Παράθεση:
Originally posted by flat_line
Ποιος είναι κατά την γνώμη σας το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις
ένας νέος άνθρωπος την ζωή του από την αρχή?
...
Παράθεση:
Δεν είναι τόσο οι μισθοί όσο η νοοτροπία που υπάρχει,
αισθάνομαι ότι δεν έχω θέση σε αυτό τον τόπο.
Παράθεση:
Δεν είναι τόσο οι μισθοί όσο η νοοτροπία που υπάρχει,
αισθάνομαι ότι δεν έχω θέση σε αυτό τον τόπο.
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Μην ειστε τοσο απολυτοι στο θεμα της νοοτροπιας.. υπαρχουν ανθρωποι που εφυγαν και βρηκαν τη χαρα τους... Αν μπορεις να βρεις καλυτερα δεν υπαρχει λογος να ζοριζεσαι σε περιβαλλον που δεν σε εμπνεει..
Παράθεση:
Είμαι μεταξύ Νορβηγίας και Δανίας, χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο
και τον χαμηλότερο δείκτη διαφθοράς στην Ευρώπη.
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Χρειαζεται καποιος γνωστος. Αν δεν εχεις μια ειδικοτητα που να εισαι χρησιμος σε μια αγνωστη κοινωνια, τοτε πως θα πας στο αγνωστο? Δε στεκει να κοιτας περιοχες. Πρωτα κοιτας τις ακριες - γνωστους και αν εχεις πολλους διαλεγεις και χωρα.
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Και πολύ απλά, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Αν θέλεις πήγαινε, του είπαν, αλλά να δηλώσεις πρώτα τη παραίτηση σου..
Επιτρέπεται να φεύγεις μόνον τις ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ημέρες αδείας..
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Εεεε...χμμμ... γκούχου... γκούχου... αχμμ...
Αφού μου δώσατε την άδεια ας απαντήσω... (Ας προσέχατε...![]()
)
Αν λοιπόν μου έλεγε η κόρη μου (είναι 24 ετών), θέλω να φύγω στο εξωτερικό, θα της έλεγα τα εξής:
Η φυγή είναι το ευκολότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Το δύσκολο είναι να μείνεις και να κάνεις την διαφορά.
Έχεις μάθει στα εύκολα και τώρα που ζορίζεσαι θες να φύγεις ε;;;
Που είναι η ζωντάνια και το τσαγανό της ηλικίας σου;
Που είναι η θέλησή σου να κάνεις κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους;;
Θες να πας να ζήσεις έξω ζώντας μια ζωή ευθυγραμμισμένη;;; flat? Θες να θάψεις τον θησαυρό της ψυχής σου ε;;;
Θες να ζήσεις μια ζωή βολεμένη χωρίς την χαρά της δημιουργίας;;;
Που είναι το ελληνικό τσαγανό μωρέ;; Που είναι ο τσαμπουκάς;
Φύγε... μαζί με τους άλλους και παρατήστε αυτό για το οποίο θα έπρεπε να παλεύετε.
Κάντε το χατήρι σε όλους όσους θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη.
Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος λένε...
Χρειάζεται να γίνουμε εμείς οι λύκοι για να κατασπαράξουμε αυτό που θέλει να μας πνίξει.
Σας έχει βάλει ο λύκος στο τριπάκι και εσείς μασάτε...
Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους εδώ με φρέσκα μυαλά, φρέσκιες ιδέες και όρεξη να τις κάνουν πράξη...
Φοβάσαι να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει ε;;; Βαριέσαι να στρωθείς να δουλέψεις ε;;;
Θες να δουλεύεις λίγο και να τα παίρνεις χοντρά ε;;
(Στο εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να στώσεις κwλο.. και αφού θα στρώσεις κwλο εκεί
γιατί δεν το κάνεις και εδω ε;)
Για ένα πρόβλημα υπάρχουν χιλιάδες τρόποι και λύσεις, δεν υπάρχει μόνο το δε βαριέσαι και πως θα την
βγάλουμε πιο ανώδυνα.. και πως θα βολευτούμε.
Αυτή η νοοτροπία μας έφερε μέχρι εδώ...
Αντί λοιπόν να μιζεριάζουμε... ας κάνουμε κάτι ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί,
με μικρές ομάδες που στο τέλος να γίνει μια μεγάλη.
