Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Ρε Φλατ, εκτός από τη Δανία...
το Πέραμα το σκέφτηκες καθόλου;![]()
Παράθεση:
Originally posted by flat_line
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Μονος του κανεις δεν τα καταφερνει σε αυτη τη ζωη. Αλλά εσυ ξερεις καλυτερα φλατ. Σου ευχομαι τα καλυτερα. Δανια προτιμαω και εγω τοτε. Και εχει πολλους Ελληνες εκει.
sunny, να χαρείς, μην μου γράφεις για γνωστούς και
μπαρμπάδες.
Παράθεση:
Μονος του κανεις δεν τα καταφερνει σε αυτη τη ζωη. Αλλά εσυ ξερεις καλυτερα φλατ. Σου ευχομαι τα καλυτερα. Δανια προτιμαω και εγω τοτε. Και εχει πολλους Ελληνες εκει.
Παράθεση:
Originally posted by flat_line
Το θέμα της προσαρμογής στην κουλτούρα τους δεν με προβληματίζει, πάντα
δουλειά σπίτι ήμουν. Ποτέ δεν υπήρξα fun της διασκέδασης.
.[/size][/color][/font]
Παράθεση:
Originally posted by nitrox
Παράθεση:
Σορρυ αλλα δεν συμφωνω.
Μονος του τα καταφερνει καποιος στην ζωη. Ουτε ακρες χρειαζεται
Κατ αρχην για να φυγεις απο την Ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο (και δεν αναφερομαι για μεροκαματο στην φαμπρικα) θα πρεπει ηδη να εχεις εξασφαλισει θσεη εργασιας απο εδω. Αρα τι ακρες χρειαζονται ?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σορρυ αλλα δεν συμφωνω.
Μονος του τα καταφερνει καποιος στην ζωη. Ουτε ακρες χρειαζεται
Κατ αρχην για να φυγεις απο την Ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο (και δεν αναφερομαι για μεροκαματο στην φαμπρικα) θα πρεπει ηδη να εχεις εξασφαλισει θσεη εργασιας απο εδω. Αρα τι ακρες χρειαζονται ?
Κοιτα.. παρατηρωντας τους μεταναστες στην Ελλαδα τα τελευταια 20χρονια.. και παρατηρωντας τους δικους μας που ειχαν φυγει πριν
30-40 χρονια .. εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει.
Μου επιτρεπεται εδω μεσα? ή δεν μου επιτρεπεται να λεω την αποψη μου???
Μα βουλγαρος ηρθε.. μα αλβανος ηρθε, πηγαινε εκει που ηταν ο θειος του, ο ξαδερφος του, ο γειτονας.. υπηρχε ενας γνωστος.
Βεβαια, εμεις δεν δεχτηκαμε επιστημονες μεταναστες οποτε εκει ισως να ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Δεν ξερω. Αυτα που βλεπω λεω.
Και το μονος του κανενας δεν καταφερνει τιποτα που διαφωνεις... Μπορει ο οποιοσδηποτε να καυχιεται για τον εαυτο του οτι σε αυτη τη ζωη μονος του τα καταφερε, αλλά απο πισω κρυβεται ενας γονιος ή ενας αλλος, που συνηθως τον προσπερναμε ή τον ξεχναμε. Γνωμη μου παλι ετσι?
γιες..Παράθεση:
....
Και βεβαια εισαι ελευθερη να λες την γνωμη σου οπως και εγω ειμαι ελευθερος να διαφωνω με την δικη σου ετσι δεν ειναι ;;;;
Παράθεση:
γιες..Παράθεση:
....
Και βεβαια εισαι ελευθερη να λες την γνωμη σου οπως και εγω ειμαι ελευθερος να διαφωνω με την δικη σου ετσι δεν ειναι ;;;;
Παντα συμφωνω με αυτον που δεν συμφωνουμε στο τελοςΠαράθεση:
Παράθεση:
γιες..Παράθεση:
....
συμφωνοι λοιπον![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
γιες..Παράθεση:
....
συμφωνοι λοιπον![]()
Εσυ θα εφευγες νιτροξ? Και αν ναι ποτε θα εφευγες?
Ναι.. Μακρυα...Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
γιες..Παράθεση:
....
συμφωνοι λοιπον![]()
Ναι θα εφευγα. Με βαρυα καρδια, με πολυ στεναχωρια αλλα θα το εκανα.
Ποτε ε?
Εαν εχανα την δουλεια μου, εξαντλουσα τα αποθεματα που ειχα μαζεψει .... και οταν πλεον καταλαβαινα οτι εχω γινει βαρος σε αυτους που με συντηρουσαν. Τοτε.
(μακρυα απο μας φτου φτου)
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Μπορώ να γράψω εδώ τις σκέψεις μου για όσους νέους θέλουν να φύγουν;;;![]()
Παράθεση:
Ναι.. Μακρυα...Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
γιες..Παράθεση:
....
συμφωνοι λοιπον![]()
Ναι θα εφευγα. Με βαρυα καρδια, με πολυ στεναχωρια αλλα θα το εκανα.
Ποτε ε?
Εαν εχανα την δουλεια μου, εξαντλουσα τα αποθεματα που ειχα μαζεψει .... και οταν πλεον καταλαβαινα οτι εχω γινει βαρος σε αυτους που με συντηρουσαν. Τοτε.
(μακρυα απο μας φτου φτου)
Και που θα πηγαινες?![]()
Εγω εκει που εχουν σουλτανους, να χτυπουσα μια πορτα να με βαλουν στο χαρεμι τους να περνουσα ζαχαρηΘα γινομουν χανουμισσα.. ανοιχτα.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Μπορώ να γράψω εδώ τις σκέψεις μου για όσους νέους θέλουν να φύγουν;;;![]()
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
φλατ αν μου επιτρεπεις να πω και εγω την γνωμη μου, θα σου προτεινα ελλαδα και παλι ελλαδα....![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media