Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Παράθεση: Originally posted by velvet2
Αντι να κλειδώνετε τα θεματα δεν είναι καλύτερο να κλειδώνεται αυτόν
που οι απαντησεις του και τα σχολια είναι ασχετα με το θεμα
Αλλοιώνεται η γεύση μεγάλε!
Γιατί αν απαντήσω σοβαρά θα πρέπει να φέρω καταστάσεις παρελθόντος στο μυαλό και στη φόρα και δε γουστάρω πια..
Πε
Μου αρέσει +
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Παράθεση: Originally posted by achinos
Σφωνω ρε σάννυ, δεν ειναι real life, προσομοιωση ειναι, απλως οι ιστοριες που διαλεγουμε να διηγηθουμε για τον εαυτο μας ειναι ο τροπος που θελουμε να μας βλεπουνε οι αλλοι, αναλογια ειπα οτι υπαρχει, οχι ομοιοτης.
Δε ξέρω για σενα ισως εισαι μικρη ακομα, αλλα καθως τα χρονια περνουν κ διαγραφες κανεις κ νοιωθεις τον εαυτο σου να αλλαζει, σα να γινεσαι "αλλος" ενα πραμα, κ η συναισθηματικη σου απαντηση στα γεγονοτα που εζησες αλλαζει...εκεινη τη στιγμη, διαλεγεις αλλες ιστοριες να διηγηθεις, η τις ιδιες ιστοριες με αλλο τροπο...
Και για να μη ξεχνιομαστε, το σχολιο δεν ειναι ασχετο με τις δυο οψεις του φορουμ που εφυγαν, ε;
Η ειναι;
Φχαριστω για το μικρη
Μου αρέσει +
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
# 43στις 23/1/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by somebody961
Γιατί αν απαντήσω σοβαρά θα πρέπει να φέρω καταστάσεις παρελθόντος στο μυαλό και στη φόρα και δε γουστάρω πια..
Εγώ πάντως θυμάμαι πόσο αγαπούσες εκείνο το καλό παιδί,να δεις πως το λέγαν jack ... κάτι νομίζω !
# 45στις 23/1/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by sunnyeyes-
Παράθεση: Originally posted by somebody961
Πε
Κάτσε να τον τσιγκλίσω λιγάκι μπας και τσιμπίσει και πει !
στα social media