Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Ιωαννίνων / Ιωάννινα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%
πιεσι
γεια σας,
με λενε μαρια και απο τελη αυγουστου εχω μια σχεση με εναν 28 χρονο τουρκο ισλαμιστη. εγω ελληνιδα και χριστιανη. γνωριστηκαμε στην γερμανια ,οπου εκει μενω, μεσω μιας ιστοσελιδας κοινωνικης δικτυωσης. εχουμε σχεση περιπου 5 μηνες ,και θα παντρευτουμε τελη ιουνιου. περιπου αρχες οκτωβρη ,σε ελεγχο εισητηριων που εγινε στον μελλον συζυγο μου ,διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε εγκυρη βιζα και ετσι επεστρεψε τουρκια Aksaray(κοντα στην αγκυρα). απο τοτε κανω εγω συχνα ταξιδια για να τον βλεπω. τα λεφτα που σκαω στην αεροπορικη εταιρεια ειναι παρα πολλα. οταν ηταν να εφευγε απο μοναχο ,μου εκανε λογο για γαμο,και δεχτηκα,και ετσι ξεκινησα τις διαδικασιες γιανα βγει η δικη μου αδεια γαμου μου απο ελλαδα. μολις μαθανε οι δικοι μου οτι παντρευομαι τουρκο ,η μανα μου κοντεψε να παθει εμφραγμα και ο πατερας μου αρχισε τις απειλες για περικοπη χρηματοδοτησης για τις σπουδες μου. τελικα δεχτηκαν καπως οι δικοι μου την επιλογη μου ,και θα παντρευτουμε με τα τις σπουδες μου.τελη ιουνιου. τωρα αρχιζουν τα δυσκολα . προσπαθησε να μου επιβαλει να φοραω μαντηλα (υστερα απο φωνες μου δεν του περασε) , εχει γινει αυταρχικος .περιπου 15 μερες που ειμαι στο χωριο του ,και ενω θελω να γνωρισω καλυτερα το χωριο του και να παω να πιω ενα καφε στο καφενειο ,μου λεει με σκληροτητα οχι ,γιατι φοβαται τι θα πουν οι συγχωριανοι του. διπλα απο τζαμι ειναι το καφενειο και διπλα απο αυτο ενα μπιλιαρδαδικο το οποιο επισκεπτεται 3 φορες την εβδομαδα ο δικος μου για ποκερ και μπιλιαρσο. δεν δουλευει σε αντιθεση με τους υπολοιπους 4 αδερφους του που δουλευουν. καποια στιγμη τον ειπα τεμπελη και νευριασε και με εκανε να κλαιω ολο το βραδυ. του το ειπα αυτο για να προβληματιστει να δουλεψει . τεμπελη τονλενε και ο πατερας του και τα αδερφια του. του λεμε ολοι να μαθει γερμανικα για να ερθει να δουλεψει στην γερμανια και με χιλια ζορια καθεται να διαβασει. εγω ειμαι 32 και αυτος 28. ειχα πει σε ενα απο τα αδερφια του οτι αν δεν διαβασει γερμανικα για να παρει το πρωτο πτυχιο για να δουλεψει στην γερμανια ,δεν θα μπορει να ερθει να δουλεψει. η μπιλιαρδο ή πτυχιο και δουλεια. πεντε μερες πριν φυγω απο γερμανια για να ερθω για τις γιορτες να τον δω μου ειπε να παρω απο τα λεφτα τα δικα μου για να μπορουμε να τρωμε εξω ,να πινουμε καφε και να ψωνιζω στο σουπερ μαρκετ παρολο που μενω στο σπιτι του. ειμαι 2 εβδομαδες εδω στο σπιτι του και οσες φορες βγηκαμε δεν εβαλε ουτε μια φορα το χερι στην τσεπη και να με κερασει εναν καφε. μου ειπε οτι η οικογενεια του εχει οικονομικες δυσκολιες , αν μπορουσα εγω να αναλαβω τα εξοδα της σχολης του ,και του ειπα οχι δεν μπορω . μου ειπε επισης οτι αν ξεκινησει σχολειο τον γεναρη για γερμανικα και θελω καποια σιγμη να ερθω να τον δω ,εκτος απο το αεροπορικο εισητηριο που πρεπει να κλεισω , να παρω ταξι απο το το αεροδρομιο στο Kayseri για το χωριο του που ειναι 3 ωρες μακρυα γιατι αυτος επειδη θα πληρωσει το φροντηστηριο του ,δεν θελει να χασει ουτε μια ωρα απο το μαθημα του. εγινα εξω φρενων οταν μου το ειπε. εχτες πηγαμε με το αυτοκινητο του να παρουμε τσιγαρα στο περιπτερο του χωριου του ,και ενω πηγα να κατεβω ,μου ειπε οχι, φυσικα και δεν τον ακουσα , και με επιασε απο τον γιακα του μπουφαν μου για να μην βγω . θυμωσα και βγηκα.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
καλα ξεμπερδεματα...
