Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θα με τρελάνει....

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

sophia77

# 21 στις 24/1/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 21
'Aρεσαν+: 0%
για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δώ τις απαντήσεις μου...

morgoth

# 22 στις 24/1/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.461

Παράθεση:
Originally posted by sophia77
Προσπαθώ να φύγω αλλά δεν τα καταφέρνω. Ευχομαι να παει και αυτός καλά με την υγεία του και μετά θα νοιώθω και εγώ πιο ήρεμη. Αλλωστε το ξέρω το έργο....το έχω ξαναζήσει. Ίσως βέβαια αυτή να με φαρμακώσει χειρότερα. Τρίτη και φαρμακερή που λένε. Εχω προσπαθήσει. Εχω βγεί και με άλλους. Δεν μπορώ δεν το αντέχω. Το μυαλό μου είναι εκεί.

ασε στην ακρη τα προσωπικα σας για λιγο καιρο. αυτος τωρα ειναι κατακλυσμενος με χιλια δυο προβλήματα. αν δεν ηρεμησει δε προκειται να δεις εσυ αλλά και αυτος τι μελλει γενεσθαι. Μπορεις να απομακρυνθεις για λιγο αν δε το αντεχεις ολο αυτο.
Και μη βγαινεις με αλλους. Χειροτερα θα γινεσαι. Με τον εαυτο σου πρεπει να μεινεις.

# 23 στις 24/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by morgoth

Παράθεση:
Originally posted by sophia77
Προσπαθώ να φύγω αλλά δεν τα καταφέρνω. Ευχομαι να παει και αυτός καλά με την υγεία του και μετά θα νοιώθω και εγώ πιο ήρεμη. Αλλωστε το ξέρω το έργο....το έχω ξαναζήσει. Ίσως βέβαια αυτή να με φαρμακώσει χειρότερα. Τρίτη και φαρμακερή που λένε. Εχω προσπαθήσει. Εχω βγεί και με άλλους. Δεν μπορώ δεν το αντέχω. Το μυαλό μου είναι εκεί.

ασε στην ακρη τα προσωπικα σας για λιγο καιρο. αυτος τωρα ειναι κατακλυσμενος με χιλια δυο προβλήματα. αν δεν ηρεμησει δε προκειται να δεις εσυ αλλά και αυτος τι μελλει γενεσθαι. Μπορεις να απομακρυνθεις για λιγο αν δε το αντεχεις ολο αυτο.
Και μη βγαινεις με αλλους. Χειροτερα θα γινεσαι. Με τον εαυτο σου πρεπει να μεινεις.

Συμφωνω με τον morgoth.....δωσε λιγο χρονο να καταλαγιασουν οι θυελλες και επαναπροσδιοριζεις....εαν και εφοσον εχεις συναισθηματα οπως δηλωνεις...δεν εχει νοημα να βγαινεις με αλλους οταν η καρδια σου και το μυαλο σου ειναι εκει.....το χρονικο περιθωριο συμφωνησε το με τον εαυτο σου....και μετα απο αυτο πραξε οπως αισθανεσαι με γνωμονα το καλυτερο για σενα......

sophia77

# 24 στις 9/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά είμαι χάλια και είχα ανάγκη να γράψω και να ακούσω κάποιες συμβουλές. Με χώρισε και πάλι με άσχημο τρόπο. Είμαι εντελώς κομμάτια....

