Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

piesi

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Guava

# 21 στις 18/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
όσο για την συγκεκριμένη ήθελα να ήξερα τι σπουδάζει στην γερμανία
στα 32.....

Ανωτάτη παντρευτική!

Παράθεση:
Πάντως η κρίση δεν την έχει αγγίξει .....

Ούτε τον πρωθυπουργό μας.

Ο Ιός της βλακείας κάνει τον κόσμο να βλέπει αισιόδοξα τα πάντα.

Να βουλιάζει στα σκατά και να χαμογελάει.

# 22 στις 18/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Πάντως η κρίση δεν την έχει αγγίξει .....

Την εχει αγγιξει και την εχει παρααγγιξει.

Η κριση της ηλικιας εννοω.

elix_geo

# 23 στις 18/12/2011
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by ksanthiasony

piesi

Διάβασα piesi, πήρε το πιεσόμετρο κι ήρθα να μετρήσω.
Αλλά, φευ!

(βρε παιδιά,προσέχετε και λίγο τους τίτλους να μην αναστατωνόμαστε και τρέχουμε άδικα )
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

aseglio

# 24 στις 18/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Guava

Aνωτάτη παντρευτική!

Xtes to vrady hmoun ston dromo me enan filo, kai vlepoume dyo kopeles emfanishmes, gyrw sta 28, na exoun araksei se mia vitrina me nyfika kai na sxoliazoun ta proionta.

Gyrnaw kai tou lew "Opws katalavaineis, aytes oute na to skefteis na tis plhsiaseis"

Guava

# 25 στις 18/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aseglio

Παράθεση:

Aνωτάτη παντρευτική!

Xtes to vrady hmoun ston dromo me enan filo, kai vlepoume dyo kopeles emfanishmes, gyrw sta 28, na exoun araksei se mia vitrina me nyfika kai na sxoliazoun ta proionta.

Gyrnaw kai tou lew "Opws katalavaineis, aytes oute na to skefteis na tis plhsiaseis"

