Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διαφορά ηλικίας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

gallidoula

# 1 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
'Aρεσαν+: 0%

Διαφορά ηλικίας

Γεια σας..Εδώ και 2 μέρες έχω σχέση μ'ένα τέλειο παιδί,μ'έναν χαρακτήρα που πάντα ήθελα να βρω,να ερωτευθώ,να ξέρω ότι δεν θα με πληγώσει ποτέ..Αυτές τιε μέρες μου έκανε τις καλύτερες καταθέσεις ψυχής κι εξομολογήσεις.
Σήμερα λοιπόν,μπήκα σπίτι μου μ'ένα λουλούδι που μου χε προσφέρει ο πρίγκηπας μου.Το βλέπει η μητέρα μου και ρωτάει.Της λέω τι συμβαίνει.Αλλά δεν συμφώνησε.Διαφωνησε με αυτή τη σχέση.Γιατί?Γιατί εγώ είμαι 20 κι αυτός 28.Διαφορά ηλικίας..
Μου είπε ότι ζητάνε πολλά αυτοί(ξέρετε τι εννοεί).Ενώ οι 20άρηδες δηλ δεν το ζητάνε,ε?Η προηφούμενη σχέση μου που ήταν στην ίδια ηλικία με κατέστρεψε ενώ αυτός με ανεβάζει στα ουράνια...
Τι να κάνω.Δεν θέλω να είναι κατά της σχέσης μου..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

# 2 στις 3/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γλυκειά μου ,δεν κατάλαβα καλά μήπως ;
Τα οκτώ χρόνια είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας ;
Σίγουρα αυτό εννοεί η μητέρα σου;
Η επικινδυνότητα πάει ανάλογα με τα χρόνια;
Εντύπωση μου κάνει που σκέπτεται έτσι .

Συζήτησε ήρεμα μαζί της .Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι αντίδρασής της ;

Αλλά μήπως βιάζεσαι κάπως ;
Σε δυό μέρες είσαι σίγουρη πως έβγαλες τα σωστά συμπεράσματα ότι είναι ο άντρας που πάντα ζήταγες ;

Μήπως η μητέρα σου θέλει να σε συγκρατήσει απ τον άμετρο ενθουσιασμό σου ;

Κουλάρισε !!!

# 3 στις 3/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Γεια σας..Εδώ και 2 μέρες έχω σχέση μ'ένα τέλειο παιδί,μ'έναν χαρακτήρα που πάντα ήθελα να βρω,να ερωτευθώ,να ξέρω ότι δεν θα με πληγώσει ποτέ..Αυτές τιε μέρες μου έκανε τις καλύτερες καταθέσεις ψυχής κι εξομολογήσεις.
Σήμερα λοιπόν,μπήκα σπίτι μου μ'ένα λουλούδι που μου χε προσφέρει ο πρίγκηπας μου.Το βλέπει η μητέρα μου και ρωτάει.Της λέω τι συμβαίνει.Αλλά δεν συμφώνησε.Διαφωνησε με αυτή τη σχέση.Γιατί?Γιατί εγώ είμαι 20 κι αυτός 28.Διαφορά ηλικίας..
Μου είπε ότι ζητάνε πολλά αυτοί(ξέρετε τι εννοεί).Ενώ οι 20άρηδες δηλ δεν το ζητάνε,ε?Η προηφούμενη σχέση μου που ήταν στην ίδια ηλικία με κατέστρεψε ενώ αυτός με ανεβάζει στα ουράνια...
Τι να κάνω.Δεν θέλω να είναι κατά της σχέσης μου..

26 με 44 !!! Αποτυχια "απο χερι" ετσι?

gallidoula

# 4 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by alismoniti
Γλυκειά μου ,δεν κατάλαβα καλά μήπως ;
Τα οκτώ χρόνια είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας ;
Σίγουρα αυτό εννοεί η μητέρα σου;
Η επικινδυνότητα πάει ανάλογα με τα χρόνια;
Εντύπωση μου κάνει που σκέπτεται έτσι .

