Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

tin voitheia sas

Σελίδα : 1

roos123

# 1 στις 30/1/2012
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

τιν βοιθεια σας

kalispera se olous !! thelw na me voithesete se ena thema ean ginete .. eimai me mia kopela 7,5 mines !! eimaste mazi apo to kalokairi kai tr prin pepirou prin mia evdomada malwsame kai ftasame ston xwrismo !! eimastan mazi stin idia poli mexri p efuge piga athina gia spoudes .. den lew einai kai i apostasi duskolia alla alla 5 fores apo tote p eimaste mazi exei paei athina gia sxetikes douleies !! prin xwrisoume m elege den kserw an thelw na eimaste akoma mazi oxi gt den me agapaw kai oti tis leipw alla den niwthei ton prwtarxiko enthousiasmo p eixame stin sxesei mas!! eimaste ksana mazi meta apo 2 meres alla den kserw an i sxesi mas tha einai i idia!!den uparxei trito atomo stin mesi otan xwrisame stin arxi !! oles oi gnwmes dektes !! sas euaristw polu

skaskaskasousou

# 2 στις 30/1/2012
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091

Παράθεση:
Originally posted by roos123
prin xwrisoume m elege den kserw an thelw na eimaste akoma mazi oxi gt den me agapaw kai oti tis leipw alla den niwthei ton prwtarxiko enthousiasmo p eixame stin sxesei mas!!

Μετάφραση:"Ξενέρωσα αλλά δεν ξέρω πως να το πω"..
Με άλλα λόγια, Game over, φιλαράκι και πάνε γι'άλλα..
Με βουντού και κλαδευτήρι, είδα πια κι εγώ χαΐρι..

soulmemory

# 3 στις 30/1/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 406
Συμφωνώ με skaskaskasousou.

Το "δεν ξέρω αν θέλω να είμαστε ακόμα μαζί" δηλώνει καθαρά πως βαρέθηκε.

Aν μάλιστα τώρα έφυγε για σπουδές, με συγχωρείς που θα το πω λίγο απότομα και απόλυτα, μα οι κοπέλες συνήθως στην ηλικία 18 με 20, είναι στα χαμένα, δε ξέρουν τι θέλουν.

Είναι η περίοδος της ζωής τους όπου ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, χτίζουν εμπειρίες, διαμορφώνουν μια σφαιρική αντίληψη του κόσμου.
Αυτή τώρα σκέφτεται πως επιτέλους φοιτήτρια, δίχως γονείς κλπ, νέες γνωριμίες και γενικά ξεδιπλώνεται νέο κεφάλαιο στη ζωή της όπου κάθε τι που ναι μεν μπορεί να θέλει αλλά βαρέθηκε, της προκαλεί πίεση.

Αυτό δε σημαίνει πως τα κορίτσια σε κεινη την ηλικία δε μπορούν να σταθούν σωστά σε μια σχέση, απλά οι προκλήσεις είναι πολλές όταν δεν έχεις διαμορφώσει σταθερά πιστεύω και θέλω στη ζωή σου.

Γνωρίζω πως είναι δύσκολο για σ'ένα, δε θα αντέξεις και πολύ έχοντας στο μυαλό σου αυτά που σου είπε.
Αν δεις ότι χάνεις τον εαυτό σου σε αυτή τη σχέση, ότι διαρκώς πληγώνεσαι και δε μπορείς να χαλαρώσεις, πάρε μια βαθιά ανάσα και λήξτο.

Καλύτερα να χάσεις μια σχέση, παρά τον εαυτό σου.-

soulmemory

# 4 στις 30/1/2012
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 406
Με συγχωρείς, με τα greeklish δε τα πάω καθόλου καλά.
Τώρα διαπίστωσα πως εσύ έφυγες για σπουδές, όχι αυτή.
Όπως και να'χει ισχύουν τα παραπάνω με μερικές αλλαγές, αν ζει ακόμη με τους γονείς της, τί ηλικία έχει, τις μέχρι σήμερα ερωτικές εμπειρίες, πιέσεις απ'το περιβάλλον κλπ

Η απόσταση είναι σίγουρα ένα επιπλέον θέμα που θα την απασχολήσει.

Κράτα μονάχα τη τελευταία μου φράση και μη τη ξεχνάς:
"Καλύτερα να χάσεις μια σχέση, παρά τον εαυτό σου".

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, θα το ξεπεράσεις

# 5 στις 30/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
σορρυ που θα σε πικρανω αλλα η σχεση τελειωσε....

Aggelo

# 6 στις 30/1/2012
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Δεν σε καταλαβαινω roos ??? εισαστε η δεν εισαστε μαζι ???
Μια ετσι τα λες ! μια γουβετσι που να βγαλει ο αλλος συμπερασμα ???
εκτος να δεν εχεις μαθει να χρησιμοποιεις τα ρηματα στο σωστο χρονο...

mexri p efuge piga athina gia spoudes τρεχα γυρευε !!!!

5 fores apo tote p eimaste mazi exei paei athina gia sxetikes douleies

επισης
δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο που έχεις...συγνωμη γινε πιο σαφης
γιατι δεν μπορουμε να χαλαμε φαια ουσια για να καταλαβουμε τι εχεις στο
κεφαλι σου μεσα.......

kai tr prin pepirou prin mia evdomada malwsame kai ftasame ston xwrismo !!

eimaste ksana mazi meta apo 2 meres δυο μέρες μετα απο πιο πραγμα ???

δεν καταλαβαινω τιποτα..........Επειγοντος μεταφραστης !!!
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!

roos123

# 7 στις 30/1/2012
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
diko m to lathos paidia epidi to egrafa viastika ... loipon eimaste ksana mazi!!! lew oti apo tote p eimaste mazi exei paei 5 fores athina .. kai stin athina menei me ton patera tis!! xwrisame gia ligo diastima .. tis eipa na skeftei kathara ti thelei kai meta pou milisame eipame na ksanaeimaste mazi!!m leei oti tis leipw kai oti me agapaei kai to oti den kserw an thelw na eimaste mazi m toeipe afou piga athina gnwrisa ton patera tis .. oti mporei na stenaxwrithike autos?

Liontarina_a

# 8 στις 31/1/2012
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
Μήπως δεν ξέρει τι θέλει; Μου φαίνεται λίγο αναοφάσιστη... εσύ θα αποφασίσεις, από μέρος της πιστεύω οτι έχει τελειώσει...
Ρόδα είναι και γυρίζει!

aseglio

# 9 στις 31/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by roos123
diko m to lathos paidia epidi to egrafa viastika ... loipon eimaste ksana mazi!!! lew oti apo tote p eimaste mazi exei paei 5 fores athina .. kai stin athina menei me ton patera tis!! xwrisame gia ligo diastima .. tis eipa na skeftei kathara ti thelei kai meta pou milisame eipame na ksanaeimaste mazi!!m leei oti tis leipw kai oti me agapaei kai to oti den kserw an thelw na eimaste mazi m toeipe afou piga athina gnwrisa ton patera tis .. oti mporei na stenaxwrithike autos?

Σορυ, αλλα κατάλαβε κανεις τιποτα;
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.