+2000

mavroskyknos1986

# 26 στις 18/12/2011
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 249

Παράθεση:
γεια σας,
με λενε μαρια και απο τελη αυγουστου εχω μια σχεση με εναν 28 χρονο τουρκο ισλαμιστη. εγω ελληνιδα και χριστιανη. γνωριστηκαμε στην γερμανια ,οπου εκει μενω, μεσω μιας ιστοσελιδας κοινωνικης δικτυωσης. εχουμε σχεση περιπου 5 μηνες ,και θα παντρευτουμε τελη ιουνιου. περιπου αρχες οκτωβρη ,σε ελεγχο εισητηριων που εγινε στον μελλον συζυγο μου ,διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε εγκυρη βιζα και ετσι επεστρεψε τουρκια Aksaray(κοντα στην αγκυρα). απο τοτε κανω εγω συχνα ταξιδια για να τον βλεπω. τα λεφτα που σκαω στην αεροπορικη εταιρεια ειναι παρα πολλα. οταν ηταν να εφευγε απο μοναχο ,μου εκανε λογο για γαμο,και δεχτηκα,και ετσι ξεκινησα τις διαδικασιες γιανα βγει η δικη μου αδεια γαμου μου απο ελλαδα. μολις μαθανε οι δικοι μου οτι παντρευομαι τουρκο ,η μανα μου κοντεψε να παθει εμφραγμα και ο πατερας μου αρχισε τις απειλες για περικοπη χρηματοδοτησης για τις σπουδες μου. τελικα δεχτηκαν καπως οι δικοι μου την επιλογη μου ,και θα παντρευτουμε με τα τις σπουδες μου.τελη ιουνιου. τωρα αρχιζουν τα δυσκολα . προσπαθησε να μου επιβαλει να φοραω μαντηλα (υστερα απο φωνες μου δεν του περασε) , εχει γινει αυταρχικος .περιπου 15 μερες που ειμαι στο χωριο του ,και ενω θελω να γνωρισω καλυτερα το χωριο του και να παω να πιω ενα καφε στο καφενειο ,μου λεει με σκληροτητα οχι ,γιατι φοβαται τι θα πουν οι συγχωριανοι του. διπλα απο τζαμι ειναι το καφενειο και διπλα απο αυτο ενα μπιλιαρδαδικο το οποιο επισκεπτεται 3 φορες την εβδομαδα ο δικος μου για ποκερ και μπιλιαρσο. δεν δουλευει σε αντιθεση με τους υπολοιπους 4 αδερφους του που δουλευουν. καποια στιγμη τον ειπα τεμπελη και νευριασε και με εκανε να κλαιω ολο το βραδυ. του το ειπα αυτο για να προβληματιστει να δουλεψει . τεμπελη τονλενε και ο πατερας του και τα αδερφια του. του λεμε ολοι να μαθει γερμανικα για να ερθει να δουλεψει στην γερμανια και με χιλια ζορια καθεται να διαβασει. εγω ειμαι 32 και αυτος 28. ειχα πει σε ενα απο τα αδερφια του οτι αν δεν διαβασει γερμανικα για να παρει το πρωτο πτυχιο για να δουλεψει στην γερμανια ,δεν θα μπορει να ερθει να δουλεψει. η μπιλιαρδο ή πτυχιο και δουλεια. πεντε μερες πριν φυγω απο γερμανια για να ερθω για τις γιορτες να τον δω μου ειπε να παρω απο τα λεφτα τα δικα μου για να μπορουμε να τρωμε εξω ,να πινουμε καφε και να ψωνιζω στο σουπερ μαρκετ παρολο που μενω στο σπιτι του. ειμαι 2 εβδομαδες εδω στο σπιτι του και οσες φορες βγηκαμε δεν εβαλε ουτε μια φορα το χερι στην τσεπη και να με κερασει εναν καφε. μου ειπε οτι η οικογενεια του εχει οικονομικες δυσκολιες , αν μπορουσα εγω να αναλαβω τα εξοδα της σχολης του ,και του ειπα οχι δεν μπορω . μου ειπε επισης οτι αν ξεκινησει σχολειο τον γεναρη για γερμανικα και θελω καποια σιγμη να ερθω να τον δω ,εκτος απο το αεροπορικο εισητηριο που πρεπει να κλεισω , να παρω ταξι απο το το αεροδρομιο στο Kayseri για το χωριο του που ειναι 3 ωρες μακρυα γιατι αυτος επειδη θα πληρωσει το φροντηστηριο του ,δεν θελει να χασει ουτε μια ωρα απο το μαθημα του. εγινα εξω φρενων οταν μου το ειπε. εχτες πηγαμε με το αυτοκινητο του να παρουμε τσιγαρα στο περιπτερο του χωριου του ,και ενω πηγα να κατεβω ,μου ειπε οχι, φυσικα και δεν τον ακουσα , και με επιασε απο τον γιακα του μπουφαν μου για να μην βγω . θυμωσα και βγηκα.

ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Το άτομο αυτό είναι βε΄βαιο ότι κάποια στιγμή θα ασκήσει και σωματική βία πάνω σου (αν δεν το χει κάνει ήδη)!

Το "Μη Μου Λες Αντίο" ήταν ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα που έγινε σήριαλ, η ζωή όμως είναι πολύ διαφορετική!!! Η μουσουλμανική Θρησκεία δεν περιβάλλει τις γυναίκες με τον σεβασμό που τους αξιζει και τις θεωρει κατωτερα όντα!!

Αν αγαπας εστω και λίγο τον εαυτό σου, ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ

somebody961

# 27 στις 18/12/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo

Παράθεση:

piesi

Διάβασα piesi, πήρε το πιεσόμετρο κι ήρθα να μετρήσω.
Αλλά, φευ!

(βρε παιδιά,προσέχετε και λίγο τους τίτλους να μην αναστατωνόμαστε και τρέχουμε άδικα )

Αμ εγώ που νυχτιάτικα έψαχνα διανυκτερεύον βενζινάδικο για τη πίεση στα λάστιχα του αμαξιού μου;;
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

