Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 249
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by semina87
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ (ΚΑΙ 7 ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ)ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΛΕΕΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΠΤ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΑ ΕΞΑΡΧΗΣ!ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Κ ΧΩΡΙΣΑΝΕ.ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ.ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ(Ε ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ).ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ-ΑΝΤΡΑΣ
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.Κ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΤΕΙ Κ ΦΥΓΕΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΏΠΟΥ ΒΓΕΙ?ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΝΑΩ,ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ.
Αν σε παίζει, λέει?
Κανονικά και με το νόμο, αφού εσύ του εχεις δώσει το διακαίωμα!!
Κούκλα μου, δε θα ζεις για 1000 χρονια σαυτον τον έρμο το ντουνια, για να σου περισσευουν 9 ζωες να χαραμίσεις! Μια ζωη έχεις , που να πέρει και να σηκώσει!!!
"Κι αν δε μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τουλάχιστον, όσο μπορείς
ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ"
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
semina87 δεν ξερω τι περιμενεις να σου πουμε εδω μεσα...το πιο
πιθανων ειναι να σου ριξουνε τιποτα μπινελικια....δικαιως η αδικως!
εγω θα σου πω μονο δυο λεξεις
ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ & ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ
μαλλον ειναι δυο λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο σου απ
αυτα που διαβασα...για ψαξτα λιγο παραπανω...
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.191
Το θέμα που έπρεπε να ανοίξεις είναι..."Τον παίζει....Τον μισω;"
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 6
Συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο που ειμαι με παντρεμενο αλλα για να ξεκαθαρισω αρχικα εκεινος με πλησιασε.οχι οτι σημαινει κατι αυτο απλα για να διευκρινησω οτι δεν του κουνησα εγω την ουριτσα μου.Και δεν θεωρουμαι καμια τσ...α.Οσο για το αν θα παντρευτω αυριο μεθαυριο κ θα μου κανει το ιδιο δεν θα απορισω γτ οπως φαινεται ολοι θα το φαμε το κερατο στην εποχη που ζουμε.δεν το λεω ειρωνικα αλλα εχω απογοητευτει απ την κοινωνια που ζουμε,το ψεμα δινει κ παιρνει και οι σχεσεις ειναι ψευτικες.πως θα παντρευτω οταν ξερω οτι ειναι δεδομενο οτι θα ερθει η ωρα που θα με βαρεθει ο οποιος ειναι τελος παντων.Απο μικρη σκεφτομουν την οικογενεια και πλεον φοβαμαι να την αποχτησω...και ναι ...κι απ την εμπειρια μου κ απο αυτα που ακουω γυρω μου το παραμυθι τελειωσε.Μου αρεσει που ειναι μεγαλυτερος γτ εχει την ωριμοτητα και ξερει να φερεται.Με σεβεται και με εχει στα ωπα-ωπα κατα τ΄άλλα.Κ συγνωμη αν η γυναικα του του συμπεριφερεται χαλια κ δεν εχουν κ σεξουαλικες σχεσεις εδω κ κατι χρονια και καθονται μαζι μονο λογω συμφεροντων ειναι πολυ λογικο να κοιταξει αλλη.Και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα το φανταζεται κι εκεινη.οσο για το αν εχει καβαντζα την φιλη του δεν ειμαι σιγουρη και θελω να ελπιζω πως οχι.εγω ρωταω πως πρεπει να φερθω?να το δεχτω ολο αυτο χωρις να μιλαω και να σκαω απ την ζηλεια μου?να την απομακρυνω με τροπο?να το κανω θεμα τεσπα ή να το παιξω μ@λ@κ@ς.ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του.αλλα και εγωιστρια.
# 25
στις 27/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τον κατηγορείς ότι φλερτάρει τη φίλη του, αυτό όμως δεν το σκέφτηκες όταν σου την έπεφτε ενώ ήξερες ότι ήταν παντρεμένος και να αποφύγεις την σχέση μαζί του...Γιατί θεωρείς λοιπόν κακό κάτι που ήδη έχει κάνει μαζί σου γλυκειά μου? Απλά τώρα ήρθες από την απέναντι πλευρά της όχθης και έχεις τρομοκρατηθεί...και ως γνωστόν κατά τη λαϊκή ρήση όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες ήρθε η ώρα του θέρους για σένα μάλλον...
στα social media