Μετά το θάνατο του πατέρα του χειροτέρεψαν τα πράγματα. Λογικό. Δεν μπορούσα να βρώ τρόπο να τον διαχειριστώ...Καθόμουν κοντά του τον ενοχλούσα. Πήγαινα σπίτι μου με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε δεν είμαι καλά ελα εδώ. Συνέχισε να παθαίνει κρίσεις κάθε εβδομάδα. Στην εβδομάδα που "εφυγε" ο πατέρας του ήθελε να πάμε σε ένα ρεμπετάδικο για φαγητό. Τον ρωτάω ΄"είσαι σίγουρος?" ναι μου λέει το θέλω. Οκ. Πάμε. Αρχισε να είναι εριστικός μαζί μου, να με ψιλοπροσβάλλει στην παρέα μου σε σημείο να του την πει η φίλη μου. Νευριάζω και πάω στο τραπέζι με τους μουσικούς που τους ήξερα και απλά είπα ένα τραγούδι. Δεν έκανα κάτι τραγικό. Σίγουρα δεν ήταν σωστό αλλά δεν έκανα και έγκλημα. Μετά από 3 μέρες παθαίνει κρίση με την υγεία του. Εσύ φταις μου λέει για μου το έπαιζες "γκόμενα". Και δεν είσαι κυρία στην συμπεριφορά σου. Δίνω τόπο στην οργή. Ημουν δίπλα του. Να ξενυχτάω και να πάω κομμάτια στην δουλεία για να τον φροντίζω να γίνει καλά.

Μετά από μια εβδομάδα τον ρωτάω αν ένας φίλος του ήξερε ότι είχαμε επανασυνδεθεί γιατί κάθε φορά που τον έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε μην μιλάς. Χαμός....Κάνω ηλίθιες ερωτήσεις και τον εκνευρίζω και δεν θα τον πεθάνω λέει εγώ. Μα μια ερώτηση του λέω εκανα ευγενικά! Όχι ήταν άκυρη η ερωτησή σου! Του λέω να πάω σπίτι μου να σε αφήσω να ηρεμήσεις? Όχι. Να κάτσεις εδώ που κάθεσαι!!!

2 μέρες μετά παλι κρίση. Με ξύπνησε από τα βογκητά 4 το πρωί. Πήγα να τον χαιδέψω όπως ήθελε τις άλλες φορές και άρχισε να με σπρώχνει και να με βρίζει. Πάω στη δουλεία κομμάτια πάλι. Δεν απάντούσε τηλ τίποτα. Ανησυχούσα που ήταν αν ήταν νοσοκομείο. Πάω σπίτι του με το χιόνι. Αρχισε πάλι να βρίζει. Βγήκα έξω να του βρώ φάρμακα. Αρρώστησα και εγώ από το κρύο και την ταλαιπωρία με πυρετό. Την άλλη μέρα ψηνόμουν. Αυτός συνήλθε. Καθόμουν μαζεμένη σε μια γωνιά και αυτός έπαιζε με τον σκύλο του και μίλαγε με τους φίλους του στο τηλέφωνο. Μετά από 5 ώρες με ρωτησε πως νοιώθω και του είπα "Μπα θυμήθηκες οτι υπάρχω?".

Αυτό ήταν...Με πήρε και με σήκωσε. Οτι δεν αντέχει να με βλέπει σκυθρωπή και ότι έχει ανάγκη από ευχάριστους ανθρώπους. Οτι δεν γελάω. Μα είμαι άρρωστη του λέω. όχι μου λέει. γιατί δεν σου έδωσα σημασία μου λέει είσαι έτσι. Και μου λέει εσύ φταις που αρρωσταίνω. Εσύ με πιέζεις. Γιατί τι σου έκανα? Μου το έπαιξες γκομενα τότε. Και μετά με ρώτησες για τον φίλο μου. Να φύγεις να πας σπίτι σου, θέλω να μείνω μόνος μου. Με εδιωξε μες το χιόνι με πυρετό...