freeman21

# 28 στις 18/12/2011
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Aνωτάτη παντρευτική!

+2000

+10.000
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

Ms-mariposa

# 29 στις 18/12/2011
author
Γυναίκα / 65 / Παντρεμένη
Η.Π.Α.
Απαντήσεις: 12
Ξέχασα να συμπληρώσω κορίτσι μου όπως πολυ καλα είπαν κι αλλα μέλη δεν έχει σημασία που είναι Τούρκος .... Εγώ τους αγαπώ όπως όλους τους λαούς όμως οσο πιο πολυ τους γνωρίζω τόσο πιο πολυ άπογοητευομαι Αυτοί που ζουν στα παραλία είναι περισοοτερο Ευρωπαίοι και σαν και μας και η νοοτροπια τους ειναι λιγο πολυ σαν την δικη μας Εγώ είχα γνωρίσει κάτι παιδια απο την πόλη Βαν εκει που έγινε ο σεισμός ( κοντα στα σύνορα με το Ιράν ) αστα να πανε !!!!!! Οι Τούρκοι είναι γνωστοί ζιγκολο όπως είπε κι ο φίλος tipt-1978 Εσυ βέβαια δεν είσαι γριά Τέσσερα χρνια διάφορα δεν είναι πολλά .. Αλλα ψάχνουν Επίσης και για γυναίκες που θα τους εξασφαλίσουν βιζες για την Ευρώπη η την Αμερική Ίσως έρθει στην Ελλάδα να σ έχει να δουλεύεις κι αυτός να κάθεται ... Επίσης ΔΕΝ είναι πιστοί ... Δεν ξέρω αν το έχουν στο αίμα τους ... Η αν είναι θέμα κουλτούρας ... Ετοιμάσου για πολυ
πόνο Επίσης έχω φίλη Τουρκαλα στην Πόλη ,στην ηλικία μου Ούτε αυτη ,ούτε η αδελφή της.
παντρεύτηκαν απο φόβο ... Για να το λεει κάτι θα ξέρει Ίσως έχεις διαβάσει το βιβλίο και Έχεις δει την ταινία ΄΄Νοt without my daughter "" που είναι κι αληθινή ιστορία Η μαντηλα δεν είναι κάτι κακό ... εάν και μόνο εάν κι εσυ το θέλεις Εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζε για τον άντρα που θ αγαπούσα Η μαντηλα είναι το λιγωτερο Ο τρόπος που σου φέρεται δείχνει να μην σε σέβεται , να μην αναγνωρίζει την αξία σου ...Επίσης θα σου πω και κάτι άλλο .... Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση σου και δεν χρειάζεται καν να μου απαντήσεις αλλα κάθε φορά που η Ελληνιδα φίλη μου πάει στην Σμύρνη , ο φίλος της ο οποίος είναι 6 χρόνια μικρότερος προσπαθεί να την καταστήσει εγγυο ... Να σιγουρευτει ότι είναι ικανή να του κάνει παιδια Εγώ ότι εμπειρίες είχα ήταν μέσω Facebook Εγώ ήθελα να μιλήσουμε για. κουλτούρα αλλα εκείνοι ήθελαν αλλα πράγματα Δεν τους ένοιαζε αν Είμαι παντρεμμενη αν Είμαι 30 χρόνια πιο μεγάλη ( ένας Μάλιστα μου έλεγε να πάω στην Πόλη να μείνω μαζί του ,και να δουλεύω σαν χαρτοριχτρα χαχαχαχα Tου είχα πει ΄΄και τι δουλειά θα κάνω αφού δεν ξέρω την γλώσσα και Λέει ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ) και σε τι γλώσσα θα λέω τα χαρτιά χαχαχαχαχαχαχα Και τον ρώτησα ΄΄καλα τι θα πει η μαμά σου που Είμαι 30 χρόνια πιο μεγάλη ?΄΄ και Λέει ΄΄ Η γνώμη της δεν μετράει Την μάνα μου την έχουμε μόνο για να τρώει και για ν αναπνέει ΄΄ και λέω ΄΄ κι ο πατερας σου ??΄΄ Λέει ΄΄ θα το κρατήσουμε μυστικό Λέω ΄΄ και να έρθω θα εξακολουθώ να Είμαι παντρεμμενη ΄΄ και ΄΄Ι have no problem "" xaxaxaxaxaxa Ήταν πολυ σοβαρός Κουστουμαρισμενος Δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο Πίσω Από ένα γραφείο Πολυ επίσημα ... Και με ρωτούσε συνέχεια ΄΄ κάναμε συμβόλαιο Έτσι ?? Μου υποσχεθηκες ότι θα έρθεις Έτσι ?? Του μιλούσα για να δω που το πηγαινε .... Τον διέγραψε φυσικά Και δεν μου μεταφραζανε Ο ένας Τούρκος τι μου έγραφε ο άλλος μόνο και μόνο απο ζηλεια όπως μου ειπε ένα παιδι κοινωνοιολογος Από την Άγκυρα Καταλάβαινα ότι δεν ήταν καμακι τα γραφόμενα και γι αυτο εσκαγα μ αυτη την άρνηση ολλονων για μετάφραση Επίσης ίσως να σε χρησιμοποιεί για να κάνει φιγούρα στο χωριό επειδή θεωρείται μεγάλη μαγκιά να τα έχει ένας Τούρκος με Ελληνιδα Αυτο το τελευταίο πονάει αλλα ισχύει δυστυχώς Πίστευα ότι όλα όσα μου λέγανε Έλληνες φίλοι για τους Τούρκους ήταν απλά κακίες ... Αλλα δυστυχώς διαπίστωσα ότι είναι αλήθεια Σουνευχομαι Από τα καρδιάς μου να βρεις την δύναμη να ξεκοψεις Ο χωρισμός πονάει αλλα είναι σαν όλα αυτά που μας πονάνε Περνάνε και παύει κι ο πόνος μαζί