Συζήτησε ήρεμα μαζί της .Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι αντίδρασής της ;

Αλλά μήπως βιάζεσαι κάπως ;
Σε δυό μέρες είσαι σίγουρη πως έβγαλες τα σωστά συμπεράσματα ότι είναι ο άντρας που πάντα ζήταγες ;

Μήπως η μητέρα σου θέλει να σε συγκρατήσει απ τον άμετρο ενθουσιασμό σου ;

Κουλάρισε !!!

Απλά είναι διαφορετικός από τους άλλους.Με γεμίζει ψυχικά.Λέει ότι αυτοί ζητάνε πολλά,κι εννοεί σε σεξουαλικό τομέα μάλλον.Τόσο καιρό ήθελαν να βρω ένα καλό παιδί και τώρα που το βρήκα..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

ilektra38

# 5 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Γνώμη μου gallidoula είναι να μη βιάζεσαι να κρίνεις με τόσο ενθουσιασμό, φαίνεται άλλωστε από την μικρή περιγραφή σου.

Θα πρότεινα μάλιστα εφ'όσον η μητέρα σου ξέρει για την νέα σου σχέση, να μιλήσετε ανοιχτά και προ πάντων ήρεμα. Να της ζητήσεις να σου εξηγήσει τι είναι αυτό που την κάνει να αντιδρά αρνητικά σε αυτήν την σχέση.

Ισως να θέλει να σε προφυλάξει από κάτι που εσύ μέσα στον ενθουσιασμό σου δεν μπορείς να δεις.

Και φυσικά δεν εννοώ την διαφορά ηλικίας.

Ισως μέσα από την συζήτησή σας βγάλεις κάποια συμπεράσματα που σε βοηθήσουν.

Αν φυσικά είναι συζητήσημη η μητέρα σου και όχι απόλυτη και αυταρχική σε τέτοιου είδους θέματα.

Δική μου άποψη λοιπόν είναι αυτή αλλά και μια πρόταση σε σένα να μη βιάζεσαι τόσο πολύ και μην ενθουσιάζεσαι. Εχε μυαλό ανοιχτό για να καταλάβεις αν όντως αυτό το άτομο σε γεμίζει και αν αξίζει να είναι για σένα.

Και κάτι ακόμη... μέσα σε 2 μέρες καλή μου δεν μπορεί να είσαι σίγουρη για τίποτα...

εδώ χρόνια μπορεί να είσαι με κάποιον και στο τέλος της υποκρισίας του δεν τον αναγνωρίζεις καθόλου!!!

Και αναρωτιέσαι ποιός ήταν αυτός που πέρασες τόσα χρόνια μαζί του.

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

-maria-

# 6 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Δεν θεωρώ τη διαφορά σημαντική, αλλά και κατανοώ την αγωνία της μητέρας σου,
Πιστεύω πως αν συζητήσεις μαζί της θα σε καταλάβει και εκείνη ......
Αυτό που με ανησυχεί όμως δεν είναι αυτά αλλά αυτό που γράφεις ......
μ'ένα τέλειο παιδί, μ'έναν χαρακτήρα που πάντα ήθελα να βρω, να ερωτευθώ, να ξέρω ότι δεν θα με πληγώσει ποτέ.

Gallidoula

Πολύ νωρίς για να ξέρεις κατά πόσο είναι καλό παιδί ,
και αν θα σε πληγώσει η όχι,
και αν όντως είναι ο χαρακτήρας που πάντα ήθελες ( μακάρι και εύχομαι πραγματικά να είναι ),
αλλά επειδή πρόσφατα ήσουν πολύ στεναχωρημένη και πικραμένη ,
ίσως αυτή τη φορά να πρέπει ..... να μετρήσεις ...... πιο πολύ τα πράγματα .

