Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ιδανικός προορισμός για μετανάστευση

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

elix_geo

# 21 στην 1/2/2012
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%
Ρε Φλατ, εκτός από τη Δανία...

το Πέραμα το σκέφτηκες καθόλου;
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

flat_line

# 22 στην 1/2/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Ρε Φλατ, εκτός από τη Δανία...

το Πέραμα το σκέφτηκες καθόλου;

sunnyeyes-

# 23 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:
Originally posted by flat_line

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Μονος του κανεις δεν τα καταφερνει σε αυτη τη ζωη. Αλλά εσυ ξερεις καλυτερα φλατ. Σου ευχομαι τα καλυτερα. Δανια προτιμαω και εγω τοτε. Και εχει πολλους Ελληνες εκει.

sunny, να χαρείς, μην μου γράφεις για γνωστούς και
μπαρμπάδες.

Βρε φλατ. Δεν μπορουμε δηλαδη να γραψουμε αμα δε βαλεις τον τροπο που θελεις να γραψουμε? Και οπως εγραψα στην αρχη.. Επικεφαλιδα. Ειπα.. μιλαω γενικα για τη μεταναστευση. Δε μιλαω για την μελλοντικη μεταναστευση του φλατ. Καποιος αλλος μπορει να θελει μπαρμπα.. Εσυ οχι. Εγω να μην το γραψωωωω???
Μεγας εισαι βουδα μου και θαυμαστα τα εργα σου.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 24 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Μονος του κανεις δεν τα καταφερνει σε αυτη τη ζωη. Αλλά εσυ ξερεις καλυτερα φλατ. Σου ευχομαι τα καλυτερα. Δανια προτιμαω και εγω τοτε. Και εχει πολλους Ελληνες εκει.

Σορρυ αλλα δεν συμφωνω.
Μονος του τα καταφερνει καποιος στην ζωη. Ουτε ακρες χρειαζεται
Κατ αρχην για να φυγεις απο την Ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο (και δεν αναφερομαι για μεροκαματο στην φαμπρικα) θα πρεπει ηδη να εχεις εξασφαλισει θσεη εργασιας απο εδω. Αρα τι ακρες χρειαζονται ?

# 25 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by flat_line
Το θέμα της προσαρμογής στην κουλτούρα τους δεν με προβληματίζει, πάντα
δουλειά σπίτι ήμουν. Ποτέ δεν υπήρξα fun της διασκέδασης.
.[/size][/color][/font]

Εαν ειναι ετσι τοτε γιατι δεν σκεπτεσαι Σ. Αραβια. Σκληρη ζωη για χριστιανους αλλα αμα δεν σε ενδιαφερει η διασκεδαση τοτε ειναι ιδανικο μερος για εσενα.
Ασε δε που σε 2-3 χρονια θα εχεις κανει τρελη καβατζα εκει απο χρημα και θα μπορεις να γυρισεις πισω

sunnyeyes-

# 26 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by nitrox

Παράθεση:

Σορρυ αλλα δεν συμφωνω.
Κατ αρχην για να φυγεις απο την Ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο (και δεν αναφερομαι για μεροκαματο στην φαμπρικα) θα πρεπει ηδη να εχεις εξασφαλισει θσεη εργασιας απο εδω. Αρα τι ακρες χρειαζονται ?

Κοιτα.. παρατηρωντας τους μεταναστες στην Ελλαδα τα τελευταια 20χρονια.. και παρατηρωντας τους δικους μας που ειχαν φυγει πριν
30-40 χρονια .. εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει.
Μου επιτρεπεται εδω μεσα? ή δεν μου επιτρεπεται να λεω την αποψη μου???
Μα βουλγαρος ηρθε.. μα αλβανος ηρθε, πηγαινε εκει που ηταν ο θειος του, ο ξαδερφος του, ο γειτονας.. υπηρχε ενας γνωστος.
Βεβαια, εμεις δεν δεχτηκαμε επιστημονες μεταναστες οποτε εκει ισως να ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Δεν ξερω. Αυτα που βλεπω λεω.
Και το μονος του κανενας δεν καταφερνει τιποτα που διαφωνεις... Μπορει ο οποιοσδηποτε να καυχιεται για τον εαυτο του οτι σε αυτη τη ζωη μονος του τα καταφερε, αλλά απο πισω κρυβεται ενας γονιος ή ενας αλλος, που συνηθως τον προσπερναμε ή τον ξεχναμε. Γνωμη μου παλι ετσι?
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 27 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Σορρυ αλλα δεν συμφωνω.

