Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%
τον μισω...με παιζει...?
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ (ΚΑΙ 7 ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ)ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΛΕΕΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΠΤ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΑ ΕΞΑΡΧΗΣ!ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Κ ΧΩΡΙΣΑΝΕ.ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ.ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ(Ε ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ).ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ-ΑΝΤΡΑΣ

ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.Κ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΤΕΙ Κ ΦΥΓΕΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΏΠΟΥ ΒΓΕΙ?ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΝΑΩ,ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
νομιζω πως πρεπει να μαζεψεις οτι δυναμη και λογικη εχεις και να απομακρυνθεις. θα πληγωθεις πολυ ασχημα.
και να μεινει μονος του να παρει τις αποφασεις του.
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
εκτος απο δυναμη νομιζω οτι πρεπεει να μαζεψεις τα μυαλα σου και να κατσεις να σκεφτεις σωστα και χωρις συναισθηματισμους οσο γινεται. νομιζεις οτι θα εχει μελλον μια κατασταση μ εναν παντρεμενο αρκετα μεγαλυτερο σου και με δυο παιδια;
χαθηκαν δηλαδη οι ελευθεροι και οι αντρες που ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου; τι μοδα ειναι αυτη ρε παιδι μου που ολες οι πιτσιρικιες μουνταρουν τους ωριμους παντρεμενους;
αυτη η κριση φταιει για ολα!
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.027
Χάθηκαν τα ελεύθερα παιδια ρε γμτ και πάτε και μπλέκετε με παντρεμένους ?
Όταν και αμα παντρευτείς ποτέ…
μην παραπονεθείς που ο άντρα σου θα π… με μια μικρή.
Άλλαξε τίτλο… βάλε…
24 χρονών κοπέλα χαραμίζει τα χρόνια της με άντρα άλλης γυναίκας.
Τι κρίμα…
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 299
οι πιτσιρίκες μια ζωή τα ίδια...
έχεις ακούσει αυτό που λέμε ότι καμμιά φορά το νερό στο ενυδρείο χρειάζεται αλλαγή...ε, σε αυτή την ιστορία το νερό είσαι εσύ... α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι
να χωρίσει και ίσα-ίσα που έχει και εσένα εκ του ασφαλούς και του φτιάχνεις
τη μέρα και μπορεί και από τις τύψεις να πηγαίνει και κανένα λουλούδι στη γυναίκα του (ο γελοίος) που εσύ ούτε ζωγραφιστό θα το δείς, ή άντε να το είδες
όταν "πέφταν οι διαφημίσεις"...(στην αρχή ντεεε)...αυτά...

...το "τρέξε Λόλα τρέξε" το έχεις ακούσει;
...μην παίρνετε ναρκωτικά.Δεν φτάνουν για όλους...
wish_
# 6
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μας δουλεύεις ε?Αμα θεωρείσαι ωραία τότε τι σκ#$^ά κάνεις με τον παντρεμένο με δυο παιδιά?Και τι περίμενεις από όλο αυτό?Ότι επειδή εσύ νομίζεις ότι ταιριάζετε θα χωρίσει για να είναι μαζί σου?Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.Θα περάσουν τα χρόνια και θα είσαι κολλημένη με μια αρρωστημένη κατάσταση.
Ο άνθρωπος από το κεφάλι του τα τραβάει όλα.

Αμα πονάς και έχεις πληγωθεί τράβα φύγε και μπλέξε με κάναν ελεύθερο και ωραίο.
Αμα δε σεβεσαι εσυ τον ευατό σου κοπέλα μου μην περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι.
# 7
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να πεις του δικου σου να μπει εδω να μας δωσει τα φωτα του. Ανδρες με γυναικα, γκομενα που τραβαει τα βλεματα και φιλη για διπλη καβατζα κυκλοφορουν με το σταγονομετρο.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Σεμινα, χανεις χρονο, αυτο που ζητας δε θα στο δωσει ο...γερο-μπαμπαλης...αλλου ψαξε...
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 1.191
Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
εκτος απο δυναμη νομιζω οτι πρεπεει να μαζεψεις τα μυαλα σου και να κατσεις να σκεφτεις σωστα και χωρις συναισθηματισμους οσο γινεται. νομιζεις οτι θα εχει μελλον μια κατασταση μ εναν παντρεμενο αρκετα μεγαλυτερο σου και με δυο παιδια;
χαθηκαν δηλαδη οι ελευθεροι και οι αντρες που ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου; τι μοδα ειναι αυτη ρε παιδι μου που ολες οι πιτσιρικιες μουνταρουν τους ωριμους παντρεμενους;
αυτη η κριση φταιει για ολα!
Δε φταίει η κρίση, φταίει οτί όταν κάνεις τον υλικό κόσμο θεό σου και ξαφνικά στον τραβάνε σα χαλάκι απο μπροστά σου και εσύ έχεις μάθει να τον πιστεύεις και να σου δίνει νόημα στη ζωή, τότε βλέπεις τα παραπάνω...
# 10
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by semina87
....
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ....
...συνεχισε ετσι...να τον λατρευεις...καποια στιγμη αυτη η λατρεια θα σε οδηγησει στα σκαλια της εκκλησιας μαζι του...και οταν φτασει αυτη η ωρα φωναξε με για παρανυφακι...42χρ. σου κανω???
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
τον μισω...με παιζει...?
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
Παράθεση:
....
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ....
...συνεχισε ετσι...να τον λατρευεις...καποια στιγμη αυτη η λατρεια θα σε οδηγησει στα σκαλια της εκκλησιας μαζι του...και οταν φτασει αυτη η ωρα φωναξε με για παρανυφακι...42χρ. σου κανω???
Και γιατί να φωνάξει μόνο εσένααααααααααααα

