Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

piercing sti glwssa

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

naughtyM

# 21 στις 29/4/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by kouklaki123
Αχ μην το κάνεις...! Δεν ξέρω για όλα αυτά που λες...
απλώς εγώ δεν θα το κανα γιατί φωνάζει "έκανα piercing στη γλώσσα για να παίρνω καλύτερες @ίπες"
Έχω στον αφαλό... ίσως έκανα κ στη μύτη...
Όμως με τίποτα στη γλώσσα. Το θεωρώ πολύ π@@τανέ!

Βρε κουκλακι...στη γλωσσα θα κανει piercing η κοπελα, οχι στο φουνι

Don't forget to fall in love with yourself first...

kouklaki123

# 22 στις 29/4/2012
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 30
Απαντήσεις: 564

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:
απλώς εγώ δεν θα το κανα γιατί φωνάζει "έκανα piercing στη γλώσσα για να παίρνω καλύτερες @ίπες"

Βρε ξέρω! Αλλά λέω... στη γλώσσα δεν κάνεις πίρσινγκ για ομορφιά... εξυπηρετεί μία δουλειά

Ουουου αν ήθελε να κάνει στο φουνί να δεις τι θα λεγα
On ne voit bien qu'avec le cΕur. L'essentiel est invisible pour les yeux! (Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια!)

flat_line

# 23 στις 29/4/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Παράθεση:
Originally posted by psaraki22
kat arxin kalwsoriste me giati eimai kainouria!!!
edw kai kairo (poluuu kairo) skeftomai na kanw piercing sti glwssa. to psaxnw kai to skeftomai toso omws pou akouw sunexws diafora.. k provlimatizomai... exw akousei oti mporei na molunthei k asta vrasta meta... oti den prepei na kapniseis gia kapoies meres giati einai epikundino(kati to opoio DEN PAIZEI na to kanw!!) k to kalutero.... kakosmia stomatos!! o ponos ktl den m aposxoloun katholou.. na pw tin alitheia pio polu sto teleutaio kollisa!! (isws epeidi den kserw ti ginetai stin molunsi! :silly opoios kerei kati i exei kanei o idios as mou riksei ta fwta tou!! efxaristw!!!

Παιδάκι μου η γλώσσα είναι ζωτικό όργανο…
Γιατί θέλεις να την τρυπήσεις, και να βάλεις τον εαυτό σου σε τόσο οδυνηρή
δοκιμασία? Να περάσεις τόσο πόνο και να θέσεις και την υγεία σου σε κίνδυνο.

Μακριά από επιβλαβείς συμπεριφορές, δεν χρειάζεσαι ούτε τρυπήματα ούτε
τίποτα, είσαι από μόνη σου ξεχωριστή για αυτό που είσαι.

naughtyM

# 24 στις 30/4/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Βρε ξέρω! Αλλά λέω... στη γλώσσα δεν κάνεις πίρσινγκ για ομορφιά... εξυπηρετεί μία δουλειά

Ουουου αν ήθελε να κάνει στο φουνί να δεις τι θα λεγα

Το ιδιο θα μπορουσε να πει και καποιος για το piercing στα χειλη, σωστα;
Το για ποιο λογο το κανεις ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση.

Αλλοι το κανουν γιατι το γουσταρουν, αλλοι γιατι ειναι 'μοδα', αλλοι γιατι θεωρουν οτι θα βελτιωσει την εικονα τους (κανοντας τους πιο 'cool' ας πουμε)...αλλοι γιατι ειναι σεξυ, αλλοι γιατι εχουν απο ενα ολοι στη παρεα τους κτλ κτλ....

ΠΛηροφοριακα...τελικα...το piercing στη γλωσσα, δε προσφερει τπτ στο στοματικο παρα μονο εγκεφαλικη διεγερση.
Το 2009 ειχα στα χειλη. Δε το κρατησα πολυ...1 6μηνο. Φαση ηταν που περασε.
Τα piercings και τα τατουαζ ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και σε καμια περιπτωση δε καθοριζουν το ηθος του ανθρωπου ο οποιος τα εχει.
Στο λεω...γαιτι και εγω ακουσα (τοτε) malaκιες, αν κ το δικο μου στυλ δε παραπεμπει σε καμια περιπτωση με την ολη προκαταληψη...αλλα ποιος νοιαζεται;

Θελω να σου πω λοιπον οτι ειναι λιγο στενομυαλο αυτο που γραφεις ( με ολη τη καλη διαθεση).
Οσο για τη θεματοθερτρια το τι μπορει να της συμβει τελικα, ακομα κ αν προσεχει πολυ το τρυπημα δε το γνωριζει κανεις.
Η μολυνση, ο πονος κτλ... ειναι πιθανα σεναρια για ολους...