Δηλαδή ρε γαμώτο του έχω σταθεί σε όλα μετά το "πούλημα" που μου έκανε. Με βρίζουν ακόμα και από τον δικό του κύκλο που ξαναγύρισα, ήμουν δίπλα στην αρρώστια του, στις δυσκολίες του, κοιμόμουν μαζί του στο νοσοκομείο και με κατηγορεί ότι αρρώστησε εξαιτίας μου? Γιατί μου πετάει πάνω μου αυτό το φορτίο? Και όλα αυτά γιατι καθησα στο τραπέζι των μουσικών? Γιατί τον ρώτησα εαν κατάλαβα σωστά ότι δεν θέλει ο φίλος του να μάθει ότι΄είμασταν μαζί? Γιατί καθόμουν σκυθρωπή ενω 2 μέρες ήμουν στην ταλαιπωρία με έναν ανθρωπο να με βρίζει και να με σπρώχνει? Σε έβριζα μου λέει γιατί πόναγα. Και εγώ πόσο να αντέξω δηλαδή? Να τα ακούω και να γυρνάω μες το χίονι να του βρω τα φάρμακά του? Πως να ήμουν δηλαδή γελαστή? Που ήμουν εκδρομή?
Και με στέλνει σπίτι μου υπό αυτές τις συνθήκες γιατι θέλει να μείνει μόνος να σκεφτεί λέει ήρεμα αν με θέλει στη ζωή του? Και μου λεει την ώρα που φευγω θα σε πάρω μετά? Δεν με παίρνει καν να δει αν έφτασα καλά και την αλλη μέρα με πήρε απο το τηλ του πατέρα του και με άκουγε (Δεν ήξερε ότι ξέρω το νούμερο του). Τι λάθος έκανα?

achinos

# 25 στις 10/2/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Οτι ακομα ...σηκωνεις το τηλεφωνο; μηπως;

# 26 στις 10/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κοπελα μου αντεχεις να συνεχισεις να ζεις υπο αυτες τις συνθηκες?
Σου ειχα γραψει δωσε λιγο χρονο.....εδωσες....γυρισες γιατι το ηθελες και το εδειχνε να το ηθελε κι εκεινος.....τελικα μαλλον δεν το ηθελε...μην προσπαθεις να τον καταλαβεις...θα φθαρεις και δεν θα τα καταφερεις.....ο τροπος που σε αντιμετωπιζει δειχνει ενα ειδους εξαρτησης αλλα νοσηρης....σε θελει κοντα του,με τις δικες του παραλογες προυποθεσεις.....μπορει ακομα και να σε αγαπαει με εναν δικο του τροπο,ομως δεν ειναι αυτος που θα σας κρατησει μαζι και ευτυχισμενους.....οι ασχημες συμπεριφορες,η κρυψινεια,η επιθετικοτητα δεν αποτελουν μονο παροδικα φαινομενα της παρουσας ασχημης σωματικης και ψυχολογικης καταστασης που βρισκεται....αποτελουν στοιχεια του χαρακτηρα του....κρατα αυτο που σου λεω....θα βρισκονται παντα στην καθημερινοτητα σας και θα πυροδοτουνται απο διαφορα αιτια....τωρα ειναι το στομαχι του και η μελαγχολια του....αυριο θα ειναι το οικονομικο,μεθαυριο μια αλλη συγκυρια και παει λεγοντας.....

Θυμισου λιγο πως ηταν και πριν συμβουν ολα αυτα και δες εαν το τοτε ηταν πολυ διαφορετικο απο το τωρα......θα μπορουσα να σου γραφω ωρες για τετοιου ειδους συμεπριφορες,ομως δεν εχει νοημα...εισαι σε θεση απο μονη σου να αξιολογησεις την ζωη σου μαζι του......και αυτο να κανεις...μην νιωσεις ενοχες για οτιδηποτε....εδωσες το καλυτερο σου,προσπαθησες να δειξεις την καθαροτητα των προθεσεων σου και τον πραγματικο λογο της παρουσιας σου εκει......