Την σύζυγο με τα παιδιά του θα φωνάξει
και την κολητή (πρώην γυναίκα )του φίλου του ......
να πάνε και στην δεξίωση μετά να σύρουν το χορό ....
να ρίξουν και ρύζι να ριζώσουν τα νεόνυμφα .....παιδιά ....
Ο γάμος αυτός θα έχει μέλλον.....

Με εκτίμηση

redpassion69

Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
να ρίξουν και ρύζι να ριζώσουν τα νεόνυμφα .....παιδιά ....
Με εκτίμηση

redpassion69
Ένσταση.
Τα ρύζια έχουν απαγορευτεί στις εκκλησίες.
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Παράθεση:
Originally posted by mitsos-40
Να πεις του δικου σου να μπει εδω να μας δωσει τα φωτα του. Ανδρες με γυναικα, γκομενα που τραβαει τα βλεματα και φιλη για διπλη καβατζα κυκλοφορουν με το σταγονομετρο.
E οχι δα και με το σταγονομετρο αγαπητε..
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Παράθεση:
Originally posted by wish_
Μας δουλεύεις ε?Αμα θεωρείσαι ωραία τότε τι σκ#$^ά κάνεις με τον παντρεμένο με δυο παιδιά?Και τι περίμενεις από όλο αυτό?Ότι επειδή εσύ νομίζεις ότι ταιριάζετε θα χωρίσει για να είναι μαζί σου?Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.Θα περάσουν τα χρόνια και θα είσαι κολλημένη με μια αρρωστημένη κατάσταση.
Ο άνθρωπος από το κεφάλι του τα τραβάει όλα.
Αμα πονάς και έχεις πληγωθεί τράβα φύγε και μπλέξε με κάναν ελεύθερο και ωραίο.
Αμα δε σεβεσαι εσυ τον ευατό σου κοπέλα μου μην περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι.

αυτα θα εγραφα κ εγω!!!
ΥΓ. Wish σου παει το αβαταρ

Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Παράθεση:
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ (ΚΑΙ 7 ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ)ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΛΕΕΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΠΤ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΑ ΕΞΑΡΧΗΣ!ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Κ ΧΩΡΙΣΑΝΕ.ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ.ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ(Ε ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ).ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ-ΑΝΤΡΑΣ
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.Κ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΤΕΙ Κ ΦΥΓΕΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΏΠΟΥ ΒΓΕΙ?ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΝΑΩ,ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ.
Ε οχι ρε σεμινα.. ε οχι. Δηλαδη εσυ τι ρολο παιζεις? Ουτε καν την ερωμενη?
Να ησουν η γυναικα του να το καταλαβω γιατι το δεχεσαι. Αλλά να εισαι η ερωμενη και να αφηνεις τα πρωτια να τα παιρνει καποια αλλη, ειναι καταντια.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
# 17
στις 17/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by wish_
Μας δουλεύεις ε?Αμα θεωρείσαι ωραία τότε τι σκ#$^ά κάνεις με τον παντρεμένο με δυο παιδιά?
Α μην νομιζεις. Η οι πολυ ωραιες η τα μπαζα τα φτιαχνουμε με παντρεμενους. Βλεπεις ειναι οι μονοι που τις κανουν να τρεχουν, οι αλλοι ειναι πολυ ευκολοι ή ετσι νομιζουν στο μυαλο τους. Νιωθουν οτι διεκδικουν.
τελος παντων θεματοθετρια νομιζω λιγο χεσμενη σ εχει ο παντρεμενος ε?Να μιλαει μπροστα σου με την αλλη?Καλα και εσυ γιατι ζηλευεις την αλλη και οζι τη γυναικα?
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 186
Ναι, κάνε του και ζήλιες να τον ανεβάσεις λίγο , να νιώσει ότι ξετρελαίνει τις μικρές.
Να κυττάξεις τη ζωή σου και να αφήσεις τον παντρεμένο στη μιζέρια του γάμου του να τσιλιμπουρδίζει με την κάθε θηλυκή γάτα για να επιβεβαιώσει τον αντρισμό του. Άμα δεν ξέρεις να παίζεις τα παιχνίδια των παντρεμένων, μην μπλέκεις μαζί τους.
Άντε πια που γίνεστε θύματα με τον κάθε σαχλαμάρα.
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737
aseglio
# 20
στις 18/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Koita pou tha zhthsei ta resta apo ton pantremeno...
O typos kanei thn douleia tou kai thn zwara tou, kai h allh kathetai kai asxoleitai les kai exoun kati sovaro.
Kathemia einai aksia twn epilogwn ths.
στα social media