Παράθεση:
Originally posted by achinos
Παράθεση:
Originally posted by achinos
...ο δε ηνιοχος ειναι του παρελθοντος αιωνος...
Παράθεση:
Originally posted by sizitisi
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Αλλοιμονο. Οχι βεβαια. Εαν ειναι να καβαλησει καποιος τον αλλον, αυτη πρεπει νασαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Να το θυμασαι συχνα αυτο απο δω και στο εξης, οταν θασαι....μονη σαν το λεμονι.
![]()
Μα δν μπορεί να μην καβαλίσει ο ενας τον αλλον αυτό θέλω. πολλά ζητάω μαλλον
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Παράθεση:
Επειδη ειπα να ειμαστε μαζι δεν σημαίνει να μας καβαλίσετε κι ολας ...
Αλλοιμονο. Οχι βεβαια. Εαν ειναι να καβαλησει καποιος τον αλλον, αυτη πρεπει νασαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Να το θυμασαι συχνα αυτο απο δω και στο εξης, οταν θασαι....μονη σαν το λεμονι.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
δηλ τπ θες να μας πεις εσυ.....
οτι μια κοπελλα οταν την πεφτει σ ενα αγορι εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να ενδωσει ο συγκεκριμενος .....
διοτι η κοπελλα δειχνει οτι δεν ειναι παθητικη και τον γουσταρει ?
και πως τοοοοοοοοοοσες ιστοριες ερωτικες πανε απατες οταν η γυναικα κανει το πρωτο βημα ?
μη ολα λοιπον τα ερμηνευεις κατα το δοκουν .....
εγω ξερω σαν μεγαλο κοριτσι που ειμαι.....
οτι ο αντρας αρεσκεται ακομα να ειναι κυνηγος να τον ερεθιζει πιο πολυ η ιδεα αυτη παρα να του την πεφτει μια γκομενα ....
τωρα οταν η σχεση ειναι σε εξελιξη σιγουρα κι η κοπελλα πρεπει να παιρνει πρωτοβουλιες....
αλλα κι αυτο παιζει ....
ποσες κοπελλες δεν παιρνουν τηλεφωνα...... στελνουν μηνυματα .....
διεκδικουν τ αγορι.....
και γινονται ενοχλητικες θεωρουνται βαρετες ...
σκυλακια και κλωτσοβαρουνται απο τους αντρες ?
απειρες ....
οι πιο πολλες γυναικες τρεχουν πισω απο αντρες .....
που αυτοι με τη σειρα τους τις αγνοουν ....
τις υποτιμουν και στο τελος βρισκουν μια αλλη ....
και τι θα πει δηλ διεκδικηση ....?
αυτος να μ εχει γραμμενη ....
εγω να παιρνω τηλεφωνα αυτος να μην απανταει....
εγω να στελνω μηνυματα αυτος να απανταει οποτε θυμηθει ....
να με βλεπει οποτε θυμηθει και ειναι ευκαιρος ....
εγω να τον κυνηγαω .....να τον διεκδικω ....να γινομαι σκουπιδι ....χαλακι να σκουπισει τα ποδια του ....να ειμαι γλυκια να μην ζηταω.... να μην γρινιαζω ...και στο τελος να βρει μια αλλη κι εγω να πω κι ευχαριστω και να ψαχνω θεση για το δαφνι ...
τπ φανταζομαι οτι αστειευεσαι βεβαια ....
διεκδικω λοιπον καποιον σημαινει οτι δεν παραιτουμαι απο το να ειμαι εκει για οσο χρονο χρειαστει αλλα με αξιοπρεπεια ....
να δειχνει κι ο αλλος οτι εχει διαθεση να τον δικδικησω .....
να ενδιαφερεται βρε αδερφε ....
να στελνει με τον τροπο του μηνυματα ......
κι οχι εγω να βαραω στο γαμο του καραγκιοζη ενω αυτος να με φτυνει ....γιατι οταν κυνηγας καποιον συνηθως εισαι για φτυσιμο .....
Παράθεση:
Originally posted by KOLORS
![]()
Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Μετα τα 18 ομως οι γυναικες ΔΕΝ πλησιαζονται, διοτι εχουν πλεον καταλαβει το ΡΟΛΟ που η ιδια η φυση τους εχει προικησει.
Οι δε αντρες ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ που μενουν με το π....... στο χερι.
Και μια τετοια κλασσικη περιπτωση ειναι αυτη της θεματοθετριας.
Παράθεση:
ελα τπ γιατι το εχεις παραξεχιλωσει το θεμα ....μιλαμε για αλλο πραμα ...
...κουνα το κεφαλι σου λιγο ..
Παράθεση:
ελα τπ γιατι το εχεις παραξεχιλωσει το θεμα ....μιλαμε για αλλο πραμα ...
εσυ μιλας για απλο π.....μα κι εγω μιλαω για μια νορμαλ σχεση .....
εισαι αλλου παιδι μου ....η πλειονοτητα των γυναικων δεν σκεφτεται να π.....χτει με τον πρωτο που της την πεφτει πως να το κανουμε τωρα .....
επιλεγει αυτον που θα κανει σεξ μαζι του ...κι ο αντρας επιλεγει αυτη που θα μεινει μαζι της ....
αρα και οι δυο επιλεγουν για διαφορετικο λογο .....
εσυ εισαι σε δικη σου κατηγορια ....μονομελη πιθανον .....οραματιζεσαι λυσασμενες 20 χρονες που θα σε κυνηγανε να τους κανεις αχαλινωτο σεξ .....
ελεος ....κουνα το κεφαλι σου λιγο ....μεγαλο παιδι ....επιτρεπεται να σκεφτεσαι ετσι?
Παράθεση:
Υ.Γ: Με αυτα τα συντηρητικα μυαλα που κουβαλας, δεν ειναι τυχαιο που εισαι μονη σου.
Παράθεση:
Originally posted by KOLORS
Παράθεση:
Υ.Γ: Με αυτα τα συντηρητικα μυαλα που κουβαλας, δεν ειναι τυχαιο που εισαι μονη σου.
![]()
Παράθεση:
δεν τα περιμένω όλα απο αυτό αφου κάθε φορά που τσακωνόμασταν εγώ του εστελνα μηνυμα δεν έβαζα τον εγωισμο μου πάνω απο αυτό που νιώθω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οτι αυτός πριν χωρίσουμε ήταν διαφορετικός δηλ μου έδιχνε οτι ενδιαφερεται κι δν του ειχα πει τοτε γτ δν ενδιαφερεσαι γτ δν υπηρχε λόγω αλλά τώρα που είμαστε παλι μαζί αλλαξε καμια σχεση με αυτό που ήταν αυτό λέω.
Παράθεση:
δεν τα περιμένω όλα απο αυτό αφου κάθε φορά που τσακωνόμασταν εγώ του εστελνα μηνυμα δεν έβαζα τον εγωισμο μου πάνω απο αυτό που νιώθω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οτι αυτός πριν χωρίσουμε ήταν διαφορετικός δηλ μου έδιχνε οτι ενδιαφερεται κι δν του ειχα πει τοτε γτ δν ενδιαφερεσαι γτ δν υπηρχε λόγω αλλά τώρα που είμαστε παλι μαζί αλλαξε καμια σχεση με αυτό που ήταν αυτό λέω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media