Προσωπικη μου αποψη ειναι να μεινεις μακρια....το πιθανοτερο ομως ειναι να μην σε αφησει ησυχη.....

sophia77

# 27 στις 10/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Και στην αρχή της σχέσης ήταν έτσι. Εκανα το λάθος να κάνω υπομονή. Επειδή σε προηγούμενες σχέσεις δεν έκανα υποχωρήσεις και νόμιζα ότι έφταιγα εγώ. Λάθος μου. Τουλάχιστον τότε ένοιωθα αξιοπρεπής.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια νοιώθω. Απο την μία τον σιχάθηκα πια. Απο την άλλη τρέμω μήπως πάθει κάτι. Ίσως φταίει ότι δικός μου γιατρός που τον πήγα για μια δεύτερη γνώμη ήταν απόλυτος ότι κρυβεται κάτι κακό πίσω από αυτό και ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Εκείνος και η οικογένεια του δεν το δέχτηκαν και θεωρούν ότι ο γιατρος ήθελε να τον χειρουργήσει για να τους φάει χρήματα. Δεν είμαι τόσο σίγουρη. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος πάνω σε αυτή την ειδικότητα και επιβεβαιωμένος από πολλούς στον κύκλο μου. Ακόμα και ο γιατρός αυτός είπε στον γνωστό μου που μεσολάβησε για το ραντεβού που τον βρήκε η κοπέλα αυτόν τον μ@λακα απορώ πως συννενοείται μαζί του. Ελεγα άρρωστος είναι δεν φταίει.
Αλλά έως ένα σημείο. Αλλωστε όπως είπες Νεφέλη πάντα έτσι ήταν. Παντα ψυχολογική βία. Εκείνος να κάνει ότι θέλει χωρίς αναφορά και εγώ ούτε για καφέ. Και έχει το φοβερό ταλέντο να σε κάνει να νοιώθεις ότι φταίς για όλα.

Θέλω να πιστεύω ότι θα βρω τη δυναμη να μην ξανακοιτάξω πίσω. Είπα σε όλους του κοινούς γνωστούς να μην μου πουν για εκείνον ότι και να μάθουν. Δεν πρέπει να μαθαίνω αν είναι καλά ή όχι. Κυρίως εάν δεν είναι καλά. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει καρκίνο και να κάθομαι να ανέχομαι τα πάντα απο αυτόν. Και άλλοι έχουν και επιβεβαιωμένα αλλά σέβονται τους ανθρώπους γύρω τους. Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα χάπι και να ξεχνούσα ότι υπάρχει...Μακάρι....Ούτε στη δουλεία μπορώ να πάω. Σέρνομαι....

# 28 στις 10/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σοφια μου πραγματικα σου το λεω,με ολη την καρδια μου, ειναι ετσι ο ανθρωπος αυτος και δεν θα αλλαξει ,ακομα και εαν ολα πανε καλα με την υγεια του,που το ευχομαι κιολας.....ο κλονισμος της υγειας του ,απλα υπερτονισε και απογειωσε τις συμπεριφορες, που ουτως η αλλως εχει και ως απολυτα υγιης.....λυπαμαι πραγματικα για το θεμα της υγειας του,αντιλαμβανομαι και τις οποιες ενοχες μπορει να εχεις ,ομως εαν κινηθεις με γνωμονα τον οικτο και τις τυψεις,απλα θα φθαρεις ακομα περισσοτερο.....δεν θα το αναγνωρισει ποτε.....αυτοι οι ανθρωποι ειναι χειριστικοι και εγωιστες και η ψυχολογικη βια,ανετα μπορει να γινει και σωματικη....

Εκανες το καλυτερο που μπορουσες με μονο κινητρο την καλη εκβαση της υγειας του.....μην ξαναπροτεινεις τιποτα που αφορα σε αυτο.....μπορει να βρεθεις και χρεωμενη δεδομενων των συμπεριφορων των δικων του και των οικειων του.....

