Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

με χωρισε

Σελίδα : 1

billy148

# 1 στις 24/12/2011
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

με χωρισε

γεια σαs!!!Είμαι 21 χρονών το ίδιο κ η κοπέλα μου..Πριν ένα μήνα με χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσηs κ ο λόγοs από ότι μου είπε ήταν ότι δν τηs συμπεριφερόμουν σωστά..Είμουν εγωιστήs κ πολλέs φορέs την έκανα να κλαίει..Και ναι το παραδέχομαι κάποιεs φορέs την έβριζα δίχωs λόγο κ δεν το καταλάβαινα..Την αγαπάω παρά πλ όμωs δν θέλω να τη χάσω..Ειμαι χάλια όλο αυτόν τον μήνα δεν μπορώ μακριά τηs..Εχω καταλάβει το λάθοs μου και τη θέλω πίσω..Εχω κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη..Την παρακάλεσα πολλέs φορέs αλλά δίχωs αποτέλεσμα..Δεν ακούει τίποτα..Τηs το υποσχέθηκα ότι θα αλλάξω στάση απέναντι τηs..Τώρα καταλαβαίνω τι εχασα..Μια ευκαιρία τηs ζητάω να τηs αποδείξω οτι δν θα είμαι ο ίδιοs που είμουν πριν..Τι να κάνω ρε παιδιά?Είμαι απελπισμένοs!!

tzoulia49

# 2 στις 26/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
κοιτα μπιλυ ....εχεις καταλαβει οτι εχεις κανει πολλα λαθη σ αυτη τη σχεση ....

και τωρα που σου φυγε το κοριτσι κοπανιεσαι ....

κοιτα λοιπον να διορθωθεις μια για παντα γιατι τα κοριτσια δεν ειναι αψυχες κουκλες που μπορεις να τους φερεσαι σαν σκουπιδια ....

τωρα με τη συγκεκριμενη κοπελλα ....λες οτι εκανες τις προσπαθειες σου να την μεταπεισεις και δεν εφεραν αποτελεσμα ....

εγω προτεινω να της ξαναμιλησεις να της πεις ποσο πολυ σου λειπει και την αγαπας ....αναγνωρισε ξανα τα λαθη σου ...

χωρις κλαψες και σαλια ....κι αν αυτη ειναι ανενδοτη απομακρυνσου ....

αν αυτη σ αγαπαει θα ξαναρθει μονη της ....αν δεν ερθει σημαινει οτι της τελειωσε ....

η παιζει και το σεναριο να εχει βρει κατι αλλο γι αυτο αποχωρησε .... καλη τυχη ...

zerox

# 3 στις 27/12/2011
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 299

τζουλια49

...τα είπε πολύ σωστά όλα...πολλές φορές το ΕΓΩ μας, δεν μας αφήνει
να δούμε καθαρά...μπορεί και το timing να μην ήταν σωστό...ο χρόνος
θα δείξει, αλλά τώρα όσο και να προσπαθείς, κομματάκι δύσκολο...
...μην παίρνετε ναρκωτικά.Δεν φτάνουν για όλους...

Ioannis-Dros

# 4 στις 26/12/2011
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
και καλα σου εκανε και αργησε

# 5 στις 27/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θεωρητικά πριν φύγουμε από μια σχέση έχουμε κάνει επανειλλημένες συζητήσεις για πράγματα που μας ενοχλούν, προφανώς δεν τους έδωσες την απαραίτητη σημασία γιατί θεωρούσες δεδομένο ότι είναι μαζί σου....Ερχεται πάντα η στιγμή λοιπόν να καταλάβουμε ότι και τα δεδομένα αλλάζουν...

mpempa17

# 6 στις 5/1/2012
author
Γυναίκα / 29 / Σε διάσταση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
An tn agapas akoma... prepei na tis to dikseis....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.