δεν ειναι οτι ειναι τουρκος (και παραδοσιακος αποτι φαινεται απο τα βαθη της ανατολιας) ειναι ολα τα αλλα που περιγραφεις..
μηπως να το ξανασκεφτοσουν πιο ψυχραιμα? επειδή σου ταξε γαμο, αντε να τον παρεις?
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 316
Παράθεση:
Originally posted by ksanthiasony
γεια σας,
με λενε μαρια και απο τελη αυγουστου εχω μια σχεση με εναν 28 χρονο τουρκο ισλαμιστη.
So what
Σου ειπε κανεις οτι οι Τουρκοι δεν ψαχνουν για κορόιδα??
Πας να μπλεξεις, προσεχε!!
Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!!!
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 299
...Προσοχη...
...χωρίς να με απασχολεί η εθνικότητα του, θα σου πρότεινα με απλά λόγια να εξαφανιστείς και να γυρίσεις στους δικούς σου...αλλά αυτό θέλει προσεκτικά βήματα γιατί όπως μας τα περιγράφεις μπορεί να σε βρούν σε κανένα πηγάδι
(αν σε ψάξουν κιόλας, και έχει κλείσει και το ALTER να σε βρεί η Νικολούλη).
Μην το παίξεις επανάσταση και του πεις ότι χωρίζετε, φτάσε σε δικό σου έδαφος,
πάρτον τηλέφωνο, και στείλτον για εκμέκ...μα είσαι σοβαρή ρε κοπελιά, τι τύπος είναι αυτός που γουστάρει γυναίκα να της βάλει μαντήλα, να την έχει σπίτι και να του πληρώνει και τη σχολή;...είσαι τόσο αφελής;...μήπως να περιμένεις να σου φέρνει και πελάτες για να βγάλει τα σπασμένα...Ήμαρτον...

Έχουμε και Ελληναράδες τέτοιους, δεν χρειαζόταν να πας στην Τουρκία...
...μην παίρνετε ναρκωτικά.Δεν φτάνουν για όλους...
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
κοπελα μου, εισαι 32 χρονων σιγουρα; μεσα σε 5 μηνες σχεσης με ολα αυτα τα σεξιστικα κομπλεξ του συντροφου σου αποφασισες να παντρευτεις; μας περιγραφεις μια σχεση δυο ατομων με εντελως διαφορετικη κουλτουρα. και ειναι λογικο. ο ισλαμισμος με το χριστιανισμο καμια σχεση. ο ανθρωπος αυτος εχει μαθει να λειτουργει διαφορετικα. ειναι καθαρος ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ. δεν μπορει να δεχτει ευκολα την απελευθερωση των γυναικων και εκτος αυτου μολις σε παντρευτει κιολας τα πραγματα θα χειροτερεψουν.
σκεφτηκες καθολου τις διαφορες σας; χριστουγεννα, πασχα; τα παιδια σας; εκτος και αν εχεις αποφασισει να αλλαξεις θρησκεια.
θεωρω πως για να αποφασισεις να κανεις ενα τετοιο βημα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις πολυ σοβαρα ολα αυτα τα πραγματα που σας χωριζουν.
αποστασιοποιησου απο την κατασταση τωρα που θα πας στους δικους σου και ξανα δες την κατασταση πιο σοβαρα. καλη επιτυχια σε ο,τι και αν κανεις.
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 333
o τυπος κανη φοβερο σεξ στανταρ. ρεσπεκτ. καλα ξεμπερδεματα!!!!
# 7
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αντε και καλα στεφανα. Θαμπλεκες που θαμπλεκες δεν επαιρνες τουλαχιστον κανα Ελληνα να εμενε και το χρημα εδω να καναμε τιποτα επενδυσεις.