barethika

# 29 στις 10/2/2012
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 131
έχω νευριάσει απίστευτα μαζι σου.......!
ο τύπος βρίσκει και τα κάνει....ξυπναααααα!!!!
ακόμα και τα προβλήμτα να μην είχε πάλι το ίδιο θα σου φερόταν...
πιστεύεις ότι αξίζεις όλη αυτή την ιστορία????
έχεις τη δουλεια σου, είσαι νέα και αφήνεις να σου συμπεριφέρεται σαν ζώο???
ΟΥΣΤ!!!αυτο πρέπει να του πεις αλλα και να του το δείξεις με τη συμπερισφορά σου!!!
έλεος!τι αγαπάς απο αυτον??εξηγησέ μου γιατι θα τρελαθω...
έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και ο τύπος πατάει πανω σε αυτό και σε κάνει λιώμα.πως το επιτρέπεις???????προσωπικότητα δεν έχεις??
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.....αν τον είχα μπροστά μου θα τον χαστούκιζα τον π__στη!!!
συγχύστηκα!!!!!

sophia77

# 30 στις 10/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
τι αγάπησα...αυτό που νόμιζα οτι κρύβει μέσα του ίσως..τις καλές στιγμές που ήταν για εμενα ανεκτίμητες. Δεν ήξερα ότι θα τις πλήρωνα τόσο ακριβά...Το μόνο που θέλω είναι να ξυπνήσω από τον εφιάλτη. Ποιο πολύ από όλα με πείραξε ότι με κατηγόρησε ότι εγώ φταίω για την αρρώστια του. Αυτό με έστειλε στο διάολο...

maria_antouanetta_33

# 31 στις 10/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλά βρε Σοφία .. κι επειδή ο τύπος έχει προβλήματα, θα του τα λύσεις εσύ?

Αφού δεν ξέρει τι του γίνεται. Ότι και να έχει, δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του. Διέγραψέ τον και μην ασχολείσαι. Ότι κι αν μάθεις , μη γυρίσεις. Αυτός δεν αλλάζει. Εσένα θα σε αλλάξει κι είναι κρίμα.

Alitampouras

# 32 στις 10/2/2012
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 32
Μην τρελένεσαι!

Είναι θέμα οικονομικής κρίσης και απογοήτευσης εκ μέρους του που δεν έχει κάποιο εισόδημα. Αυτός είναι και ο λόγος που εξαφανίζεται, έμεινε περισσότερον καιρό με το θείο του και λοιπά. Δεν θέλει να σε επιβαρύνει, αφού αν σε επιβαρύνει πάσχει το αντριλίκι του. Αφού είναι δύσκολο να βρει θέση εργασιας, βοηθησέ τον με το να καθίσεις και να γράψεις σε ένα κομμάτι χαρτί πιθανές περιπτώσεις να κάνει δική του δουλειά. Εξαρτάται και από το επάγγελμά του που έμαθε.
Αν δεν σου είναι δύσκολο, σκέψου και μετακόμιση σε χωριό αν υπάρχει πιθανοτητα ενασχόλησης με τη γεωργία, ώστε να έχει κάποιο εισόδημα.
Μετά θα δεις ότι θα φέρνεται διαφορετικά.
Και κάτι άλλο, αν όλα αυτά είναι δύσκολα: Αν έχει άδεια οδήγησης, έστω μικρού αυτοκινήτου και ξέρει κάτι αγγλικά, στο Λονδίνο τα αστικά λεωφορεία ψάχνουν οδηγούς. Πληρώνουν βασικό μισθό από την πρώτη μέρα ενώ τον εκπαιδεύουν για να πάρει άδεια οδήγησης διόροφου λεωφορείου δωρεάν και αυτή. Σε δύο ή τρεις εβδομάδες παίρνει άδεια οδήγησης λεωφορίου και πληρώνεται περισσότερο.
Εμείς δεν χρειαζόμαστε αγελάδες, το γάλα το παίρνουμε από το κουτί:P

faerybabe

# 33 στις 10/2/2012
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λειανοκλάδι
Απαντήσεις: 9
ειλικρινά τί αλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι δεν σου αξίζει τέτοια αντιμετώπιση?????????????κάνουμε σχέση για να ανθίζουμε μέσα απο αυτήν και όχι να μαρανόμαστε!!έλεος! έχεις χάσει την σοφία το εγώ σου.ούτε σε σκυλί αδέσποτο δεν φερόμαστε έτσι!! η ζωή είναι πολύ μικρή.χάνεις χρόνο αισθήματα αυτοσεβασμό μένοντας σ αυτή την σχέση.μήπως ο ανθρωπός σου χρειάζεται βοήθεια από κάποιον είδκο γιατί οκ του έτυχαν πολλά??

