Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
νιωθει πραγματα 'η τζαμπα ασχολουμαι?
Γεια σας! ειμαι 18 χρονων και ειμαι σε σχεση με ενα παιδι που με περναει εναν χρονο..ολα ξεκινησαν πολυ αποτομα οταν οπου με την πρωτη μερα που βγηκαμε φιληθηκαμε...φυσικα κ δεν αφησα να συμβει τιποτα παραπανω, μετα φυσικα δεν ασχοληθηκα καν αλλα εκεινος επαιρνε τηλ για να βγαινουμε..κ καπως ετσι ξεκινησε..με γνωρισε σε φιλους του,ξαδερφους του κ σιγα σιγα καπως δενομασταν..δεν ειχαμε ολοκληρωμενη σχεση.. κ δεν ειμασταν καν επισημα μαζι, ξαφνικα μια μερα ηθελε να συζητησουμε για εμας..προσπαθουσε να μου εξηγησει πως εκεινος θελει να ειναι μαζι μου κ μονο μαζι μου.. εγω δεν ακουγα κουβεντα γιατι ηξερα πως μετα απο καποιο διαστημα θα γυρνουσα κ παλι εξωτερικο κ θα χανομασταν..στην τελικη με επεισε κ καναμε σχεση..περνουσε ο καιρος.. γνωρισα κ αλλα μελη της οικογενειας του,ολοκληρωσαμε κ ηταν σχεδον ο πρωτος μου! Μου ειχε αναφερει κ το γνωριζω οτι δεν ειχε ξανακανει σχεση με κοπελα στο παρελθον κ οτι ηταν ανεκαθεν κατα της σχεσης!Μου υποσχεθηκε πως η σχεση μας θα μπορουσε να κρατησει αφου εκεινος ειχε σπιτι στην χωρα που μενω..λιγο καιρο πριν φυγω αρχιζαμε κ ψιλομαλωναμε.. σαν να εψαχνα αφορμες για να χωρισουμε!εκεινος προσπαθουσε παντα να αποφυγει τον χωρισμο μας..ηταν, ειναι κ θα ειναι αρκετα κλειστος τυπος.. αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι εγω ημουν το μονο ατομο που τον εκανα καμια φορα να ανοιγεται..για τα αισθηματα του... ισως οχι αμεσα.. αλλα εμμεσα ναι!Καταλαβα οτι ενιωθε κ νιωθει πραγματα για μενα.. αλλα δεν περιμενα ποτε οτι θα εκανε ολοκληρα ταξιδια για την παρτη μου! ετσι κ εγινε..ηρθε στην χωρα που βρισκομαι,μια μερα απ αυτες ειχαμε μαλωσει ασχημα.. αν κ εκεινος εκανε τα παντα για να τα βρουμε!εγω οπως παντα αποτομη κ περιεργη.. ετσι κ τον επηρεαζα να μου φερεται κ εκεινος πλεον με τον αντιστοιχο τροπο..προσπαθουσε με καθε εμμεσο τροπο να μαθει αν τον ειχα κερατωσει, γιατι σχεδον σιγουρος οτι το ειχα κανει, αν κ δεν ειχε αδικο!Εχει ακομα τις αμφιβολλιες του.. κι εγω προκαλω πολυ με διαφορα υπονοουμενα που πεταω..κ με πραγματα που κανω,εκεινος εκμυστηρευτηκε προσφατα σε ενα δικο μου ατομο.. οτι δεν εχει αγγιξει αλλη, ενω ειχε αρκετες ευκαιριες.. δεν ανταποκριθηκε, γιατι ειναι μαζι μ, κ δεν θα το εκανε γ κανεναν λογο...οταν πηγα εγω να τον δω προσφατα δεν εκανε κ πολλα για να με δει..κ σαν να ηταν ψιλοαδιαφορος, μια μερα λοιπον που μου μιλουσε αποτομα τον χωρισα κ εκανε σαν τρελος,με το αποτελεσμα να το παρω πισω..