Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

δυσκολη αποφαση

Σελίδα : 1

Liontarina_a

# 1 στις 18/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
'Aρεσαν+: 0%

δυσκολη αποφαση

Γειά σας. Βρίσκομαι σε μια αρκετά περίεργη φάση της ζωής μου. Πριν λίγο καιρό τελείωσε η σχέση μου με έναν άνθρωπο που ένιωθα πολλά. Δεν ηταν εύκολο να το ξεπεράσω. Και δεν το έχω ξεπεράσει. Πρίν λίγες μέρες βρέθηκα με έναν παλιό μου φίλο που κάτι πήγε να παιχτεί παλαιότερα αλλα τελικά δεν κατέλληξε πουθενά επειδή αυτός έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό. Εμαθα λοιπόν οτι βρισκόμασταν στην ίδια θέση. Και αυτός πρόσφατα χωρισμένος και πληγωμένος. Αλλάξαμε αριθμούς και βρεθηκαμε. Εγώ το πήγαινα πολύ χαλαρά όμως αυτός το πήγαινε πιο σοβαρά. Σε μια έξοδό μας μου είπε οτι θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου. Και εγώ θα το ήθελα αλλά δεν ξέρω... Είμαι σίγουρη οτι ο μόνος που θέλει να κάνει μια σχέση μαζί μου είναι για να ξεπεράσει την πρώην κοπέλα του. Και ξέρω οτι αν κάνω μια σχέση και εγω θα αποσκοπώ στο να ξεπεράσω τον πρώην μου. Του είπα οτι θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Φοβάμαι μην πληγωθώ και μην πληγώσω. Να κάνω μια νέα αρχή; Η να ξεπεράσω τον πρωην μου πρώτα και μετά να ψάξω για άλλα;

Arxutas

# 2 στις 18/12/2011
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.191

Παράθεση:
Originally posted by Liontarina_a
Γειά σας. Βρίσκομαι σε μια αρκετά περίεργη φάση της ζωής μου. Πριν λίγο καιρό τελείωσε η σχέση μου με έναν άνθρωπο που ένιωθα πολλά. Δεν ηταν εύκολο να το ξεπεράσω. Και δεν το έχω ξεπεράσει. Πρίν λίγες μέρες βρέθηκα με έναν παλιό μου φίλο που κάτι πήγε να παιχτεί παλαιότερα αλλα τελικά δεν κατέλληξε πουθενά επειδή αυτός έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό. Εμαθα λοιπόν οτι βρισκόμασταν στην ίδια θέση. Και αυτός πρόσφατα χωρισμένος και πληγωμένος. Αλλάξαμε αριθμούς και βρεθηκαμε. Εγώ το πήγαινα πολύ χαλαρά όμως αυτός το πήγαινε πιο σοβαρά. Σε μια έξοδό μας μου είπε οτι θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου. Και εγώ θα το ήθελα αλλά δεν ξέρω... Είμαι σίγουρη οτι ο μόνος που θέλει να κάνει μια σχέση μαζί μου είναι για να ξεπεράσει την πρώην κοπέλα του. Και ξέρω οτι αν κάνω μια σχέση και εγω θα αποσκοπώ στο να ξεπεράσω τον πρώην μου. Του είπα οτι θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Φοβάμαι μην πληγωθώ και μην πληγώσω. Να κάνω μια νέα αρχή; Η να ξεπεράσω τον πρωην μου πρώτα και μετά να ψάξω για άλλα;

Μετα απο ένα χωρισμό , ιδίως μεγάλης σχέσης , κανονικά χρειάζεται κάποιος χρόνος "πενθους" προκειμένου να γίνει το restart μέσα μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη.

Επειδή όμως είναι δύσκολο όταν έχεις μάθει με κάποιον να μείνει ξαφνικά μόνος , καθώς αυτο έχει ως συνέπεια να αλλάζει όλο το πρόγραμμα μας , πολλοί βρίσκουν κάποιον σαν stepping stone όπως συνηθίζω να το αποκαλώ για να γίνει λιγότερο επώδυνη η φάση του χωρισμού κτλ

Αυτο πάντα σε μέσο όρο καθως υπάρχουν και ξεχωριστές περιπτώσεις.
Ότι και να σου πουνε απο εδώ οτι είναι να το κάνεις θα σε οδηγήσει το ενστικτό σου και θα το κάνεις.

Είτε λάθος είτε σωστο χρειάζεται να το κάνεις. Μην περιμενεις εδω να σου λέει ο καθένας την αποψη του απο την στιγμή που εσύ ξέρεις τον εαυτο σου καλύτερα απ 'όλους...

aseglio

# 3 στις 18/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Αλλάξαμε αριθμούς και βρεθηκαμε. Εγώ το πήγαινα πολύ χαλαρά όμως αυτός το πήγαινε πιο σοβαρά.

