Παράθεση:
Originally posted by kostas1012
Παιδία Crisis!! Που λέει και η διαφήμιση. Δεν θα πώ πολλά και έχω ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο. Η σύζυγος 13 ετών έφυγε από το σπίτι τον Ιούνιο και πήγε στην επαρχία (εγώ μένω Αθηνα), σε σπίτι που της έχει παραχωρήσει ο πατέρας της με γονική παροχή. Ενώ εγώ πλήρωνα διατροφή κατά την περίοδο αυτή της διάστασης, για ποσό το οποίο είχαμε συμφωνήσει για τα γύο μας ανήλικα παιδία, αυτή μου έστειλε ασφαλιστικά μέτρα για αυξημένη διατροφή για τα παιδιά αλλά και για εκείνη! Εκείνη όμως εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση και μάλιστα έχει και μιά γυναίκα να προσέχη τα παιδιά όταν δεν μπορεί η γιαγια. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και ποίος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπισθεί στο δικαστήριο. Εκτός τα πολλά ψέματα που αναφέρονται στο εξώδικο, έδειξε τον πραγματικό ευατο της, ισχυρίζεται ότι είναι ανεργη και ανεπάγελτη. ¨οχι μόνο έχει δουλειά αλλά έχει σπουδάσει και αισθητικός και περιστασιακά ασκεί το επαγγελμα της με μαύρα πάντα. 'Οτι μπορείτε να μου προτείνετε από ανδρικής αλλά και γυναικίας πλευράς είναι ευπρόσδεκτο.
Παράθεση:
...
Η σύζυγος 13 ετών ....
Παράθεση:
Originally posted by daka2010
Παράθεση:
...
Η σύζυγος 13 ετών ....
Sorry δεν καταλαβα...
κάποιο λαθος εχει γινει![]()
Παράθεση:
Originally posted by hAnemos
Παράθεση:
Παιδία Crisis!! Που λέει και η διαφήμιση. Δεν θα πώ πολλά και έχω ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο. Η σύζυγος 13 ετών έφυγε από το σπίτι τον Ιούνιο και πήγε στην επαρχία (εγώ μένω Αθηνα), σε σπίτι που της έχει παραχωρήσει ο πατέρας της με γονική παροχή. Ενώ εγώ πλήρωνα διατροφή κατά την περίοδο αυτή της διάστασης, για ποσό το οποίο είχαμε συμφωνήσει για τα γύο μας ανήλικα παιδία, αυτή μου έστειλε ασφαλιστικά μέτρα για αυξημένη διατροφή για τα παιδιά αλλά και για εκείνη! Εκείνη όμως εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση και μάλιστα έχει και μιά γυναίκα να προσέχη τα παιδιά όταν δεν μπορεί η γιαγια. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και ποίος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπισθεί στο δικαστήριο. Εκτός τα πολλά ψέματα που αναφέρονται στο εξώδικο, έδειξε τον πραγματικό ευατο της, ισχυρίζεται ότι είναι ανεργη και ανεπάγελτη. ¨οχι μόνο έχει δουλειά αλλά έχει σπουδάσει και αισθητικός και περιστασιακά ασκεί το επαγγελμα της με μαύρα πάντα. 'Οτι μπορείτε να μου προτείνετε από ανδρικής αλλά και γυναικίας πλευράς είναι ευπρόσδεκτο.
Όταν υπογραφεί το διαζύγιο .....
το δικαστήριο θα αποφανθεί για το ύψος της διατροφής .....ανάλογα με τα εισοδήματα που παρουσιάζει ο καθένας ........
Εσύ είσαι διατεθιμένος να αποκαλύψεις πως εργάζεται και παράνομα ;
Ουσιαστικά ..... εάν ήσουν συνεπής με όσα είχαν προσυμφωνηθεί .....
σε προκαλεί ..... να της ανταποδώσεις το χτύπημα .....
Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις .....