# 8
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
μου ειπε να παρω απο τα λεφτα τα δικα μου για να μπορουμε να τρωμε εξω ,να πινουμε καφε και να ψωνιζω στο σουπερ μαρκετ παρολο που μενω στο σπιτι του. ειμαι 2 εβδομαδες εδω στο σπιτι του και οσες φορες βγηκαμε δεν εβαλε ουτε μια φορα το χερι στην τσεπη και να με κερασει εναν καφε.
Θα στα πω χοντρα χοντρα για να καταλαβεις την πραγματικοτητα.
Ο Τουρκος ειναι ζιγκολο και εσυ εισαι η γρια που τον πληρωνει. Τον περνας 4 ολοκληρα χρονια, το οποιο σημαινει οτι αυτος σαν 28ρης ψαχνει να βρει μεγαλυτερες γυναικες απο αυτον για να τους τρωει λεφτα. Εσυ που εισαι ηδη αρκετα μεγαλη τον ειδες σαν τεκνό τον Τουρκο και σου γυαλισε. Αυτονου ομως του γυαλισε το πορτοφολι σου. Χρησιμοποιει δε και το οτι ειναι απο αλλη εθνικοτητα για να σε εχει στο χερι. Οπου τον συμφερει ερχεται μαζι σου οπου θες. Οπου δεν το συμφερει, χρησιμοποιει την δικαιολογια οτι ειναι Τουρκος και δε μπορει να κανει αυτο και δε μπορει το αλλο.
Εσυ απο την αλλη νιωθεις οτι η ηλικια σου εχει περάσει και οτι δεν εχεις πλεον περιθωρια για γκομενικα. Η παντρευεσαι τωρα η θα μεινεις γεροντοκορη.
Και εδω ερχεται το μεγαλο διλλημα. Θα θυσιασεις την τσεπη σου και τη σταθεροτητα σου στο βωμο του γαμου και της λυτρωσης απο τη μελλοντικη σου μοναξια, η θα κανεις πισω διοτι βλεπεις την εκμεταλλευση που σου κανει.
Εντωμεταξυ αν αποφασισεις το 1ο) δηλαδη να τον παντρευτεις προκειμενου να μη μεινεις μονη σου σε ολη σου τη ζωη, να εισαι ετοιμη για πολυ δυσκολες καταστασεις, περα απο την οικονομικη εκμεταλλευση που θα σου κανει. Αυτος σε κανα δυο χρονια που θα εισαι γερασμενη, θα βρισκει αλλες γκομενες.
# 9
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
μεσα σε 5 μηνες σχεσης με ολα αυτα τα σεξιστικα κομπλεξ του συντροφου σου αποφασισες να παντρευτεις;
Αυτη, στην ηλικια που ειναι, παραβλεπει ολλα τα κομπλεξ η ακομα και την κακομεταχειρηση του Τουρκου, προκειμενου να γλυτωσει την γεροντοκορίαση. Βιαζεται να παντρευτει αν γινεται ακομα και αυριο το πρωι, διοτι αλλιως το εχει χασει το τρενο. Δεν εχει και αλλη επιλογη. Η θα κανει ολα τα χατηρια του Τουρκου, ή να ετοιμασει ενα ραφι για να τοποθετησει τον εαυτον της. Γνωριζει και η ιδια οτι τελειωσαν τα ψεματα.
mathilda
# 10
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλα, μολις σε παντρευτει Τουρκαλας και παρει την πρασινη καρτα να μεινει στην Γερμανια, μην τον ειδατε και μην τον απαντησατε τον Μεχμετ τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη.
Αφου δεν εχεις τιποτα κοινο μαζι του, ουτε κοινη κουλτουρα εχετε, ουτε κοινους στοχους για τη ζωη, ουτε καν την ιδια γλωσσα μιλατε (αληθεια, πως συνεννοειστε; αφου δεν ξερει γερμανικα!), τι στα κομματια θα κανεις με τον τουρκο;
Ξερεις ποσους τεμπελχαναδες αξεστους βλαχαρους που τρωνε απο τα ετοιμα, εχουμε εδω στην Ελλαδα; Χιλιαδες, μη σου πω κανενα εκατομμυριο.
Τωρα εσυ θες να πας να βαλεις την μαντηλα και να βοσκεις κατσικες στο Kayseri. Ουτε καν δηλαδη εκει, σε ενα χωριο 3 ωρες μακρια...
Αληθεια σπουδαζεις στην Γερμανια;;;;;;
Απορω με το εκπαιδευτικο συστημα της Γερμανιας...