Κοιτα.. παρατηρωντας τους μεταναστες στην Ελλαδα τα τελευταια 20χρονια.. και παρατηρωντας τους δικους μας που ειχαν φυγει πριν
30-40 χρονια .. εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει.
Μου επιτρεπεται εδω μεσα? ή δεν μου επιτρεπεται να λεω την αποψη μου???
Μα βουλγαρος ηρθε.. μα αλβανος ηρθε, πηγαινε εκει που ηταν ο θειος του, ο ξαδερφος του, ο γειτονας.. υπηρχε ενας γνωστος.
Βεβαια, εμεις δεν δεχτηκαμε επιστημονες μεταναστες οποτε εκει ισως να ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Δεν ξερω. Αυτα που βλεπω λεω.
Και το μονος του κανενας δεν καταφερνει τιποτα που διαφωνεις... Μπορει ο οποιοσδηποτε να καυχιεται για τον εαυτο του οτι σε αυτη τη ζωη μονος του τα καταφερε, αλλά απο πισω κρυβεται ενας γονιος ή ενας αλλος, που συνηθως τον προσπερναμε ή τον ξεχναμε. Γνωμη μου παλι ετσι?

Κοιτα και εγω μιλαω απο δικα μου παραδειγματα οπου γνωστοι ή πρωην συναδελφοι εφυγαν στο εξωτερικο, χωρις εκει να γνωριζουν κανεναν. Και τα καταφεραν μονοι τους, και τα πανε καλα ακομα απο οσο ξερω.
Και βεβαια εισαι ελευθερη να λες την γνωμη σου οπως και εγω ειμαι ελευθερος να διαφωνω με την δικη σου ετσι δεν ειναι ;;;;

sunnyeyes-

# 28 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
....

Και βεβαια εισαι ελευθερη να λες την γνωμη σου οπως και εγω ειμαι ελευθερος να διαφωνω με την δικη σου ετσι δεν ειναι ;;;;

γιες..

# 29 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
....

γιες..

συμφωνοι λοιπον

sunnyeyes-

# 30 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
....

γιες..

συμφωνοι λοιπον

Παντα συμφωνω με αυτον που δεν συμφωνουμε στο τελος
Εσυ θα εφευγες νιτροξ? Και αν ναι ποτε θα εφευγες?

# 31 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
....

γιες..

συμφωνοι λοιπον

Ναι θα εφευγα. Με βαρυα καρδια, με πολυ στεναχωρια αλλα θα το εκανα.
Ποτε ε?
Εαν εχανα την δουλεια μου, εξαντλουσα τα αποθεματα που ειχα μαζεψει .... και οταν πλεον καταλαβαινα οτι εχω γινει βαρος σε αυτους που με συντηρουσαν. Τοτε.

(μακρυα απο μας φτου φτου)

sunnyeyes-

# 32 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
....

γιες..

συμφωνοι λοιπον

Ποτε ε?
Εαν εχανα την δουλεια μου, εξαντλουσα τα αποθεματα που ειχα μαζεψει .... και οταν πλεον καταλαβαινα οτι εχω γινει βαρος σε αυτους που με συντηρουσαν. Τοτε.

Ναι.. Μακρυα...
Και που θα πηγαινες?

Εγω εκει που εχουν σουλτανους, να χτυπουσα μια πορτα να με βαλουν στο χαρεμι τους να περνουσα ζαχαρη Θα γινομουν χανουμισσα.. ανοιχτα.

# 33 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μπορώ να γράψω εδώ τις σκέψεις μου για όσους νέους θέλουν να φύγουν;;;

flat_line

# 34 στην 1/2/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by wind_

Και φυσικά μπορείς να γράψεις ότι θέλεις....

sunny, δεν είπα να μην γράψεις την άποψη σου,
απλά να μην μου αναφέρεις ξανά για γνωστούς και
μπαρμπάδες, τα έχω συχαθεί όλα αυτά.

# 35 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
....

γιες..

συμφωνοι λοιπον

Ποτε ε?

Ναι.. Μακρυα...
Και που θα πηγαινες?

Εγω εκει που εχουν σουλτανους, να χτυπουσα μια πορτα να με βαλουν στο χαρεμι τους να περνουσα ζαχαρη Θα γινομουν χανουμισσα.. ανοιχτα.

Που θα πηγαινα το εχω ηδη απαντησει στον Φλατ.
Καλη σκεψη αυτη με τα χαρεμια. .... καλη τυχη .... και οταν αποκατασταθεις μην ξεχασεις τον νιτροξ.

# 36 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by wind_

Ναι αμε .... ολοι νεοι ειμαστε αλλωστε.

(ομορφα μπηκε ο μηνας, ..... με συζητησεις για την ξενιτια. )

# 37 στην 1/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
φλατ αν μου επιτρεπεις να πω και εγω την γνωμη μου, θα σου προτεινα ελλαδα και παλι ελλαδα....

flat_line

# 38 στην 1/2/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
φλατ αν μου επιτρεπεις να πω και εγω την γνωμη μου, θα σου προτεινα ελλαδα και παλι ελλαδα....

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
Να σαι καλά.

somebody961

# 39 στην 1/2/2012
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Αγαπητέ Flat, δε μπήκα να σου πω ποιά χώρα να επιλέξεις να 'παντρευτείς'.
Δε μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη για τη ζωή άλλου ανθρώπου.

Μπήκα μόνο να καταθέσω τη δική μου εμπειρία από ανηψιό μου που ζει και εργάζεται στην Αγγλία.
Ο Πατέρας του δυστυχώς πάσχει από καρκίνο και ζήτησε άδεια να έρθει να του σταθεί για λίγες μέρες που είναι στιγμές που δεν αντέχονται, στιγμές που δεν αξίζουν για κανέναν άνθρωπο. Πραγματικά δύσκολες και απάνθρωπες..

Και πολύ απλά, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Αν θέλεις πήγαινε, του είπαν, αλλά να δηλώσεις πρώτα τη παραίτηση σου..
Επιτρέπεται να φεύγεις μόνον τις ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ημέρες αδείας..

Νομίζω πως με όλο το χάλι που επικρατεί εδώ, θα είμαστε πάντα λιγότερο απάνθρωποι και ρομπότ.

Αν το αντέχεις λοιπόν να ζήσεις κάτι τέτοιο έχει καλώς. Το επισημαίνω όμως γιατί δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν νοιάζονται.. Ισα ίσα.

Πολλές φορές ξέρεις, όταν σε μια κατάσταση (εδώ) βρίσκουμε πολλά άσκημα, ωραιοποιούμε πολλές φορές το 'θα πάω σε άλλη χώρα', θεωρώντας ως δεδομένο το ότι τα εδώ καλά και αυτονόητα, θα είναι και εκεί ομοίως.
Δε νομίζω πως είναι έτσι, αλλά μακάρι να έχω λάθος σε αυτό και η χώρα που τελικά θα επιλέξεις να είναι η τέλεια για εσένα.

Και κάτι ακόμα για να κλείσω μιας και δεν δηλώνω 'ειδικός' επί του θέματος.
Δε μίλησε πιστεύω άσχημα η σάνυ λέγοντας σου για γνωστό/συγγενή. Δεν το είπε με την έννοια του "μέσου".
Κάτι τέτοιο θα μου ήταν και εμένα έως και προσβλητικό γιατί και εγώ ότι έχω κάνει στη ζωή το έχω από μόνος μου καταφέρει.. Είναι το 'προσωπικό στοίχημα' του κάθε ένα μας με τον εαυτό του, ο λόγος να δικαιούται προσωπικής αξιοπρέπειας..

Το είπε πιστεύω για να έχεις έναν άνθρωπο εκεί για μια ομαλότερη προσαρμογή σε ένα ξένο περιβάλλον.
Εδώ, για τουρισμό πας σε άλλη χώρα και χρειάζεσαι ξεναγό να σε πάει στα μέρη που δε γνωρίζεις!

Το σκέφτηκα και γω πολλές φορές να φύγω. Ομως άμα δε μιλάω τη γλώσσα μου τη μητρική, νιώθω ξένος ακόμα και στην Ελλάδα, γιατί η πατρίδα για μένα είναι η παιδική μας ηλικία, η οποία περιλαμβάνει και τη γλώσσα μας..

Οτι και αν κάνεις, σου εύχομαι το καλύτερο για σένα σύμφωνα με τις δικές σου τις προτεραιότητες.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

Racina

# 40 στην 1/2/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
Δεν υπαρχει στανταρ κατασταση στο εξωτερικο δηλαδη, να πας θα ειναι καλυτερα ή να μην πας γιατι θα εισαι δευτερης κατηγοριας πολιτης, μονος κλπ κλπ..

Υπαρχουν ανθρωποι που πηγαν εξω και μιζεριασαν, επεσαν θυματα εκμεταλλευσης εργασιακης χωρις αδειες, με χαμηλους μισθους κλπ και βιωνουν μοναξια και ανθρωποι που κ παρεες εκαναν και σημαντικοι ειναι στη δουλεια τους και στην τοπικη κοινωνια της πολης στην οποια επελεξαν να πανε.