fegarahtida

# 7 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Μια συμβουλή μόνο απο κάποια που έκανε λάθη ακούγοντας του άλλους...Ζήσε την ομορφιά που σου δίνει αυτός ο άνθρωπος χωρίς παρεμβολές, καταννόησε την ανησυχία της μητέρα σου που την θεωρώ φυσιολογική, αλλά μην αφήνεις την ανησυχία αυτή να καταστρέφει αυτό που νιώθεις.. ΖΗΣΕ ΤΟ... Ευχομαι να απολαύσεις και να πάρεις απο αυτήν τη σχέση όση ευτυχία σου στέρησε η προηγούμενη, Καλή συνέχεια γαλλιδούλα...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

gt_gr

# 8 στις 3/4/2004
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275
Διαφορα ηλικιας εεε?
Εγω μικρη μου εχω σχεση εδω και 6 χρονια με διαφορα ηλικιας 11 χρονια!!
Στην αρχη της σχεσης μου, η οικογενεια μου, ηταν πολυ αντιθετη με την σχεση αυτη και ουτε ηθελαν να ακουσουν γι'αυτον.Εγω τοτε ημουν 16 και αυτος 27!!
Με το πεισμα και την αμετρητη αγαπη μου προς αυτον και αυτος προς εμενα, καταφεραμε να ειμαστε μαζι μεχρι σημερα.
Ειχε και εχει ακομα ολα οσα δεν θα μπορουσα να βρω σε εναν μικροτερο του.
Και στην τελικη.... ετσι και κανω το λαθος και κατηγορησω εστω για πλακα τον δικο μου στους γονεις μου.....γινεται παγκοσμιος πολεμος.Του εχουν λατρεια!
Απιστευτο εεε?
Για να καταφερεις ολα αυτα ομως, πρεπει να περασει απο πολλα σταδια η σχεση σας και η σχεση σου με τους γονεις σου.
Πρεπει να πειστουν με τον καιρο οτι δεν σε θελει μονο για να ******.Αλλα σ'αγαπαει αληθινα.
Ζησε την ζωη σου οπως θελεις και παρε απο αυτον τον ανθρωπο....
Πιστεψε με εχει πολλα να σου δωσει!
Καλη τυχη.
Φιλικα, Γιωτα.
Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.

gallidoula

# 9 στις 4/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by -maria-
Δεν θεωρώ τη διαφορά σημαντική, αλλά και κατανοώ την αγωνία της μητέρας σου,
Πιστεύω πως αν συζητήσεις μαζί της θα σε καταλάβει και εκείνη ......
Αυτό που με ανησυχεί όμως δεν είναι αυτά αλλά αυτό που γράφεις ......
μ'ένα τέλειο παιδί, μ'έναν χαρακτήρα που πάντα ήθελα να βρω, να ερωτευθώ, να ξέρω ότι δεν θα με πληγώσει ποτέ.

Gallidoula

Πολύ νωρίς για να ξέρεις κατά πόσο είναι καλό παιδί ,
και αν θα σε πληγώσει η όχι,
και αν όντως είναι ο χαρακτήρας που πάντα ήθελες ( μακάρι και εύχομαι πραγματικά να είναι ),
αλλά επειδή πρόσφατα ήσουν πολύ στεναχωρημένη και πικραμένη ,
ίσως αυτή τη φορά να πρέπει ..... να μετρήσεις ...... πιο πολύ τα πράγματα .

Τι να μετρήσω δηλ?Θέλω να χαρώ,τώρα είμαι πολύ ξέγνοιαστη,δεν θέλω να με ξαναβασανίσουν υποψίες..