Χωρίς εγωϊσμούς, επάρσεις και τσακωμούς για το ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος είναι ο πιο μάγκας.
(Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μας και το έχουν καταλάβει)
Αργά αλλά σταθερά να κάνουμε την διαφορά... Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, όμως...
Κλείνοντας τα αυτιά στις απαρχαιωμένες ιδέες και νοοτροπίες των παλαιότερων
και κρατώντας μόνο εκείνα που μας είναι χρήσιμα
και βάζοντας στην άκρη και στην θέση τους συμπεριφορές και νοοτροπίες ελεεινές που κυριαρχούν σήμερα
το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε τον τροχό..![]()
![]()
Παράθεση:
Originally posted by naruto
Παράθεση:
Είμαι μεταξύ Νορβηγίας και Δανίας, χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο
και τον χαμηλότερο δείκτη διαφθοράς στην Ευρώπη.
Θα σου πρότεινα Δανία καλύτερα. Για Νορβηγία δεν ξέρω να σου πω τι παίζει, απλά να ξέρεις ότι δεν ανήκει στην Ε.Ε. σε αντίθεση με την Δανία. Για Αυστραλία (και ίσως και για Νέα Ζηλανδία), τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να έχεις άδεια να εργαστείς ΠΡΙΝ ακόμα φτάσεις εκεί. Δεν μπορείς ούτε καν απλά να πας με τουριστική βίζα ας πούμε και να ψάξεις εκεί για δουλειά. Αν το κάνεις και σε πιάσουν, έχει απέλαση. Άσε που είναι και μακρυά και τα εισιτήρια πήγαινε-έλα είναι πανάκριβα...
Στην Δανία πας, ψάχνεις και δεν σου λέει κανένας τίποτα. Κάνει και λιγότερο κρύο.
Υπάρχει βέβαια το θέμα της γλώσσας, αλλά από όσο γνωρίζω τα δανέζικα είναι σχετικά εύκολα.
Παράθεση:
Χρειαζεται καποιος γνωστος. Αν δεν εχεις μια ειδικοτητα που να εισαι χρησιμος σε μια αγνωστη κοινωνια, τοτε πως θα πας στο αγνωστο? Δε στεκει να κοιτας περιοχες. Πρωτα κοιτας τις ακριες - γνωστους και αν εχεις πολλους διαλεγεις και χωρα.
Χαχαχαχαχαχαχα... θυμήθηκα που παλιότερα σχεδίαζα να μεταναστεύσω στην Σουηδία και οι μισοί γνωστοί μου πόνταραν σε μένα να χρησιμεύσω ως "άκρη"...
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Και πολύ απλά, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Αν θέλεις πήγαινε, του είπαν, αλλά να δηλώσεις πρώτα τη παραίτηση σου..
Επιτρέπεται να φεύγεις μόνον τις ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ημέρες αδείας..
Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι τόσο στον λαό όσο στον άνθρωπο.
Λες και δεν υπάρχουν έλληνες εργοδότες ικανοί να φερθούν έτσι και χειρότερα...
Παράθεση:
Εεεε...χμμμ... γκούχου... γκούχου... αχμμ...
Αφού μου δώσατε την άδεια ας απαντήσω... (Ας προσέχατε...![]()
)
Αν λοιπόν μου έλεγε η κόρη μου (είναι 24 ετών), θέλω να φύγω στο εξωτερικό, θα της έλεγα τα εξής:
Η φυγή είναι το ευκολότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Το δύσκολο είναι να μείνεις και να κάνεις την διαφορά.
Θες να πας να ζήσεις έξω ζώντας μια ζωή ευθυγραμμισμένη;;; flat? Θες να θάψεις τον θησαυρό της ψυχής σου ε;;;
Φύγε... μαζί με τους άλλους και παρατήστε αυτό για το οποίο θα έπρεπε να παλεύετε.
Κάντε το χατήρι σε όλους όσους θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη.
Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος λένε...
Χρειάζεται να γίνουμε εμείς οι λύκοι για να κατασπαράξουμε αυτό που θέλει να μας πνίξει.
Σας έχει βάλει ο λύκος στο τριπάκι και εσείς μασάτε...
Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους εδώ με φρέσκα μυαλά, φρέσκιες ιδέες και όρεξη να τις κάνουν πράξη...
