Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
Μεγάλο μπέρδεμα.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος και παρακολουθώ καιρό την ιστοσελίδα χωρίς όμως να έχω εγγραφεί. Είμαι 23 ετών και σπουδάζω αγγλική φιλολογία. Είμαι εδώ και μισό χρόνο με ένα παιδί, 3 χρόνια μεγαλύτερό μου. Τον γνώρισα στην σχολή αυτός τελείωνε εγώ άρχιζα. Δεδομένου ότι έφαγα πολλές φορές το κεφάλι μου, έκανα 3 χρόνια να πω το ναι. τον γνώρισα λοιπόν πρώτα σαν άνθρωπο κάναμε παρέα για τρία χρόνια και αφού κατάλαβα ότι αξίζει τα φτιάξαμε. Είμαι με ένα παιδί στην ίδια σχολή και μου αρέσει πολύ. Πριν δυο βδομάδες κάναμε πρώτη φορά έρωτα. Είναι υπέροχος στο κρεβάτι. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει τόσο υπέροχα. Όμως δεν τον αγαπάω. Αγαπάω το αγόρι μου. Περνάμε καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον τομέα του σεξ. Απλά με τον άλλον το σεξ είναι καλύτερο. Δεν θέλω να χάσω το αγόρι μου, με έχει στηρίξει πολύ και τον αγαπάω και αυτός με αγαπάει πολύ. Αλλά δεν θέλω να χάσω και τον άλλον...με ερεθίζει πάρα πολύ... ευτυχώς μένω μόνη μου και δεν έχω γίνει αντιληπτή όμως φοβάμαι... πώς γίνεται να μην με καταλάβουν; Το ξέρω ότι φέρομαι πολύ άσχημα όμως θα σας παρακαλούσα να μην με αποπάρετε...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
# 2
στις 6/2/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Πρωταγωνιστρια λοιπον, σε ενα εξαιρετικο σεξουαλικο με επιφαση σχεσης τριγωνο. Μια χαρα σε βρισκω κοπελλια. Και εσυ χορτατη απο ολες τις πλευρες, και τα ΔΥΟ παρακαλω αγορια που ανακουφιζεις απο το πλεοναζον σπερμα τους ευχαριστημενα. Υπο αυτην την εννοια, επιτελεις λειτουργημα. Ευγε.
Υ.Γ
Οπως βλεπεις, δεν σε αποπηρα διολου ετσι? Κυριος.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
Βγάζεις τα αποθημένα των προηγούμενων σχέσεων σου ( εκεί που έφαγες το κεφάλι σου) ή κάνω λάθος; Σκέψου λίγο πρίν πράξεις, δεν μπορείς να τους έχεις και τους δυο. Αυτός που είναι "τίγρης" στο κρεβάτι ξέρει οτι έχεις σχέση; Πιστεύω οτι το αγόρι σου θα πληγωθεί. Αν τον αγαπάς όπως λες ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Ρόδα είναι και γυρίζει!
aseglio
# 5
στις 6/2/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για κάθε γυναίκα έρχεται η περίοδος που θέλει να αλωνίσει και να γευτει πολλες ηδονές. Φυσιολογικό ειναι.
Αλλα οχι να εχει σχεση παραλληλα for god's shake!!
Αυτα που λες για τον μονιμο τα λες για να τα ακους μονη σου. Μπουρδες ειναι.
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091
Με βουντού και κλαδευτήρι, είδα πια κι εγώ χαΐρι..
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 842
Παράθεση:
Originally posted by Maria_ria
......πώς γίνεται να μην με καταλάβουν;
Λοιπόν Μαρακι ευκολο. Αρκεί ο ένας από τους 2 να το ξέρει.
Αυτός που δεν θέλεις να σε καταλάβει είναι ο παλιος αυτός που "αγαπάς" δηλαδή ο άλλος ο τίγρης θα πρέπει να το μάθει για να γίνει προσεκτικός και να μην σε εκθέσει στον παλιό, δηλαδή να προσέχει τα τηλέφωνα - μηνύματα κλπ.
Βεβαια ο καινούριος θα σε θεωρήσει ποuτανακι αλλα εσένα δεν σε νοιάζει γιατί σε ενδιαφέρει μονο ο πρώτος δηλαδή ο "κερατάς".
Υπάρχει και ένα επιπλέον όφελος, όταν "τίγρης" μάθει τι ρολο παίζεις είμαι σίγουρος ότι θα σου κάνει ακόμα καλύτερο σεξ.
Life is like sex: if your are too anxious, you are going to fail.
aseglio
# 8
στις 6/2/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν μπορουμε να πουμε ομως; Ολες τις περιπτώσεις περιθάλπτουμε εδω.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις (που εχουμε συχνα) μας ρωτάνε γιατι τους συμβαινει, λενε πως εχουν τυψεις, πως να ξεκολλήσουν, πως να βρουν μια λύση τέλος πάντων.
Εδω ρωτάει το απλουσταο "πως θα τους εχω και τους δυο και δεν θα με καταλάβουν"
And the oscar goes to....
# 9
στις 6/2/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by quien
Παράθεση:
Originally posted by Maria_ria
......πώς γίνεται να μην με καταλάβουν;
Λοιπόν Μαρακι ευκολο. Αρκεί ο ένας από τους 2 να το ξέρει.
Αυτός που δεν θέλεις να σε καταλάβει είναι ο παλιος αυτός που "αγαπάς" δηλαδή ο άλλος ο τίγρης θα πρέπει να το μάθει για να γίνει προσεκτικός και να μην σε εκθέσει στον παλιό, δηλαδή να προσέχει τα τηλέφωνα - μηνύματα κλπ.
Βεβαια ο καινούριος θα σε θεωρήσει ποuτανακι αλλα εσένα δεν σε νοιάζει γιατί σε ενδιαφέρει μονο ο πρώτος δηλαδή ο "κερατάς".
Υπάρχει και ένα επιπλέον όφελος, όταν "τίγρης" μάθει τι ρολο παίζεις είμαι σίγουρος ότι θα σου κάνει ακόμα καλύτερο σεξ.
Μακράν η καλύτερη απάντηση!! Σαφής και με ψυχοσυναιαθηματικοκοινωνικές προεκτάσεις!!

Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Maria_ria πρεπει να μαθεις βασικα οτι στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις
ολα σε πακετο του ενος....
ο καθε ανδρας ειναι αριστος σε κατι,μετριος σε κατι αλλο,
και κακος σε κατι αλλο.Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα δεν
μιλαω για αυτες.Οποτε διαλεγεις και παιρνεις...
Ζήστο με πάθος...και ας είναι λάθος !!!
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
Να απαντήσω.
1) Τζορτζ, ωραίο βίντεο.

2)Ηνίοχε, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

3)Λιονταρίνα, ο "τίγρης" όπως τον αποκάλεσες, (που μεταξύ μας είναι

) ξέρει για την σχέση μου. Έχει γνωρίσει και το αγόρι μου. Λες να βγάζω τα απωθημένα μου;

δεν είμαι σίγουρη και ναι το αγαπάω το αγόρι μου και φοβάμαι μην τον πληγώσω.
4)Aseglio, γιατί να μην έχω σχέση παράλληλα; Και τον μόνιμο τον αγαπάω, δεν τα λέω έτσι.
Δεν θα υπηρετήσω κάτι που μισώ.
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Απο τη στιγμή που τον απάτησες και συνεχίζεις να το σκέφτεσαι ως εναλλακτική και όχι με τύψεις....κάτι λείπει απο τη σχέση σου!Το θέμα δεν είναι ποιον απο τους 2 θα διαλέξεις αλλά αν θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την αρχική σου σχέση ή όχι...!
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λειανοκλάδι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 9
1.πώς τους προλαβαίνεις και τους δύο???
2.πάνω στα ντουζενια σου πως και δεν έχεις μπερδέψει κανένα όνομα?
3.μη μου πεις ότι έχουν το ίδιο όνομα ...!!θα φρίξω
στα social media