observer1

# 10 στις 4/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Η δική μου συμβουλή είναι να μην ακούς κανένα. Δεν υπάρχει συμβουλή.
Κανείς δεν είναι τόσο έξυπνος και έμπειρος για να σε κατατοπίσει με ασφάλεια.
Αλλωστε η ίδιες εμπειρίες μπορεί να έχουν διαφορετικό αντίκτυπο στις ζωές δυο διαφορετικών ανθρώπων. Υπήρξαν ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ευτύχισαν, αλλά και ζευγάρια που με τις ίδιες προυποθέσεις καταστράφηκαν.
Η ζωή είναι αγγούρι που άλλος το τρώει κ.λπ. να μην τα ξαναλέμε.
Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι η φίλη gt_gr αν και 22ετών (16+6=22) και μόλις 2 χρόνια μεγαλύτερη αποκαλεί την galldoula (20 ετών κατα δήλωσή της) "μικρή μου".
Και θυμήθηκα τότε που ήμουν 19 και μόλις είχα τελειώσει το Λύκειο, που αποκαλούσα τα μόλις 1-2 χρόνια μικρότερά μου παιδιά "πιτσιρίκια".
Τελικά η αξία του χρόνου έχει να κάνει με το πόσο είσαι;
Σ'εμένα που είμαι 33 η διαφορά των 8 χρόνων μου φαίνεται γελοία. Μου είναι αδιανόητο να θεωρήσω οτι θα έχω προβληματική σχέση με μια 25χρονη.
Ή μήπως είμαι πορνόγερος (απο τώρα και δεν το'χω καταλάβει;
Οσο για την μητέρα της gallidoula; Αναμενόμενο. Συνήθως οι γονείς αντιδρούν αρνητικά τον πρώτο καιρό, ανεξαρτήτως ηλικίας συντρόφου. Γι'αυτό και τα περισσότερα ζευγάρια κρατούν κρυφές τις σχέσεις τους από τις οικογένειές τους τον πρώτο καιρό. Μην περνάμε στα πολύπλοκα και ξεχνάμε τα απλά.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

malvina

# 11 στις 4/4/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Η διαφορά ηλικίας δεν είναι μεγάλη...

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Μια χαρά είναι. Μάλλον αυτό που φοβάται η μητέρα σου είναι μην πληγωθείς. Όλοι οι άνθρωποι μεγαλόνωντας, γινόμαστε πιο ώριμοι και σίγουρα, ένας άντρας 28 ετών είναι πολύ πιο γοητευτικός και πολύ πιο άντρας από αυτόν των 20. Μέχρι κι εγώ θα έμπλεκα με έναν άντρα 28 ετών, που κοντεύω τα 31!
Μια συμβουλή μόνο: Μην πέσεις με τα μούτρα, μην αφεθείς ολοκληρωτικά από τις πρώτες κι όλας μέρες, γιατί δυο μέρες δεν φτάνουν για να ξέρεις τις προθέσεις του. Ούτε καν ένας μήνας, αλλά τέλος πάντων, κράτα κάτι για τον εαυτό σου, όσο μπορείς και σου εύχομαι τα καλύτερα. Πολύ πιθανό να σε βλέπει σοβαρά, γιατί λόγο της ηλικίας σου, σε θεωρεί αθώα. Τώρα αυτό για το κρεβάτι, αυτά είναι μπούρδες. Ούτε καν θεωρείται δεδομένο ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο άντρας τόσο και πιο έμπειρος. Αυτό εξαρτάται από το πως πάει ένας άντρας στο κρεβάτι στη ζωή του γενικά. Και αυτό δεν αλλάζει. Βελτιώνεται μόνο αυτός που ενδιαφέρεται να περάσετε από κοινού καλά και σίγουρα αυτός, δεν είναι "επικίνδυνος" με τον τρόπο που το σκέφτεται η μάνα σου.
Επειδή όμως οι μανάδες έχουν καλό μάτι, καθαρό και βλέπουν, ίσως να είδε κάτι που δεν της άρεσε, ίσως και όχι. Καλού κακού, έχε κι εσύ το νου σου, ε;

# 12 στις 4/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Μια συμβουλή μόνο απο κάποια που έκανε λάθη ακούγοντας του άλλους...Ζήσε την ομορφιά που σου δίνει αυτός ο άνθρωπος χωρίς παρεμβολές, καταννόησε την ανησυχία της μητέρα σου που την θεωρώ φυσιολογική, αλλά μην αφήνεις την ανησυχία αυτή να καταστρέφει αυτό που νιώθεις.. ΖΗΣΕ ΤΟ... Ευχομαι να απολαύσεις και να πάρεις απο αυτήν τη σχέση όση ευτυχία σου στέρησε η προηγούμενη, Καλή συνέχεια γαλλιδούλα...