Φοβάσαι να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει ε;;; Βαριέσαι να στρωθείς να δουλέψεις ε;;;
Θες να δουλεύεις λίγο και να τα παίρνεις χοντρά ε;;
(Στο εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να στώσεις κwλο.. και αφού θα στρώσεις κwλο εκεί
γιατί δεν το κάνεις και εδω ε;)
Για ένα πρόβλημα υπάρχουν χιλιάδες τρόποι και λύσεις, δεν υπάρχει μόνο το δε βαριέσαι και πως θα την
βγάλουμε πιο ανώδυνα.. και πως θα βολευτούμε.
Αυτή η νοοτροπία μας έφερε μέχρι εδώ...
Αντί λοιπόν να μιζεριάζουμε... ας κάνουμε κάτι ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί,
με μικρές ομάδες που στο τέλος να γίνει μια μεγάλη.
Χωρίς εγωϊσμούς, επάρσεις και τσακωμούς για το ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος είναι ο πιο μάγκας.
(Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μας και το έχουν καταλάβει)
Αργά αλλά σταθερά να κάνουμε την διαφορά... Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, όμως...
Κλείνοντας τα αυτιά στις απαρχαιωμένες ιδέες και νοοτροπίες των παλαιότερων
και κρατώντας μόνο εκείνα που μας είναι χρήσιμα
και βάζοντας στην άκρη και στην θέση τους συμπεριφορές και νοοτροπίες ελεεινές που κυριαρχούν σήμερα
το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε τον τροχό..![]()
![]()
"Στην κόρη σου που είναι 24"... Κατάλαβα...
Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε η κόρη σου, αλλά αν ήμουν γιος σου... ας πούμε απλά ότι δεν θα αντιδρούσα και πολύ όμορφα!
Πολύ απλά, από ωραία λόγια μπουχτίσαμε!!
wind, έχεις υπόψη σου ποιοι είναι οι Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν;
Επέτρεψε μου να απαντήσω: στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι με αρκετά προσόντα που θέλουν να δουλέψουν αλλά δεν βρίσκουν δουλειά πουθενά! Θα πας σε αυτούς τους ανθρώπους να τους πεις "Έχεις μάθει στα εύκολα και τώρα που ζορίζεσαι θες να φύγεις ε;;;" και "Θες να ζήσεις μια ζωή βολεμένη χωρίς την χαρά της δημιουργίας;;;" Θα σε πάρουν με τις ντομάτες και θα έχουν δίκιο! Αφού πολλοί από αυτούς εξάντλησαν κάθε πιθανότητα να βρουν εργασία στον τόπο τους, να κερδίσουν τα προς το ζην (για αρχή) και να δημιουργήσουν!
Ίσως η μόνη περίπτωση να μπορέσει κάποιος σήμερα "να στώσει κwλο" εντός ελληνικών συνόρων είναι η αυτοαπασχόληση. Μην τρελαθούμε όμως, δεν μπορεί ο καθένας να γίνει επιχειρηματίας (έστω και μικρός)! Πολύ περισσότερο, δεν μπορούν να γίνουν όλοι! Όπως δεν μπορούν να γίνουν και όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, ποτέ δεν μπορούσαν!! Κάποιοι αναγκαστικά θα δουλέψουν για κάποιον άλλο!
Παράθεση:
Originally posted by katiapak
naruto kai naughtyM ta eipate eseis gia emena....ta eipate poly ma poly swsta!
epiteloys yparxoyn k alloi san emena pou mporw na syzhthsw...pou na mhn exoun hdh dialeksei ton dromo enos metaptuxiakou(ara ksemperdepsan gia 2 xronakia) h na mhn einai daskales(demenos gaidaros,me komenh thn oura twra teleutaia alla kalutera etsi para xwris gaidaro)
Exei ponesei to kefali mou apo thn skepsh..k ta matia apo to psaksimo,entaksei hmoun tuxerh gia ena 3mhno..alla auto htan..pali sta idia!
Egw afou ponokefaliastika..k katelhksa sthn prooptikh ths italias...eipa na arxisw prwta me thn glwssa..k afou thn ma8w...to ksanaskeftomai! twra auto to ksanaskeftomai exw thn entupwsh pws einai gia duo logous....prwton fobos k deuteron anablhtikothta
fobos k gia to pws na psaksw ti na psaksw apo pou na arxisw k pou na teleiwsw...alla k gia to an kanw thn swsth epilogh,an eksantlhsa ola ta peri8wria edw,an epsaksa katw k apo tis petres(ws mia apo thn petres thn dikh mou "epixeirhsh")
anablhtikothta epeidh mallon den eimai apo tous dunatous,kolwnw eimai kota pou lene..oso k an einai to mauro xali edw...de kserw an mporw telika na fygw...an mporw na mh perpataw sta merh mou megalwsa h estw se merh pou milane k kinounte san ellhnes...me fobamai mhn akougome san tis 8eiades pou nomizoun oti h ellada einai h kaluterh xwra tou kosmou. gia mena olo auto einai mpros gkremos k pisw rema....k exeis k apo panw olous tous megalous guro sou na lene.....poso xalia einai ta pramata...etsi mwre na pa8eis akoma megaluterh kata8lipsh....mh k sou afhsoun elpida mesa sou!
sory an ta lew mperdema.....ta skeftika k sugxistika agxw8ika....k xilia duo alla pali!OUF!!!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
naruto kai naughtyM ta eipate eseis gia emena....ta eipate poly ma poly swsta!
epiteloys yparxoyn k alloi san emena pou mporw na syzhthsw...pou na mhn exoun hdh dialeksei ton dromo enos metaptuxiakou(ara ksemperdepsan gia 2 xronakia) h na mhn einai daskales(demenos gaidaros,me komenh thn oura twra teleutaia alla kalutera etsi para xwris gaidaro)
Exei ponesei to kefali mou apo thn skepsh..k ta matia apo to psaksimo,entaksei hmoun tuxerh gia ena 3mhno..alla auto htan..pali sta idia!
Egw afou ponokefaliastika..k katelhksa sthn prooptikh ths italias...eipa na arxisw prwta me thn glwssa..k afou thn ma8w...to ksanaskeftomai! twra auto to ksanaskeftomai exw thn entupwsh pws einai gia duo logous....prwton fobos k deuteron anablhtikothta
fobos k gia to pws na psaksw ti na psaksw apo pou na arxisw k pou na teleiwsw...alla k gia to an kanw thn swsth epilogh,an eksantlhsa ola ta peri8wria edw,an epsaksa katw k apo tis petres(ws mia apo thn petres thn dikh mou "epixeirhsh")
anablhtikothta epeidh mallon den eimai apo tous dunatous,kolwnw eimai kota pou lene..oso k an einai to mauro xali edw...de kserw an mporw telika na fygw...an mporw na mh perpataw sta merh mou megalwsa h estw se merh pou milane k kinounte san ellhnes...me fobamai mhn akougome san tis 8eiades pou nomizoun oti h ellada einai h kaluterh xwra tou kosmou. gia mena olo auto einai mpros gkremos k pisw rema....k exeis k apo panw olous tous megalous guro sou na lene.....poso xalia einai ta pramata...etsi mwre na pa8eis akoma megaluterh kata8lipsh....mh k sou afhsoun elpida mesa sou!
sory an ta lew mperdema.....ta skeftika k sugxistika agxw8ika....k xilia duo alla pali!OUF!!!!!
Βρε κατια μου. Δε θα ακους τους μεγαλους. Οι μεγαλοι εξ απ ανεκαθενειναι μιζεροι, κοτες θειουλες και φοβιτσιαρηδες. Και αυτο γιατι εχουν κουραστει απο διαφορα στη ζωη που οπως και να το κανεις, αλλιως εχει ταλαιπωρηθει ενας 50αρης και αλλιως ενας 20αρης. Σωστα? Σωστα
Ζωη υπαρχει για ολους. Και στην Ελλαδα και στην Ιταλια και παντου. Να θελεις μονο να ζησεις. Θελεις να ζησεις? Αν ναι μη φοβασαι και μην ακους. Θα χαλαρωσεις και παρεις τη πιο σωστη αποφαση για τη καρδουλα σου. Και στη τελικη? Πας ιταλια. Δε σου αρεσει. Ξαναγυρνας βρε καμαρι μου. Σιγα τα ωα.. Μετα δε σου αρεσει εδω? Πας Γαλλια.. ειναι και ωραιοι οι Γαλλοι. Χαλαρωσε.. ολο αυτο που συμβαινει, περα απο τη μιζερια που μας βαζουν, ειναι και ενα παιχνιδακι να χασουμε την ελπιδα μας. Δε μασαμε... την ακρη θα τη βρουμε.
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
...