Μην ξεχνάς πως είναι η μητέρα των παιδιών σου .... η οποία έχει την ολοκληρωτική ευθύνη τους ...... αφού εσύ βρίσκεσαι μακριά ....... και πιθανόν να μην έχεις πλήρη εικόνα του τι χρειάζονται ........και του τι τους προσφέρει .....
Καλύτερα να συζητήσετε με ανοιχτά χαρτιά και οι δύο .....
και να δείτε το θέμα μακροπρόθεσμα με καλή πρόθεση και διάθεση προσφοράς .......
(οικονομική εξασφάλιση των παιδιών και στο μέλλον ) .......
Εάν όμως ο ένας από τους δύο αρέσκεται στην καλοπέραση ..... και το βόλεμα .....
ή προσπαθεί να εκδικηθεί με διάφορους τρόπους τον άλλο .....
τα παιδιά θα τα τινάξετε στον αέρα .......
Επομένως όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες σας .......
Παράθεση:
σορρυ, παιδιά στα 13 χρόνια γάμου αναφέρωμαι, γρουσούζικος αριθμός ε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα. Τον Φεβρουάριο θα γίνει η ακρόαση στο δικαστήριο στην δική της έδρα. Λέει ότι την έδιωξα αυτήν και τα παιδιά αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο! Αυτή σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στο περιβάλλον των γονιών της και δύο αδελφές που έχει. Ο πατέρας της της έχει σπίτι και δουλειά. Ποιός χρειάζεται τον μαλάκα να τις τα "πριζει" όταν μπορεί να είναι ανεξάρτητη. Νομίζω το΄"παιχνίδι" ήταν χαμένο από την αρχή με αυτές τις προδιαγραφές! Λέει ότι την ήθελα μόνο για τα παιδιά στα ασφαλιστικά μέτρα αλλά εγώ ξέρω ότι αυτή με ήθελε μόνο για να τεκνοποιήσει! Τώρα είναι βοέμένη, θα ήθελε να δώ τι θα έκανε αν δεν είχε πατέρα επιχειρηματία που της προμηθεύει δουλέια και σπίτι και είναι στο οικογενειακό περιβάλλον της το οποίο ουδέποτε μπόρεσε να "αποκοπεί" στοιχιωδώς και να αφωσιωθεί στην οικογένεια μας. Ο δικηγόρος μου μου λέει μόνο με μάρτυρα που την έχει δεί να εργάζεται στην επιχείρηση μπορώ να αποφύγω να πληρώνω και εκείνη ώς δήθεν 'ανεργη και ανεπάγκετη! Μήπως μπορείτε να σκεφτήτε κάτι άλλο να αντιμετωπίσω τα ψέματα της....![]()
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Θεματοθετη η συζυγος σου ειναι ενημερη ποσο χρονοβορα και ενιοτε κατινιστικη ειναι η οδος της αντιδικιας?μηπως να την ενημερωνες εφοσον ενημερωθεις εσυ ο ιδιος πρωτα?
Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τι εχει γινει μεταξυ σας,ομως μια μανα δεν αποφασιζει ετσι ευκολα να εγκαταλειψει την εστια της αφενος και αφετερου να εχει διαθεση να διαιωνισει μια κατασταση που μπορει να επηρεασει την ψυχολογια των παιδιων της.....με καθε επιφυλαξη για αυτο που αναφερω,ομως εαν νιωθεις οτι εχεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης,καλο θα ηταν να παρουσιαζεσαι συμβιβαστικος και καλοπροαιρετος,ακομα και εαν εκεινη συμπεριφερεται διαφορετικα.....με μονο μελημα και των 2 σας,η προστασια και ισορροπια των παιδιων.....
Επισης βρες τροπο να αποδειξεις οτι εργαζεται γιατι διαφορετικα θα πληρωσεις αρκετη διατροφη ,συμφωνα παντα με τα εισοδηματα σου...και εαν προχωρεισετε σε αντιδικια ,αυτη θα καθοριστει απο το δικαστηριο......
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media