Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

πάλι εγώ το βήμα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

sizitisi

# 1 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

πάλι εγώ το βήμα?

καλησπέρα σας,
θα ήθελα να ακουσω την γνώμη σας και αγοριών βεβαίως. Έίμαι σε μια "σχεση" η οποία έγινε επανεσυνδεση και αυτός είχε φυγει κι γύρισε ουτε ενα μηνα τώρα. Μου είπε οτι θελει να είμαστε οπως ήμασταν παλιά κι το ΄δεχτικα γτ ακομα τον ήθελα, όμως οσο τον ζω έχει αλλάξει δν ειναι ιδιο δηλ δεν είναι όσο τρυφερος ήταν κι δν μου στελει μηνυματα οπως παλια κι μονο μια φορα με παίρνει τηλ. του είπα οτι εχει αλλάξει κι δν το παραδεχτικε, ειπα οτι δεν μου μιλαει οπως μου μιλαγε κι παλι ειπε οτι με παιρνει τηλ κι τσαντιζεται οταν το αναφερω και είχαμε τσακωθει γι'αυτο το θεμα μου ειπε να μην λεω βλακιες. Τωρα ειναι μακρυα για διακοπες με την οικογενεια μιλαγαμε μεσω ιντερνετ κι του ξαναεκανα παραπονα καπποια στιγμη με ρωταει αν εχω κατι κι δν του απαντησα για λιγο κι μου ειπε "θα μου πεις ή θα με πρηξεις?". του εξηγησα κι μου λεει παλι τα ιδια κι απο τοτε δν τον εχω παρει τηλ ουτε με εχει παρει. τι να κανω να τον αφήσω ή να τον παρω κι να τον βρισω γτ με εχει ενοχλησει αυτη η συμπεριφορα ποτέ δν εχω μιλησει ετσι. Παιδια βοηθεια δν ξερω τι να κανω πλεον δν ακουει "κλεινει" τα αυτιά του κι λεει τα δικα του. Α καποια στιγμη μου ειπε οτι μην τρογεσαι με τα ρουχα σου θα τα χασεις κι αυτά, αλλά αν δν ηθελε γτ ηρθε πισω?

mrcrazyjase

# 2 στις 28/12/2011
author
Ανδρας / 33 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Απαντήσεις: 13
Επειδη μερικες φορες εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ ψωνια και ο εγωισμος μας δεν μας αφηνει να παραδεχτουμε οτι κανουμε λαθος η οτι κατι που μας λεει η κοπελα μας μπορει να ειναι αληθεια πιστευω πως πρεπει :

ΠΡΩΤΑ να σκεφτεις αμα οντως θες να εισαι με αυτον τον ανθρωπο ( οταν ειναι στις καλες του εννοειται ). Επισης, να μην εισαι πιεστικη γιατι οι αντρες το νιωθουν αυτο και πανε να σε βγαλουν και κομπλεξαρα στην τελικη.θα κανεις υπομονη. το τελευταιο πραγμα που θες ειναι οντως να του τα πριζεις.

Επειτα πιστευω οτι πρεπει να βρεθειτε απο κοντα ετσι ωστε να βλεπεις τις αντιδρασεις του οταν θα του μιλας.Να του εξηγησεις οτι αυτο που νιωθεις (δεν ειναι ο ιδιος) δεν ειναι στη φαντασια σου και οτι αυτος που πρεπει να το αλλαξει ειναι αυτος!! Αυτος δινει μια εντυπωση σε σενα ΑΡΑ αμα εισαι σιγουρη αυτος πρεπει να σε ικανοποιησει και ΕΣΥ πρεπει να εκτιμησεις την προσπαθεια του και φυσικα το αποτελεσμα.

Τελος, θα παρεις τις αποφασεις σου στην πορεια: Η συνεχιζεις στεναχωρημενη ή αν σε γραψει κανονικα και δεν λαβει υπ'οψιν του τιποτα, χωριζεις διοτι ΔΕΝ τον νοιαζει πως περνας.