Εφερε μονοπετρο;

Λοιπον...ξεκίνα το σεξ και ολα θα γινουν. Και τα παλιά θα ξεχάσεις, και θα ξελαμπικάρεις.

inioxos52

# 4 στις 18/12/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
... Είμαι σίγουρη οτι ο μόνος που θέλει να κάνει μια σχέση μαζί μου είναι για να ξεπεράσει την πρώην κοπέλα του. Και ξέρω οτι αν κάνω μια σχέση και εγω θα αποσκοπώ στο να ξεπεράσω τον πρώην μου.

Αφου λοιπον και οι δυο εχετε πιστευεις τους ιδιους λογους και σκοπους, που βρισκεις το κακο, και γιατι δισταζεις να προχωρησεις?

Αβυσσος το μυαλο της γυναικας τελικα.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Vag83

# 5 στις 19/12/2011
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
Να σου πώ κάτι... Κάνατε την καλύτερη αρχή. Ήσασταν και οι 2 ειλικρινείς.
Είπατε ότι και οι 2 είχατε σχέση, και πως ακόμα νοιώθετε πολλά. Τελείωσε όμως... μείνανε και τα καλά και τα κακά, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.
Απο την άλλη βέβαια υπάρχει και η άλλη μεριά. Εφόσων και οι 2 χωρίσατε από μεγάλη σχέση, μην το κάνετε τώρα αυτό μόνο και μόνο για επιβεβαίωση. Μετά από μια μεγάλη σχέση το καλύτερο πράμα είναι να δεις την ελεύθερη ζωή. Να μέινετε λίγο μόνοι σας. Σίγουρα θα σας κάνει καλό και θα δείτε πολύ διαφορετική την καθημερινότητα γύρω σας.
Έτσι διαλέγεις είτε:
1ον Είστε και οι 2 αρκετα ώριμοι για να αρχίσετε μια κανονική σχέση χωρίς να χτυπήσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο από τον πρώην σου ή την πρώην του και να τα διαλύσετε όλα,
είτε 2ον κάθεστε λίγο καιρό μόνοι σας, κάνετε ένα <<restart>> βγαίνετε να γνωρίσετε και ο ένας τον άλλον καλύτερα και αν τελικά ξεπεράσετε τους πρώην και ταιριάζετε κάνετε μια νέα αρχή.

Liontarina_a

# 6 στις 20/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

zerox

# 7 στις 21/12/2011
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 299

...βρες τον ευατό σου πρώτα...

μέσα από μια μακροχρόνια σχέση, ο χαρακτήρας σου και τα θέλω σου
περνούν από φίλτρα και συμβιβασμούς...Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει
να επιτρέψεις στον ευατό σου να γυρίσει εκεί που ήταν πριν τη σχέση,
για να δεις καθαρότερα τι ζητάς από μια σχέση και αν μπορείς να αλλάξεις
αυτά που διαλύσαν την προηγούμενη σου σχέση...
...μην παίρνετε ναρκωτικά.Δεν φτάνουν για όλους...

wish_

# 8 στις 21/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Από τη στιγμή που νιώθεις ακόμα κάτι για τον πρώην σου και νιώθεις ότι και ο φίλος σου σε θέλει για να ξεπεράσει την πρώην του τότε ποιος ο λόγος να κάνεις κάτι?

Αφού δε ψήνεσαι και τόσο δε νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα να μείνεις μόνη?Τ΄ότι σου δώθηκε μια ευκαιρία τώρα δε σημαίνει ότι δε θα σου ξαναδωθεί.Και οταν σου ξαναδωθεί δε θα νιώθεις μπερδεμένη ούτε θ΄αναρωτιέσαι.

Καμιά φορά τέτοιου είδους σχέσεις μπορεί να σε βοηθάνε να ξεχαστείς αλλά μπορεί να σε κάνουν και χειρότερα.Πάντως μπορείτε να συνεχίσετε την παρέα και όπου βγει...κανείς δε σε αναγκάζει να κάνεις τιποτα.

