Παράθεση:
Originally posted by mkats
Καταρχήν σας ευχαριστώ! όπως αναφέρω μετά από 12 χρόνια γάμου μου αναφεραι το γεγονος που είχε συμβεί και μετά από πολύ πιοτο. Πράγματι σας λέω ότι δεν ήξερα πως να το αξιολογήσω, μετά από 1,5 χρόνο μου ζήτησε τα άλλα και είδη είχα κάνει το 4 παιδί. Δεν είχα καμιά βοηθεια απο πουθενα και απαγορευοταν να πηγαινω σε συγγενεις η φίλους αλλά πάλι δεν μίλησα απλά γιατί ήταν τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου (και δούλευα) που δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτώ τίποτα περισότερο από ανατροφή, υγεία, διατροφή,ψυχαγογία παιδιών, σπίτι, δουλειά, τα κέφια του,όλες εξωτερικές δουλιές όλα όλα. Ναι κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αφού εκείνος δεν κάνει τίποτα πέραν της εργασίας του (μηχανικός αυτοκινήτων) γιατί των κρατάω? αλλά μέχρι εκεί γιατί πάνα έπρεπε να μην χάσω χρόνο από τις υποχρεώσει. Τις περισότερες φορές έτρωγα και συναμα σιδέρωνα, με το ένα χέρι θύλαζα το παιδι και με το άλλο τάιζα το άλλο κ.α.π. Το αναφερόμενο γεγονος μου είπαι πως μου το εμπιστευτηκε γιατί είμαι ο ανθρωπός του και τα άλλα για να κάνουμε καλλήτερη την ερωτική μας ζωή. Οταν του είπα μήπως δεω είναι έτσι τα πράγματα μου έκανε φασαρία και μου είπαι πως "εγω σε εμπιστευτικα και συ θέλεις να μου κολλήσεις ταμπέλα μετανιωσα που σου το είπα κλπ". Έτσι πέρασαν άλλα 4 χρόνια όσπου τώρα που τα παιδια είναι λίγο μεγάλα αρχιζω να μπορώ να σκέφτομαι πράγματα και καταστάσεις. Στα 16 γνωριστικαμε στα 19 γαμος στα 20 το 1 παιδι. Εγώ πάντα δουλευα και έτσι είχαμε είχαμε μια σχετικώς καλή οικονομική κατάσταση. βέβαια εγώ πάντα στερούμουνα ενώ εκείνος είχε περισοτερες απαιτήσεις. Τώρα εγώ είμαι οι χρεωμένοι με δάνεια (καταναλωτικά κ κατοικίας) ενώ εκείνος δεν χρωστάει πουθενα (του ξεχρεωσα τεβε κλπ). Τωρα που με βλέπει χάλια κάνει πως δεν καταλαβενει το γιατί, πάντα μου λέει πως ποτε δεν πήγε με άλλη και μερικές φορές μου λεει "αποδείξεις έχεις". ισως τώρα καταλάβετε καλήτερα και μου δωσε και άλλες συβμουλές - ιδεες τρόπους για να χειριστώ την κατασταση αυτή
στα social media