Ms-mariposa

# 30 στις 18/12/2011
author
Η.Π.Α.
Έκανα κατι λαθακια στο τελος Δεν ήξερα πως να τα διόρθωση Συγγνώμη )

Ms-mariposa

# 31 στις 18/12/2011
author
Η.Π.Α.
Κοριτσάκι μου γλυκό ΜΑΚΡΥΆ ...ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ...ΟΧΙ ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ Είμαι σίγουρη ότι ξερεις τι πρέπει να κανεις, απλά θέλεις μια ηθική συμπαράσταση ... Ένα σπρώξιμο για να το κανεις Έχω μια φίλη Γιαπωνεζα Από ευκαταστατη οικογένεια Ο πατερας της είναι αρχιτέκτονας σε ένα προαστειο του Τοκυο Το αναφέρω για να σου δώσω νακαταλαβεις ότι ήταν καλομαθημενη κοπέλα Στις διακοπές της στην Τουρκία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν Τούρκο Ζούσαν σε μεγάλη πόλη Δεν την άφηνε να δουλέψει καρδιά μου Την ζηλευε πολυ Μετα κι ενώ δεν ήταν στα σχέδια τους τ αρχικά ... Την πήγε στα βάθη της Τουρκίας σ ένα διαμέρισμα Είχε μια γατουλα που υπεραγαπουσε αλλα επειδή το Κορανι απαγορεύει να έχουν ζώα μέσα στο σπίτι ο άντρας της την πήρε και την έδωσε σε άλλη οικογένεια μακρυά. Κόντεψε να πεθάνει τότε Από τον καημό Ειλικρινά της είχε στοιχίσει τόσο πολυ!!!!! Οι συγγενείς τους μπαινοβγαινανε στο σπίτι οποτε θέλανε κι ότι ώρα θέλανε Έχουνε ένα αγοράκι Έχει προσπαθήσει να φύγει πολλές φορές αλλα πάντα επιστρέφει Βλέπεις ο άντρας της δεν της επιτρέπει να πάρει το αγοράκι μαζί της ούτε για επίσκεψη στην Ιαπωνία Ο άντρας. της έχει συμβιβαστεί με την ιδέα χωρισμού αλλα θα πρεπει ν αφισει το αγορακι πισω της ο Ισλαμικος νόμος δίνει το παιδι στον ΠΑΤΈΡΑ Σε κάποια στιγμη δεν άντεξε κι αποφάσισε να το αφισει πίσω Πήγε στην Ιαπωνία αλλα επέστρεψε πάλι στην Τουρκία μη μποροντας να ζήσει χωρίς το παιδι της Έχει προσπαθήσει ν αυτοκτονήσει πολλές φορές Επίσης έχω κι άλλη φίλη ,Ελληνιδα Αυτή τον γνώρισε στο Facebook αλλα είναι χωρισμένη με 2 παιδάκια κι Έτσι δεν είναι εύκολο γι αυτήν να τ αφισει όλα πίσω της και να παει στην Σμύρνη να τον παντρευτεί Τον επισκέπτεται Όσο μπορεί Το τι νούμερα της κάνει !!!!Το Πόσο την ταλαιπωρεί !!!!!! Τους έχω μελετήσει γιατί μαθαίνω την γλώσσα .Είναι λαός εκδικητικος πολυ Παρα πολυ Δεν συγχωρουνε εύκολα Μάλιστα μια μικρούλα , Από το Facebook , κι αυτή στην Γερμανία κι αυτή απο το Καyseri μου έχει φέρθει ιδιαίτερα άσχημα Τώρα μόνο ένα Τούρκο φίλο έχω Από την Πόλη αυτός ντρέπεται που είναι Τούρκος Αυτόν τον τύπο άντρα που περιγράφεις θα μπορούσες να τον συναντήσεις παντού Σε καταλαβαίνω Πόσο ρομαντική είναι η αγάπη για την οποία πρέπει κάποιος ν αγωνιστεί ( οι δικοί σου δυσανασχετουν ) και επειδή είναι Τούρκος σου φαίνεται εξωτικος Επίσης αυτοί έχουν έναν τροπο να φλερτάρουν να κάνουν μια γυναίκα να ΄΄λυωνει ΄΄ Κοιτα την ποίηση τους Μακρυά κοριτσάκι μου Όσο είναι ακόμα καιρός Κι αν παντρευτεις μην διανοηθεις να κανεις παιδι

