Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Καλή μου sex and the city δεν έχεις δει ποτέ;.
Λοιπόν, να συζητησουμε το γιατί η μέλλουσα πεθερά συμπεριφέρεται ως ΓΥΝΑΙΚΑ; Ασχολίαστο. Μακάρι όλες στα 50 να αισθάνονται ενεργές και απιθυμητές. Σε αυτο φταίει λίγο και ο πεθερός σου.
Βέβαια, έχεις ένα θέμα, και μεγάλο μάλιστα. Δεν θα μπορείς να παχύνεις, να αφήσεις απεριποίητο τον εαυτό σου, να κλειστεις σπίτι και να μαγειρεύεις και όλλα αυτά τα μικρά λάθος πράγματα που κάνουν οι παντρεμένες. Γιατί ο άντρας σου έχει άλλα πρότυπα. Βέβαια απο την άλλη θα μπορείς ελεύθερα να χαίρεσαι τα νιάτα σου κι εσύ στα 50, γιατί ο σύζυγος θα το έχεις για φυσιολογικό. Δεν το καταλαβαίνεις τώρα, μην ανησυχεις δεν είναι και μακριά τα 50 πια, ...
Η μαμμά σου, ε, στην αρχή θα την κοιτάξει αφυψηλού, να είσαι βέβαιη όμως πως στην πορεία θα την παραδεχτεί, γιατί μέσα της, βαθιά μέσα της θα την έχει ήδη παραδεχτει απο την αρχή.
Δε χρειάζεται να γίνετε φίλες. Γιατί να το κάνετε αυτό; Εκει υπάρχουν οι θέσεις πουκρατούν τις ισορροπίες.
Η πεθερά σου κούκλα μου δεν έρχεται να αντικαταστησει τη μαμά σου. Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε, μην αγχωνεσαι. Αλλά όπως θα ήθελες εσυ να σε δεχτει όπως είσαι, έτσι να τη δεχτεις κι εσυ για να έχεις αρμονία και ειρηνη.
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
δεν σαχλαμαριζω και δεν γινομαι νουμερο.... ...κι οχι επειδη δεν πρεπει.... αλλα επειδη απλα δεν τα νιωθω ...
η πεθερα σου δεν ειναι στα καλα της ...περναει την κλιμακτηριο της και πολυ ατσαλα ...
πιθανον να ψαχνεται και για φιλο .
.βρισκω πολυ υπερβολικη την συμπεριφορα της .....
Παράθεση:
Originally posted by aerati
....Μπορώ δε..να 'πω..πως είναι..στα ντουζένια της..στα χάι και τα τούρμπο της !
Κάνει - λες - σαν κοριτσάκι..
Ευχής έργον - θα ήταν - κι άλλες..πολλές 50ρες..να τό 'καναν και να μην τις έπαιρνε..η κρισάρα..τών πρώτων - ήντα κι ο κατήφορος..τής ζωής..
Βγαίνει..το βράδυ - με τις φίλες της - για ποτό και στα μπουζούκια..
Θέλει..να ξεσκάσει..να ξεδώσει και π ο λ ύ - Κ Α Λ Α κάνει - τό 'χει ανάγκη..
Έβαλε και σκουλαρίκι..στη μύτη κι εσύ αναφωνείς : ΕΛΕΟΣ ; !
Π ο ύ είν' ..το τόοοοοοσο περίεργο ; ;
Συμπεριφέρεται..σαν κοριτσάκι..στην εφηβεία..
Και π ο ύ είν' ..το κακό ; ; ;
Φοράει και σκισμένα τζην..
Ε και ; ; ; ;
Αφού διαθέτει και τ' ανάλογο κορμί..τής βγάζω..το καπέλο..
Γίνεται ενοχλητική και κουραστική,λες..
Και σου λέω : ν α ι..α λ λ ά ......μ ο ν ά χ α..σε 'σένα !
Και να σου 'πω και την άποψή μου..στην ερωτησούλα σου :
< < k thelw na mou peite tin apopsi sas.mia gnaika sta 50 telika, me 2 megala paidia, pws prepei na nai?mporei na vgainei, na ntunetai kai na kanei oti kanei k mia kopela stin ilikia tou giou tis? > >
Κατ' αρχήν :
Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΟΥΝ..Π Ρ Ε Π Ε Ι . -
Να είναι..όπως νιώθει και γουστάρει..