γαλλιδουλα μου περαν του οτι συμφωνω απολυτα με την κατα το ημισυ συνονοματη μου θα σου πω το εξης
η κλεινεσαι σε ενα γιαλινο κοσμο και παρατηρεις τα γεγονοτα της ζωης ως θεατης η αποφασιζεις να ζησεις πραγματικα με ολα οσα αυτο συνεπαγεται
χαρες και πονους δηλαδη
μηπως η μητερα σου σε ειδε πολυ πληγωμενη απο προηγουμενη σχεση και θελει να σε προφυλαξει?
εξηγησε της οτι η ζωη ειναι δικια σου και οτι πολυ απλα θελεις να τη ζησεις
ισως καταλαβει ισως οχι αλλα ρωτησε την αν αυτη ακουγε τα οσα της ελεγαν οι δικοι της γονεις
σου ευχομαι ολα να ερθουν βολικα αλλα μην ξεχνας οτι οι επιλογες μας καθοριζουν τη ζωη μας
ολα στο χερι σου ειναι
και... να χαμογελας παντα

gallidoula

# 13 στις 4/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Απλά μ'έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ.Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι,και κυρίως από την καταστροφική σχέση που είχα τότε.Τον γνωρίζω λίγο αλλά έχουμε τόσα κοινά,με αγγίζει τόσο στην ψυχή..Δεν θέλω να περιοριστώ στα συναισθήματα που θα δώσω,δεν ξέρω..
Πως να κρατήσω μια πισινή??

# 14 στις 4/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλη μου

οσο πισινη και να κρατησεις αν ειναι να πληγωθεις θα πληγωθεις
γι'αυτο προσεχε μηπως στην προσπαθεια σου να κρατησεις πισινη οπως λενε πολλοι δεν δειξεις τον πραγματικο σου εαυτο
γιατι αν υποκριθεις κατι που δεν εισαι η κατι που δεν αισθανεσαι ισως αυτο οδηγησει σε ασχημα αποτελεσματα
μη φοβασαι να δειξεις τα πραγματικα σου συναισθηματα οσο κοστος κι αν εχει αυτο
στο κατω κατω η ζωη μας ειναι γεματη με τα μεγαλα αντιθετα
ζωη - θανατος
αγαπη - μισος
χαρα - λυπη
ευτυχια - δυστυχια
ολα αυτα ειναι αλληλενδετα
μη φοβασαι να ζησεις γιατι καποτε ισως μετανοιωσεις γιατι δεν εζησες
απλα να εισαι προετοιμασμενη για ολα
μη θεωρησεις ποτε κατι δεδομενο γιατι τοτε θα το χασεις

ελπιζω να σε βοηθησα και να μη σε μπερδεψα περισσοτερο

Big-Boy

# 15 στις 4/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 22

Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Απλά μ'έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ........
Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι...........
με αγγίζει τόσο στην ψυχή.........
Δεν θέλω να περιοριστώ στα συναισθήματα που θα δώσω........

Κράτησα από το post σου αυτά ακριβώς που μου έδωσαν να καταλάβω πολλά πράγματα.
Μία συμβουλή από κάποιον άγνωστο, αλλά καλοπροαίρετο.
Βουρρρρρρρ στον πατσά κορίτσι μου και καλή τύχη.
Μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να φας χαστούκι, ΑΛΛΑ σκέψου και το Μπορεί να κυλίσουν όλα ρολόι.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, εφ' όσον νοιώθεις έτσι, δοκίμασε και δεν θα χάσεις.
όλα μία εμπειρία είναι, ακόμα και ο έρωτας.
Σε τελική αν δεν πονέσεις πως θα εκτιμήσεις-καταλάβεις και το αντίθετο.
Σε καταλαβαίνω μιας και τα έχω περάσει και εγώ αυτά........παλιότερα......από όλες τις απόψεις.
Ζήσε το σήμερα και ξανά καλή τύχη.....Γιώργος
Ο δανείζων κάνει εχθρούς Και ο χαρίζων, αχάριστους

# 16 στις 4/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καβαλησε το ονειρο ......μικρη μας Gallidoula

Καβαλησε το ......και δεν θα βγεις χαμενη
Η ζωη της μαμας σου ειναι δικη της
και η δικη σου ειναι δικη σου

Δωσε τον αληθινο σου εαυτο ......και οχι τον ψευτικο..............

