Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΠΟΤΕ ......

Σελίδα : 1

aspa_kriti

# 1 στις 15/2/2012
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Δεν ηξερα σε ποια κατηγορια επρεπε να το στειλω οποτε ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΣΑ ΚΑΤΩΡΘΟΜΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΙ. ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΜΗΧΑΝΑ. ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΟΣΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ...ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ?

denia1987

# 2 στις 15/2/2012
author
Γυναίκα / 36 / Παντρεμένη
Ν. Αχαϊας / Ρίο
Απαντήσεις: 7
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΕΣΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ". Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ!!!

freeman21

# 3 στις 16/2/2012
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Συμπέρασμα:

Ότι και να κάνεις(ουμε) φίλε αναγνώστη, η γυναίκα δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένη και κάποια στιγμή θα σκεφτεί όπως η φίλη θεματοθέτρια κάποιον άλλον.
Ή κάνω λάθος;
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

naughtyM

# 4 στις 16/2/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Η σχεση σου αρχισε να σε κουραζει...και το ματι σου αρχισε ναπαιζει
Παραλογο; Καθολου.
Αν θες απλα να σαι οκ και με σενα και με τους υπολοιπους...ξεκαθαρισε τη θεση σου και τα θελω σου χωρις παιχνιδια.
Αλλιως θα βρεθεις στη μεση. ΕΚτος κ αν το θες αυτο, εκει παμε πασο
Βρε Φρι! Και σε εναν αντρα δε μπορει νασυμβει αυτο; Γιατι παιδι μου το αποδιδεις στο γυναικειο φυλο και γενικευεις;
Don't forget to fall in love with yourself first...

freeman21

# 5 στις 16/2/2012
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Χμμμ...
Ναι μπορεί να συμβεί και σε έναν άντρα, αλλά κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με όσα έχω δει έχω πάθει και έχω ακούσει συνήθως τα θηλυκά δεν ευχαριστιούνται με τίποτα...

naughtyM

# 6 στις 16/2/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Χμμμ...
Ναι μπορεί να συμβεί και σε έναν άντρα, αλλά κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με όσα έχω δει έχω πάθει και έχω ακούσει συνήθως τα θηλυκά δεν ευχαριστιούνται με τίποτα...

Αν εχεις γνωρισει κοπελες/γυναικες οι οποιες δεν ευχαριστιουνται ποτε με τιποτα...δε σημαινει οτι αυτο γενικευεται σα συμπερασμα οτι απλα οι συγκεκριμενες ειναι κομπλεξικες
Γιατι αλλο να μη σε ικανοποιουν 1,2 σχεσεις και αλλο ολες

freeman21

# 7 στις 16/2/2012
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:
Χμμμ...

Αν εχεις γνωρισει κοπελες/γυναικες οι οποιες δεν ευχαριστιουνται ποτε με τιποτα...δε σημαινει οτι αυτο γενικευεται σα συμπερασμα οτι απλα οι συγκεκριμενες ειναι κομπλεξικες

Εντάξει δεν λέω ότι είναι όλες έτσι..

Αλλά αυτές που είναι έτσι είναι ή κομπλεξικές όπως λες ή περιμένουν τον πρίγκηπα..Αλίμονό τους(μας)....

naughtyM

# 8 στις 16/2/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:
Χμμμ...

Εντάξει δεν λέω ότι είναι όλες έτσι..

Αλλά αυτές που είναι έτσι είναι ή κομπλεξικές όπως λες ή περιμένουν τον πρίγκηπα..Αλίμονό τους(μας)....

Ααα...αν περιμενουν και τον πριγκιππα...θα προκοψουν

mordxw30

# 9 στις 16/2/2012
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 186
Τι τις θέλεις τις σοβαρές σχέσεις από τα 20 ;

Ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις, μας λες ότι έχεις αυτόν που οι άλλες θέλουν.

Το θέμα είναι αν ξέρεις εσύ τι θέλεις. Το να περνάς απλώς καλά με όποιον συνεργάζεσαι δεν είναι ένδειξη ταιριάσματος. Είναι ενθουσιασμός λόγω συγκυριών. Ενδίδεις σε όποιον σου κάνει χαριτωμενιές. Με άλλα λόγια, παίζεις ακόμα.

achinos

# 10 στις 16/2/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Χμμμ...

Αυτο μου μοιαζει μ εκεινο που λενε, ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια, θελουν μονο να...βαλουν μια φορα κ μετα την κανουν κ καθονται μονο αν τους κανεις το...σκυλακι...
Δεν ειναι δυνατον...δεν μπορει...

# 11 στις 16/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Pianist_

# 12 στις 17/2/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by naruto

χε,χε,χε!!!!

Arxutas

# 13 στις 16/2/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.191

Παράθεση:
Originally posted by aspa_kriti
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΣΑ ΚΑΤΩΡΘΟΜΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΙ. ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΜΗΧΑΝΑ. ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΟΣΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ...ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ?

Είσαι μικρή ακόμα... πέρνα καλά , μην μαζεύεις απωθημένα , γιατι αν αρχίζεις απο τώρα ...βλέπω νύχτα να φεύγεις και χωρίς λόγο...

Μην σπαταλάς αυτή την ηλικία σε πράγματα που αν τα ζορίσεις θα σου βγούν αργότερα..

Κάνε αυτό που γουστάρεις... Αρκεί σε ότι κάνεις να τα έχεις καλά με σένα και να δέχεσαι το κάθε τίμημα.

Δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα..
Τίποτα πιο δύσκολο από την ευθύτητα και τίποτα πιο εύκολο από την κολακεία.

EILMOREL

# 14 στις 22/2/2012
author
Γυναίκα / 36 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μελίσσια
Απαντήσεις: 18

Παράθεση:
Originally posted by aspa_kriti

Αφού το ξέρουμε όλοι.Ό,τι κι αν σου πούμε εμείς έχεις ξενερώσει με την σχέση σου.Και θα δοκιμάσεις τον άλλο που έχει μπει στην ζωή σου.Αν όχι τώρα αμέσως,στο κοντινό μέλλον.Αυτό είναι το δεδομένο.Μακάρι να είναι η σωστή απόφαση γιατί δπέτυχε με τον καινούριο, και θέλω πίσω τον Ηλιαααα μου!!'΄
Όχι τίποτα άλλο αλλά βλέπω αυτούς που σε προέτρεψαν τώρα να χωρίσεις να σου δίνουν συμβουλές για να τον κερδίσεις πισω
Φιλικα, Eilmorel
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.