Δεν οφείλει..να λογοδοτήσει..σε κανέναν απολύτως ( τη στιγμή,μάλιστα..που κι ο σύζυγός της..το βλέπει νορμάλ ) ..
Τα 2 της παιδιά..μεγάλωσαν κι άνοιξαν..τα φτερά τους..για πορείες..πέραν τής στενής / μητρικής αγκαλιάς..
Είναι λοιπόν..τώρα ελεύθερη..να κοιτάξει..πολύ παραπάνω κι αυτή..αποκλειστικά και μόνον..τον εαυτό της..να βγάλει..τα γούστα της..βρε αδερφέ..
Και να βγαίνει και να ντύνεται και να κάνει..ό,τι κάνει κι ένα νέο κορίτσι..
Διότι μπορεί..τα π ε ν ή ν τ α..ν' ακούγονται ( και νά 'ναι ) κάαπως πολλά χρονάκια - μισός αιώνας ζωήςείν' αυτός..α λ λ ά όταν..Η ΚΑΡΔΙΑ..ΤΟ ΛΕΕΙ..κανείς και τίποτε..δεν μπορεί..να τη σταματήσει..
Αρκεί βέβαια..πως ό,τι κάνει..να μ η ν ' καπακώνει ' ..τους άλλους και κ υ ρ ί ω ς ( όπως ενέφερε κι η nefeli_34 ) ..να ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ..
Να 'μιλήσω λιγάκι και για 'μένα..που στις 18 / 04..50ρίζω..
Όταν ήμουν..π ι ο νέα ......ήμουν..πιο μ ε γ ά λ η..απ' ό,τι τώρα..
Τ ώ ρ α έχω..π ο λ λ έ ς τρυπούλες..που τις ταπώνω..με δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ά σκουλαρικάκια - ένα γιουσουρούμ,δηλαδή !
Τζηνάκια..ούτε που τό 'χα διανοηθεί..να φορώ - όλο υφασμάτινα..
Τώρα..τα δίνω και καταλαβαίνουν..
Για χρωματάκι..ούτε λόγος - είχα..μία ντουλάπα..κατάμαυρη..σαν καλιακούδα..
Το ίδιο και τα κάπρι..
Το ίδιο και τα σταράκια..
Το ίδιο και το βάψιμό μου..
Για να μην 'πω και για το φετίχ..τα καπελάκια μου - συλλογή ολόκληρη..
Μ' αρέσει..το γουστάρω..΄μού βγαίνει..είμ' εγώ..
Και κανέναν..δεν πειράζω ( εκτός..από κάτι ......αναχρονιστικά μυαλουδάκια ) ..
Η ουσία..είναι μία :
Τα ράσα..δ ε ν κάνουν..τον παπά . -
( ....Μ ή π ω ς υποβόσκει..μια λανθάνουσα ζήλεια και τη βλέπεις ανταγωνιστικά ; !
Εάν ναι..πάρ' το αλλιώς και γρήηηγορα ! !
Εκεί..που είσαι..ήτανε κι εδώ..που είναι..τραβάς ολοταχώς ! ! !
Εσένα..το μόνο..που να σ' απασχολεί..να είναι..η σχέση..με το γιο της..να είσαστε κ α λ ά ΜΑΖΙ και το τί φορά ή κρεμά..η μελλοντική σου πεθερά ......αμελητέα ποσότης......)
{Αα 'ρεεε..Γιώργο Ζαμπέτα..
Όταν έφτανες πενήντα
την παλιά την εποχή
σου φωνάζαν όλοι γέρο
άντε και καλή ψυχή
Τώρα όμως στα πενήντα
είσαι άπιαστο πουλί
έχεις πείρα στην αγάπη
έχεις τέχνη στο φιλί
Ο πενηντάρης ο πενηντάρης
είναι ένας νέος τής εποχής
κυκλοφοράει σαν εικοσάρης