Ο Αγγελος σου πηρε ανθρωπινη μορφη...........
Χαιδεψε τα φτερα του και μην ακους κανεναν......................απλα να εισαι τιμια μαζι του................
Ride the dream.........babe..........Ride the dream

Απο καρδιας Flymoon

malvina

# 17 στις 5/4/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Όταν ήμουνα 20, νόμιζα ότι τα είχα ζήσει όλα. Έκανα περιοδείες στα νησιά με ένα ροκ συγκρότημα και πληρωνόμουνα αδρά, ήμουνα σε χορωδία στο Μέγαρο της Μουσικής και τα έπαιρνα και από εκεί, είχα ήδη συνάψει 4 σχέσεις ολοκληρωμένες και άλλες 6 μισές, είχα ξεφτυλίσει την βραδυνή ζωή τόσο που έλεγα ότι είμαι έτοιμη για γάμο.
Τώρα στα 30 μου κοιτάζω πίσω και γελάω. Γιατί μόνο μετά τα 25 μαθαίνεις ότι κάθε σου πράξη έχει και συνέπειες στο υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν είσαι μικρή, δεν είσαι όμως και αρκετά ώριμη, για να καταλάβεις, ότι ότι και να νιώθεις για αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι αρκετό για να κάνεις τον εαυτό σου χαλάκι.

Πως να κρατήσεις πισινές; Σκέψου τι αντέχεις και τι όχι, να συμβεί, σκέψου την χειρότερη και την καλύτερη εκδοχή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και δηλώσεις, γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδιοι εκεί έξω και είναι άπειρες οι κοπέλες της ηλικίας σου που μουρμουράνε ότι πάλι κάποιος τους την έφερε και τις πέταξε μετά σαν σκουπιδοσακκούλα. Μπορεί πράγματι και είναι πολύ πιθανό, να καταλήξει η κατάσταση σε μια πολύ καλή σχέση, μπορεί όμως και να σε παραμυθιάζει, για να σε δείξει στους φίλους του, για να πάρει κάτι από σένα και για χίλιους άλλους λόγους, που δεν πάει ακόμα το μυαλό σου.

Με προσοχή λοιπόν και με περίσκεψη, να προσέχεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και να μην χτίζεις θρόνους για άλλους. Πρέπει ο άλλος να φέρνει τον θρόνο του μαζί. Δυο μέρες, είναι τίποτα. Πρόσεχε με τον ενθουσιασμό σου μην πέσεις σε καμιά λακκούβα.

gt_gr

# 18 στις 5/4/2004
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι η φίλη gt_gr αν και 22ετών (16+6=22) και μόλις 2 χρόνια μεγαλύτερη αποκαλεί την galldoula (20 ετών κατα δήλωσή της) "μικρή μου".
Και θυμήθηκα τότε που ήμουν 19 και μόλις είχα τελειώσει το Λύκειο, που αποκαλούσα τα μόλις 1-2 χρόνια μικρότερά μου παιδιά "πιτσιρίκια".
Τελικά η αξία του χρόνου έχει να κάνει με το πόσο είσαι;

Προς αποφυγειν παρεξηγησεων:
Το "μικρη μου" ουδεμια σχεση εχει με τη διαφορα ηλικιας που εχω με την gallidoula. Απλα ειναι μια λεξη που χρησιμοποιω πολυ συχνα,
περρισοτερο σαν χαιδευτικο.
Αγαπη δεν ειναι να βρεις καποιον για να ζησεις μαζι του...αγαπη ειναι να βρεις καποιον που δεν μπορεις να ζησεις μακρια του.