ψυχολογος ΔΕΝ ειμαι , ειναι η γνωμη μου , μπορει να ειναι εντελως λανθασμενη γιατι ΔΕΝ ξερω ουτε εσενα ουτε το αγορι σου . εσυ αποφασιζεις. γερα!

# 3 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο κύριος δεν γύρισε γιατί ξαφνικά θυμήθηκε πως σε αγαπάει.
Απλά θέλει μια καβάτζα προς το παρόν, επειδή δεν παίζει τίποτα καλό τριγύρω.
Όταν όμως βρεθεί, να είσαι σίγουρη πως θα πάρεις πόδι.
(Καβάτζα θέλει, να έχει να βολεύεται στα δύσκολα, σου κάνει την χάρη να είναι μαζί σου
τι θες και τον πρήζεις;;; )
Αν θέλεις να είσαι αυτό, συνέχισε μαζί του...

mrcrazyjase

# 4 στις 28/12/2011
author
Ανδρας / 33 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Απαντήσεις: 13

Παράθεση:
Originally posted by wind_
Ο κύριος δεν γύρισε γιατί ξαφνικά θυμήθηκε πως σε αγαπάει.
Απλά θέλει μια καβάτζα προς το παρόν, επειδή δεν παίζει τίποτα καλό τριγύρω.
Όταν όμως βρεθεί, να είσαι σίγουρη πως θα πάρεις πόδι.
Αν θέλεις να είσαι αυτό, συνέχισε μαζί του...

πολυ πιθανο ... και γω αυτο θα εκανα αμα δεν αγαπουσα την κοπελα μου. βαλε στην ακρη τα δικα σου συναισθηματα και παρε μια αποφαση.

mavroskyknos1986

# 5 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 249
Θεματοθέτρια, τα παιδιά εχουν δίκιο..

Ο τύπος την έχει ψωνίσει υπερβολικά και θέλει να σου βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι!!!

Αφού δεν παίρνει από λόγια ο μάγκας, γράψτον στα παλια σου τα παπούτσια! Δε φερονται έτσι οι άντρες όταν θελουν μια γυναικα πραγματικά!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aseglio

# 6 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Aφου βλέπεις οτι το παει πιο αραια και free, τι τον πρήζεις να αλλαξει; Αν δεν σου κάνει, φύγε. Δεν θα αλλάξει.

ZOUZOUNELLA

# 7 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
αγαπητη θεματοθετρια, ο τυπος αυτο που ηθελε το εχει καταφερει. μια καβατζα για να επιβεβαιωνει τον ιδιο και τον ακρατο εγωισμο του. ειναι κομπλεξικος και γιαυτο δεν παραδεχεται τιποτα. επισης το γεγονος οτι αντιδρα με αυτο τον τροπο δηλωνει οτι αναγνωριζει οτι ετσι εχουν τα πραγματα, αλλα δεν τον ενδιαφερει να αλλαξει την συμπεριφορα του γιατι πολυ απλα δεν ενδιαφερεται για σενα.
εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις απο δω και περα.
Ποτε για σοβαρα πραγματα δεν μιλαμε εντελως σοβαρα.

sizitisi

# 8 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
οποτε να μην πάρω κανένα τηλέφωνο σωστά? μηπως όμως θα πρέπει να τον προσγιώσω κι λίγο?δεν είμαι κι βλακας να τα ανεχομαι ολα γιατί το έχει πάρει πολύ πάνω του λες κι μου κανει χρησά αυγά

sizitisi

# 9 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Aφου βλέπεις οτι το παει πιο αραια και free, τι τον πρήζεις να αλλαξει; Αν δεν σου κάνει, φύγε. Δεν θα αλλάξει.