Guava
# 11
στις 16/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Ξερεις ποσους τεμπελχαναδες αξεστους βλαχαρους που τρωνε απο τα ετοιμα, εχουμε εδω στην Ελλαδα; Χιλιαδες, μη σου πω κανενα εκατομμυριο
Ακριβώς!

-----
Θεματοθέτρια μην απελπίζεσαι τελειως.
Δες το από την καλη πλευρά.
Με τις μαντηλες δεν θα χρειάζεται να βαφεις τα μαλιά συνεχεια και
όσα γλυτώνεις από τις βαφές θα του τα τσοντάρεις για το μπιλιάρδο
για να μην το εχεις όλη την ώρα μες τα πόδια σου !
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Αντε, την φαγατε την κοπελλα τωρα που βρηκε τον γαμπρο, πανω στον πρεποντα καιρο. Μουσουλμανο φοβερο, και τεμπελη κλασσικο να του φτιαξει σπιτικο, για να ζησει σαν πασας, με τα ρεστα της κυρας.
Γυναικες.......Γεννημενες κοροιδα μερικες ρε γμτ.......
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Πως λεμε "γυναικες, γαμος, πιεση" και να μετα τα εμφραγματα και να μετα τα εγκεφαλικα...α πολυ ανθυγιεινη νομιζω η τριπλετα για αμφοτερους τους εμπλεκομενους...
Lora9
# 14
στις 17/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εδώ είναι και οι δύο ορθόδοξοι και πάλι δεν ταιριάζουν, όχι με αυτό που λες ...
Είναι άσπρο μαύρο.
Πολυ φανατικοί της θρησκείας τους, και την γυναίκα δε έχεις δει ποτέ πως την αντιμετωπίζουν ?
Απελπισία !!!!!!!!
Φύγε όσο είναι νωρίς γιατί θα μπεις σε δύσκολα μετά, και δεν θα μπορείς ούτε στην χώρα σου να έρθεις.
Δεν έχεις μόνο πίεση, έχεις και βία που είναι το σπουδαιότερο για μένα, και αυτό πρέπει να σε ανησυχεί .
Καλή τύχη .
tzoulia49
# 15
στις 17/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
βρε κοπελια συγγνωμη ......
θελει πολυ εξυπναδα για να καταλαβεις οτι ο συγκεκριμενος τυπος δεν κανει?
πρωτ απ ολα εχετε διαφορετικη κουλτουρα .....
το εχεις σκεφτει ποσο σοβαρο ειναι αυτο ?
ξερεις τι σημαινει τριτοκοσμικη κουλτουρα ?
οι ανθρωποι αυτοι ειναι 100 χρονια πισω ....
μπορεις εσυ να προσαρμοστεις σ αυτον τον τροπο ζωης ?
στην αρχη οταν υπαρχει η φλογα του ερωτα ολα φανταζουν ονειρικα αλλα με τον καιρο η πραγματικοτητα θα ερθει και θα σε προσγειωσει ανωμαλα ...
η μητερα σου βεβαια αυτο το ξερει και γι αυτο κοιταξε να σ εμποδισει ....αλλα εσυ που να καταλαβεις ?
και δεν εισαι δα και τοσο μικρη για να μην καταλαβαινεις βασικα πραγματα ....
και το αλλο που το πας?
ενω πηγαινεις εσυ στην τουρκια αντι αυτος να κανει τουμπες ....σου ζηταει να πληρωνεις τις εξοδους και τη σχολη του .....
ειναι τελειως ανευθυνος ο τυπος ....και ανωριμος .....
και επισης δεν διακρινω και κανενα ιδιαιτερο συναισθημα απο τη μερια του ....
το καλο που σου θελω ....βαλτο στα ποδια ...
και φυγε οσο πιο γρηγορα γινεται .....
και προς θεου μην τον παντρευεσαι ....
θα το μετανιωσεις πικρα ....
χιλιες φορες να χωρισεις τωρα παρα μετα και να υπαρχει και παιδι ....
γιατι θα χωρισεις αυτο ειναι το μονο βεβαιο ....
το καλο ειναι οτι δεχτηκες να τελειωσεις τις σπουδες σου .....
