπως θέλω και το έχω πετύχει στο 80%, ότι αν και εδώ και τρία χρόνια πέρα από κάτι αποτυχημένες προσμίξεις, άντρα για σχέση δεν πέτυχα, αλλά ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και μόνη, σε σημείο που έχω αρχίσει να ξινίζω στην ιδέα ότι κάποιος θα μπει στην ζωή μου και θα μου "κλέψει" ώρες που κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον από το να βλέπω αγκαλίτσα τηλεόραση. Και έχω βρει μια ισσοροπία και μια ηρεμία. Αυτά.

Πολύ λάθος εκ μέρους σου, να νομίζεις ότι εσύ είσαι ο εκλεκτός, εσύ εγώ και κάποιοι άλλοι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τι; Όλοι όσοι είναι εδώ μέσα, νομίζουν ότι οι υπόλοιποι είναι χαμηλότερου επιπέδου. Μεγάλο παραμύθι αυτό. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε, απλά ο καθένας εκφράζεται σύμφωνα με αυτό που διαβάζει. Αν το θέμα είναι γλυκανάλατο, γλυκανάλατα θα απαντήσει.
Δεν ήταν αυτό το θέμα. Είσαι εκτός θέματος.

aisiodoxi

# 6 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Και η αισιοδοξη απαντηση...

πως να λειψει απο ενα τετοιο αρθρο!!??

Λοιπον...δε θα πω πολλα...αλλα επειδη περασα προσφατα ενα προβλημα υγειας και ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει...ολες τις μερες που ημουν σε εντονο πονο κλπ, το ΜΟΝΟ που σκεφτομουν ηταν ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι στα νοσοκομεια και υποφερουν απο σοβαρες ασθενειες...ΠΩΣ αντεχουν, ΤΙ χανουν απο τη ζωη κλπ...
Αναλογιστηκα, ποσο πολυ μου ελειπε το να βγω μεχρι το super market, να παω μια βολτα, να βγω λιγο να περπατησω...και ΟΛΑ αυτα για κατι περαστικο....για κατι που ξερω πως θα κανει ενα κυκλο και θα κλεισει...
Και ερχομαι και λεω...ΚΑΘΕ μερα εχουμε ΤΕΤΟΙΟ δωρο που ειμαστε υγιεις και ζουμε την καθε στιγμη... Και ΟΛΟ γκρινιαζουμε...και ΟΛΟ βαριομαστε...και ΟΛΟ λεμε, λεμε, λεμε.....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ας δεχτουμε την αληθεια και το δωρο που μας εχει απλοχερα προσφερθει! Ας ζουμε την καθε στιγμη οσο πιο πολυ μπορουμε και να μιζεριαζουμε λιγοτερο!!
Η ΖΩΗ ειναι ωραια Ας ζησουμε το καθε πολυτιμο λεπτο μας...και ας ευγνωμονουμε που μπορουμε να ζουμε ΚΑΛΑ

Υ.Γ. Παραξενη....μου "εκλεψες" το σλογκαν...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

ilektra38

# 7 στις 25/3/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
ΕΥΓΕ !!!!!

είχες έμπνευση... !!!!

Πολύ καλό το άρθρο σου, αν όμως φρόντιζες να το γράψεις λίγο πιο αραιά, θα ήταν πιο ξεκούραστη η ανάγνωσή του.

Ομως με κράτησε και το διάβασα....

Εγώ πάντως από την πλευρά μου ακολουθώ κάποια πράγματα από αυτά που αναφέρεις... έχω αρκετά χόμπι και ασχολούμαι με αυτά συνεχώς.

Με αυτό που δεν ασχολούμαι ακόμη είναι το extreme sport της αναζήτησης συντρόφου!!!

Ειδικά τώρα τελευταία το αποφεύγω όπως " ο διάολος το λιβάνι"!!!

Να λείπει το βύσσινο...

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

# 8 στις 25/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμψωνώ με την φίλη μου την aisiodoxi και όντως το άρθρο είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξο και μας παρακινεί να ονειροπολήσουμε... Η ζωή είναι απο μόνη της μικρή και ΚΥΡΙΩΣ μη αναστρέψιμη!! Ζεις μια φορά!! Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να γυρίσεις σε μια κάποια ηλικία και να πεις: Aχ δεν έκανα αυτό, αυτό και το άλλο... Τρέμω και μόνο στην ιδέα..

# 9 στις 25/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Μου την έχει βαρέσει τώρα τελευταία και απαντάω στα Φόρουμς, όμως σήμερα που είχα κέφια και κενό χρόνο -δηλαδή δεν ήθελα να κάνω τίποτα απολύτως - δεν βρήκα ούτε ένα θέμα να απαντήσω. Βάζω λοιπόν εγώ ένα θέμα.
---------------------------------------
Πανω σε αυτο φιλη μου ξεκινησα την απαντηση μου και επεκταθηκα λιγο και σε θεματα μοναξιας,πεθερας,κλπ
Αν το ξαναδιαβαζες λιγο πιο προσεκτικα ισως θα "επιανες το νοημα"!
Δεν πειραζει ομως ...ισως μια αλλη φορα....με πιο καθαρο μυαλο!!!

# 10 στις 26/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Malvina

Γουστάρω.

Καλά τα λές.

Είμαι μαζί σου.

evans

# 11 στις 26/3/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
........Ναι συμφωνω η ζωη ειναι ωραια! μην κολλαμε σε λεπτομεριες......

bilias2003

# 12 στις 27/3/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 90
Και μόνο ότι υπάρχουμε σ'αυτό τον κόσμο πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και να λέμε ότι είμαστε τυχεροί που μπορούμε να ζήσουμε... Σκεφτείτε ότι και μόνο που μπορεί να σηκωθεί κανείς από το κρεβάτι του και να πάει μέχρι το μπάνιο ή μέχρι το μπαλκόνι να δει το φως της μέρας και να τον χτυπήσει το αεράκι είναι μεγάλη χαρά για κάποιους που εξαρτώνται από τους άλλους ακόμα και γι' αυτά...

και σταματάω εδώ... να χαιρόμαστε γι' αυτά που έχουμε και να τα εκτιμάμε, τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, ειλικρινά τίποτα!!!

-maria-

# 13 στις 27/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Αναπνέω ,
Η ζωή είναι υπέροχη !
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.