Παράθεση:
Originally posted by Annie93
Χίλια ευχαριστώ!
Ελπίζω να κάνουν κάτι, θα ρωτήσω σήμερα (μπας και ξαναγίνω άνθρωπος, γιατί για την ώρα είμαι γυμνοσάλιαγκας)!!!
Αρρρρίμπα!![]()
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Καλυτερα να παρεις αντισυλληπτικα, εχουν αρκετα καλο αποτελεσμα στους πονους περιοδου.
Και εγω εχω προβλημα με τα μη στεροειδη αντιφλεγμονωδη, μου τσακιζουν το στομαχι.
Δοκιμασε επισης υποθετα, που δεν επηρεαζουν τοσο πολυ το στομαχι, και κυριως σπασμολυτικα, πχ buscopan.
Περαστικα.
Παράθεση:
Originally posted by happy_elf
Κουραγιο κοπελα μου! Σε καταλαβαινω απολυτα! Ημουν και εγω ετσι ευτυχως για λιγα χρονια αλλα ακομα καποιες φορες εχω αναλογους πονους περιοδου μια στο τοσο.Για τα φαρμακα καλο θα ηταν να μην δινουμε συμβουλες ετσι στο ακυρο γιατι ο καθενας οργανισμος ειναι διαφορετικος και πιο καλα ξερει ο γιατρος μας.
Απλα θα σου πω την παρομοια εμπειρια μου. Και εγω εχω προβλημα με κυστες και επαιρνα αντισυλληπτικα τα οποια βελτιωσαν την κατασταση αλλα μολις τα εκοψα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια. Νομιζω δεν κανει να τα παιρνεις και για παρα πολυ καιρο. Εγω εκανα θεραπεια 3ων μηνων. Τα xefo ειναι οντως πολυ δυνατα χαπια και ειναι κ βραδειας αποδεσμευσεως οποτε μενουν πολλες ωρες στο στομαχι κ το ταλαιπωρουν. Ενα χαπι που μου συστησε η φαρμακοπειος μου για πονους περιοδου ειναι το Felden. Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενη, δεν σταματαει βεβαια εντελως ο πονος αλλα τουλαχιστον μπορω να δουλεψω και να κυκλοφορησω σαν ανθρωπος. Ρωτησε τον γιατρο σου και γι αυτα τα χαπια μηπως εχει καποιο εκδοχο απο αυτα που σε πειραζουν και αν ειναι ολα οκ δοκιμασε τα.
Αγωνιστικους πονεμενους χαιρετισμους!![]()
στα social media