οταν βρισκομαστε ειμαστε μαζι γενικα.. ειναι καλος.. δειχνει ποοοοσο πολυ με θελει αλλα οταν υπαρχει η αποσταση .. ειναι τοσο ψυχρος που δεν τον αντεχω κ αυτο μας οδηγει παντα σε τσακωμους ασχημους,δεν ανοιγεται καθολου πλεον, ειναι αποτομος,ειμαι κι εγω αρκετα κακια αλλα παρολα αυτα δεν με χωριζει..προσφατα παλι μαλωσαμε κ τον εθιξα αρκετα με την συμπεριφορα μου επειδη προφανως εκεινος αρχισε την ειρωνεια...απο τοτε τα πραγματα εχουν χειροτερεψει..εγω προσπαθησα να τα διορθωσα ολα γιατι μπαινει στρατο σε λιγο καιρο.. κ εκεινος ειναι πιο κρυος απο ποτε.κ οταν τον γραφω επισης αρχιζει κ βριζει κ κανει σαν τρελος,μονο οταν εχει νευρα βεβαια..εχει καιρο να μου πει κατι γλυκο.εχει αλλαξει...εγω δεν θα ξανασχοληθω μεχρι να μου ξαναμιλησει γιατι ειμαι ακομα πιο εγωιστρια απο αυτον!οσες φορες κ να εχω επιχειρησει να τον χωρισω το αποφευγει κ ποτε απο μονος του δεν μ μιλησε για χωρισμο κ μ εχει πει οτι δεν θα το ηθελε κατι τετοιο...αφου ειναι ετσι πλεον περιεργος απεναντι μου κ εχει αμφιβολλιες για μενα κ ξεσπαει οπως κι εγω αλλωστε..γιατι δεν με χωριζει???????????????λετε να αισθανεται πολλα για μενα???????????????οσο κ να θελω να σωσω την κατασταση δεν μπορω γιατι μετα απο τον τελευταιο μας καβγα εχει γινει τερμα σπαστικος κ κρυος..νιωθω πολλα,πεθαινω αλλα δεν δειχνω τιποτα..αντιθετως οσο περναει ο καιρος γινομαι ολο κ πιο κακια.. κ εκεινος επισης, αλλα οταν ειμαστε καλα ειμαστε πολυ καλα κ φαινεται ποσο θελουμε ακομα ο ενας τον αλλον, κ παθος υπαρχει ακομη περισσοτερο κτλπ!ειμαστε περιπου 7 μηνες μαζι κ ειμαι η πρωτη του σοβαρη σχεση,παλια απλως επαιζε!!τι λετε????= αξιζει τον κοπο???για πειτε μου πως το βλεπετε?
Pianist_
# 2
στις 19/1/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Βρε κοπελιά μου....μάθε να γράφεις πρώτα και μετα πιάνεις τα "γκομενικά".
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
'Aρεσαν+: 0%
Λοιπόν, το παιδί ενδιαφέρεται. Για αυτό δεν χωρίζει κιόλας. Τώρα το οτι είναι κρύος το κάνει επειδή η δική σου στάση είναι τέτοια. Προσπαθεί να μην γίνει ο μα λα κας της υπόθεσης. Για αυτό κρατάει μια στάση "επίθεσης". Νομίζω οτι θα έπρεπε να του πεις πώς νιώθεις. Είναι άδικο να μην ξέρει τα συναισθήματά σου. Αποφάσισε αν τον θέλεις πραγματικά. Λες πως νιώθεις πράγματα για αυτόν. Αλλά εγώ βλέπω οτι προς τα έξω βγαίνει κάτι εντελώς το αντίθετο. Αν τον θέλεις λοιπόν, πες του τι αισθάνεσαι και προσπάθησε να βελτιώσεις την στάση σου. Αν δεν τον θέλεις, πες του να χωρίσετε. Πάντως να μην αναρωτιέσαι γιατί φέρεται έτσι εφοσον η δική σου συμπεριφορά ηταν κάκιστη.
Ρόδα είναι και γυρίζει!
στα social media