δεν προσπαθώ να αλλάξει αλλά ειπα να είναι όπως ήταν αφού με αυτήν την προοπτική γύρισε υποτιθεται. Αφου γύρισε να μην έχω κι εγώ απαιτήσεις?

aseglio

# 10 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by sizitisi
Αφου γύρισε να μην έχω κι εγώ απαιτήσεις?

Ουν αν λάβεις παρα του μη έχοντος.

Την μορφη σχέσης που είχατε, ξέχνα την. Γύρισε, αλλα για κάτι πιο χαλαρό.

mavroskyknos1986

# 11 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 249
Κορίτσι μου, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν εχεις απαιτησεις απο τη ζωη, τι περιμενεις να σου δώσει??

Μη γίνεσαι το σκυλακι του ρε γμτ μου!!!!!!!

Οι άντρες δεν καταλαβαινουν από λόγια: Μονο από πραξεις κάαααατι σκαμπάζει το κεφαλάκι τους! Που σημαίνει : γράψε τον κανονικά στα παλια σου τα παπουτσια! Δηλαδή:

1) Δεν του ξανατηλεφωνεις
2) Δεν του απαντας ξανα σε τηλέφωνο ή μήνυμα
3)Συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου, βγαινεις με τις παρεες σου, διαβαζεις για τις σπουδες σου ή ασχολεισαι με τη δουλειά σου!

Σε κάτι τετοιους τύπους, ούτε καν αξίζει να τους το πεις ευθέως ότι τους χωρίζεις!!!!!!!!!!!!!!

tzoulia49

# 12 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
οταν καποιος γυριζει δεν ειναι απαραιτητο να ψαχνει μια καβατζα ....

πιθανον απομακρυνομενος να εχει νιωσει ελειψη για το προσωπο ....

τωρα εδω ο τυπος αντιδραει καπως αδιαφορα κι αδικιολογητα ....

τι μπορει να φταιει ?

το σιγουρο ειναι οτι φταις εσυ που τον ανεχεσαι.....

για οτι και να ειναι αυτο ....

γιατι αν η σχεση ηταν καλη με ειλικρινεια θα σου ελεγε τι τον απασχολει ....

εγω εχω μια τακτικη σ αυτο ....

συναντησε τον και μιλησε του σοβαρα ....εξηγησε του οτι η συμπεριφορα του προς εσενα ειναι ασχημη κι αδιαφορη ....

ρωτησε τον αν τον αγχωνει κατι να το συζητησετε ...

κι αν αυτος λεει παλι τα δικα του παπαγαλιστικα ....

στειλτον απο εκει που ηρθε .....

μην ανεχεσαι αλλο ...

ειναι παγια τακτικη των αντρων να θελουν μια μαλ.....νη που θα ανεχεται τα παντα .....

και μολις βρουν την ξυπνια μη τους ειδατε μη τους απαντησατε .....

οχι τιποτε αλλο θα κερδισεις και την αξιοπρεπεια σου ....

KOLORS

# 13 στις 28/12/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737

Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49

ειναι παγια τακτικη των αντρων να θελουν μια μαλ.....νη που θα ανεχεται τα παντα .....

και μολις βρουν την ξυπνια μη τους ειδατε μη τους απαντησατε .....

# 14 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

δεν προσπαθώ να αλλάξει αλλά ειπα να είναι όπως ήταν αφού με αυτήν την προοπτική γύρισε υποτιθεται. Αφου γύρισε να μην έχω κι εγώ απαιτήσεις?

...παρτον τηλεφωνο και πες του ποσο πολυ τον λατρευεις και τον θελεις...οτι σου λειπει περισσοτερο απο ΠΟΤΕ και οτι θα μεινετε ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ....μολις τα ακουσει, θα σε χωρισει αυτος αμεσως και ξεγνοιασες....

aseglio

# 15 στις 28/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
...παρτον τηλεφωνο και πες του ποσο πολυ τον λατρευεις και τον θελεις...οτι σου λειπει περισσοτερο απο ΠΟΤΕ και οτι θα μεινετε ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ....μολις τα ακουσει, θα σε χωρισει αυτος αμεσως και ξεγνοιασες....