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
γεια σας,
με λενε μαρια και απο τελη αυγουστου εχω μια σχεση με εναν 28 χρονο τουρκο ισλαμιστη. εγω ελληνιδα και χριστιανη. γνωριστηκαμε στην γερμανια ,οπου εκει μενω, μεσω μιας ιστοσελιδας κοινωνικης δικτυωσης. εχουμε σχεση περιπου 5 μηνες ,και θα παντρευτουμε τελη ιουνιου. περιπου αρχες οκτωβρη ,σε ελεγχο εισητηριων που εγινε στον μελλον συζυγο μου ,διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε εγκυρη βιζα και ετσι επεστρεψε τουρκια Aksaray(κοντα στην αγκυρα). απο τοτε κανω εγω συχνα ταξιδια για να τον βλεπω. τα λεφτα που σκαω στην αεροπορικη εταιρεια ειναι παρα πολλα. οταν ηταν να εφευγε απο μοναχο ,μου εκανε λογο για γαμο,και δεχτηκα,και ετσι ξεκινησα τις διαδικασιες γιανα βγει η δικη μου αδεια γαμου μου απο ελλαδα. μολις μαθανε οι δικοι μου οτι παντρευομαι τουρκο ,η μανα μου κοντεψε να παθει εμφραγμα και ο πατερας μου αρχισε τις απειλες για περικοπη χρηματοδοτησης για τις σπουδες μου. τελικα δεχτηκαν καπως οι δικοι μου την επιλογη μου ,και θα παντρευτουμε με τα τις σπουδες μου.τελη ιουνιου. τωρα αρχιζουν τα δυσκολα . προσπαθησε να μου επιβαλει να φοραω μαντηλα (υστερα απο φωνες μου δεν του περασε) , εχει γινει αυταρχικος .περιπου 15 μερες που ειμαι στο χωριο του ,και ενω θελω να γνωρισω καλυτερα το χωριο του και να παω να πιω ενα καφε στο καφενειο ,μου λεει με σκληροτητα οχι ,γιατι φοβαται τι θα πουν οι συγχωριανοι του. διπλα απο τζαμι ειναι το καφενειο και διπλα απο αυτο ενα μπιλιαρδαδικο το οποιο επισκεπτεται 3 φορες την εβδομαδα ο δικος μου για ποκερ και μπιλιαρσο. δεν δουλευει σε αντιθεση με τους υπολοιπους 4 αδερφους του που δουλευουν. καποια στιγμη τον ειπα τεμπελη και νευριασε και με εκανε να κλαιω ολο το βραδυ. του το ειπα αυτο για να προβληματιστει να δουλεψει . τεμπελη τονλενε και ο πατερας του και τα αδερφια του. του λεμε ολοι να μαθει γερμανικα για να ερθει να δουλεψει στην γερμανια και με χιλια ζορια καθεται να διαβασει. εγω ειμαι 32 και αυτος 28. ειχα πει σε ενα απο τα αδερφια του οτι αν δεν διαβασει γερμανικα για να παρει το πρωτο πτυχιο για να δουλεψει στην γερμανια ,δεν θα μπορει να ερθει να δουλεψει. η μπιλιαρδο ή πτυχιο και δουλεια. πεντε μερες πριν φυγω απο γερμανια για να ερθω για τις γιορτες να τον δω μου ειπε να παρω απο τα λεφτα τα δικα μου για να μπορουμε να τρωμε εξω ,να πινουμε καφε και να ψωνιζω στο σουπερ μαρκετ παρολο που μενω στο σπιτι του. ειμαι 2 εβδομαδες εδω στο σπιτι του και οσες φορες βγηκαμε δεν εβαλε ουτε μια φορα το χερι στην τσεπη και να με κερασει εναν καφε. μου ειπε οτι η οικογενεια του εχει οικονομικες δυσκολιες , αν μπορουσα εγω να αναλαβω τα εξοδα της σχολης του ,και του ειπα οχι δεν μπορω . μου ειπε επισης οτι αν ξεκινησει σχολειο τον γεναρη για γερμανικα και θελω καποια σιγμη να ερθω να τον δω ,εκτος απο το αεροπορικο εισητηριο που πρεπει να κλεισω , να παρω ταξι απο το το αεροδρομιο στο Kayseri για το χωριο του που ειναι 3 ωρες μακρυα γιατι αυτος επειδη θα πληρωσει το φροντηστηριο του ,δεν θελει να χασει ουτε μια ωρα απο το μαθημα του. εγινα εξω φρενων οταν μου το ειπε. εχτες πηγαμε με το αυτοκινητο του να παρουμε τσιγαρα στο περιπτερο του χωριου του ,και ενω πηγα να κατεβω ,μου ειπε οχι, φυσικα και δεν τον ακουσα , και με επιασε απο τον γιακα του μπουφαν μου για να μην βγω . θυμωσα και βγηκα.