gallidoula

# 19 στις 5/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Όταν ήμουνα 20, νόμιζα ότι τα είχα ζήσει όλα. Έκανα περιοδείες στα νησιά με ένα ροκ συγκρότημα και πληρωνόμουνα αδρά, ήμουνα σε χορωδία στο Μέγαρο της Μουσικής και τα έπαιρνα και από εκεί, είχα ήδη συνάψει 4 σχέσεις ολοκληρωμένες και άλλες 6 μισές, είχα ξεφτυλίσει την βραδυνή ζωή τόσο που έλεγα ότι είμαι έτοιμη για γάμο.
Τώρα στα 30 μου κοιτάζω πίσω και γελάω. Γιατί μόνο μετά τα 25 μαθαίνεις ότι κάθε σου πράξη έχει και συνέπειες στο υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν είσαι μικρή, δεν είσαι όμως και αρκετά ώριμη, για να καταλάβεις, ότι ότι και να νιώθεις για αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι αρκετό για να κάνεις τον εαυτό σου χαλάκι.

Πως να κρατήσεις πισινές; Σκέψου τι αντέχεις και τι όχι, να συμβεί, σκέψου την χειρότερη και την καλύτερη εκδοχή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και δηλώσεις, γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδιοι εκεί έξω και είναι άπειρες οι κοπέλες της ηλικίας σου που μουρμουράνε ότι πάλι κάποιος τους την έφερε και τις πέταξε μετά σαν σκουπιδοσακκούλα. Μπορεί πράγματι και είναι πολύ πιθανό, να καταλήξει η κατάσταση σε μια πολύ καλή σχέση, μπορεί όμως και να σε παραμυθιάζει, για να σε δείξει στους φίλους του, για να πάρει κάτι από σένα και για χίλιους άλλους λόγους, που δεν πάει ακόμα το μυαλό σου.

Με προσοχή λοιπόν και με περίσκεψη, να προσέχεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και να μην χτίζεις θρόνους για άλλους. Πρέπει ο άλλος να φέρνει τον θρόνο του μαζί. Δυο μέρες, είναι τίποτα. Πρόσεχε με τον ενθουσιασμό σου μην πέσεις σε καμιά λακκούβα.

Συμφωνώ ότι για κανέναν και για τίποτα δεν πρέπει να γινόμαστε χαλί,εκτός βέβαια από τα άτομα που το αξίζουν πραγματικά και μας αγαπάνε πραγματικά.Απλά αυτός ο άνθρωπος τις μέρες αυτές μου φέρεται όπως δεν μου χει φερθεί ποτέ άνθρωπος,είναι τόσο γλυκός και ρομαντικός,μ'έχει σαν βασίλισσα.
Ξέρω πως είναι να σου ΄φερονται απάνθρωπα,το ζησα στην προηγούμενη σχέση μου με το παραπάνω.Αλλά τώρα είδα πως είναι να σου φέρονται με τρυφερότητα και αισθήματα.Ισως το ότι είναι πιο μεγάλος και πιο ώριμος..
Οταν λες ότι κάθε πράξη έχει επίπτωση στο μέλλον τι εννοείς?

# 20 στις 5/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Galidoyla μας,

θα συμφωνησω με τα υπολοιπα παιδια που σου προτεινουν να ΖΗΣΕΙΣ τις στιγμες σας!

Με μια συμβουλη... ζησε... αλλα εχε τα ματακια και τα αυτακια σου τοσο ανοιχτα ωστε να δεχεσαι και να ερμηνευεις σωστα τα μυνηματα που σου στελνει ο καλος σου.

Ειναι τοσο νωρις ακομα που δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις και να ψαχνεσαι για τιποτα.

Αλλα να θυμασαι πως μεσα στον χρονο που περναει απο πανω μας ΟΛΑ φαινονται και ολοι, θελουμε/δεν θελουμε, στο τελος δειχνουμε τον πραγματικο μας εαυτο.

Και να θυμασαι, επισης, πολυ καλα, πως η αξιοπρεπεια και ο αυτοσεβασμος, πρωτ'απ'ολα, κι επειτα ο σεβασμος στον αλλο ειναι στοιχεια στον χαρακτηρα ενος ανθρωπου και στις σχεσεις του, ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ.

Φιλικα!
Το Gia-νινάκι...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.