Σ αυτα...απλα ρισκαρεις και προσεχεις! Τη πληγη, αλλα κ που θα πας να το κανεις τελικα το τρυπημα!

kouklaki123

# 25 στις 30/4/2012
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 30
Απαντήσεις: 564

Παράθεση:

ΠΛηροφοριακα...τελικα...το piercing στη γλωσσα, δε προσφερει τπτ στο στοματικο παρα μονο εγκεφαλικη διεγερση.

Δεν το γνωρίζω, παρα μόνο έναν που είχα φιλήσει μόνο κ είχε piercing στην γλώσσα.
Ανέφερα το στοματικό, γιατί έχω ακούσει αρκετούς να λένε "αυτή μ2λάκα έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα, φαντάσου τι π&πες κάνει!"
Κ γιαυτό είπα κ τα υπόλοιπα.

Παράθεση:
Το 2009 ειχα στα χειλη. Δε το κρατησα πολυ...1 6μηνο. Φαση ηταν που περασε.

Το κατάλαβα από την αρχή του μνμτος σου αυτού ότι έχεις(ή είχες) piercing στη γλώσσα, από τον τρόπο που μου μιλάς.Κεκαλυμμένα επιθετικά!

Παράθεση:
Τα piercings και τα τατουαζ ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και σε καμια περιπτωση δε καθοριζουν το ηθος του ανθρωπου ο οποιος τα εχει.

Φυσικά κ δεν καθορίζουν το ήθος κανενός!!!!! Είπα εγώ κάτι τέτοιο???
Στους άντρες, μου αρέσουν τα πίρσινγκ στο αφτί κ το φρύδι. Στις γυναίκες μου αρέσουν στα αφτιά, στη μύτη κ στον αφαλό. Πού τέθηκε κάτι για το ήθος???

Παράθεση:
Θελω να σου πω λοιπον οτι ειναι λιγο στενομυαλο αυτο που γραφεις ( με ολη τη καλη διαθεση).

Όχι naughty μου! Δεν έχεις την καλή διάθεση. Το αντίθετο θα 'λεγα.
Είπα ότι δεν μου αρέσει το piercing στη γλώσσα για κπους δικούς μου λόγους και με έστησες στον τοίχο!!!! Γιατί?
Θα πρέπει να δέχεσαι κ τις διαφορετικές απόψεις! Γιατί αλλιώς θα μαλώνεις με όλους. Και αυτό όντως το λέω με όλη την καλή μου διάθεση!
On ne voit bien qu'avec le cΕur. L'essentiel est invisible pour les yeux! (Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια!)

naughtyM

# 26 στην 1/5/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Δεν ειχα-εχω τη διαθεση να μαλωσω, να ερθω σε αντιπαραθεση σε καμια περιπτωση.
Και φυσικα...αυτα που σου εγραψα δεν ηταν επιθεση.
Anyway...ψιλα γραμματα.
Μια παραθεση μονο δικου σου σημειου σε ποστ (προς απαντηση στο οτι δε κρινεις το ηθος απο ενα piercing):

Παράθεση:
Από το μέλος kouklaki123 - 28/04/12 11:52
... Όμως με τίποτα στη γλώσσα. Το θεωρώ πολύ π@@τανέ! ...

Καληνυχτα και καλο μηνα

xms263

# 27 στην 1/5/2012
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Τρικάλων / Ελάτη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 162
κοίτα να δεις ρε φούστη μου ....

εδώ κάνουνε τρύπες στην γλώσσα για να κάνουνε , λέει και καλά , καλύτερες

πίτες ....και ο άλλος διαμαρτύρεται , εντόνως , ότι η δικιά του δεν κάνει

τυρόπιτες ....
πάει , θα ρίξει φωτιά και θα μας κάψει ...

(εύχομαι να μην μου την πέσουνε οι καντηλανάφτες της γειτονιάς και μας τα κάνουνε τσουρέκια)

methismeno_troufaki

# 28 στις 2/5/2012
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
Αμάν ρε Νότυ πια... Μην δεις άνθρωπο με άλλη γνώμη από εσένα... Να ξαμολήσεις τα σκυλιά...
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

naughtyM

# 29 στις 2/5/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Αμάν ρε Νότυ πια... Μην δεις άνθρωπο με άλλη γνώμη από εσένα... Να ξαμολήσεις τα σκυλιά...

methismeno_troufaki

# 30 στις 2/5/2012
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki

Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

elina00

# 31 στην 1/5/2012
author
Γυναίκα / 42 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ελληνικό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
Το είπες και μόνη σου.....