κοπελια, εχεις ιδεα τι ειναι η ισλαμικη κουλτουρα; και καλα, μπορει ο δικος σου να'ναι ισλαμιστης στο ονομα μονο (αν και δεν πιστευω οτι ισχυει τετοιο πραγμα) αλλά ολα τα σημαδια που σου δειχνει ως τωρα δεν ειναι καλα. αμα παντρευτειτε με το ...κακό, θα σου φορεσει μαντηλα και θα σε κλεισει στο σπιτι, το λιγοτερο. νομιζεις οτι τυχαια γραφτηκαν βιβλια- αληθινες ιστοριες οπως το "οι πουλημενες" και "ποτέ χωρις την κορη μου"; ε διαβασε να μαθεις.
δε θα ημουν τοσο σιγουρη οτι ο λογος που πηγε πισω τουρκια ειναι γιατι δεν ειχε εγκυρη βιζα..μαλλον επειδη εκει θελει να σε "παρασυρει". αν γουσταρεις να τον εχεις γκομενο,εχε τον. αλλά μην παντρευεσαι και μην κανεις παιδι μαζι του.
προφανως υπαρχουν και καλές ιστοριες γαμου μεταξυ αλλοθρησκων και συγκεκριμενα χριστιανων και μουσουλμανων, αλλά μονο οταν οι δευτεροι δεν ειναι "φανατικοι" της θρησκειας. γι αυτο ανοιξε τα ματια σου και σκεψου και λιγο παραπανω.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Γυναίκα / 34 / Σε διάσταση
Η.Π.Α.
Απαντήσεις: 133
κοπελα μου με συγχωρείς με αυτο που θα πω, χωρισε των οσο νωρις ειναι. εχεις σκεφτει τι διαφορα κουλτουρα εχεται και αμα κανεται ενα παιδι με τη θρησκεια θα το μεγαλωσεται, εσυ θα δουλευεις ολοι μερα νυχτα και αυτος θα καθεται να ξηνει τα αρχιδια του!!! ενας μαμουφρετος καλοπερασακης ειναι.
γεννηθηκα χωρις να το θελω
θα πεθαινω χωρις να το θελω
τουλαχιστον αφηστε με να ζησω οπως θελω ΕΓΩ!!!
Ποσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι!!! Αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες!!! ;)
Μερικές φορές οι άνθρωποι βάζουν τοίχους, όχι για να κρατήσουν κάποιους
απ'έξω αλλά για να δουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για να τους γκρεμίσει!!!
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
πιεσι
Κάτσε ρε κοπελια ......
Εδώ μας μιλας για έναν Αρμένιο
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=34900
που είχατε βγάλει τα μάτια σας .......
και μετά στο έπαιζε Κινέζος .....
Σε άλλο θέμα.......
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=34904&page=3
δίνεις συμβουλές όπου φύγει φύγει σε μια άλλη που την έχει χεσμένη ο γκόμενος ....
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=34992
Εδώ μας λες για κάποιον που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά ....
και το έμαθες από το αφεντικό όταν πήγες να πλύνεις τα ρούχα σου .....
τώρα τα έχεις με Τούρκο

και θές και γάμους .............
Ρε πας καλά .....που θες και συμβουλές .....
Κάτι πίνουν μερικοί και δεν μας δίνουν ....
Με εκτίμηση

redpassion69

Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Τι μπορεί να βάλει μια γυναίκα στο κεφάλι της μόνο και μόνο για να μην ξεμείνει αλλά και επειδή τον τρώει καλά...
Μωρέ μπράβο!!!
Άντε βίον...εεε
Πως το λένε αυτό ρε συ Ρέντ;;
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016
Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Τι μπορεί να βάλει μια γυναίκα στο κεφάλι της μόνο και μόνο για να μην ξεμείνει αλλά και επειδή τον τρώει καλά...
Μωρέ μπράβο!!!
Άντε βίον...εεε
Πως το λένε αυτό ρε συ Ρέντ;;
Ανθόσπαρτο .......
τρομάρα μας

Εγώ πάντως επιμένω κάτι πίνουν ......(και δεν μας δίνουν )
όσο για την συγκεκριμένη ήθελα να ήξερα τι σπουδάζει στην γερμανία
στα 32.....
Πάντως η κρίση δεν την έχει αγγίξει .....
Με εκτίμηση

redpassion69

στα social media