Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Χαχαχχχ, ναι καλε προσεξε μην...πεσεις, πας να τη βγαλεις ψυχασθενη, κ χαζη κ πνευματικα...καθυστερημενη...κ ολη της η ζωη ενα χαλι μαυρο...απο δω κ περα...τι να σου κανουν κι οι γκαμουζες την καμπουρα τους δεν τη βλεπουν...μονο κατω...κεφαλι δε σηκωνουν...
Κ να κανω λιγο τη νοτυ...
...ΝΑΙ ΡΕ, ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ 12, ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ, ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ
Που τα ειδες ολα αυτα εσυ;;;
Ειδες να γραφω εστω και ενα απο αυτα που λες;;;
Υ.Γ: καλα.....εχουν λαλησει καποιοι εδω μεσα. Οτι θελουν διαβαζουν και οτι θελουν γραφουν. Ψυχραιμια και ειναι και παραμονη πρωτοχρονιας.
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Παράθεση:
Originally posted by KOLORS
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
ειναι παγια τακτικη των αντρων να θελουν μια μαλ.....νη που θα ανεχεται τα παντα .....
και μολις βρουν την ξυπνια μη τους ειδατε μη τους απαντησατε .....
![]()
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Παράθεση:
Originally posted by glykoula89
egw den apantisa se sena sti kopela pou zitise thn gnwmh mou, oso gia sena prepi na ksereis ths gunaikes dn ths xtypane oute tous dernoune ki mi ksexnas to kuriotero h mana sou gynaika einai kai s'agapaei kai se frontizei, afta glyktike mou ne.
Ο,τι να ναι. Τι σχεση εχει μωρε το οτι τις γυναικες δεν τις χτυπάνε;;
Εγω απλα ειπα οτι η κοπέλα ειναι κλασσική πρήχτρα και θελει ολη την ωρα να επικοινωνεί με τον άλλον για το παραμικρό. ΟΚ, αυτος ειανι στο άλλο άκρο, αλλα κι αυτη ειναι απο τις πολυ κουραστικές. Α πα πα πα... μακρια!!!!
Παράθεση:
Originally posted by ATROPINI
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΟΣΟ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Δεν τον ενδιαφερεις...Παρατατα και κοιτα παρακατω...Φιλικα και με συμπαθεια το λεω...Παράθεση:
Originally posted by sizitisi
καλησπέρα σας,
θα ήθελα να ακουσω την γνώμη σας και αγοριών βεβαίως. Έίμαι σε μια "σχεση" η οποία έγινε επανεσυνδεση και αυτός είχε φυγει κι γύρισε ουτε ενα μηνα τώρα. Μου είπε οτι θελει να είμαστε οπως ήμασταν παλιά κι το ΄δεχτικα γτ ακομα τον ήθελα, όμως οσο τον ζω έχει αλλάξει δν ειναι ιδιο δηλ δεν είναι όσο τρυφερος ήταν κι δν μου στελει μηνυματα οπως παλια κι μονο μια φορα με παίρνει τηλ. του είπα οτι εχει αλλάξει κι δν το παραδεχτικε, ειπα οτι δεν μου μιλαει οπως μου μιλαγε κι παλι ειπε οτι με παιρνει τηλ κι τσαντιζεται οταν το αναφερω και είχαμε τσακωθει γι'αυτο το θεμα μου ειπε να μην λεω βλακιες. Τωρα ειναι μακρυα για διακοπες με την οικογενεια μιλαγαμε μεσω ιντερνετ κι του ξαναεκανα παραπονα καπποια στιγμη με ρωταει αν εχω κατι κι δν του απαντησα για λιγο κι μου ειπε "θα μου πεις ή θα με πρηξεις?". του εξηγησα κι μου λεει παλι τα ιδια κι απο τοτε δν τον εχω παρει τηλ ουτε με εχει παρει. τι να κανω να τον αφήσω ή να τον παρω κι να τον βρισω γτ με εχει ενοχλησει αυτη η συμπεριφορα ποτέ δν εχω μιλησει ετσι. Παιδια βοηθεια δν ξερω τι να κανω πλεον δν ακουει "κλεινει" τα αυτιά του κι λεει τα δικα του. Α καποια στιγμη μου ειπε οτι μην τρογεσαι με τα ρουχα σου θα τα χασεις κι αυτά, αλλά αν δν ηθελε γτ ηρθε πισω?![]()
Παράθεση:
Originally posted by sizitisi
Σας ευχαριστώ όλους για την γνώμη σας και το χρόνο σας.
Καλή χρονιά να έχουμε!!
![]()
στα social media