Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Μεγάλο μπέρδεμα.

Σελίδα : 1

Maria_ria

# 1 στις 4/2/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Μεγάλο μπέρδεμα.

Text Καλησπέρα σε όλους. Παίρνω το θάρρος να γράψω για το δικό μου πρόβλημα. Ξέρω ότι θα κριθώ αυστηρά αλλά είστε η μόνη μου επιλογή. Είμαι ένα καινούργιο μέλος και παρακολουθώ καιρό το συγκεκριμένο site. Μπαίνω στο ψητό. Εδώ και 6 μήνες είμαι με ένα παιδί. Περνάμε πολύ καλά μαζί, νοιάζομαι για αυτόν, δεν έχουμε μαλώσει ποτέ και είμαστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Εγώ είμαι 23 και σπουδάζω αγγλική φιλολογία στην Αθήνα και τον γνώρισα από εκεί, αυτός τελείωνε το Πανεπιστήμιο, όταν εγώ ήμουν πρωτοετής. Κάναμε σχέση όμως μετά από μερικά χρόνια γιατί είχαμε και οι δυο σχέσεις. Αφού τα φτιάξαμε λοιπόν εδώ και 6 μήνες όπως είπα, εγώ γνώρισα ένα παιδί. Είναι δυο χρόνια μικρότερος από εμένα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα ένιωσα πολύ περίεργα. Βγήκαμε με παρέα αρκετές φορές. Τον έχει γνωρίσει και το αγόρι μου και τον συμπάθησε πολύ. Έτυχε μια φορά να βγούμε μαζί μόνοι μας και καταλήξαμε να φιλιόμαστε στο αμάξι του. Παραλίγο να προχωρήσει αλλά εγώ επειδή δεν θέλω να πληγώσω το αγόρι μου δεν έκανα τίποτα παραπάνω. Τελικά όμως αφού ξαναβγήκαμε δεν γινόταν να το ξανά αποφύγω και ενέδωσα. Το σεξ που κάναμε ήταν υπέροχο... δεν με έχει κάνει ξανά κάποιος να νιώσω έτσι. Πρώτη φορά τελείωσα! Έχω φοβερές τύψεις αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά του. Τον θέλω πολύ. Τον έναν τον αγαπάω και νοιάζομαι και τον άλλον τον έχω ανάγκη στο κρεβάτι μου. Μένω με τους γονείς μου και έτσι κανείς δεν έχει καταλάβει ότι το παίζω σε διπλό ταμπλό. Δεν ξέρω πως να προφυλακτώ. Δεν θέλω να χάσω κανέναν από τους δύο. Βοηθήστε με!

Maria_ria

# 2 στις 6/2/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...
Δεν θα υπηρετήσω κάτι που μισώ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost