Παράθεση:
Originally posted by mordxw30
Παράθεση:
Originally posted by Aggelo
Και τι θες να κανω ανθρωπε μου να αρχισω να ψαχνω τα κιταπια
των υπουργειων και των οργανισμων του κρατους για να στα
Σερβιρω απο πρωτο χερι....
Και στην τελικη επεσες στην Ελλαδα με αλεξιπτωτο σημερα το πρωι
και δεν ξερεις αν αυτα που γραφω ισχυαν ???
Ακριβώς αυτό. Να ψάχνεις και να αναρωτιέσαι και να μη τρως μασημένη τροφή, βλάπτει στον εγκέφαλο.
Ψάξε να βρεις πώς απέκτησαν όλα αυτά τα ακίνητα και τις περιουσίες, άτομα που ποτέ δεν δούλεψαν. Ποιος χρηματοδοτεί τα κόμματα, ποιος έφερε πρωθυπουργό τραπεζίτη και όλα αυτά που ΔΕΝ λένε τα ΜΜΕ. Άκου και διάβαζε πίσω απ τις λέξεις. Μην επικαλείσαι την προπαγάνδα τους σαν επιχείρημά σου. Κανένας δεν πείθεται πλέον, εκτός αν είναι φανατισμένος ή βολεμένος.,
Δες και τη φίλη σου τη Μούσχουρη πώς λειτούργησε, όταν πήγε να δώσει μια συναυλια στη Γερμανία και της είπαν να είναι αρεστή στους Γερμανούς. Για τον πλούτο της ενδιαφέρεται κι αυτή.
Αυτή είναι η δική σου αλήθεια. Η δική μας επέτρεψέ μας να διαφέρει και μη μας κάνεις άλλο κομματικό κήρυγμα. Νισάφι.
Σε blogs θα βρεις ένα άρθρο για την πρόωρη συνταξιοδότηση των γερμανών. Φεύγουν για να προλάβουν να πάρουν παχυλή σύνταξη πριν αλλάξει ο νόμος. Σου θυμίζει κάτι;
Παράθεση:
Originally posted by Nikitta
Παράθεση:
Originally posted by Aggelo
Παράθεση:
Στα παπακια μας...και γαμω τις εκφρασεις!!!!! ..!
Απο την μια συμφωνω με τον Aggelo....
αλλα απο την αλλη....απο την αλλη...μηπως ολα αυτα γινονται και διαδιδονται εντεχνως απο τα Μεσα ...για να αποφορτιστει η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη που εχουν οι ΠΑΠΑΚΕΣ οι πολιτικοι?!
Ερωτηματα....
Κοιτα Nikitta ας μην κρυβομαστε πια πισω απο την μαργαριτα....
Αυτα που γραφω πιο πανω για αυτο το εκτρωμα που δημιουργησαμε
τοσα χρονια τα ξεραμε...αν οχι στο 100% στο 80%
στο 70% οποιος κανει τον τρελο οτι δεν τα ηξερε η ζουσε σ αλλη
χωρα,η ζουσε στην κοσμαρα του.
Εγω προσωπικα εχω δει μπροστα μου ανθρωπους που δεν δικαιουταν
επιδομα πυροπληκτου σε φωτιες την προηγουμενη 10ετια...
(Μιλαμε να εχουν ενα οικοπεδο με μια Ελια και 5 τσουκνιδες)
τις τους καηκε δηλαδη ????
να παιρνουν ζεστο χρημα στο χερι τωρα τι να λεμε??...
φταινε μονο οι πολιτικοι ????????
Αυτοι που τα παιρνανε δεν ξερανε οτι ειναι λαμόγια ???
Και για να το προχωρησω, αυτοι που μοιραζανε τοτε τα επιδομα για
τους πυροπληκτους αφειδως χωρις να κανουν ενα τυπικο ελεγχο...
τα ειχαν φερει απο την προσωπικη τους περιουσια ???
Φυσικα και οχι δανεια πηρανε τοτε !!!!! τα οποια σημερα τα πληρωνουμε
αδρα !!!!
Ποια μαργαριτα Aggelo?! Ουτε πυροπληκτος ουτε αγροτης ειμαι για να τα εχω φαει χοντρα απο το κρατος.
Ποιοι τα διναν χοντρα σε ΜΚΟ? Ποιοι τα φαγανε στο χρηματιστηριο?
Ποιοι αδειασανε τα ταμεια? Ποιοι ρημαξανε και ρημαξανε και ρημαξανε την Ελλαδα χοντρα εταιριες και λαμογια μαζι στα Δημοσια εργα?