Υπαρχουν σε γενικες γραμμες δυο κατηγοριες ανθρωπων που μεταναστευουν.
Αυτοι που δεν εχουν δουλεια εδω και εξαντλησαν ολες τις διεξοδους και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ φευγουν για να επιβιωσουν (φευγουν με θυμο και πονο)

και αυτοι που εχουν ισως ενα πτυχιο και καποιες ευκαιριες εδω αλλα δεν τους ικανοποιει η χωρα, δεν εξελισσονται οπως θα ηθελαν σε αυτο που σπουδασαν και φευγουν εξω επειδη γουσταρουν μια καλυτερη ζωη οπως την εχουν ονειρευτει. Αυτοι φευγουν με λιγοτερο θυμο επειδη απουσιαζει ο παραγοντας της αναγκαστικης φυγης.

flat
επειδη με εχει απασχολησει πολυ το θεμα αυτο να σου πω ενα σκεπτικο

καταρχην εχει σημασια αν εχεις πτυχιο ή οχι. Ενας ανειδικευτος που παει να βρει μια οποιαδηποτε δουλεια καλο ειναι να εχει καποιον γνωστο ή συγγενη ή εστω να παει καπου συστημενος. Οχι πως αποκλειεται να βρει τροπο και μονος.

Οποιος εχει προσοντα και πτυχια ενδεχομενως να ειναι και ιδιαιτερως επιθυμητος στην νεα του δουλεια. Και ας μην ξεχναμε οτι η καταξιωση και αποδοχη στην κοινωνια ερχεται ως ενα βαθμο και απο τη δουλεια.
Ενας ανθρωπος με προσοντα πιστευω μπορει να σταθει ανετα σε μια αλλη χωρα χωρις να εχει καμια ακρη εκει. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων δεν πειραζει..εχει σημειο αναφορας τη δουλεια του και γυρω απο αυτην χτιζει τα υπολοιπα.Αρκει να ειναι ανοιχτος...

Και ας μην τα τραγικοποιουμε, δεν υπαρχει μερος που να πας και να μην βρεις κοινοτητα ελληνων... Σε ενα ξεχασμενο μερος της Ινδιας βρεθηκα πριν λιγο καιρο και υπηρχε συλλογος ελληνων!

Οποτε το πρωτο και καθοριστικο ειναι τα προσοντα και το ειδος της δουλειας που θα αναζητησει κανεις.
Αλλος βασικος παραγοντας ειναι η ιεραρχηση των προετραιοτητων σου.
Κανεις μια λιστα στο μυαλο σου και λες.. τι θελω πιο πολυ τωρα?

να δραπετευσω απο εδω γιατι πλεον δεν εχω τιποτα που να με κραταει? ΕΦΥΓΑ!

Θελω πρωτιστως την οικογενεια μου, μαμα μπαμπα , φιλους και μετα ολα τα αλλα? Μη φευγεις... εκει θα εχεις θεμα...

Θελω πιο πολλα λεφτα? Φευγω μονο αν η νεα μου δουλεια στο εξωτερικο μου εξασφαλιζει τοσα λεφτα (υποψη, οι εργοδοτες στο εξωτερικο σου κανουν προσφορες σε μικτα λεφτα και πρεπει εσυ να ψαξεις να βρεις τι ποσοστο απο αυτα αναλογει σε φορολογια, συνταξη. ποσο κανουν τα ενοικια εκει, ποιο ειναι το κοστος ζωης..) Πολυ πιο ευκολα αν καποιος ειναι ηδη εκει και σου τα πει.. Αλλιως θα ζοριστεις λιγο παραπανω.

Θελω δουλεια με λεφτα αλλα δεν μπορω χωρις ξενυχτια, φιλες φιλους και γλεντια στα μπουζουκια? Φευγω μονο αν εχω βρει ενα μερος που να εχει τετοια διασκεδαση..

κλπ κλπ....
Φευγω αν το αντεχω. Καποιοι το αντεχουν και περνανε τελεια , καποιοι δεν το αντεχουν κανουν και λαθος επιλογες και βασανιζονται στην ξενιτια.. Ειναι πολυ θεμα χαρακτηρα η ξενιτια..

Με την αποψη που διαβασα πιο πανω (δεν θυμαμαι τωρα απο ποιον) οτι στο εξωτερικο δεν πηγαινουμε ποτε για καλυτερα δεν συμφωνω..Αν ειναι να πας για χειροτερα μην πας καθολου. Ειναι βλακεια να αφησεις κατι γνωστο και οικειο και να πας σε ξενο μερος για να ζεις χειροτερα αποτι εδω . Στο εξωτερικο θα πας για καλυτερα, θα θυσιασεις την καθημερινη επαφη με τα οικεια προσωπα και τις βολτες στα γνωριμα μερη για να ζησεις καλυτερα γιτι αυτο εχεις αναγκη να κανεις.
Σε οτι αφορα τις χωρες που αναφερεις, ξερω κοσμο στη Σουηδια, κυριως ελληνες γιατρους που πηγαινουν μαζικως. Τη γλωσσα τη μαθαινουν πανευκολα .
Να εχεις καποια λεφτα στην ακρη ομως πριν φυγεις... ειναι βασικο για τον πρωτο καιρο για να μην σε πιασει απελπισια....

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.