Παράθεση:
Originally posted by AMARYLLIS_30
Ποιός είναι το αφεντικό;Τί γίνεται όταν ο σύζυγος αισθάνεται ότι απειλείται από το δυναμισμό της συζύγου που αναλαμβάνει τα πάντα και τα διεκπεραιώνει με επιτυχία ενώ εκείνος παραμένει θεατής ή και χειρότερα κομπάρσος αφού ολοένα και σε περισσότερα ζευγάρια η γυναίκα τα καταφέρνει περισσότερο ακόμη και στα επαγγελματικά;Πως επαναπροσδιορίζεται η ισοτιμία στις σχέσεις;Σεβασμός, η λέξη κλειδί για μια ομαλή συνύπαρξη, κατά πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας και ως συνέπεια και τους γύρω μας;
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Χρονια και ζαμανια αγαπητη μου. Στο θεμα τωρα.
Συνηθως οσον αφορα τις σχεσεις των δυο φυλων, λενε πως τα αντιθετα ελκονται. Εφοσον ισχυει αυτο, ενας δυναμικος και πετυχημενος αντρας, δυσκολα θα επιλεξει μια γυναικα εξισου δυναμικη και πετυχημενη οσο ο ιδιος, τουλαχιστον οφθαλμοφανως, και οι λογοι ειναι προφανεις.
Στα ζευγαρια στα οποια ο αντρας απλως παρακολουθει τις κινησεις τις δυναμικης συμβιας του ειτε απο την αρχη της σχεσης, ειτε κατα την πορεια χωρις αντιδραση, πιστευω πως ειναι σχεδον παντα ατομο χαμηλων τονων, ευθυνοφοβο, τρομαγμενο, και φοβισμενο. Παιζει βεβαια, ναναι βολεψακιας και κηφηνας. Αρα αχρηστος.
Και ισως γιαυτο τον επελεξε και η κυρια. Για να μην τον εχει να χωνεται αναμεσα στα ποδια της για μεγαλες χρονικες περιοδους , περαν των απολυτως αναγκαιων, οπου τον χρησιμοποιει ως ζωντανο δονητη, και αυτο για μικρο χρονικο διαστημα μεχρι να βρει το αρσενικο που θα την υποταξει. Γενικως.
Σε καθε περιπτωση λοιπον, δυο αρχηγοι σε μια σχεση δεν χωρανε, και η ληξη του γαμου αργα η γρηγορα επερχεται. Εκτος κι αν, η γυναικα ειναι εξαιρετικα εξυπνη, και κανει την δουλεια της πετυχημενα και ομορφα, χωρις να κοκορευεται και χωρις να προκαλει τον συνηθως εγωισταρο πετυχημενο αντρα της.
Θα μου πεις "μα γινονται αυτα? Αργα η γρηγορα δεν θα φανει πως η κυρια κονομαει περισσοτερα"? Τοτε θα αρχισουν και τα οργανα, αλλα δεν μπορω να σου περιγραψω τι σκοπους θα παιζουν μιας και δεν τους γνωριζω, γιατι δεν θα επελεγα ποτε μια γυναικα αφεντικο, ουτε για καφε.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
γιατι σωνει και ντε να υπαρχει αφεντικο σε μια σχεση??
Ολα ξεκινανε απο τον αμοιβαιο σεβασμο και την κατανοηση της ιδιαιτεροτητας του καθενος.
Αν ο επαγγελματικος στιβος ειναι πεδιο ανταγωνισμου.. τοτε σιγουρα θα υπαρξουν προβλήματα.
Παράθεση:
Originally posted by Nikitta
παντως ΚΑΝΕΙΣ ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν μπαινει σε οποιαδηποτε θεση χωρις να το θελει.
για καποιο λογο ενας αντρας θελει να εχει τα ηνια μια γυναικα και αντιστροφα.
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Χρειάζεται Ανεμε να τους πούμε;
Αδυναμία πίστης στον εαυτό μας με συνδιασμό εκείνο που είπα παραπάνω..
Η ανάγκη η τεχνητή, η κοινωνική και ..κατάλαβες.
