Οι προβληματισμοί μου
Γεια σας!! Με την σειρά μου πήρα κι εγώ το θάρρος να σας πω την δικη μου ιστορία και τις δικες μου ανασφάλειες και φόβους μέχρι τώρα.
Είμαι φοιτήτρια στο τρίτο έτος των σπουδών μου. Μέχρι τώρα δυο σχέσεις σοβαρές είχα στη ζωή μου.
Η μια ήταν από το σχολειό, μέχρι πριν λίγους μήνες, που τελειωσε λόγω παρα πολλών διαφωνιών που είχαμε.
Είμαστε δυο αντίθετοι χαρακτήρες και με λυπεί που το λέω...αυτός ο άντρας δεν με έκανε καθόλου να αισθάνομαι γυναικα, πάντα με παραμελούσε και πάντα ανακάλυπτα πως μιλούσε συχρόνως με άλλες.
Πάντα με είχε στο περιθώριο, όταν πήγαινα να τον αφήσω, τρελαινόταν και με παρακαλούσε να μείνω, λέγοντας πως θα αλλάξει, αλλα μάταια..!...άλλαζε προς το χειρότερο ...!
Πάντα έδειχνε αδιάφορος προς εμενα αλλα ταυτόχρονα με ήθελε δικη του.Δεν ήθελε να χωρίσουμε. Οταν με φλέρταραν άλλοι, ήταν ικανός να σκοτώσει για να με έχει δικη του αλλα ως εκεί. Ήταν κάτι πολύ αρρωστημένο και παρατραβηγμένο.
Δεν τον άκουσα ποτε να μου λέει "είσαι όμορφη, μου αρέσεις" αλλα όταν άκουγε άλλους ανθρώπους να μου το λένε, πάντα τσακωνόμασταν!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες δεν εκτιμούν αυτό που έχουν και γιατί το εκτιμούν μονο όταν το χάσουν...;!
Είμαι πολύ απαγοητευμένη γενικά με τους ανθρώπους γύρω μου , έχω την ανάγκη να ερωτευτώ να αγαπήσω αλλα και να αγαπηθώ, να δώσω και να πάρω αγάπη... θέλω να έχω μια υγιή σχέση , δεν ξέρω αν πάει κατι λάθος μαζί μου ή αν εγώ είμαι πολύ ανυπόμονη και περιμένω τον πρίγκιπα να έρθει...
Θα ήθελα να μου πείτε εσείς την άποψή σας επάνω στους δικούς μου προβληματισμούς...
Για όλους τους ανθρώπους υπάρχει το άλλο τους μισό???Υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι???Υπάρχουν αληθινοί έρωτες μακριά από απιστίες και προδοσίες??? Ή εμείς οι άνθρωποι τα παρουσιάζουμε τόσο παραμυθένια για να κρύψουμε την πικρή αλήθεια???
Καλημέρα Marilyn...και καλως ήρθες στην παρέα μας!
Εκανα τη μεταφραση του κειμένου σου για να διευκολύνω τους συνδίκτυους να διαβάσουν τους προβληματισμούς σου και να σου απαντήσουν.
Απο εδω και στο εξής, θα ήταν προτιμότερο να γράφεις στα ελληνικά...!
Ο ερωτας είναι σαν τη θαλασσα για 2 λόγους: α)χίλιοι τη χαίρονται?ενας την πληρώνει! β)μπαίνεις και δεν ξέρεις αν θα βγεις...!
στα social media