Ναι την διαφθορα που μας διδαξαν πρωτοι αυτοι μια χαρα την δεχτηκαμε επειδη μας βολεψε. Αλλα μην μου λες τωρα οτι αυτοι δεν εχουβ ευθυνη γιατι με τρελλανεις. Στην τελικη η πλειοψηφια των πολιτων ΔΕΝ τα εφαγε μαζι. ΜΕΤΑΞΥ τους τα φαγανε κυριως.Γιατι πλεον δεν μιλαμε για μια φοροδιφυγη η για ενα επιδομα πυροπληκτου. Και 100 τετοια επιδοματα να δινανε την ημερα για ενα χρονο ΔΕΝ φτανει ουτε στο ενα χιλιοστο τα λεφτα που τρωγανε ολοι μαζι καθημερινα με αλλους τροπους.
Και στην τελικη με εκνευριζει που μια μεγαλη μεριδα πολιτων ΤΩΡΑ φωναζουν για τα ποσα εφαγε ο καθενας. Τοσα χρονια που ησασταν?! Τι εκανες εσυ για τον πυροπληκτο αυτον?! ΞΑφνικα ολοι γινατε δικαστες. Που ησασταν τοσα χρονια να υποστηριξετε το σωστο? Οταν φωναζα εγω παλια που εβλεπα τα κομματοσκυλα στις σχολες να περνανε ετσι τα μαθηματα ημουνα η γραφικη. Και οταν δεν δεχομουν μεσα για να παρω μια θεση ειμουν η ηλιθια. Αλλα τοτε κανεις δεν φωναζε. Γιατι αυτος ο ''κανεις''την ειχε φαει την θεση. Τωρα τα θυμηθηκατε ολα. Αιντε πια .
Παράθεση:
Originally posted by zerox
Παράθεση:
Και στην τελικη με εκνευριζει που μια μεγαλη μεριδα πολιτων ΤΩΡΑ φωναζουν για τα ποσα εφαγε ο καθενας. Τοσα χρονια που ησασταν?! Τι εκανες εσυ για τον πυροπληκτο αυτον?! ΞΑφνικα ολοι γινατε δικαστες. Που ησασταν τοσα χρονια να υποστηριξετε το σωστο? Οταν φωναζα εγω παλια που εβλεπα τα κομματοσκυλα στις σχολες να περνανε ετσι τα μαθηματα ημουνα η γραφικη. Και οταν δεν δεχομουν μεσα για να παρω μια θεση ειμουν η ηλιθια. Αλλα τοτε κανεις δεν φωναζε. Γιατι αυτος ο ''κανεις''την ειχε φαει την θεση. Τωρα τα θυμηθηκατε ολα. Αιντε πια .
Σωστό, μάλιστα οι περισσότεροι έλεγαν ότι είναι και μάγκες που τα
παίρνουν από το κράτος (λες και το κράτος είναι μια έννοια αόριστη και δεν
την πληρώναμε εμείς τη νύφη). Μαύρα τιμολόγια, υπερτιμολογήσεις, εταιρείας
καινοτομίας φαντάσματα, και όσοι ήμαστε με το σταυρό (ή το πουλί) στο χέρι,
την πληρώνουμε...Φωνάξτε όσο θέλετε...τώρα μου αρέσει...
Στην τελική όλο αυτό το αλατούρκα του Νεοελληνα δεν θα φύγει έτσι απλά.
Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούϊ...Ε, ας φύγει η ψυχή πρώτα.
Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος: "Οι Έλληνες είναι Τούρκοι που νομίζουν ότι είναι Ιταλοί..."![]()
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Παράθεση:
Originally posted by mordxw30
Αυτή είναι η δική σου αλήθεια. Η δική μας επέτρεψέ μας να διαφέρει και μη μας κάνεις άλλο κομματικό κήρυγμα. Νισάφι.
Δηλαδή, όποιος λέει κάποιες αλήθειες, τότε ή κάνει κοματικό κήρυγμα ή είναι βολεμένος ή είναι φανατισμένος;
Και αυτοί που δε δέχονται αυτές τις αλήθειες τι είναι;
Βλάκες, στραβοί ή ηλίθιοι;
(Aggelo, ματαιοπονείς)
Παράθεση:
Originally posted by zerox
Παράθεση:
Σωστό, μάλιστα οι περισσότεροι έλεγαν ότι είναι και μάγκες που τα
παίρνουν από το κράτος (λες και το κράτος είναι μια έννοια αόριστη και δεν
την πληρώναμε εμείς τη νύφη). Μαύρα τιμολόγια, υπερτιμολογήσεις, εταιρείας
καινοτομίας φαντάσματα, και όσοι ήμαστε με το σταυρό (ή το πουλί) στο χέρι,
την πληρώνουμε...Φωνάξτε όσο θέλετε...τώρα μου αρέσει...
Στην τελική όλο αυτό το αλατούρκα του Νεοελληνα δεν θα φύγει έτσι απλά.
Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούϊ...Ε, ας φύγει η ψυχή πρώτα.
Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος: "Οι Έλληνες είναι Τούρκοι που νομίζουν ότι είναι Ιταλοί..."![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media