Με ενοχλεί όταν γράφω πράγματα που δε γίνονται κατανοητά ίσως.
Πολλές φορές γράφω και εννοώ άλλα πίσω από τις φανερές λέξεις..
Παράθεση:
Originally posted by hAnemos
Παράθεση:
παντως ΚΑΝΕΙΣ ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν μπαινει σε οποιαδηποτε θεση χωρις να το θελει.
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι Nikitta οι λόγοι ;;;
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι Nikitta οι λόγοι ;;;
παμπολλοι
Γιατι ετσι μαθαν απο τους δικους τους γονεις και αναπαραγουν το μοτιβο
Γιατι μπορει να μην θελουν να βγαινουν αυτοι ''μπροστα'' στα προβληματα ή να ειναι λιγοτερο δυναμικοι σε οτι αφορα τις συναλλαγες με τους ανθρωπους εκει εξω και ετσι εκουσια αφηνουν τα πραγματα στα χερια του αλλου
γιατι θελουν μια ''μαμα'' ή εναν ''μπαμπα'' αντιστοιχα
εννοω πως δεν υπαρχουν ουτε θυματα ουτε αδυναμοι εδω.
Κανεις δεν τρωει την παντοφλα εαν καταβαθως δεν την γουσταρει και λιγο.
Και δεν μιλαω για ελλειψη σεβασμου στο προσωπο του αλλου. μιλαω για το πως ο χ και ο ψ νοιωθουν καλυτερα σε μια σχεση.
Παράθεση:
Τα παιδιά μου μού λένεπως αντιλαμβάνομαι
με 5-10 λεπτά καθυστέρηση !!!!
Παράθεση:
παμπολλοι
Γιατι ετσι μαθαν απο τους δικους τους γονεις και αναπαραγουν το μοτιβο
Γιατι μπορει να μην θελουν να βγαινουν αυτοι ''μπροστα'' στα προβληματα ή να ειναι λιγοτερο δυναμικοι σε οτι αφορα τις συναλλαγες με τους ανθρωπους εκει εξω και ετσι εκουσια αφηνουν τα πραγματα στα χερια του αλλου
γιατι θελουν μια ''μαμα'' ή εναν ''μπαμπα'' αντιστοιχα
εννοω πως δεν υπαρχουν ουτε θυματα ουτε αδυναμοι εδω.
Κανεις δεν τρωει την παντοφλα εαν καταβαθως δεν την γουσταρει και λιγο.
Και δεν μιλαω για ελλειψη σεβασμου στο προσωπο του αλλου. μιλαω για το πως ο χ και ο ψ νοιωθουν καλυτερα σε μια σχεση.
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Τωρα γνωμη μου, οι ανισοβαρεις σχεσεις στηριζονται σε μια πολυ...ευθραυστη ισορροπια, πρεπει τα συμβαλλομενα μερη ναχουν σταθερες συμπεριφορες, δλδ, "δεν πειραζει να κανω τρεις δουλειες για να ζησει η οικογενεια μου, ας μπορει ο αλλος να βοηθησει, ειναι δικο μου καθηκον..." η "για να φυγω απ το αγχος της επιλογης ας αφησω τον αλλον να μου πει τι θα φαω, πως πρεπει να φερομαι, πως θα μεγαλωσουν τα παιδια , αν πρεπει να εχω φιλους..."
Αλλα οι σχεσεις δεν ειναι σταθερο μειγμα, η εξουσια κ οι επιρροες, αλλου συμπυκνωνονται κι αλλου αραιωνουν κ οχι παντα προβλεπομενα...κι αν ειναι πολυ στα ακρα...σκανε τα κανονια...
Ακους μετα, "μα ηταν τοσο καλη οικογενεια, κι αυτοι, τοσο ταιριαστο ζευγαρι..."
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Παράθεση:
Τα παιδιά μου μού λένεπως αντιλαμβάνομαι
με 5-10 λεπτά καθυστέρηση !!!!
Πάλι καλά... εμένα μου λέει πως καίω κάρβουνο...
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media