xaxaxaxaΠαράθεση:
Originally posted by tzamam
Από την Παρασκευή το βράδυ - ή μάλλον από τα χαραμάτα του Σαββάτου- απαντώ σε άρθρα του φόρουμ. Με έπιασε οίστρος, δε φταίω!!!!! Κανένα όμως δεν έχει δημοσιευτεί!! Κι αναρωτιέμαι το γιατί... Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν κάπως κακιασμένη τα χαράματα Σαββάτου, αλλά μπροστά στην ΑΤΡΟΠΙΝΗ ήμουν αρσακειάδα...(της ΑΤΡΟΠΙΝΗΣ δημοσιεύονται με ρυθμό καταιγιστικό!!) Αφού έβγαλα τα πωθημένα μου, επέστρεψα στα νορμάλ μου... Αλλά ούτε κι τα νορμάλ μου δημοσιεύτηκαν!!! Κι αναρωτιέμαι και πάλι το γιατί...Θέλουν οι θεοί να μου δείξουν ότι δεν έχω ανέβει επίπεδο και ότι έμεινα στην ίδια τάξη? Μήπως πρέπει να παραμείνω στο τσατ?? Μήπως φταίει ότι έχω κι άλλο νικ??? Μήπως φταίει ότι το προφίλ μου είναι κατά 30% αληθινό???? Και τέλος, πως θα κάνω τη ψυχοθεραπεία μου αν δεν μπορώ να ξεσπάω κάπου?????
Βέβαια και το θέμα μου μάλλον θα δημοσιευτεί εκ των υστέρων!!! Οπότε μη μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε!!!![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media