Αξίζει η διακοπή του τσιγάρου έστω και για λίγες μέρες???

Εγώ και μόνο γι' αυτό, ανεξάρτητα από λόγους υγιεινής και τα τοιαύτα, δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ όσο κι αν το ήθελα....

Υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι να κόψεις για λίγο το κάπνισμα....εγκυμοσύνη ας πούμε!

Ε όχι τώρα για ένα σκουλαρίκι στη γλώσσα.... κάντο πουθενά αλλού κι απόλαυσε το τσιγαράκι σου!

naughtyM

# 32 στις 2/5/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Οκ, παιρνω το σκυλο μ κ φευγω!

Nickole_Janne

# 33 στις 14/12/2017
author
Γυναίκα / 27 / Σε σχέση
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

δεν είναι κάτι!!

δεν είναι κάτι!!ψαρακι...δεν είναι κάτι η τρύπα στην γλώσσα..εγώ έχω τρύπα στην γλώσσα κ δεν έχω πάθει τίποτα την έχω 2 χρόνια κ κάτι μήνες!! απλώς λίγο στην αρχή δεν μπορείς να κάνεις κάποια μικρό πράγματα εγώ π.χ τν πρώτη βδομάδα δν μπορούσα να φάω τίποτα ...έτρωγα σούπα!! μετά την δεύτερη βδομάδα..ήταν λίγο καλύτερα έφαγα πατατάκια κ μετά μακαρόνια νταξ δεν μπορούσα κ τόσο καλά γιατί πήγαιναν γύρω γύρω από το σκουλαρίκι..αλλά μετά την 2η βδομάδα προς το τέλος ήταν καλύτερα δηλαδή την πρώτη μέρα πρήζεται ..αλλά μετά τν δεύτερη βδομάδα είναι ποιο καλύτερη αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγάζεις το σκουλαρίκι κ να το καθαρίζεις με καθαρό υνόπνευμα όχι το μπλε το καθαρό καθαρόδηλ το διαφανές..ανα 2-3 φορές την ημέρα κάθε μέρα...αα κ μια ακόμη συμβουλή με δοκιμάσεις από την πρώτη στιγμή δηλ να παίζεις με το σκουλαρίκι εγώ το έκανα στο τέλοςτης δεύτερης βδομάδας επειδή ξέρω πως..γιατί είχα κ στο παρελθόν..κ οταν λέω μην παίζεις με τν γλώσσα εννοώ να μην προσπαθήσεις να το τραβήξεις προς τα έξω η να γυρίσεις την γλώσσα επάνω..κλπ..είναι πολλά που δεν πρέπει να κανεις μην φας κατι απο τν πρωτη στιγμή αν δεν μπορείς κάτι σκληρό π.χ κρέας είναι ανάλογα..να πιείς είναι λίγο κάπως δύσκολο αλλά σιγά σιγά...αα κ ένας άλλος τρόπος για ξεμόλυνση ...χωρίς να το βγάλεις κάνε γαργάρες με λίστερινκ 3-4 φορές αλλά ποιο καλύτερο είναι να το βγάζεις κ να το κάνεις με καθαρό υνόπνευμα ...μπορείς να το κανείς εφόσον το έκανες με το υνόπνευμα δηλ το βαζεις κανονικά..κ αν θες κάνεις γαργάρες με λίστερινκ..καλό είναι κ τα δύο!! αα κ κάτι σημαντικό...αν αποφασίσεις να κάνεις πρόσεχε σε ποιον θα πας κ τη μπάρα θα βάλεις αυτό παίζει σημαντικό ρόλο..;] κ κάτι ακόμη που δεν πρέπει να κάνεις τουλάχιστον στον 1ο μήνα..μην κάνεις 'στοματικό έρωτα' είναι τερμά επικίνδυνο..!!;[ κ αν θες να μάθεις πόσο έχει η τρύπα στην γλώσσα είναι 50ευρώ..;] αυτά από εμένα ...αν θες να μάθεις ότι άλλο θες πες μου!!! αυτά..φιλιά!!

γειά σουυ

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.