serenita

# 32 στις 19/12/2011
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.278

Παράθεση:

Αναθεμα τα γκρικλις σου....παραλιγο θα εχανα το deja vu.....
Ο χαμενος τα παιρνει ολα...

# 33 στις 19/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Και υστερα μου λες να βρω μια πανω απο 25. Για να θελει γαμους και βαφτισια;;;;;
Να λειπει το βυσσινο.
Μονο 18αρες που εχουν τα μυαλα πανω απο το κεφαλι τους και που δε θελουν δεσμευση.

achinos

# 34 στις 19/12/2011
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Mariposa εισαι μορφωση...τελος...

HighLow

# 35 στις 19/12/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:
Originally posted by Ms-mariposa
Κι αν παντρευτεις μην διανοηθεις να κανεις παιδι

Η συμβουλή της δεκαετίας!

Λοιπόν χώρισέ τον γιατί είναι χάλιας. Τόσο απεγνωσμένα ψάχνεις να παντρευτείς που θα παντρευτείς και τον καρμήρη που σου τρώει τα φράγκα και δε σε αφήνει να πας μια βόλτα. Δηλαδή, τι σκατά αγαπάς από δαύτον θα ήθελα να ήξερα. Βρες άλλον άνθρωπο, ό,τι εθνικότητας θέλεις, αλλά άνθρωπο.

achinos

# 36 στις 19/12/2011
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Οχι ρε Μαρια, μ αυτο το ιστορικο, δε γνωριζεις κανενα παλικαρι απο τη θρακη...κι εκει ειναι ανατολη αλλα ειναι πιο καλα παιδια γμτ...

Ms-mariposa

# 37 στις 22/12/2011
author
Η.Π.Α.

Παράθεση:
Originally posted by achinos
Mariposa εισαι μορφωση...τελος...

Ευχαριστω παρα πολυ

Ms-mariposa

# 38 στις 22/12/2011
author
Η.Π.Α.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....Το αγορι της μιας απο τις γνωστές μου κοπέλες , της Ελληνίδας , την αποκάλεσε ΄΄που@@να επειδή ευχαρίστησε στο Facebook έναν άλλο Τούρκο καθηγητή της μουσικής που την ρωτησε τι κάνει Το αγορι της έχει τον κωδικο της κατόπιν συμφωνίας... και έβαλε φωτογραφία δικη του στο προφιλ της ... Χαχαχαχα για να κρατάει τους επίδοξους μνηστήρες μακρυά Έπειτα δεν καταλαβα τι ακριβώς έκανε αυτος και λιγο έλειψε να χάσει τον λογαριασμο της !!!!! Κι όχι μονο της είπε ότι είναι που@@να αλλα κι ότι όλες οι Ελληνίδες είναι που@@νες :mad Και είναι και δάσκαλος.!!!!! Σκεφτητε να ήταν πιο λαϊκό παιδι !!! Έπειτα ζητούσε συγνωμη κι έλεγε ότι αν τον αφισει θα είναι σαν τυφλός Ετσι κι αλλοιως τυφλος ειναι χαχαχαΤυφλος απο ζηλεια , τυφλος απο ερωτα , τυφλος χωρίς την ΄΄πορνή΄΄ την Ελληνιδα Έχω παρατηρήσει δε, ότι αν και την διαγραφει συνέχεια απο το FB και την ξαναδεχεται ανάλογα με το πόσες μέρες είναι αρκετές για την ΄΄τιμωρια ΄΄ της ...... οι μεγάλοι καυγαδες και κρίσεις ζηλειας τον πιάνουν τις παραμονές των Εθνικών και θρησκευτικών μας γιορτών
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost