Ανδρας / 30 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 45
'Aρεσαν+: 0%
ευχαριστηριο...
θελω να ευχαριστησω τα μελη που συμμετειχαν στην επιλυση τον προβληματων μου και στην λυση των αποριων μου.....θελω ακομα να παρακαλεσω κιαλλα μελη κυριωσ γυναικεσ γιατι απαντουσαν περισσοτερο ανδρεσ να ακουσω και τισ δικεσ τουσ αποπσεισ πανω στα θεματα μου....ευχαριστω για το σεβασμο που δειξατε....
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367
Παράθεση:
Originally posted by 8anashs-18
θελω να ευχαριστησω τα μελη που συμμετειχαν στην επιλυση τον προβληματων μου και στην λυση των αποριων μου.....θελω ακομα να παρακαλεσω κιαλλα μελη κυριωσ γυναικεσ γιατι απαντουσαν περισσοτερο ανδρεσ να ακουσω και τισ δικεσ τουσ αποπσεισ πανω στα θεματα μου....ευχαριστω για το σεβασμο που δειξατε....
Όλα εντάξει μπαγασάκο; Μπράβο μπράβο!
Και πολύ γουστάρω που γυρνάς να πεις και ένα ευχαριστώ, οι περισσότεροι κάνουν τη δουλειά τους και μη τους είδατε!
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 489
θανασακη μου, για να μη παραπονιεσαι για την ελλειψη γυναικειας παρουσιας απο τα θεματα σου θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο με τη σειρα μου και να σε ευχαριστησω επειδη εχεις μαθει και να σεβεσαι, αλλα και αν αναγνωριζεις καποια πραγματα. ΜΠΡΑΒΟ!
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.
Ανδρας / 30 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 45
na 'sai kala re zouzounela euxaristw.....ennoeite pws 8a pw euxaristw auto einai to swsto...
Guava
# 5
στις 22/12/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και εμείς ευχαριστούμε για την προσπάθεια να γράψεις το θέμα στα ελληνικά.
Αν το κείμενο είναι σαφές και καθαρογραμμένο θα έχεις περισσότερες απαντήσεις.
Επίσης αν χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και ειλικρίνεια , οι απαντήσεις που θα
παίρνεις θα είναι και ποιοτικές!
στα social media