sophia77

# 34 στις 11/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δεν το έχω καθόλου...Μου έχει κάνει απιστευτο κακό....Με έχει διαλύσει...αντί να σκέφτομαι τι μου έχει κάνει, αντί να χαίρομαι για την καινούργια ζωή που με περιμένει κάνω μηχανικές κινήσεις.. ψάχνω καινούργιο διαμέρισμα, δέχομαι προσκλήσεις απο φιλους για εξόδους αλλά ο εφιαλτης μου είναι ο ύπνος..δεν αντέχω να κοιμηθώ... Τον βλέπω παντού. Θα ήθελα να ξέρω πως είναι. Αν πονάει, αν κοιμήθηκε ήρεμος...Τι έχω πάθει θεέ μου...Προσπαθώ να χαρώ ότι απαλλάχθηκα απο εκείνον αλλα δεν...Δεν το έχω...η μονη συντροφιά μου πλέον το ποτό. Αν δεν γίνω φέσι ο ύπνος δεν έρχεται...ή δεν αντέχεται...Δεν ήμουν έτσι..Ήμουν δυνατή. τι έπαθα?? Γιατί όλο αυτό? Ειναι άραγε συναισθηματική βία ότι βίωσα? Ότι και να είναι πονάει πάντως...Πως μπορεί να είμαι σίγουρη πως δεν θα με έκανε ευτυχισμένη. Πως δεν θα τον ήθελα στη ζωή μου για πάντα. Αλλά...να είμαι διατεθιμένη να χαλάω το σήμερά μου? Κρύβομαι απο όλους τους άλλους γιατί δεν θέλω να με δουν έτσι. Όλοι με ξέρουν σκληρή και δυνατή. Εγώ όμως ξέρω ότι ο ύπνος δεν έρχεται από κάποιον που δεν αξίζει έστω και αν περνά πολλά. Και η μόνη συντροφιά εσεις...Τι φταίτε και εσείς...

# 35 στις 11/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
καλημερα σοφια....η κατασταση σου ειναι οντως τραγικη....για αυτο σου αφιερωνω το παρακατω ασμα....
http://www.youtube.com/watch?v=zLmtZBt_39k

sophia77

# 36 στις 11/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
μου έφτιαξες το κέφι! Ευτυχώς γίνομαι με λιγότερο από οχτώ μπουκάλια. Εχουμε και κρίση δεν θα με σύμφερε!

# 37 στις 11/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ελα κυρια σοφια, αλλο ενα ασμα για χαρη του σκορδοπιστου....
http://www.youtube.com/watch?v=bHceCEfqz5I

sophia77

# 38 στις 12/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
χτύπησες φλέβα...το αγαπημένο μου τραγούδι μαζί με το μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου...εσύ με έχεις για τα πανηγύρια και καλά κάνεις αλλά τι νά κάνω...όντως το οταν μια γυναίκα πίνει με αρρωσταίνει. Το χόρεψα και απόψε...

sophia77

# 39 στις 12/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
και περιττό βέβαια να πω ότι παλι γκολ έγινα...τουλάχιστον πιο ευχάριστα άπο οτι μόνη μου...

sophia77

# 40 στις 12/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
http://www.youtube.com/watch?v=Jca8JzUJcEo
μια και με δουλεύεις βρες μο9υ κάπου που να ξέρουν αυτό το τραγούδι
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.