Ε, οχι κ ετσι καλε![]()
Το κανουμε και το 'δουλευουμε'. Δεν υπαρχει χρημα για μπρος πισω. Γιατι χρονος ισως υπαρχει. Χρημα...ακομα αγνοειται![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
...
Ε, οχι κ ετσι καλε![]()
Το κανουμε και το 'δουλευουμε'. Δεν υπαρχει χρημα για μπρος πισω. Γιατι χρονος ισως υπαρχει. Χρημα...ακομα αγνοειται![]()
Για ολα υπαρχει τροποςΔεν ειναι θεμα χρονου, ουτε χρηματος. Ειναι θεμα να βρεις αυτο που θελεις. Μεχρι να το βρεις εχεις απλετο χρονο και χρημα να το ξοδεψεις.
Δηλαδη θα πας πχ στην Ιταλια αλλά σε πιανει καταθλιψη. Θα κατσεις εκει? Δε θα βρεις λεφτα να γυρισεις? Θα κανουμε εναν ερανο να σε γυρισουμε πισω. Εκει θα σε αφησωμεν?![]()
Παράθεση:
Originally posted by Pseydonymo0
Το καλύτερο είναι να μείνεις στην Ελλάδα. Όσοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν εκτός Ελλάδας είναι κοντόφθαλμοι για πολλούς λόγους:
1) Όταν το μΠΑτΣΟΚ (ΠΑνελλήνιο ΣΟσια-ληστρικό Κίνημα) έχει διαλύσει την Ελλάδα, τότε ο πωταρχικός σκοπός είναι να την ξανακάνουμε Ελλάδα.
Ας μην μιλησουμε πολιτικα..
2) Έχουμε καλές ελπίδες για αυτό το σκοπό, σήμερα διάβασα για προγνωστικά εκλογών για το κόμμα του Τζέφρυ κάτω του 10%.
Ας μη μιλησουμε πολιτικα...
3) Αν δεν κοιτάξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει: Όταν θα γυρίσεις για διακοπές στην Ελλάδα, θα χρειαστείς διερμηνέα στη χώρα σου για να μιλάς με πακιστανούς, αλβανούς και κάτι άλλους που ήρθαν λαθραία σε αυτή τη χώρα.
Αυτοι φευγουν οπου να ναι. Δυο φιλους εκανα βουλγαρους και φευγουν γμτο. Πανω που τους συνηθισα.
4) Μη νομίζεις ότι στη χώρα που ονειρεύεσαι θα ζεις σαν πασάς στα Γιάννενα. θα είσαι ο ξένος που άφησε τη χώρα του επειδή μπατήρησε. Το ποος τη μπατήρησε και για τη συνδρομή μπατηρίσματος των γερμανών και άλλων, δεν τους ενδιαφέρει. Θα σε λενε και τεμπέλη έλληνα, λόγω άρνησης της αλήθειας.
Τα θέλεις αυτά; Δεν τα θέλεις, έτσι;
Εξαρταται ως τι θα εισαι στη χωρα τους.
5) Αντιστάσου στους κλέφτες. Ο καλός ο νοικοκύρης αντιστέκεται στους κλέφτες, δεν φεύγει για αν αφήσει το σπίτι του στους κλέφτες, που δεν είναι άλλοι από τους βόρειους πλούσιους ευωπαίους με πρώτους τους γερμανούς που αρνούνται να εξοφλήσουν το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα. Μόνα αυτό αν είχαν εξοφλήσει δεν θα ήμσταν στη σημερινή κατάσταση.
Πες μου ενα τροπο και φευγω αντισταση
6) Το να πας σκλάβος στους γερμανούς που χρωστούν στην Ελλάδα και αρνούηνται να ξεπληρώσουν το χρέος, το θεωρώ ντροπή.
Και εδω μεσα σκλαβοι τους ειμαστε παλι.
7) Τα μεσάνυχτα είναι πολύ κοντά στο πρωί. Ήδη περάσαμε τα μεσάνυχτα στην κρίση.
Μου το ορκιζεσαι οτι περναμε τα μεσανυχτα?
8) Εργάσου εδώ για καλύτερο μέλλον. Και υλικό κέρδος θα έχεις σύντομα και θα το χαίρεσαι, επειδή συνέβαλες και σύ.
Το συντομα περικαλω επεξηγησις.