Liontarina_a

# 9 στις 21/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Συνεχίζουμε να συναντιόμαστε αλλά το πάμε πολύ χαλαρά. Του είπα οτι θέλω ακόμα να ξακαθαρίσω μέσα μου και αυτός μου είπε οτι το μόνο που ζητάει είναι να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του να τον στηρίζει και του είπα οτι μπορεί να με έχει και σαν φίλη του δίπλα του. Δεν είναι ανάγκη να τα έχουμε... έλα όμως που αυτός δεν με βλέπει σαν φίλη... βέβαια παρατηρώ οτι όσο καιρό μιλάμε, έχω αρχίσει να μην πονάω τόσο πολύ στην σκέψη του πρώην και να κάνω θετικές σκέψεις. Τώρα που το θυμήθηκα. χθες με πήρε τηλ. ο πρώην μου αλλά ούτε που του απάντησα αν αυτό γινόταν λίγο καιρό πρίν θα έτρεχα σαν τρελή να σηκώσω το τηλέφωνο! ίσως τελικά να μου κάνει καλό αυτή η "επικοινωνία" με τον φίλο μου...

EVANGELOST

# 10 στις 21/12/2011
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 21
Αυτός τώρα που χώρισε έχει στερηθεί το σεξ και ψάχνει μια να συνεχίσει να το κάνει και αυτή είσαι εσύ. Σε θέλει δηλαδή μόνο για σεξ. Αν θέλεις κάτι τέτοιο όκ, αλλιώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Liontarina_a

# 11 στις 22/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by EVANGELOST
Αυτός τώρα που χώρισε έχει στερηθεί το σεξ και ψάχνει μια να συνεχίσει να το κάνει και αυτή είσαι εσύ. Σε θέλει δηλαδή μόνο για σεξ. Αν θέλεις κάτι τέτοιο όκ, αλλιώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

σε ευχαριστώ . το έχω σκεφτεί από την πρωτη στιγμή αυτό για αυτόν τον λόγο και δεν εχω προχωρήσει μαζί του.

HighLow

# 12 στις 22/12/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:

Μπορείς να έχεις σχέσεις, φλέρτ, σεξάκι αλλά καλό είναι να είσαι ξηγημένη για το τι σε ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Αν ο φίλος σου θέλει να ξεπεράσει την πρώην του μια χαρά θα ταιριάξετε αφού και εσύ αυτό χρειάζεσαι.
Μια αποκλειστική σχέση τώρα, και τα έντονα συναισθήματα από τον άλλον θα σε έπνιγαν...
Οπότε πήγαινε για άλλα, αλλά να είσαι ξεκάθαρη.

Liontarina_a

# 13 στις 22/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
HighLow, του έχω πει οτι δεν θέλω να τον κοροιδεύω και οτι αν κάνω κάτι μαζί του θα το κάνω μόνο και μόνο για να ξεπεράσω την προηγούμενή μου σχέση. Είμαι ξεκάθαρη, του έχω πει τι δίνω και τι ζητάω φυσικά και δεν φαίνεται να τον πειράζει. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες

HighLow

# 14 στις 23/12/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:
HighLow, του έχω πει οτι δεν θέλω να τον κοροιδεύω και οτι αν κάνω κάτι μαζί του θα το κάνω μόνο και μόνο για να ξεπεράσω την προηγούμενή μου σχέση. Είμαι ξεκάθαρη, του έχω πει τι δίνω και τι ζητάω φυσικά και δεν φαίνεται να τον πειράζει. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες

Παρακαλώ.
Επόμένως και εσένα δεν πρέπει να σε πειράζει αν αυτός θέλει να ξεπεράσει τη δικιά του πρώην κάνοντας κάτι με εσένα. Αντιθέτως αν έδειχνε συναισθήματα θα έπρεπε να ήσουν πιο επιφυλακτική. Είναι πολύ συνηθισμένο (και κατά τη γνώμη μου θεμητό) να ξεπερνάς παλιές πληγές με αυτό το τρόπο (είμαι σίγουρος ότι ήδη έχεις νοιώσει καλύτερα) αρκεί και οι δυο να ξέρουν που βρίσκονται και ότι η (σεξουαλική) φάση θα τελειώσει όταν κάποιος ξαναμπεί σε σχέση ή ακόμα όταν τελικά ξανασταθείτε στα πόδια σας και αναζητάτε τον επόμενο έρωτα στη ζωή σας.
Άρα, δώστου να καταλάβει, ξηγημένα και ωραία, και κοίτα να περάσεις καλά και εσύ και αυτός για όσο κρατήσει.

Liontarina_a

# 15 στις 23/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
HighLow, νιώθω ήδη καλύτερα όπως ακριβώς υπέθεσες. Και ξέρω οτι και αυτός προσπαθεί να ξεπεράσει την πρώην του. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εξάλλου έχουμε ξεκαθαρίσει τι θελουμε ο ένας από τον άλλον...

KOLORS

# 16 στις 23/12/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737

Liontarina_a

# 17 στις 23/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by KOLORS

σωστό σε βρίσκω!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.