...το γουρουνι!!

glykoula89

# 16 στις 28/12/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε διάσταση
Η.Π.Α.
Απαντήσεις: 133

Παράθεση:
τι να κανω να τον αφήσω ή να τον παρω κι να τον βρισω γτ με εχει ενοχλησει αυτη η συμπεριφορα ποτέ δν εχω μιλησει ετσι.

Φυγε σου λεω ο τυπος ειναι κομπλεξικος και κουραστικος, επισεις μην των παιρνεις τηλ δεν αξιζει της βρισεις σου, ξυλο θελει και μονο!
γεννηθηκα χωρις να το θελω θα πεθαινω χωρις να το θελω τουλαχιστον αφηστε με να ζησω οπως θελω ΕΓΩ!!! Ποσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι!!! Αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες!!! ;) Μερικές φορές οι άνθρωποι βάζουν τοίχους, όχι για να κρατήσουν κάποιους απ'έξω αλλά για να δουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για να τους γκρεμίσει!!!

Liontarina_a

# 17 στις 29/12/2011
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
-.- μην τον παρεις... οπως ειπαν και οι αλλοι γυρισε πισω γιατι ηθελε καβατζα, γιατι σε θεωρουσε δεδομενη... μην παρεις τηλ. και αν σε παρει αυτος να τον χωρισεις... ειναι το μονο πραγμα που δν θα περιμενει με τιποτα...
Ρόδα είναι και γυρίζει!

Guava

# 18 στις 29/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Α καποια στιγμη μου ειπε οτι μην τρογεσαι με τα ρουχα σου θα τα χασεις κι αυτά

Καλά σου είπε. Πολύ το ψηλαφίζεις...

Guava

# 19 στις 29/12/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by georgebest69

...το γουρουνι!!

+1 και στους δύο!

inioxos52

# 20 στις 29/12/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
δεν είναι όσο τρυφερος ήταν κι δν μου στελει μηνυματα οπως παλια κι μονο μια φορα με παίρνει τηλ. του είπα οτι εχει αλλάξει κι δν το παραδεχτικε, ειπα οτι δεν μου μιλαει οπως μου μιλαγε κι παλι ειπε οτι με παιρνει τηλ κι τσαντιζεται οταν το αναφερω και είχαμε τσακωθει γι'αυτο το θεμα μου ειπε να μην λεω βλακιες. Τωρα ειναι μακρυα για διακοπες με την οικογενεια μιλαγαμε μεσω ιντερνετ κι του ξαναεκανα παραπονα καπποια στιγμη με ρωταει αν εχω κατι κι δν του απαντησα για λιγο κι μου ειπε "θα μου πεις ή θα με πρηξεις?". του εξηγησα κι μου λεει παλι τα ιδια κι απο τοτε δν τον εχω παρει τηλ ουτε με εχει παρει.

Ολα καλα ρε κοπελλια. Αλλα μεγαλο κοριτσι πλεον υποτιθεται, δεν μπορεις να συγκρατηθεις, απο το να εισαι τοσο ΠΡΗΧΤΡΑ?

Ποσα τηλεφωνα την μερα θες να σου κανει, και ποσα μνμ απαιτεις για να σε πειθει καθημερινα?

Ελα στα συγκαλα σου λεω εγω, και εσυ και ολες οι αλλες που σκεφτεστε με τον ιδιο τροπο.

Κοιτα. Μια λυση μονο υπαρχει. Μολις τελειωσουν οι διακοπες και ξαναγυρισετε στο σχολειο, χωρισε τον για να ησυχασει ο δικος σου απο σενα, μια και καλη. Εξαλλου, δεν χαθηκαν τα κοριτσια......
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.