9) Αν έχεις τις γνώσεις, δημιούργησε καινούρια επιχείρηση ή μόνος σου ή μαζί με άλλους ξεκινώντας από τα προϊόντα που εισάγονται. Αν τα παράγεις στον τόπο σου, θα είναι φθηνότερα και θα μπορέσεις να τα εξάγεις σύντομα ακριβώς στις χώρες αυτών που τώρα διαλύουν τη δικιά σου με τα ζημιογόνα δάνεια.
Σε αυτο εχεις ενα point.
10) Ο Γκάντι τις απελευθέρωσε απο τη Βρετανία με το να πει στο λαό των Ινδιών ότι το απλό κλώσιμο κλωστών στην απλή ανέμη θα απελευθερώσει την πολυεθνική αυτή χώρα και το πέτυχε. Κάνε και σύ το ίδιο με δημιουργία εταιριών που ανέφερα, με αλά μέσα, δεν χρειάζονται πολλά.
Eχουμε κανα Γκαντι και δεν τον ορω?
11) Πες έξω η τρόικα και οι γερμανοί που θέλουν να διορίσουν για την Ελλάδα επίτροπο που θα λέει στην ελληνική κυβέρνηση τι να κάνει!!!
Το λεμε εδω και 2 χρονια.
12) Ήδη τη μεταχειρίζονται την Ελλάδα οι γερμανοί σαν αποικία και χρειάζεται να τους δώσεις κλωτσιά. Αν πας έξω, δεν θα τα καταφέρεις.
Εγω παρακαλω να ερθουν να αγορασουν κανα οικοπεδακι μπας και παρουμε κανα ρευστο να ξεχρωσουμε
13) Αν εργαστείς στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα της εργασίας σου θα μείνει στην Ελλάδα. Αν πας έξω θα μεινει έξω, θέλεις να μείνει το αποτέλεσμα της εργασίας σου στη Γερμανία ή σε κάποια άλλη χώρα που ληστεύει τη δικιά σου; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πήγαινε, καλό σου ταξίδι.
Το αποτελεσμα της εργασιας μας 30 χρονια τωρα παλι εξω πηγαινε.
14) Δημιούργησε στην Ελλάδα για να δει η Ελλάδα (δηλαδή και εσύ) άσπρη μέρα. Όταν λέμε Ελλάδα δεν ονειροπωλούμε για πατρίες χωρίς νόημα, εννούμε το σπίτι μας.
Αστα να πανε
15) (συνεχίστε)
Παράθεση:
naughtyM Συγνωμη για τα greeklish...τωρα μαθαινω τα του forum
Αυτο ακριβως ειπα και εγω δεν παλευεται η ζωη με σερβιτοριλικι,που ουτε αυτο βρισκεις πλεον....ευτυχως αυτο το τριμηνο που ανεφερα ηταν στο αντικειμενο μου.Οσο για μεταπτυχιακο,οσο το σκεφτομουν τοσο το αναιρουσα σαν επιλογη...διαπιστωσα πως περισσοτερο μετραει η προυπηρεσια κ δευτερον..ουτε και οι γονεις ειχα λεφτα να με σπουδαζουν αλλα 2 χρονια εμενα(με ενοικια κτλ..)
Η Ιταλια δεν ειναι κατι το εντελως τυχαιο,φυσικα κ εχω ακουσει τι συμβαινει...για αυτο παλι "αναβαλω".Την γλωσσα ομως την αρχησα,ετσι να βρισκεται.γιατι ισως να με βοηθησει αν τελικα μεινω εδω κ κανω την δικη μου "επιχειρηση"
Θα μπορουσα να κανω κ μαθηματα,σαν εκπαιδευτικος βεβαια...που δε μου αρεσει.....αλλα συγνωμη δε θα συμβιβαστω στα 26 μου κ μαλιστα με μια λυση αβεβαιη.
sunnyeyes- ελα μου ομως που επηρεαζομαι κ με παιρνει απο κατω κ απογοητευομαι ακομα χειροτερα?κ ισως αυτο να μη γινοταν αν κ εγω δεν ημουν τοσο "κοτα" ,αν ημουν πιο σιγουρη για εμενα για το τι μπορω κ τι οχι,ποιες οι δυνατοτητες μου...γιατι βλεπεις,δε μας δινουν την ευκαιρια ουτε κ για αυτο!
Ενα ειναι σιγουρο η αποφαση θελει γερη σκεψη κ γερα νευρα!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media